3 hafta önce bir işe girdim. Beni işe alan kişi bana bazı konularda yardım etmek istediğini söylüyordu. İltifatlar ediyordu, seni görünce mutlu oluyorum demişti. Bana para bile göndermişti. Benimle ilgili şeyleri de unutmuyordu. Erkekler konusunda da uyarıyordu, erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz konuştu. Bu kişiyle aramızda 7 yaş var. Ama hep arkadaşça sandım. Evli çünkü. 4-5 gündür birbirimizi görmüyorduk. Dün beni aradı ve benim yanıma gelip eve bırakmayı teklif etti. Sonra biraz sohbet edelim dedi. Başta normal konulardan konuştuk. Sonra ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ve ısıtmak için. Sonra yüzüme dokundu ve okşadı. Karşılık vermedim ama durdurmadım da. Birden dudağımdan öptü. O an durdurdum. "Neden öptünüz" dedim. "Çok güzelsin o yüzden oldu" dedi. Utandı o da. "Bu uygun değil" dedim. Şaşırdığımı söyledim. Özür diledi. "Seni kırdıysam özür dilerim, kızdın mı" dedi. "Senden hoşlandım" dedi. "Şimdi mi yoksa normalde de mi böyle hissediyorsunuz" dedim. "Genel olarak" dedi. "Evli değil misiniz siz" dedim. O an utandı. "Yanlış ama durduramadım kendimi, özür dilerim" dedi. Sonra da "karşılıklı sanmıştım" dedi. "Sen de öyle hissettin sandım, tek taraflıymış demek ki" dedi. "Öyle bir şey aklıma gelmedi, siz evlisiniz benim de erkek arkadaşım var" dedim. "Bu yüzden mi yoksa tek taraflı mıydı" dedi. "Bu olmayacak bir şey" dedim. O an üzüldü. Özür diledi, kızdın mı diye sordu gidene kadar, "umarım seni kırmamışımdır" dedi. "Kızmadım ama çok şaşırdım, beklemiyordum" dedim. Üstelik beni insanlar konusunda uyarırken kendisi böyle bir şey yaptı. Beni eve bıraktıktan sonra da ben binaya girene kadar bekledi. İş yerinden başkaları anladı mı diye merak ediyorum ve utanıyorum. O nasıl korkmadı başkalarının duymasından ya da anlamasından bunu da anlamadım. Sizce neden böyle bir şey yaptı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde bir anda öpülür zaten şimdi seni öpücem deyip öpülmez
Detayı okur musunuz
Seni arzuluyor çünkü. Ve arzusunun önüne geçememiş. Senden beklentisi olması kısmı ise şaşırtıcı, senden bir yanlış sinyal almış sanırım
Aslında hep soğuk ve utangaç olduğumu söylüyorlardı ama neden öyle düşündü ben de bilmiyorum. Sınır koymadığım için sanırım.
Şöylede olabilir, çirkef değilsindir, bağırıp çağırmayacağını düşündüğü için şansını daha kolay denemiş olabilir.
Evet belki de saf gördü
Bence saf biri değilsin 😊
Öyle olmasaydı başta anlardım
Hiçbir zaman anlamıyorum
Kendine haksızlık etme, ben sende salağa yatma görüyorum. Bence fazlasıyla aklısın
Salağa yattığımı nerden çıkardın
Bence insanlar dökülsün diye farketmemiş gibi anlamamış gibi yapıyorsun
İnsanların dökülmesine ihtiyacım yok artık. Önceden anlamıyordum. Ama artık öğrendim çünkü kendisi itiraf etti. Adamın ilgisi olduğunu biliyorum ama ne anlamda bunu bilmiyorum.
Bak, gayet akıllısın ☺️
Kendisi itiraf etti diyorum, başta anlamadım.
Böyle bir şey söyledikten sonra anlamama gibi bir durum olabilir mi
Peki, kötü hissettin mi? Yoksa farklı bir şey mi hissettin?
Amaç seni tokmaklamak
Bide evli yuh mk
Zaten işin ilginç kısmı o
Uzak dur
Sen kaç yaşındasın
Cahil misin sen veya salağa filan mı yatıyorsun
Ben 22
Cahil de canım da değilim ama jeton geç düşüyor bazen
O jetonu çiçek kaç yasinda adamla 🤢
Adam da genç. 29 yaşında.
Veririm diyorsun yani
Bide erkek arkadaşın var amacı ne olduğu belli s@lak olma
Onun hakkına neler demiş bide
Öyle bir şey demedim. Kaç yaşında adam dediğin için dedim. Başta anlamadım onun öyle hissettiğini.
Yorumumu sil yazma ne bık yersen ye be
Sunuda unutma yuva yıkanın yuvası olmazzz böyle yaşantılar içinde olanlar elbet hüsrana uğrar
Arkadaşım anlamıyor musun? Ne yuva yıkması 😂 benim adamla falan alakam yok. Başta anlasaydım daha erken mesafe koyardım diyorum. Öğrenince dedim zaten olmayacak bir şey bu diye.