Güncellemeler
+1 yıl
Sorun ben bile değilim sinirini çıkardı gibi birsey oldu
Özür diledi ama çok üzüldüm seni görmek falan istemiyorum dedim ama hala onu seviyorum ve 1 haftadır da göremiyorum eğer bugün bulusmazsam 1 hafta daha göremicem çünkü çalışıyorum sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence buluşmaya gitme. 1 hafta dayan ne olacak ya, hatasını anlasın. Annesine sinirlendiği için seni üzeceğini bile bile bağırmak nedir?
Sevgili bu , döver de, sever de. Uslu kız ol sen de.
Ne demek döver? Babama bu hadsizliği ben vermiyorum onamı vericem bide?
Vereceksin tabi..
@Cigolatadaa Önce sen..
@aerolite bu başka biri mi
Döv tavayla bayılt halıya sar İstanbul boğazından at
Hayır kocamı seviyorum
Ohaa 😂
Bu kadar hasas olma kuzum yaa bu kelimeleri kullanip küsmek yerine sende ona bağırıp bastiraydin kendisini
Bilmiyorum küstüm keske yapsaydım işte
Sana sesini yükselttiyse belki biraz uzaklaş gelsin özür dilesin
Özür diledi fakat o kadarcık.. yani biliyordu regl olduğumu mesajıma görüldü atması hos değildi
Sadece bu kadar mı bence bu çoçuk çok kaba ayrılmalısın çiçek bile almadı özür bile dilemedi çiçek almasına gerek yok özür bile dilemedi neden affediyorsun özür dilemeyi bile bilmiyor mu agzı yok mu bence ayrılmalısın yeni birisini bulmalısın
Kocam demişsin. Erkeklerin anlamsız sinirleri cinsellik yaşamadıklarında oluyor genelde
Yasamıcakta hak ediyor çünkü iyice aç kalsın
Bu işin sonu aldatmaya gider knk genede sen bilirsin
Aldatsın umurumda değil. Eğer yaşamıyor diye aldatacaksa ben bir gün arkamı dönünce de yapar ki bunu
Kardeşim cinsellikten mahrum ediyorsun. Bu aç kalan bir insanın ekmek çalması gibidir. Ciddi söylüyorum sen bilirsin gene de. Ya aldatır ya da boşar başkasıyla devam eder
Boşluğuna gelmistir bence bidaha böyle olmaması şartıyla konusmalisin
Bir hafta ne ki. ben 3 yildir gormuyorum. ayni seyi tekrar yapmasini istemiyorsan geri cekil uzaklas bir sure
Peki. Zaten regl olduğumu biliyordu ve onunla küsmüştüm düzeltme yolunda tam bulusacakken birşeye kızıp benden çıkarmaya çalıştı sonra özür diledi ama benden uzak dur dedim görüldü atmıs iyice sinirlendim
Bekle, o yazinca da sen cevap verme
Ozur dilendiyse ve pismansa affederdim
Sadece özür diledi ve seni görmek istemiyorum dediğimde görüldü attı
Büyük bir hatamı yaptınız
Hayır annesine sinirlendi ve bana neden böyle davranıyorsun dediğimde sanane herseyi bilmek zorunda mısın sanane dedi tamam dedim oda iyi mükemmel şimdi ben kapatıyorum ağla bide bunun üzerine tamam mı dedi hıhı dedim kapandı sonra mesaj attı özür diledi amacım seni üzmek falan değildi dedi regl olduğumu da biliyordu resmen ağladım üzerine de hala çok üzgünüm ama hiçbir sey yapmıyo ve bulusma gününde yine olay çıktı sonuc olarak bulusmalı mıyım gurursuz mu olurum çelişkisi oldu içime
Görüş bence. 1 hafta olmuş
Gçrüşmezsem olacak evet
Ney?
Özür dilenirse yola devam
Çok sinirliyim ama
Sorun ben bile değilim sinirini çıkardı gibi birsey oldu
O zaman biraz zaman geçsin
Boynuzunu kırarım de
Bidaki ne pamuk al yanina
Yatırır nir bir güzel şey yaparım onu
Görüşme
Affet