Ben onu seviyorum ama hayatta hiç birşeyin garantisi yok nasıl güvenebilirim evlenicez diyor ama sözde ne yapıcam ben ya bitmek üzere :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber olursanız artık arayıp sormayacak yüzüne bile bakmayacak. Aramalarına mesajlarına cevap vermeyecek.. yeri geldiğinde rest çekemeyeceksin ona mecbur olacaksın. Erkeğim ve erkekleri adım gibi biliyorum. Yatmanızı koşul olarak sunmuşsa ayrılmaya bahane arıyordur.
Kabul etmessen; seni kandıramayacağını anladığı için bunu bahane olarak öne sürecek
Kabul edersen; işini görüp senin kulu kölesi olmanın bile yetmeyeceği hatta sana "ırzına mı geçtim? sen de istedin, yatmasaydın o zaman" diyecek.
Son sözüm;
Adam'sa eğer senin kendini saklamanın hoşuna gitmesi lazım. 'Vay be ne temiz kız...' demeli. Hata yapma kandırılma. Geri dönüşü yok bunun.54 Yorumla- +1 yıl
pişman olacagımı da biliyorum yaparsam da çünkü öyle biri degilimm benim için çok öenmli. kabul etmicem ayrılıcaz. bende anlamıyorum ya şimdi olmaz diyorum hoşuna gitmesi gerekiyor tam tersi kızıyor
Cevap sahibi+1 yılKızıyor demek. Sana kendi annen baban sinirlenmeye kıyamaz, bu hangi hakla kızabiliyor? Seni seks için istiyor. Çok açık.
Sen hayır dediğinde de ilişkiniz bitirecek ben şimdiden söyleyeyim. Evlenme zamanı da bakire bir kızla evlenecek.- +1 yıl
evet annen bababn kıyamazken elin oglu sana kızıyor onun triplerini çekiyorsun çok tuhaf
- +1 yıl
Dogru soze ne denir...
+1
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenicez deyip, iliski istemek lafla pilav pismez.. farzet niyeti ciddi ama muslumansaniz zina gunahina gireceksiniz vede eceli geldi oldu ne olacak senin halin farzet bide hamile kaldin nasilsa evlencek ya bu bencillik bunca yil beklemis veya baskalariyla iliski yasamis eski sevgilisiyle veya para karsiligi veya yasamadan beklemis evlenene dek beklesin veya RESMİ NİKAH KİYMAK 4-5 Gunluk isleme bakar dini nikahda icinde 3-4 dakka surer kiysin gir iliskiye dugunu sonra yapin. aksi olursa guvenme ayriliriz derse defolsun gitsin bir omu akilli.
05 Yorumla- +1 yıl
işte bende gelecegimi düşünüyorum o an tamam herşey güzel ya sonra ve ben onun günahını nasıl ödüyecem ya
- +1 yıl
Kabul etmicen , al sana deneme ve karar verme firsati bir omur guvenmek adina.. ya resmi ve dini nikahi kiyar dugun sonraya kalir iliski yasarsiniz.. ya da iliskiye hayir dersin, evlenene dek bekler veya baski yaparsa evlencez iliskiye girelim once gecici ayrilik sonra akillanmaz ve nikah yapmassa tamamen terk et dikkat et nefis bu dizginlenilmesse kendi istekleri icin baskasini harcar gunah dinlemez. pismanda olsa olan karsisindakine olmus ne fayda.. hersey olacagina varir sen uzerine dusen tedbiri al Evlilik disi iliskiye girme Allaha sigin. oteside geriside yok.
- +1 yıl
çok mantıklı yazmışsınız evet konuşucam kesin kararlılıgımı söylicem yok yine ısrar ederse sevsemde bitiricem
- +1 yıl
En dogrusu bu, seven bekler vede evlenir. akside olmaz olamaz olmamali. sitemizde bir bayan vardi evlenicez diye kurana el basmislar kendileri ve ailleri uzerine iliskiye girmisler once oglan ayrilmis sonra barismislar ilerdede kiz ayrilmis. ve yeminimi nasil keffaretini tutucam diye sormus. hakkinda hayirlisi olsun. gelismeleri bildir.
- +1 yıl
sagol çok teşekkürlerr
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin cok afedersin ama siz salak misiniz ulan. Bilmiyo musunuz erkeklerin evlilik vaadiyle kizlari kandirip iliskiye girip sonra da ayrildiklari. Boyle kandiriyolar. Ben bu yasimda biliyorum sen kim bilir kac yasindasindir. Hala seviyorum diyosun. Seni kullandigini bildigin birini goz gore gore nasil seversin? O adam olsa evlenmedigi bir kadina bunu teklif etmez ve eger sevdigi bir insansa onu kendinden sakinir. Bu kalkmis zorla iliskiye girmek istiyo sende ikna etmeye cabala.. hey yavrum hey
39 Yorumla- +1 yıl
ah canım ah farkındayım ama seviyorum
- +1 yıl
Anlamaya calisiyorum seni ama mesela benim ne kadar cok sevdigim kisi bile olsa cinsellik konularini acti mi direk sogurum keske butun kizlarda ayni şey olsa. Bak lutfen yapma bunu tavrini koy. He eger bunun icin ayrilcaksa da birak ayrilsin. Senin namusun bu kadar basit olamaz. Yapma
- +1 yıl
Aynen. Burdaki hickimse onaylamiyo bunu yapmamalisin
- +1 yıl
benim gibi düşünenlerin olması ne kadar güzell etrafta ki arkadaşlarımla paylaştıgımda normal oldugunu söylediler sizin bu düşünceleriniz yanlız olmadıgımı gösterdi
- +1 yıl
Yalniz degilsin ve tekrar soyluyorum reddetmelisiniz. Bu arada tesekkur ederim newwayt
- +1 yıl
teşekkür ederim destekleriniz için red edicem kati kararımı ona söylicem de
- +1 yıl
Cok sevindim buna
+1 yılCanım sana bundan adam olmaz seven erkek saçının telini kıskanır elini tutmak bile yeter onu heyecanlandirmaya bekler seni evlenene kadar kendinden bile sakınır korur seni rest çek gitsin başka kullanacak kız bulsun illa karşına seni hak edecek biri cikar..
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah hayırlısı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
65Cevap
Kibarlıkla anlatamazsın. Anlatsanda muhtemelen ısrara devam edecektir. Biraz sert olup, sen benimle yatmak için mi birliktesin gibisinden çemkir. Illa yatmak istiyosan evliliği bekle diyerekten olayı yatıştır. Sen kibar konuştukça baskın çıkan taraf muhtemelen o olacaktır. Yok sen beni sevmiyosunda güvenmiyosun da vs vs.
05 Yorumla- +1 yıl
aynen bu söylediklerini diyor sen bana güvenmiyomusun bende başka kızlara bakarım onlarla birlikte olurum olacaklara katlanmak zorunda kalırsın falan diyo beni zorluyooo bende kıskanıyorum
- +1 yıl
evet öyle dedi biraz cinselliğide düşkün biri gibime geliyo gerçi erkeklerin genelimi öyle bilemeiyorum ama
- +1 yıl
Buyur burdan yak. Sen git memleketin en açık sözlü abazasını bul, sonra tüm erkekler böyle mi diye sor :))
Şu genelleme yapma işinden vazgeçin biraz. Tamam sitede olsun çevrede olsun bu tip erkekler var ama genelleme yapmak yanlış.
O zaman erkeklerde isim yapmış bir kızla yatınca, tüm kızlar aynı diyelim olay kapansın. Hepinize damgayı vuralım?
Mantıklı mı sizce? - +1 yıl
ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ben ne bilim soruyorum genelleme yapmak tabikdie yanlış olur haklısın onda.
+1 yılSevgiline güven ama ona doğru düzgün açıkla istemiyorum diye. Belki ileride karşımıza engel çıkacak ayrılacağız hiç bir şeyin garantisi yok ben sadece kocamla birlikte ilişkiye girmek istiyorum diyeceksin bu kadar basit sana saygısı varsa ısrar etmez zaten
05 Yorumla- +1 yıl
sen çok garanticisin diyo kızıyor ona
- +1 yıl
Bunun garanticilikle alakası yok de ben böyle yaşamak istiyorum buna saygı duy duymazsanda ayrıl de başka türlü anlaşamazsın
- +1 yıl
işte bu son yazdıgın var ya o zaman ayrıl de diyosun ya işte ben onu diyemiyorum sevdigim için pişman oluyorrum olurum
- +1 yıl
O zaman mümkün olduğunca onu engelliyeceksin
- +1 yıl
engellemekk başarırsam yaparım
Onu kırmadan nasıl söylerimde ne demek? açıkça söylersin seni gerçekten seviyorsa saygı duyar hatta mutlu bile olur. niyeti sadece seninle birlikte olmaksa çeker gider ve bırak gitsin o zaman. valla sen onu kırmak istemiyorsun ama birlikte olduktan sonra o seni öyle bir kırarki hayatın boyunca unutamazsın.
18 Yorumla- +1 yıl
o zaten öyle biri benim kadar ince düşünmez kırılacak diye herşeyi pat diye öylüyor zaten
- +1 yıl
anlamıyorum kendimi ilk defa böyle bişey oldu seviyorum. iltifat etmez süpriz hediyeler falan hiç bişey yok yakışıklı degil benim tarzım hiç degil tüm olumsuzluklara ragmen ayrılamıyorum defol git diyemiyorum
- +1 yıl
uzaklaşsam evet bu duruma alışırımda uzaklaşmıyo da yakınlarda aynı semtte heran karşılaşabiliyoruz
- +1 yıl
hakkımda hayırlsıı olur inşalalh
Kizlarin bir cogu iliskiye girdikten sonra terkediliyor hepsininde hayat hikayesi ayni evlenecekti diyor evlilik vadine kanma evlenene kadarda yapma gerekirse ayril memlekette bakire kiz kalmadi bu serefsizler yuzunden ailenin yuzune nasil bakican evlenmezse sakin iliski yasama bu sana oral iliskide yaptiriyodur ters iliskide yaptiriyodur iliski yasama derim
13 Yorumla- +1 yıl
yok artık yok öyle bişey
- +1 yıl
sagol düşüncelrin için
tabiki de evlenmeyeceksin. bir erkek askerlik ve işini eline almadıysa hiç birşeyin garantisi yoktur. ikisinide yapmışssa hayat planlarını baştan gözden geçirir zaten bir çok şeye sıfırdan başlar sevgiliye bile. ona açık açık durumu anlatacaksın yalan o evlenicez konuları falan evlenince yapalım diyeceksin o zaman garanti veriyorsan sabret diyeceksin.
03 Yorumla- +1 yıl
askerliğini falan yapmış evlenicez diyo şimdi şunu düşünüyor gibime geldi ben hayatımda hiç kimseyle böyle bişey yaşamadım o da bunun farkında ben ona defalarca söyledim böyle bişey yaşarsak ben kendimi asla affetmem kötü hissederim. o da bunun farkında sanki yaşarsak bana daha çok baglanırsın birbirimizi daha çok severiz diyo.
- +1 yıl
o parmağına yüzük takmadan hiç bir işe girişme sana tavsiyem artık ailemize bile güven olmuyorken bazen neden elin kızına çocuğuna güvenelim. kaderin seni nereye götüreceğini bilemezsin garantisi yok evet. erkekler cinsel bakımdan hep açtır ve doyumsuz olmalarından dolayı senden bunu hep istedi ve artık sabırsızlanıyor sana tavsiyem beklet ve bekle
- +1 yıl
bende beklemek istiyorum ..
Eğer evlilik düşünüyorsanız sabredecek.
Yok düşünmüyorsanız seni sikip bırakacak demektir.
Eğer evlenirseniz bile hayatta bir çok kez birbirinizin istediğini yapamayacağınız durumlar olacak.
Şimdiden alışsın.14 Yorumla- +1 yıl
evlilik düşünüyo ona göre bu durum ilişkimizi güçlendirecek miş sözde
- +1 yıl
cariye seni arıyorum nerelerdesin?
Bir erkek olarak sana tavsiyem kendini bir ömür beraber olucağın eşine sakla o bunları düşünse sana birlikte olmak için baskı yapmaz. Madem bu kadar istekli evlensin ozaman seninle bu devirde kimseye güvenmiceksin şuanda sadece sevgilisiniz nerden bilceksin seni bırakmıcağını ben senden hiç ayrılmam dediğim 5 senemi verdiğim birinden ayrıldım. Yani hayat acımasız sende tolerans gösterme böyle bişeyle derim
16 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle düşünüyorum arkadaşlarımı soruyorum danışıyorum normal diyorlar o zamn bende var bir anormallik :( 25 yaşına kadar kimseyle bişey yaşamamışım neden evlenecegim adama kadar kendimi saklayamayayım o benim ilkim olsun
- +1 yıl
içim içimi yiyorr yapamam diye ama baskı altındayım geri düşünüyosun endini aş artık saçmalama diyo bende kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
7 aydır 25 yaşında bende
+1 yılSen o çocuğu sevmiyosun bir kere bu bir gerçek. İlişkide güven yoksa o gerçem bir ilişki değildir. Mağdem istemiyosun önce düzgünce söyle ısrar ederse sert sekilde tavrını belli et. Ne kadar düşkünsünüz zarınıza ya
06 Yorumla- +1 yıl
Kuyruk acim falan istersem yaparım istersem yapmam tıpkı siz erkekler gibi. Ayrıca ben zardan oluşmuyorum. Hayatımı bir zara bağlayacak birisi değilim. Şimdi uza. Her b*oka atlama.
- +1 yıl
benim için önemli..
- +1 yıl
He ayrıca diğer cevaplarına baktımda bir kadın düşmanlığı sezdim sende. Türk kadınlarını beğenmeme falan. Ne ergensiniz ya. Belliki sende kuyruk acısı var.
- +1 yıl
Pardonda beni tanıyo musun da hayatımda hakkında ve benim hakkımda yorumlarda bukunup duruyosun? Zamaninda kazık yemişsin belli noldu aldatıldın mı sevdiğin kız başka erkekle falan mı yattı? Kuyruk acısı sende var sende.
senin onu kabullendrmek gbi bir lüksün yok canım. o zatenn seni seviyorsa kendi kabullenir. akışına bırak. niyeti ciddiyse evlenrsnz olur biter. hem kızlık öyle gelip gçici bşy dğl. bir gitti mi geri glmez hem garantisi var mı evleneceğinzn. ?
10 Yorumlabunun lamı cimi olmaz kıracan kestaneni çizmeyi kafaya koymuş bir kere.. Kızların evlilik vaadine karşı zaafları var onu kullanıyor işte nasıl olsa evlenince yapmayacakmıydık diyecek? Zevkini aldın mı siktirir çekecek. yaşa ve gör...
10 YorumlaEvlencez demesi normal degilmi sence. Evlenmicez dicek hali yok. Uzak dur o adamdan derim
42 Yorumla- +1 yıl
uzak durayım da olmuyo ya :(
- https://www.youtube.com/watch?v=gsv_P_UhZTY
bu videoyu at ona
11 Yorumla- +1 yıl
:) bu ne ya
+1 yılGerçekten seviyosa bu isteğini anlayışla karşılayacaktır. Yok eğer zorluyosa seni illa yapalım diye bence şüphe et sevgisinden..
22 Yorumla- +1 yıl
anlamıyo benii bana göre aslında oona göre o beni anlıyo birlikteolduktan sonra pişmanlık illa olur ama sonra birbirimize daha çok baglanıp daha çok severiz diyor
- +1 yıl
Yalan söylüyo inanma bu sözlerin hiçte seni düşünen bir tarafı yok kendi zevkini düşünüyo.
Sen ona özel olarak kalmasını istediğim tek şey de. Bunu da yaşarsak evlenmenin amacı nerde de..
Bozuluyosa istememene kesinlikle bir sıkıntı var..
Sen beni ilk gecemize saklıcak kadar sevmiyomusun de. Yapma !! evlensende pişmanlık duyarsın keşke yapmasaydım dersin..
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Maşallah sana yani geleceğini düşündüğün için ve kırmadan diyorsun. Bence senin düşüncene saygı göstermeyen birini kirilcaksa kirilsin. Aile, dedi konudan önce dinimiz ve senin gururun var.
20 YorumlaBende bu sorunla karşı karşıya kaldığımda ona hayatım boyunca bir erkeğe bağlı yaşamak istemediğimii evlenince zaten olucağını söyledim artıkk okadar ısrar etmiyo ve gerçekten onun güvenini kazandım bence sende öyle söylersen seni anlayacaktır :)
10 Yorumla
+1 yılKimseye güvenme bu şekilde ilerle senin gibi insanlaın oldugunu bilmek güzel birşey sen kendini evlenecegin insana sakla ve olmaz de
14 Yorumla- +1 yıl
sagolun kendimi geri düşünen biri olarak inandırtmaya başlamıştı hangi devirde yaşıyoruz saçmalam ne var bunda
- +1 yıl
Öyle bir dünya yok malesef kimse yarıın garantisini veremez ben 4 yıllık ilerde karım diyecegim insan yanımdan çekti gitti neler olmuyor ki onun için bekle bir şeyler için çok erken daha ilerde vicdan azabı çekersin :(
- +1 yıl
çekecek karakterede sahibim kesin vicdan azabı çekerim
- +1 yıl
Ozaman bildigini yap ve düşündügünü ve sakın nişanlansan dahi evlenene kadar birlikte olma benden sana tavsiye çok acı çekersin :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitir hemen o iliskiyi. Bu kadar israrciysa seninle evlenmez. Benimle cinsellik icin mi birliktesin? Evlenene kadar bekleyemiyo musun diyip ayril. Zaten seviyosa pesinden it gibi kosup bir daha da istemeyecektir.
110 Yorumla- +1 yıl
ayrılmıyo ama başka kızlara bakarıms ende karışamazsın diyo benim ihtiyaçlarım var diyerek
Cevap sahibi+1 yılS*ktirsin ordan. Sen de baska erkeklere bakarsin o zaman sartlar esit degil mi? Hemen ayril ondan hemen.
- +1 yıl
bende bakarım diyorum o da baks en bilirsin diyo biliyor ben bakmam çok sadıgımdır
Cevap sahibi+1 yılAyril iste ayril o sadik degil ama.
- +1 yıl
evet o sadık degil bana :(
Cevap sahibi+1 yılSen iyi bir kizsin lutfen soylediklerimiz bosa gitmesin ayril bu adamdan.
- +1 yıl
tamam yok söylediklerinizi kulak ardı etmicem sordum sizlerin fikirlerini aldımki önemli benim için
Cevap sahibi+1 yılTek istegim ve amacim sana hak ettigin degerin verilmesini saglamak. Verdigine inansam emin ol iliskiyi kurtarmaya calisirdim ama hic iyi bir kisiligi yok sevgilinin. Bundan sonrakini daha iyi sec, sana cok sadik ve isteklerine mutlaka onem veren biriyle ol. Kadin merkezli olmali iliskiler ya senin sozunun daha agirligi olmasi lazim bu tur konularda.
- +1 yıl
hak ettiğim degeri aldıgımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılişte veren birini bulana kadar bekle. seni layık olduğun yere koyan biri gelene kadar kimseyle olma. öncelikle bu pislikten kurtul tabi.
senin evlenen insan ilkim olsun diyor ve o da buna hayır nasılsa evlenecez diyorsa kusura bakma diyeceksin sen benimle evleneceksen zaten beraberiz ama sonuzta bu benim prensibim diyeceksin ve ödün vermeyeceksin seni alkıslıyorum bu tutumun icin...
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkür edrim destegin için sagolun ben kendimi cidden kötü hissediyordum buraya yazana kadar bana geri düşündügümü söyledi bende demekki herkes için normal gerçekten ben anormalim diye düşünüordum
- +1 yıl
aslında yazacak çok sey var ama hani bir söz vardır ya bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hic senin olmamıstır diye aynen oyle 3ayrılık esiginden sonra hala istiyorsa ve hala sen vermemekte israr ediyorsan verme istedigini cunku seven biri bunu aklına getirmez getirsede anlayısla karsılar... bunu asla unutma kendinden asla taviz verme ne olacaksa olsun belki ileride daha kötü seyler olacak...
- +1 yıl
tamam sagol düşüncelerin için
+1 yılBu sitede buna benzer cevap hiçmi görmedin siz kızlar çok hayalperestsiniz böyle birşey olursa en fazla 3-5 ay elinde tutar seni yerk eder eğer olmazsa hemen terk eder buda seni kullanmak istediği anlamına gelir o yüzden aklını başına devşir :D
04 Yorumla- +1 yıl
hımmm haklısın gelde kalbine anlat herşeyi farkındasın ama uygulayamıyosun işte
- +1 yıl
Bunun kalple ilgisi filan yok eğer o senle ciddi düşünseydi evlilik öncesi senden böyle birşey istemesi ihtimali çok düşüktü ileriye yönelik düşünmeyenlede ben kendim açımdan söylesem işim olmaz.
- +1 yıl
sevmiyo diyosun yani :(
- +1 yıl
Benim aklıma başka bir alternatif gelmiyor anlasana işte aklı fikri başka şeylerde bu sitede bile birçok böyle soranlar var neden terk etti diye hep aynı hikaye.
+1 yıl. Bayankurukafa diyorki; seni sevse byle bisey istermiydi sence kirmadan falan yok en sert dilde en sert uslupla syleyeceksin agirligi koy azcik.
12 Yorumla- +1 yıl
en başında bunu yapamadım herhalde ondan şimdi böyle bu kadar rahat
- +1 yıl
Bayankurukafa diyorki; bstan ypcktin gecms olsun.
O hem birlikte olmak istiyor hemde sen kırmadan diyorsun ben yerinde olsam yuzune bakmazdım kıymetini bilsin senin
28 Yorumla- +1 yıl
beni tehdit ediyo başka kızlarla olurum onlara bakarım diyo yanımda bakıyo :(
- +1 yıl
Picin teki iste senle cikma derdi 10 dk lik bir zevk gercekten ayril ya bakarim diyo yanindada bakiyosa pic in tekiymis bak kizim sen o cocuktan ayrilmak zorundasin zorundasin yoksa hem cok aglarsin hem cok pisman olursun
- +1 yıl
ona gelince yok der tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBiterse bitsin sende üzülüyon ha afedersin salak mısın sen? :@ Sırf vermedi ilişkiye girmedi diye terkedecek bitecekse isabet olur seven BEKLER unutma BEKLER beklemeyen evlenir madem...
02 Yorumla- +1 yıl
bekler bende bu kanıdayım ama beklemiyorr
- +1 yıl
beklemezse kendi bilir... YOL ver... ;)
Hayat senin hayatin kimseye hesap vermek zorunda degilsin adama guveniyosan ve onun senin tek erkegin olduguna inaniyosan sana kalmis gerisi bosver canm
11 Yorumla- +1 yıl
güvenenmiyorum cinsellikte hiç bir şekilde yarın öldü gitti evlenecektik ben ne olucam
Seni sevse bunu istemez. Yanlış olduğunu düşündüğün bir şeyi yapma o senden ayrılacak diye. Böyle bir şey için ayrılacak adamdan hayır gelmez zaten. Boşkoy..
11 Yorumla- +1 yıl
boşvericem
canım ona bunun asla mümkün olmicağnı anlat oda anlar seviyosa seni her türlü sever şöylede bişe war bazı erkekler herşeyi sadece sevgilisiyle yaşamak istiyo Sen yinede anlat ona
16 Yorumla- +1 yıl
evet öyle diyo yaşayacagım bir sürü kız var ama ben sevgilimle senle yaşamak istiyorumdiyor.
- +1 yıl
çok zorluyor en hassas noktam diger kızlara bakıyor
Gelin ata binmis ya nasip demis. Gerdege girmeden hicbirseyin garantisi yok. Sacmalamayin basiniz agritmayin evlenemezsen hic dusundunmu ne olursun. Soylemeye dilim varmiyor. Butur istekte bulunan erkektenderhal ayril derim.
08 Yorumla- +1 yıl
offfff
- +1 yıl
hiç bir al benisi de yok yani hiç öyle tipine kibarlıgına romantikliğine falan hiç böyle bişey yok resmen odun ilk defa böyle birini tanıyorum belkide ondan mı beni çekiyor kendisine
- +1 yıl
biz kadınalr duygusal baktıgımız için konulara malesef gerçekleiri görüyoruz ama uygulamakta zorluk çekiyoruz
hiç sevmediğim kız tipi güvenmiyorsan endişelerin varsa ne devam ediyorsun bence o çocuk hiç ısrar etmesin tabi beni bağlamaz ama çekilmez kız tipi...
03 Yorumla- +1 yıl
işte sende onun kafasından sın sen onun gibi düşünüyosun güvenmiyomusun güveniyorum ama cinsellik olsun istemiyorum bu güvenmemekse malesef o konuda güvenemiyorum
- +1 yıl
senin düşüncleerinde erkek arkadşımın tavrını gördüm
+1 yılBoyle bir istekle gelmişse kalbini de kir... kafasini da...
02 Yorumla- +1 yıl
çok istiyorum aslında kırmakta kıyamıyorum :(
- +1 yıl
O zaman ahiretinize mi kiyacan. Bosversene arkadaş ne acele
+1 yılseven katlanır bole bı durumda. aksıyse zaten ayrılmak en guzelı, unutursun elbet canm. bıtcek bısı yok, ınsan bazen kendıne bıle guvenemıo normal yanı ona guvenememen. evlılık kutsaldır hata mesrulastırma kurumu degıl kı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmaya ! Ben yaptım pismanim. Kölesi gibi oluyorsun gel deyince gel git deyince git trip naz onun herseyini çekmek zorunda oluyorsun. s evlencez bahanesi yalan inanma
10 YorumlaSeni zaten zorlayamaz açıklama yapmana gerekyok uzak dur yeter
11 Yorumla- +1 yıl
başka kızlara bakıyor ya nasıl rahat edeyim umursamayayım
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ona para ver arada ruslarla oyalansın... Yoksa gay olur bak karışmam o zaman..:)))
10 Yorumla
+1 yılsana saygı duymayan adamdan uzak dur."aaa aşkımmmm darılmaca gücenmece yokkk.." denilebilcek bir durum değil.
10 Yorumla
+1 yılyahu seninle seks yapmıyorsun diye ayrılan adam zaten seni sevmiyordur sana bir sır vereyim hiç bir erkek sevdiği kadınla seks yapmak istemez.
28 Yorumla- +1 yıl
hımmm sevdiği için arzulayıp daha çok istemez mi sence sen bir erkek olarak
- +1 yıl
hayır erkekler sevdikleri aşık oldukları kızlar hakkında 1 an bile bunu düşünmezler hatta çoğunlukla bir kız teklif ettiğinde bunu ret eder.
Ayrıca emin ol seni elde ettiği an bir daha suratına bakmıyacak o çocuk sadece seninle seks için çıkıyo. - +1 yıl
hım sen erkek gözüyle bakıyosun mantıklı dediğin gibi ben ona mecbur olucam her istediğini yaptıracak bana benim için önemli çünkü
- +1 yıl
söylediklerin mantıklı sagol
- +1 yıl
ve ne zaman istese ne istiyorsa yaptıracak sana sende mecbur sırf seni bırakmasın diye yapacaksın ama yine bırakacak sana bir tavsiye senle seks yapmak isteyen ve bu konuda ısrarcı olan hiç bir erkekle ciddi düşünme veya onlara kanma %100 lük bir oranla o seni sadece seks objesi görüyor asla evlenmeyecek. hatta sana şöyle diyeyim nişanlansan bile yine yapma evliliği bekle bitsin sonra o imzayı atana kadar sen sen ol izin verme pişman olacaksın sonunda.
- +1 yıl
evet sonuç yine hüsran olucak bitecek öyle ya da böyle inceldigi yerden kopsun bari oldugu kadar
- +1 yıl
açık açık de ben evlenmeden asla yapmam böyle bir şey işine geliyorsa devam etsin gelmiyorsa gitsin ama benim tavsiyem ona bırakmadan sen ayrıl.
ertesi gün göremezsin onu.. erkek adam bekler helali olarak alır nikahına
01 Yorumla- +1 yıl
ondan da korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEttiremezsin. Adam gibi adam olsa bunu zaten düşünür. Anlat kabul ederse eder etmezse yol var gitsin.
05 Yorumla- +1 yıl
sonumuz sanki öyle olacak gibi bu giidşte
Cevap sahibi+1 yılBosversene ablam ne uzuluyosun. Hayvan herifin yaptigi teklifi bak. Madem o kadar kendine guveniyo uzatmasin evlensin o. zaman.
- +1 yıl
işim yok ev yok falan filan diyo
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan şeylerin peşinde. kosana kadar isini kurmaya baksin o zaman. Madem. isi gücü yok. neyine güvenip de bu teklifi yapiyor.
- +1 yıl
sanki ben ona mecbur olayım başkasına gitmeyeyim gibide hissediyorum
+1 yılİstemiyorum demek çok mu zor ki.. eğer bunun için onu kaybedeceksen kaybetmene değer bence. Sonuçta bir ilişki de herşey cinsellik değil.
14 Yorumla- +1 yıl
kaybedecem bu nedenden dolayı.
- +1 yıl
Çok ta önemli değil bence ama senin için önem sıralaması tabi tam olarak ne onu blemiyorum. erkeklerin yüzde doksanı cinsellik ister ama bnu elde ettikten sonra bırakıp gitme ihtimali de var bunu da göz önünde bulundur. Güveniyoan ayrı tabii sonuçta ilerde pişman olmak da var..
- +1 yıl
işte bırakıp gitme sıkılma ihtimali çok yüksekk
- +1 yıl
Bence sana değer veriyosa anlayışla karşılaması lazım. Değer vermiyorsa zaten neye değer verdiği ortaya çıkar bu da senin için daha iyi olur sanrım. Çünkü cinsellik her erkeğin hayali ama aşk başka br şey.
ayrıl gitsin ya birde seni tehdit ediyor benimle yatmazsan başka kızlarla yatarım filan. siktirsin yatsın bu kadar basit. seni sevdiğini sanmıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
bende sevdiginden emin olamıyorum birde şart koşması canımı sıkıyo yanına gidesim gelmiyor bu konu açılacak diye
- +1 yıl
çok dogru
+1 yıls. ktir git kimle birlikte olmak istiyorsan ol. eğer benimle birlikte olmak istiyorsan nikahı basarsın dersen hiç kırılmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılkırılacak veya kıracak birşey yok. eğer seni gercekten seviyorsa aldığın bu karara kırılmaz.
06 Yorumla- +1 yıl
trip atıyo ayrılalım demiyo ama aramıyor surat yapıyo başka kızlara bakıyor buluştugumuzda sen benim gözümü doyuramıyosun diyor bende başka kızlara bakarım diyor
- +1 yıl
demekki seni kalbiyle sevmiyor be kardeşim, anla artık.
- +1 yıl
ayrılıcam eger gerçekten bir daha bu konuyu açarsa ki açıyor genelde bitiricem
- +1 yıl
açacak bundan emin olabilirsin.
- +1 yıl
evet :(
Hiç dolandırma , direk aynen böyle söyle , zaten evlenecez falan dese de tamam o zamane bu acelen dersin
04 Yorumla- +1 yıl
ihtiyaçlarım var diyor bir erkek olarak
- +1 yıl
işte erkeklerinde böyle düşünmesi benim erkek arkadaşımda demekki anormallikvar
+1 yılİçinden ne yapmak geliyorsa onu yap
İyi ya da kötü
Sonradan " lan keşke verseydim şimdi evlenir mutlu olurduk " deme04 Yorumla- +1 yıl
yok kesinlikle yapmak istemiyorum böyle bişeyy
- +1 yıl
O zaman ben yapnak istemiyorum de
Ayrılırsa da ayrılsın takma - +1 yıl
ya ayrıldık çok zor 3 gün geçirdim tam alışır gibiydim pat diye bidaha aradı tekrar barıştık
- +1 yıl
Vermem de
+1 yılsiktirsin gitsin kısacaa ya acayııp sınırlenıyorum bu mevzularda kes onunla ılıskıyı
20 Yorumlane kadar iğrenç bir teklif,
bir geneleve gitsin,
sende ondan ayrıl00 YorumlaYol ver gitsin israr ediyorsa bir art niyet vardir o iste
06 Yorumla- +1 yıl
yol verılmıyo öyle işte
- +1 yıl
yok hiç bişey yaşamaıcam onunlaa kararlıyım ben asla kendimi affedemem
- +1 yıl
ben yaşamak istemiyorum ama onuda kırmak istemiyorum bunu nasıl ona tatlı dille anlatabilirim kanbul ettirebilirim diye fikir amaçlı yazdım genelii sadece cinsellik için benimle birlikte oldugunu düşünüyor
- +1 yıl
bende kendisiyle tekrar konuşucam ayrılıcam eger ısarr ederse
+1 yılhayat senin karar senin yaşam senin... bir zar bu kadar önemli mi?
06 Yorumla- +1 yıl
namus çok önemlii
- +1 yıl
namus zar mı?
- +1 yıl
koçadamı SEN HİÇ BİR KADINLA BERABER OLMADIN MI?
Namus zardaysa o kadar erkekle sevişen beraber olan ters ilişkiye giren kızlar namuslu... Sevdiği erkekle Beraber Olan ve Bu Kızları Kandırıp Bırakan Erkekler mi Namuslu?
Kız kardeşimden bahsediyorsun öncelikle Kendi Ailende olan kadınlara Sahip çıkacaksın Sonra başkalarına laf atacaksın... - +1 yıl
merak etme çoğu erkekten bana sıra gelmezdi ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evleneceğim insanın ilkim olmasını istiyorum demen yeterli olmuyorsa kırılacaksa kırılsın..
02 Yorumla- +1 yıl
defalarca söyledim ben bu zamana kadar kimseyi öpmedim bile dedim bazı şeyleri sende ilk olarak yaşadık zaten gerisi evlilige kalsın diyorum yok diyo biz çocukmuyuz
bakınız akıllı kız yani umursayacaksanız tutumunuz bu olsun
00 Yorumlapeki evleneceğin adam bakir değilse. Sencede bu durumda bir çelişki olmaz mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfetişistse fantezilerini yerine getirmeye çalış olmadı sürtünmeyle falan yap ne bilim adam taktıysa kafaya hiç bir şey durduramaz :D
01 Yorumla- +1 yıl
bu konu yüzünden 2 kere ayrıldık en sonuncusunda yine aradı dayanamadım dedi yine aynı konuya geldik.
böyle bir sebebten ayrılıyosa yolu açık olsun hiç umursama.
01 Yorumla- +1 yıl
tam alışıyorum onsuzluga geri geliyor
kırılacak bişey yok istemediğin bişeyi sana yaptıramaz söyle sadece kırılıp gidersede zaten derdi sen deiğmişsin demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakinn sakin yapma sonu belli garantisi var bunun ayrilirsiniz kullanir sakin yapma
10 Yorumlagüven yoksa sevgide yoktur. sevgi varsa güven yoktur. aksi durum üstünde tartışmak anlamsız
04 Yorumla- +1 yıl
ben güvenemiyorum çünkü şüpheli davranıyo birde galiba çok belli ettim sevdiğimi kıllıgına inadına yanımdayken kız geçince bakıyo baktıktan sonra da yüzüme bakıyo kızıyorum anlayana ..
- +1 yıl
7 ay oldu ben ii sabrettim diyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin hata yapma hayatta hic birseyin garantisi yok buna emin ol. sakin inanma o sevgilinde duzgun biri olsa bunu istemezdi benxe kyi dusun tasin.
10 YorumlaEvlilik guzel ama eblilik oncesi iliski kotu hataya neden olur bu yazdiginin aynisini sogle direk ve net bir sekilde zaten niyetini belli eder
04 Yorumla- +1 yıl
defalarca söyledim ben bişeyler yaşamadan kesinlikle evlenmem diyo ne alkası var diyorum çok alakası varr sen geri düşünüyosun diyo bir kaçgündür de tripli buluştugumuzda kızlara bakıyorr sürekli uyarmak zorunda kalıyorum
- +1 yıl
anladım
+1 yılEğer çok üstüne gelirse ayrıl. Sonrasında pişman olmaktan iyidir.
00 Yorumladirenmeye devam birlikte olursan yuzde 75 terkedilceksin benden söylemesi. karar senin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın gerekirse bitir ilişkiyi gerçi çocukta haklı ama yüzeysel olarak yaşıyormusunuz?
00 Yorumla
+1 yılkıra da bilirsin hiç bir mahsuru yok. o senin düşüncene saygı gösterip istemesin madem.
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım birlikte olmak istiyor ben ise istemiyorum evlenecegim insanın ilkim olsun istiyorum nasıl kırmadan bunu ona kabul ettirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler