Gitmek istemiyorum ama zorunlu olarak ilk buluşmaya gideceğim. Nasıl davranmalıyım? Korkuyorum?

21 yaşındayım. Bu zamana kadar kimseyle konuşmadım, iliskimde olmadı. Kız-erkek olsun, hiç arkadaşım da yok zaten. Bir liseden yakın olduğum bir kız arkadaşım var.
Sana birini ayarlayacağım dedi. Ben de güldüm falan şakasına ama "olmaz istemiyorum konuşamam paniklerim" dedim. Dediğim halde o da bana gitmiş, birini ayarlamış, çocuğa haber vermiş ve Pazar günü için sinemaya çifte randevu ayarlamış.
Ben çok güzel bir kız değilim. Ayarladığı çocukta değil zaten. İstemediğimi, gelmek istemiyorum dediğim halde, bana ayarladığı çocuğu övüp durdu sonra "bana yan çizme, bu çocuk oyuncağı değil, ayarladım, geleceksin" diyor.
Zaten yüksek derecede anksiyetem var. Atlatabilmis değilim. Ve şu an da bile kalbim korkudan küt küt atıyor. Bir yandan günah işliyormuşum gibi hissediyorum. Bir yandan ne yaparım bilmiyorum, nasıl davranırım bilmiyorum.
İptal de etmiyor. Ne yapacağım inanın bilmiyorum.
Yardımcı olun. İlk buluşmada nasıl davranılır? Nasıl giyinmeli?
Gerçi bunları yapmak bile içimden gelmiyor korkuyorum çok.
Gitmek istemiyorum ama zorunlu olarak ilk buluşmaya gideceğim. Nasıl davranmalıyım? Korkuyorum?