Bir erkek neden öper bir anda?

3 hafta önce bir işe girdim. Beni işe alan kişi bana bazı konularda yardım etmek istediğini söylüyordu. İltifatlar ediyordu, seni görünce mutlu oluyorum demişti. Bana para bile göndermişti. Benimle ilgili şeyleri de unutmuyordu. Erkekler konusunda da uyarıyordu, erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz konuştu. Bu kişiyle aramızda 7 yaş var. Ama hep arkadaşça sandım. Evli çünkü. 4-5 gündür birbirimizi görmüyorduk. Dün beni aradı ve benim yanıma gelip eve bırakmayı teklif etti. Sonra biraz sohbet edelim dedi. Başta normal konulardan konuştuk. Sonra ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ve ısıtmak için. Sonra yüzüme dokundu ve okşadı. Karşılık vermedim ama durdurmadım da. Birden dudağımdan öptü. O an durdurdum. "Neden öptünüz" dedim. "Çok güzelsin o yüzden oldu" dedi. Utandı o da. "Bu uygun değil" dedim. Şaşırdığımı söyledim. Özür diledi. "Seni kırdıysam özür dilerim, kızdın mı" dedi. "Senden hoşlandım" dedi. "Şimdi mi yoksa normalde de mi böyle hissediyorsunuz" dedim. "Genel olarak" dedi. "Evli değil misiniz siz" dedim. O an utandı. "Yanlış ama durduramadım kendimi, özür dilerim" dedi. Sonra da "karşılıklı sanmıştım" dedi. "Sen de öyle hissettin sandım, tek taraflıymış demek ki" dedi. "Öyle bir şey aklıma gelmedi, siz evlisiniz benim de erkek arkadaşım var" dedim. "Bu yüzden mi yoksa tek taraflı mıydı" dedi. "Bu olmayacak bir şey" dedim. O an üzüldü. Özür diledi, kızdın mı diye sordu gidene kadar, "umarım seni kırmamışımdır" dedi. "Kızmadım ama çok şaşırdım, beklemiyordum" dedim. Üstelik beni insanlar konusunda uyarırken kendisi böyle bir şey yaptı. Beni eve bıraktıktan sonra da ben binaya girene kadar bekledi. İş yerinden başkaları anladı mı diye merak ediyorum ve utanıyorum. O nasıl korkmadı başkalarının duymasından ya da anlamasından bunu da anlamadım. Sizce neden böyle bir şey yaptı?

Bir erkek neden öper bir anda?