#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

İstemiyordur. Tecrübelidir bu konuda. Ve hep hüsran olmuştur bunun sonu. Biraz bağlanmak güzel de.. tamamen bağlanmak çok can yakan durumlara sebep olabiliyor. Aşk işlerinde insan kendini ne kadar kontrol edebilir bilinmez ama biraz da olsa ilerisini düşünerek, gerçekleri görerek kendimizi korumaya almamız gerekiyor. Yani bir nebze bağlılık okey ama körü körüne bağlanmak yanlış bana göre. Artık böyle düşünüyorum. Sonuçta bugün varız yarın yokuz. Bir insanı hayatının merkezine koyup, sırf ona odaklanıp o gittiğinde afallayıp boşluğa düşmenin ne gereği var. Değerli vaktimizi birilerinin ardından ağlayıp sızlayıp tüketmemizin hiç gereği yok. Hayatımıza adam akıllı insanlar alıp, sağlıklık ilişkiler kurmalıyız. Kendimizi perişan edecek türden ilişkiler değil.
valla biz erkekler olarak fazla yakın markajı sevmyoruz. bu da sıkıcı oluyor. kadınlar hemen kedi yavrusu gibi sahiplenmek ve ne derlerse onun yapılmasını istedikleri için, erkekler de bağlanmamak için ellerinden geleni yapıyor.
Çünkü kadın erkekten farklı şeyler bekler... Erkek ise ön sırada cinsellik isteği peşindedir..

Olgu bu
Bu kadin icinde erkek icinde gecerli
Cevap
12Cevap
Aşk sevgi duygusal birşey hissetmiyorsa kusura bakma çelik halatla bağlanmıyor vifiye bile bağlamıyorken şifre istiyor
Oradan bakınca tüm kadınları, senin gibi mi görüyorsun.
Güven sorunu yaşadığı için, ya da erkek tutarsız olduğu için
Çok zor değil anlamak; güvenemiyordur. Güven vermemiştir o erkek.
Tam tersine erkek kıza bağlanır kızlar kolay kolay bağlanamaz
Bu bence bir sorun değil zaten kolay bağlanılmaması gerekir. Sevmiyordur sevmezsen bağlanamazsın
Erkekler nasıl bağlanmaz? Köpek gibi kadınların peşindeler allasen yapma.
Sevemez güvenemez onda o erkek koruyuculuğunu sahiplenme duygusunu hissedemez ve kadın bağlanamaz
Benim bildiğim kadınlar bağlanıyor erkekler zor bağlanır
Mutlaka eksileri olduğu için baglanmiyordur
Guzel sevismiyordur tatmin etmiyordur baglanamaz
Kadın da bağlar genelleme yapma
Tek kişiyle yetinemeyenler bağlanamıyor
Sevmediği içindir
Tamamen tatminsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?