İlk buluşmaya gidecek özgüvenim yok. Reddedilirim korkusu var ve bu endişelendiriyor rahat olamıyorum.
Not: Ben 19 O 29 yaşında..
Not: Ben 19 O 29 yaşında..
Yaş mı problem. İlk görüşmede sadece konuşma. Belki sen onu beğenmezsin. Daha başta yenilgiyi kabullenmişsin. Yapma. Git görüş. Kaybedeceğin birşey yok.
Cevap
10Cevap
7-8 yastan sonrakı farklarla olusan ılıskılerın sonrası cok acı oluyor soylım...
Neden ki
hayat bazı insanlara gercekleri yaşatarak zamanla öğretir bazılarına da başkasının anlatımı ve örneklerinş göstererek yaşamadan önce ögretır umarım sen ıkıncısı olursun ılkı olmazsın ıyı geceler
Bu agamiz cok iyi ozetlemis ama sen büyük ihtimal takmiycaksin abicim ben haberlerde kadin cinayeti görmekten bıktım ya o o*ospu evlatlarinin yaptığını savunmuyorum ama bile bile de gitmeyin be abi ne işin var 30 yaşında adamla onun niyeti seni s*kip atmak afedersin bak açık konusuyorum ama
@ozkuyucu_efe sonuna kadr haklısın. 10 yas buyuk ve jenerasyon farkı var sadece cınsellık dusnulur ve sonra hep baskıcı olur ve sonra kadında aldatıyor o kadar baskıya ve aradakı yasa ragmen ılerıde doyuramaz dıye vs goruyoruz programlarda esra erlda yazık
Gitme bu ne ya subyancilik abi resmen 17 yaşında olunca ufaksiniz 18 de birdne büyüyor musunuz 10 yaş fark ne demek
Yuh daha büyük biri yok mu bulaşacak karaktersiz bir salağa denk gelmişsin sübyancının tekidir yaklaşma
arada çok büyük yaş farkı var nasıl becerdn sev olmaya yazık
Gitme bosver filim. izlee yaaa gidipde napcann sankii😂😂😂
eger o senı resımle goruntulu gordu ısen red olacagını sanmam aynı sehırmı? :)
Evet aynı şehir aynı semt
pekı telde seslı ve goruntulu konusuyormusunuz?
Evet
o halde soyle yapalım belkıde az kanka gıbı senyazbana ordankonusalım tamam
sustun
bir zahmet gitme zaten
Senin yerine başkası gitsin :D
O da yaşar aynı korkuyu
Hiç gitme bence
Babanla ya da abinle git net evlenir gelirsin
gitme
Öz-güven sahibi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?