Erkek arkadaşım benimle evlenmek istiyor ama onun ailesi ve benim ailem husumetli. Ne yapacağım?

4 senedir tanışıyoruz 2 senedir sevgiliyiz benim babam ile onun babası, amcaları çok eskiden iş ortaklarıydı 20 yıldır falan tanıyoruz sevgilimin ailesini onlarda bizi tanır lakin ben 6 yaşındayken babamı kaybettim sevgili olduğum kişinin dedesi ile arada çıkan bir kavga yüzünden babamla birlikte amcam da vefat etmişti o günden beri iki aile birbirine mesafeli husumetli ama iki aile bir yerde karşı karşıya gelince selam verir ama samimi olmazlar 3 abinin en küçüğüyüm 1 abimi ve 4 kuzenimi 8 sene önce aynı olaydan sevgilimin ailesinden dolayı kaybettim diğer 2 abim nefret ediyor onlardan bundan 4 sene önce en büyük amcamla sevgilimin amcaları babası bir iş için toplandıklarından görmüştüm bizim ailemiz onların ailesi maddi gücü yüksek olan aileler mal alım satışı geçiyordu aramızda her neyse ilk başta kim olduğunu takmadım umursamadım babam onların yüzünden vefat ettiği için ama sonradan beni sosyal medyadan takip etmeye başlamıştı 1 sene sadece beni takip etti hikayelerime falan baktı fotoğraflarımı beğendi 1 sene sonra mesaj attı 1 sene flört kaldıktan sonra sevgili olduk istemsizce aşık oldum acımı bir kenara bırakarak ama abimlerin bu durumdan haberi yok öğrenseler benim ve sevgilim için kötü olur sevgilimin ailesi ile babasıyla vs aram çok iyi arada yaşadığım eve geliyorlar ya da dışarda yemek yiyoruz birlikte ama amcaları ile pek yakın değilim lakin aram iyi fakat giyimime laf ediyorlar zaten ağrılılar geçenlerde cafe de oturuyordum kız kuzenim orada barmendi sohbet ediyorduk o sırada sevgilim, babası, amcaları ile girdiler cafeye o sırada üstümde crop etek falan vardı ailesi giyimimi biliyordu aslında, sevgilim arada kızıyordu öyle giyindiğim için çok kıskançtı yeri geldiği zaman her neyse arkamdaki masaya oturdular amcaları galiba bişey dedi tam duymadım o sırada sevgilim yanıma geldi öptü falan sonra kulağıma eğilip şu giyimine dikkat et laf edip duruyolar dedi bende onlara ne benim giyimimden derken erkek kuzenlerimden biri girdi içeriye kız kuzenimin abisi sevgilimi bana öyle yakın görünce bir anda yanımıza geldi hayırdır diyerek araya girdi sevgilim bişey yok sohbet ediyorduk dedi neyin sohbeti falan dedi kız kuzenim araya girdi selam verdi öyle görünce bişey yok dedi erkek kuzenim eve gönderdi beni olay kapandı lakin erkek kuzenim en büyük abime söylemiş bu durumu en büyük abim sinirli agresif biridir üstüme yürüdü kızdı uzak durucaksın demedim mi falan diye orada yırttım anlamadılar 1 hafta önce sevgilim tek taş taktı şu an biraz erken ama parmağında yüzük olsun dedi evlenmek istediğini söyledi çok seviyordum kabul ettim ve ilişki yaşıyoruz 1 senedir.. fakat benim daha üniversitem var okuyorum bende evlenmeyi cidden düşünüyorum ama abimlere bu durumu nasıl açıklıcam hiç bilmiyorum hayatta vermezler beni ne yapacağımı bilmiyorum erkek arkadaşıma da aynısını dedim ama kaçırırım gerekirse dedi tavsiye verir misiniz strese girdim (uzun oldu özür dilerim ama tam anlatmak istedim)

Erkek arkadaşım benimle evlenmek istiyor ama onun ailesi ve benim ailem husumetli. Ne yapacağım?