Sevdiğinizin kıymetini bilin?

Ben lise 2 de kan kanserine yakalandım 2 yıl okula gidemedim ve 2 yıl kaybım oldu şu an 20 yaşındayım önümüzdeki yıl üniversiteyi kazanmak istiyorum her neyse sevgilim bana neden 2 yıl geç kaldın dediğinde ben geçmişe sünger çektiğim için bilmesini istemediğim için kazandım ama dondurdum dedim beğenmedim dedim tekrar hazırlanıcam dedim tamam dedi aradan 4 5 ay geçti üniversiteyi kazandığında puanını ben söylemek istiyorum dedi bende olur dedim verdim ösymyi ama ösymde her şey çıkıyormuş bilmiyordum bana yalan mı söyledin dedi bende kaldım dedim lisede söylemek istemedim dedim sonrasında barıştık ama aradan 1 hafta geçti ve tartıştık ben sinirlendim bağırdım telefonda çünkü mesafe vardı aramızda arkadaşı aradığı zaman hemen açardı ama biz ayda 1 2 kez telefonda konuşurduk 3 aydır buluşamadık babası kısıtlayıcı bende sinirlendim çünkü 5 dk konuşmadık bile kapatıyorum otobüse binicem dedi bende bağırdım biz uzun zamandır konuşamıyoruz ben seninle konuşmak için 4 takla atıyorum sen aradığında işimi gücümü bırakıyorum ama sen bana 30 dk veremiyorsun başka otobüs beklesen olmaz mı dedim otobüsten inince arayamazdı çünkü evin önünde iniyor bana olmaz dedi bağırdım çok bağırdım ve sen kimsin bana bağırıyorsun dedi bana ailem bağırmıyor dedi ben isteyerek bağırmadım ve şuanda zaten pişmanım zaten hiç iyi değillim geçen hafta tekrar nüksetti kanserim söylemek istemiyorum çünkü söylersem duygu sömürüsü yapmış gibi olacağım bilmiyorum yani sevdiklerinizin kıymetini bilin
Sevdiğinizin kıymetini bilin?