• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler elde edemediği kadını neden kötülüyor?

Nhhuj
Nhhuj Takip Et
Xper 6 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
127
Yapay Zekaya Sor

Yani anlamış değilim ilk başta sakız gibi yapışıyor lar reddedince yok böyle yok şöyle

Erkekler elde edemediği kadını neden kötülüyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Aslında reddedilmeye alışkın olmayan kişilerde oluyor herkeste olmaz. Mesela beni biri beğenmediğinde öl Çok yaşa diyorum cehhenemin dibine git diyorum benden iyisini mi bulacan diyorum mesela. Bunun sebebi karşıdaki kişiye değer verip karşılığında değer görülmemek aslında. Karşıdaki kişi normal bir dil ile senden hoşlanmıyorum dese bile dayanamıyorum herkes herkesi sevcek diye bir kural da yok ama benim gibi yapısı olanlar elde edemeyince psikolojik olarak kötülüyorlar. Sonuç artık kimse ile muhatap olmuyorum.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• omeriste26
    omeriste26 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    1 yıl

Yok kötülemem. Ama o bedeni gördükten sonra ağlarsam kesin beddua ederim. Benim gibilerin bedduası da tutar fikrindeyim. Allah cennet yüzü göstermesin kızlara. Her göz yaşı akışında o hasret o özlem o arzu ve uğunuşlarım gözyaşlarım sel olurken sizlerin de erkek evladınız olsun onlar da yaşasın. Bazen neden evlenemedim diyorum. Hesabını yapıyorum. Ve o kadar kpss verdiğim emekler... şimdi hiç bir şey olamadım. Ekonomik durumlarımı düzeltemedim. Bu ülkede 40 50 puanlar da atamalar yapıldı. Dilerim Allahtan her göz yaşım bu ülkeye kan seline dönsün. Ne günlerde okudum. Ne günler de yaşadım. Şükürler olsun. ama haram olsun bu dünya size

0
    0 Yorumla
  • aliwgx1
    aliwgx1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bu, insan psikolojisinin karmaşık bir yönüdür. Erkeklerin, romantik olarak ilgi duydukları bir kadını elde edemediklerinde, bazen bu durumu kabullenmekte zorluk yaşayabilirler. Kötüleme davranışı, egolarını koruma veya reddedilmeyi kabullenmeme çabasının bir sonucu olabilir. Ayrıca, bu tür davranışlar, toplumsal cinsiyet normları ve yetiştirilme tarzlarıyla da bağlantılı olabilir. Bazı erkekler, kendilerini güçsüz hissettiklerinde ya da bir kadını kaybettiklerinde, onu küçümseyerek duygusal olarak rahatlamaya çalışabilirler. Bu davranış, bir tür savunma mekanizması olarak da görülebilir.

1
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü egolarını tatmin etmek peşindedir. Gerçekten seven insan için önemli olan sevdiği kadının mutluluğudur. Benim yanımda mutsuz olacağına başkasıyla mutlu olsun deyip gerektiğinde vazgeçmeyi de bilir. Ha kadın umut verip sonradan yan çizerse haklıdır. Yabardöner olmanın anlamı yok yani.

0
    1 Yorumla
    • _gunes__00
      _gunes__00
      1 yıl

Yanardöner^

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Biraz ego meselesi gibi geliyor bana, sanki! 🤔 Erkeklerin bazıları reddedilmeye pek tahammül edemiyor. Hani böyle bir "Ama o beni nasıl reddeder ya?" durumu oluyor. Sonra da işte o egolarını toparlamak için seni kötüleyerek kendilerini avutuyorlar, "amaaan, zaten o da şöyleydi böyleydi" diye bahaneler uyduruyorlar.

Şimdi, sonuçta sen kimseyi istemiyorsan bu tamamen senin kararın. Nokta. Kararına saygı duymak yerine kötülemeye geçenlere gülüp geç bence. Ki, üzgünüm ama bu arada aynı davranışı bazı kızlarda da görüyoruz. Reddedilince "o zaten tipsizdi" moduna girmeler falan. 😂 Eğlen, kafana takma. Sen ne düşünüyorsun, var mıdır böyle deneyimlerin?

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

93

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.

Erkekler kötüler, eski sevgililerini de kötülerler. Adam olan kötülemez, laf ettirmez. Yani her erkeğe adam olmak nasip olmuyor, some karaktersizlik problems

9
    7 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Hocam cinsiyet değil de karakter mevzusu biraz bu belki hatırlarsınız guzelamadertli kardeşimle sizin sorunuz da kilo muhabbeti üstüne konuşup tanışmıştım 🙂 hala karresim gibidir cimcime 😄

Kadın açısından bakarsak anın da t. op gay veya dönme oluyor erkekler red edince yani bir cinsiyete çekmemek gerek konuyu

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

@GereksizBilgi80 soran zaten bir cinsiyetten bahsediyor kardeşim.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Evet ablam bunda hem fikir haldeyiz fakat sıkıntı sorunun saçmalığı 🙂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Saçma soru yoktur.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Öyle diyorsan efem 🙂

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Evet, klasik türkiye den fıkralar.

Yorumla
    • Berhudarolyavrum
      Berhudarolyavrum
      1 yıl

Kadınların erkeklerden daha fazla karaktersiz ne namussuz olduğu ortamda bence erkek gormus birsehleri ki kotulemis cogunuza müstahak bile.

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Çok normal değil mi kedi ulaşamadığı ciğere mundar der , özgüveni olmayınca yenilgi ağır geliyor demekki 😂

8
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erkekler derken kaç erkek yapıyor bunu 🤔

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bir erkek, bir kadını elde edemediğinde, bu durum onun benlik saygısını zedeleyebilir. Kendini daha iyi hissetmek için o kadını kötüleyerek, aslında kendi değerini yükseltmeye çalışabilir. Elde edemediği kadına karşı duyduğu kıskançlık, bu tür davranışlara yol açabilir. Kadının sahip olduğu özellikleri veya dikkat çekici yönlerini kıskanarak, onu aşağılamak yoluyla kendini rahatlatmaya çalışabilir. Toplumsal cinsiyet rolleri ve erkeklerin güçlü, başarılı olması gerektiği yönündeki beklentiler, erkekleri rekabetçi ve eleştirel bir tutuma itebilir. Elde edemediği kadını kötüleyerek, diğer erkeklerin gözünde daha güçlü görünmeye çalışabilirler.

3
    0 Yorumla
  • Ucbeyi22
    Ucbeyi22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Elde etmek terimi saçma bir defa biz ona red yemek diyelim , ayrıca hedefimiz yüksek olsa yani en iyisini istesek söylediğin doğru olabilir ama öyle bir durum yok kızlara baktığımız zaman kendilerine bakmayıp burun kıvırıyorlar hemen ve tanışmaya bile lüzum görmüyorlar yani bir ego olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.

0
    4 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Hayır bence öyle olmayanlara vars

Yorumla
    • Ucbeyi22
      Ucbeyi22
      1 yıl

Ben olmayanını şimdiye kadar görmedim açıkçası ama tabi erkeklerinde suçu var yani önüne gelen her kıza yazılmaz. Hani sen diyorsun ya erkekler ulaşamadığı kıza diye şimdi tüm tuşlara basan biri hepsinden red yiyorsa yani şimdi bu farklı bir boyut oluyor çünkü hiçbir kızın o kişiyi istemediğini düşün yani

Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

O da doğru ama benim sağlıkli bir ilişkim varsa halen üstüne de kimseye yaklaşmam red etmek zorundayim ztn ama hemen tantana hemen dedikodu

Yorumla
    • Ucbeyi22
      Ucbeyi22
      1 yıl

Bilmiyorlardır öyle olduğunu ve günümüzde hipergami çok yüksek olduğu için insanlar artık sağlıklı düşünemiyorlar mesela bir de kadınların davranışları çok kaba geliyor bana hatta bazen çirkeflik boyutuna varabiliyor bence zaten o yüzden kadınlar direk seçsinler erkeği bence yani erkek uğraşmasın artık çünkü zaten talep çok fazla dire kısayoldan kadın tercihin yapsın

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Kadında farklı bir şey yapmıyor.
    İstediğini duymayınca korkak diyor.
    Çamur atmak çoğu insanın yapabileceği bir şey.
    Önemli olan sizin bu hayatta nelere izin verdiğiniz ve bu izni kimin için kullandığınızdır.
    Yoksa sizin haricinizde kimin kime ne yaptığının ne önemi var.
    Başka hayatları merak etmek bence boş.

1
    0 Yorumla
  • AhmetHasanCan
    AhmetHasanCan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Siz hiç "red edilmiş kadın"la karşılaşmamışsınız sanırım :)

Erkekler red edilmiş kadının eline su dökemez bu konuda. Arkamızdan eşcinsel mi demiyorlar. Ereksiyon problemi yaşıyor ondan korktu mu demiyorlar, neler neler :)

İnsan yani, insan genel olarak kötü bir varlık. Ya hu sen istiyorsun diye ben seninle olmak zorunda mıyım? Ne zaman medeni olacağız?

1
    1 Yorumla
    • Bettterböcek
      Bettterböcek
      1 yıl

Niye ben de red edildim hiç erkeği kötülemedim. En fazla arkasindan akılsız kafasız demişimdir.

Yorumla
  • hicbilemiyorumaltan
    hicbilemiyorumaltan Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bu zamana kadar ayrıldığım sevgililerimin arkasından kimseye laf ettirmedim hepsinin yolu açık olsun tek kötü kelime etmedim. Böyle biri olmama rağmen reddettiğim insanlar arkamdan kotu laflar ediyorlarmış. Bakın bir söz vardır arkamdan konuşan önümden yesin. Az ve öz jsahzyayxhsxy

0
    0 Yorumla
  • Berhudarolyavrum
    Berhudarolyavrum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl

Cogunuza az bile yapılıyor su zamanın kadınları halleri içler acısı 16 yaşında her naneyi yemeye başlıyorlar çoğunuzun her şeyi erkenden yaşamaktan rengi soluk hayattan zevk alamaz haldeler cogu bekar kaldı dul cogu herkesle yatmaktan hiçbir erkek onlari almaz. Kötülüyorsa mutlaka birsey yapılmıştır gormustur.

0
    0 Yorumla
  • 1234ero1234
    1234ero1234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Bu soru duruma göre değişir. Benide reddeddiler. Ama umutta verdiler. Yani seni istemem ama yan cebimde yedekte dur. Arkadaş kalalım. Erkeği parasından yararlan veya ilgisinden yararlanan ve daha sonra erkeğin bunu farketmesi ile kadını kötülemesi gayet normal. Aralarında fazla samimiyet veya ilgi olmamışsa reddedilmenin pek bir önemi yok. burada erkek zarar gormemisse kötülemez. Ama kandırıldığını veya kullanıldığını öğrenirse elbette kötüler. Ateşin olmadığı yerde bence duman çıkmaz. Kızlarda sevmeyeceği erkek ile arkadaş olmasın. Oturmasın konuşmasın. İstediğin yap. Gönül eğlendir sonrada beni kötülüyor dersin

0
    0 Yorumla
  • priashairp
    priashairp Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

erk*k olmak; kadının bir iradesi olduğunu, hakları olduğunu, rızasının gerektiğini idrak etmemek için bir tarafını yırtmak anlamına geldiği için olabilir.🤷🏻‍♀️ boşuna aşağılık cinsiyet demiyorum ben bunlara. kaç yaşına gelirlerse gelsinler dünyada insan muamelesi görmek için, taleplerinin karşılanması için sadece erkek doğmuş olmalarının yetmediğini anlamıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Adamın karakteriyle ilgili bu bana yapılırsa misliyle geri ödetirim adını kullana kullana rezil ederim onu cesaret edebiliyorsa yapsın Ne o eline ne o diline adımı anmaması gerekenler var yedikleri b. kluklar bende saklı çünkü mezara kadar saklı kalır mı bilmiyorum 🙄🙄

0
    1 Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      1 yıl

O kendisini biliyor hani şu kadarını söylüyorum sandığından fazlasını biliyorum öğrenmek istersem öğrenirim çünkü

Yorumla
  • Papatyaadası
    Papatyaadası Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Erkek evli ikende bekar ikende ulaşamadığı şeylere gider oyuzden boş vakit harcama bunlarla en iyisini yapıyorsun. Her zamn kotulerler görmüyor musun ingstagramda ulaştıklarında bin laf ulamadiklarinda bin laf ediyorlar. g.. otleri kalkık TC kızı diyorlar. hahahha Sen kendine bak çalış paranı kazan yıllar sonra helsi yaslaninca eşlerinin eteklerine girip kalıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bir hatunu değil her hangi bir şeyi kötüleyen bir insan bana itici geliyor. Sonuçta beş parmağın beşi bir değilken tüm erkeklerin aynı şekilde düşünüp aynı şeyleri beğenip aynı şeyleri sevmemesi mümkün değil. Dolayısıyla yapılan kötülemelerin değeri yok aksine kötüleyen kişi hakkında kanaat oluşuyor.

0
    0 Yorumla
  • ahmet20045824
    ahmet20045824 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 yıl

Bir kadını kötüleyen erkek zaten yenilmiş aciz çamur atan biridir karekter yapısı bozuktur yani demem o ki karektersiz insanlardir kendini bilen bir insan ister erkek ister kadın olsun medeni bir şekilde ayrılır yeri gelir yolda karsilasir selamlasir asla bir İrini. Arkasından konuşmaz birbirinin eksiklerini başkasına anlatmaz.

0
    0 Yorumla
  • -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hangi konuda red ettiğine göre değişiyor bu konu iyi hoş onlarında bu konuda yetinmeyen varlıklar olduğunu biliyoruz :))

Sorsalar hep biz kötüyüz sadece kime anlatacağımızı iyi seçiyoruz ondan duyulmuyor:)

1
    0 Yorumla
  • zzkknn3434
    zzkknn3434 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 64%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı.

Şimdi öyle elde edilmek için elinden geleni yapıp, merkezde erkeği bekleyen kadın durup durup onu elde etmeye çalışan erkeği reddedince ister istemez 'kötü' bir izlenim bıraktığı için kötü diyordur erkekte ona. Bilemedim yani

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.

Çünkü anaları ne pok istemislerse yapmışlar tüm kızlar sana kurban olsun demişler o anaciklar şimdi o ana denen * egittemedikleeini biz cekiyorz

0
    1 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

He valla bak çok doğru

Yorumla
  • birisiiste7
    birisiiste7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Çoğunluk değil karakteri bozuk olanlar yapıyor onu denk geldim hatta. İstediği kızı elde edemediği için gururuna yedirmediği ve o gereksiz egosu sarıldığı için aklinca etrafındakilere karşı o kızı kötülüyorlar. Ama en başta da dediğim gibi hepsi değil

0
    1 Yorumla
    • birisiiste7
      birisiiste7
      1 yıl

Egosu *sarsıldığı* için

Yorumla
  • Baran_Günay
    Baran_Günay Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Köylü zihniyeti. Benim olmayan başkasının da olmasın kafası. Mesela sırf awk köylüsünü istemedim diye bana iftira atmıştı p*ç.

0
    1 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Valla aynısını yasasdim

Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bu dediğini kadınlar yapıyor. Erkeklerin yaptığını hiç görmedim. Muhtemelen tahrik edici şekilde red etmişsindir. O da bu şekilde karşılık vermiştir

0
    0 Yorumla
  • StenkaRazin
    StenkaRazin Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Eheheh. Önemli olan reddedilince kötü hissetmesi değil. Bunu kendi içinde yaşamak yerşne saçma sapan kadın düşmanlığına yönelmeleri. Bu şekilde teorize etmeleri sorun.

0
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.

Hiçbir şey yapmam ve kötülemem.
    Yeterki seviyormuş gibi görünmesin.
    Direk seviyorum veya sevmiyorum desin.
    İkili oynamasın yeterli benim için.

0
    0 Yorumla
  • Beyaz_zenci27
    Beyaz_zenci27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Elde edememek değilde en sinir olduğum kız tipi üslup bilmeyen kızlar. Tamam istemiyorsun eyvallah istemiyorum yazarsın olur biter. Daha da üstelemez kimse ama sen kendini beğenmişlik yapıp da abuk sabuk cevap verirsen karşındaki adam da altta kalmaz yani 😁

0
    0 Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kedi uzanamadg ete mundar dermis ne bekliosun ki. 2 yaşndaki bebeğe cinsel saldırıda bulunan cinslerden her bk beklenr, balıkları zarar resmen her kötülük bunlarda

0
    1 Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Varlıkları zarar

Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Erkekler aşık değillerse her Kötülüğü yaparlar. Sorun onlarda değil sizde. Kaşa göze bakışa kanmaktan vazgeçin!

0
    3 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Hayır ben genelde karakter ve duruşa bakıyorum

Yorumla
    • Olgunateş
      Olgunateş
      1 yıl

Ve yanılıyorsun!

Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Genelde yanılmıyorum çünkü hep red etigim için

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Erkekler de böyle yapıyor. Kadınlar da elde edemediği erkeğe sen gaysin der mesela o hesap

1
    1 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Eline sağlık Hocam

Yorumla
  • Asfgfdff
    Asfgfdff Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Ben etmiyorum ama kendini beğenmiş havalı kızları kötülüyorum onlarda senşn gibi zannediyo elde edememe konusu saçma düşünceniz sizin

0
    0 Yorumla
  • Uykucupandaaaaaaaa
    Uykucupandaaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ( doğru yazdım mı bilmiyorum böyle bişiyiydi xldldd) o misal yani çok takmamak gerek

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

kişiliksiz oldukları için...

her erkek öyle değildir ama kişiliksiz erkekler elde edemedikleri kadını kötülerler

0
    0 Yorumla
  • Nur29290
    Nur29290 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı.

Aynaya bakmıyor çoğu kendilerini bulunmaz hint kumaşı görüyorlar, red cevap alınca da kendilerine yediremiyorlar

0
    0 Yorumla
  • BirKadehSihir
    BirKadehSihir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

O tipler elde etse de etmese de o kadin hakkında konuşur. Birlikte olduğunda da anonsla çevreye duyururdu zaten o yüzden kaybedecek birsey yok.

0
    0 Yorumla
  • pizzatti
    pizzatti Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Sizin çevrenizde ki insanlar, saygı ve duracağı noktayı bilmiyorsa o erkeklerin çoğunluğu yani bizler sorumlu değiliz.

0
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.

Karaktersiz çünkü. Beni kötülemekden tut dedikodumu bile yapmıṣlardı sonra neden erkeklerden nefret ediyorsun.

0
    1 Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

@blueangel345 saçma bence

Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Erkekler demesek daha iyi baze dingiller böyle bişi yapıyor onlarda karaktersiz oldukları için yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

İstedikleri herşeyi ve herkesi elde edebileceklerini sandıkları için olumsuz cevap almayı gururlarına yediremiyorlar da ondan

0
    0 Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Karaktersiz oldukları için, reddedilmekte kabul edilmek gibi doğal bir olaydır aslında..

0
    1 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Sosyetekemal
    Sosyetekemal Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 😂 nankör insanlarız

0
    2 Yorumla
    • Nhhuj
      Nhhuj
      1 yıl

Evet öyle

Yorumla
    • Sosyetekemal
      Sosyetekemal
      1 yıl

youtube.com/shorts/GC-lLD-AeVg?si=SE7LHg9KB-s_9Kuk gayretsiz güzellik olmaz

Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı.

Genelleme yapmamak lazım. Size öyle erkekler denk gelmiş olabilir. Her erkek böyle değil

0
    0 Yorumla
  • Reddyice
    Reddyice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 31%
    1 yıl

açık veya gizli bir davet arkasından reddedilme yasanmissa olur bu genelde

0
    2 Yorumla
    • NICKkBOSS
      NICKkBOSS
      1 yıl

@Reddyice cittimisiniz

Yorumla
    • Reddyice
      Reddyice
      1 yıl

yess :)))

Yorumla
  • aşksonsuzum
    aşksonsuzum Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

ibibikler karakterine yediremiyor reddedilmeyi

0
    0 Yorumla
  • Vietro
    Vietro Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bu bir stratejiden ibaret ve cinsiyetle bir alakası yok ablacım.

0
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl

Erkekler ve kadınlar arasında daki diğer farklı olan insan olanlar la

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Karaktersiz olduğu için adam olsa kötülemez yani

0
    0 Yorumla
  • Ezberbozduran
    Ezberbozduran Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 40%
    1 yıl

Elde etmekle uğraşmam bu yüzden kötülemek ve uğraşmam. O beni buluyor

0
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.

Oyleler çünkü egoları boylarından büyük.. reddedilmek ise egolarını sarsiyor

0
    0 Yorumla
  • Hjhgjjh
    Hjhgjjh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Valla onu bende anlamadım yorumlari okuyup bakalım hele jxjxjsjs

0
    0 Yorumla
  • Tuhafİnsanlar
    Tuhafİnsanlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

mal oldukları için zeka arama bunlarda egoist opuçcklsrı

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    1 yıl

Erkek elde edemediğini değil elde edip elden çıkardığını kötüler.

0
    1 Yorumla
    • Tuhafİnsanlar
      Tuhafİnsanlar
      1 yıl

yav hee hee

Yorumla
  • İsimsizdost16
    İsimsizdost16 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ve takıntı yapıyorlar elde edene kadar her yolu deneyen erkekte var

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.

çünkü kediler ulaşamadığı ciğere mundardır kötülüyor ki kendisini yüceltsin egosunu tatmin etsin

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.

Herkese yapamazlar onu , adamına göre muameledir o..

0
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der
    seni elde edememenin ona verdiği
    öfke ve hazmedememe durumu

0
    1 Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Genellikle kadınlara şunu söylerim; "hayatınıza aldığınız insanların ilişkiniz esnasında size değer verip vermediğini görmek adına partnerinizin birde zaaflarına ve zayıf noktalarına dokunun ki gerçek yüzünü işte o zaman görün"❗❗❗

Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı.

O erkeğe ben adam demem kulanamadi işine gelmedi diye kötülemis

0
    0 Yorumla
  • simlitavsan
    simlitavsan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Hepsi öyle değildir ama gerçek yüzleri ortaya çıkıyor demek

0
    0 Yorumla
  • BaharEkin
    BaharEkin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Erişilemez olduğun için... Onlara fazlasın o yüzden...👍

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Karakter yoksunu oldukları için..

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Kadın her şekilde kötüdür, sadece reklam yapılmıştır sana.

0
    0 Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kötülemez ki elindekini kaybedene kadar peşinden koşar

0
    0 Yorumla
  • Yoksulll
    Yoksulll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

Yani kedi uzanıp alamadığı ciğere tarihi geçmiş dermiş

0
    3 Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

@Yoksulll murdar o ya

Yorumla
    • Yoksulll
      Yoksulll
      1 yıl

Hah işte o dilimin ucunda Aklıma gelmedi🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Yoksulll
      Yoksulll
      1 yıl

Tarihi geçmişte olur yani bence

Yorumla
  • Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler elde edemediği kadını neden kötülüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadın bir erkeğe neden bağlanamaz? 19 cevap verildi
Erkek kadından neden ne olursa vaz geçer? 21 cevap verildi
Neden kadin erkek esitligi saglanamiyor? 10 cevap verildi
Erkekler neden bir kadını elde edemeyince kuduruyor? 9 cevap verildi
Kadın ne yaparsa erkek vazgecemez? 12 cevap verildi
Kadin erkegin pesinden neden kosar erkek istemiyorsa? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨