Bir erkek neden öpüşmeyi bir anda bırakır?

Benim bir fuckbodyim vardı değer verir gibi davranıyordu 8 ay sonra falan bir anda bulustugumuzda soguk davrandi öpüşmeyi bıraktı hatta sevgilisi de varmis benden habersiz ciddi iliski yapmis beni oyalıyordu ben neden öpusmuyorsun artik dedigimde o sevmiyorum kimseyle opusmuyorum diyordu kaç kere denedim ama izin vermedi buna istediğini yapıyor ama öpusmuyor bu sefer kendimde kusur aramaya başladım ben cirkinmiyim kendimi de beğeniyorum daha önce böyle bişey yaşamadım beni beğenirler. Dişlerimi sürekli fırçalayan biriyim buluşurken kesinlikle fircalarim bakımlı ve güzel bir kızım düşünüyorum ama bulamıyorum acaba diyorum ciddi dusundugu kişi için mi benimle öpüşmeyi kesti ama o varken benimle başka şeylerde yapıyordu anlam veremiyorum neden olabilir? Sonra ciddi düşündüğü kişiyle aynı diş fircasini kullandığını öğrendim öpüşmekten iğrense kullanırmı? Ciddi ciddi soyledim onun icin mi opusmuyorsun benimle diye bu seferde onunla kendini bir tutma dedi. Sanki bana ceza veriyor bişey yapmışım gibi başkasıyla birlikte olduğumu anladıktan sonra böyle davranmaya başladı. Ne yapacagimi bilmiyorum kötü hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Boş boş konuşanlar hadi ordan gidin adam gibi fikri olan yazsin
Güncellemeler
+1 yıl
Yok değeri öyle böyle diyip bos konusmayin benim hayatım sizene ben basit bir insan değilim ciddi ilişkimde oldu yeri geldi ama benim kararım bu yine ciddi iliski yaparim cok mu zor size mi sorucam ya? Niye herşeye bir onyargilisiniz
Bir erkek neden öpüşmeyi bir anda bırakır?