Sevgilim sokak ortasında bana bağırdı, rezil oldum ve sesimi çıkaramadım, çok sinirliyim:(

arkadaşlar o kadar sinirliyim ki anlayamazsınız..

yaa bugün sokak ortasında o kadar insanın içinde sevgilim bana bağırdı.. herkes bize baktı, ben de bağırsaydım onun seviyesine düşerdim.. nedeniyse tramvaydan indik karşıdan iki tane afedersiniz yarı çıplak gezen kız geliyordu.. biz indik onlar biniyordu kız salak salak benimkine gülümsedi.. tramvayın kapısı kapandı yoksa ben ona gösterirdim ama.. sevgilim de bi an baktı ona devam etti yürüdü ama o bakışı bile yetti..

sinirlendim çüüş kızın üstüne çıksaydın noluyoz bide sevgilin yanındayken hayvan gibi baktin dedim.. yani haliyle kıskandım! o da bi bağırdı 'sen salak mısın banane onlardan hem ben bi anlik baktım yani yola bakmak suç mu yere baksam o kadar insanin içinde ya birine çarparim ya da yere yapışırım! sen kendini ne sanıyorsun' felan filan diye bağirdi! ya bide bizim eve çok yakın biyr erdeydik hadi biri görseydi onu hiç düşünmeden bağırdı hala sinirim gitmedi.. sonra ben baya bozuldum tabi ben gidiyorum ne halin varsa gör dedim.. zorla kolumdan tuttu bir yere gidemezsin sen beni ne sanıyon ya felan filan diye ses ayarını yine normale çevirdi neyse az tartıştık sonra sarıldı.. tabi benim gözüm sinirden bişey görmüyordu, eve gittim.. bu ilk olmadı yani bi kez daha böyle herkesin arasında bağırmıştı bana..

arkadaşlar nolur yardım edin bana ya.. 2senelik ilişkimi bu yüzden bitiremem ama onu nasıl adam edebilirim? nasıl ona herkezin yanında salak salak bağırmanın rezillik olduğunu ve beni çok kırdığını anlatabilirim? sizin aranızda var mı sevgilisi bazen böyle dengesizlik yapanlar? yorumlarınızı bekliyorum..

(ona bunu anlatmayı denedim ama, açma yine bu konuyu diyip konu değiştirdi)
Sevgilim sokak ortasında bana bağırdı, rezil oldum ve sesimi çıkaramadım, çok sinirliyim:(