Yani anlamış değilim ilk başta sakız gibi yapışıyor lar reddedince yok böyle yok şöyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAslında reddedilmeye alışkın olmayan kişilerde oluyor herkeste olmaz. Mesela beni biri beğenmediğinde öl Çok yaşa diyorum cehhenemin dibine git diyorum benden iyisini mi bulacan diyorum mesela. Bunun sebebi karşıdaki kişiye değer verip karşılığında değer görülmemek aslında. Karşıdaki kişi normal bir dil ile senden hoşlanmıyorum dese bile dayanamıyorum herkes herkesi sevcek diye bir kural da yok ama benim gibi yapısı olanlar elde edemeyince psikolojik olarak kötülüyorlar. Sonuç artık kimse ile muhatap olmuyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYok kötülemem. Ama o bedeni gördükten sonra ağlarsam kesin beddua ederim. Benim gibilerin bedduası da tutar fikrindeyim. Allah cennet yüzü göstermesin kızlara. Her göz yaşı akışında o hasret o özlem o arzu ve uğunuşlarım gözyaşlarım sel olurken sizlerin de erkek evladınız olsun onlar da yaşasın. Bazen neden evlenemedim diyorum. Hesabını yapıyorum. Ve o kadar kpss verdiğim emekler... şimdi hiç bir şey olamadım. Ekonomik durumlarımı düzeltemedim. Bu ülkede 40 50 puanlar da atamalar yapıldı. Dilerim Allahtan her göz yaşım bu ülkeye kan seline dönsün. Ne günlerde okudum. Ne günler de yaşadım. Şükürler olsun. ama haram olsun bu dünya size
00 Yorumla
Bu, insan psikolojisinin karmaşık bir yönüdür. Erkeklerin, romantik olarak ilgi duydukları bir kadını elde edemediklerinde, bazen bu durumu kabullenmekte zorluk yaşayabilirler. Kötüleme davranışı, egolarını koruma veya reddedilmeyi kabullenmeme çabasının bir sonucu olabilir. Ayrıca, bu tür davranışlar, toplumsal cinsiyet normları ve yetiştirilme tarzlarıyla da bağlantılı olabilir. Bazı erkekler, kendilerini güçsüz hissettiklerinde ya da bir kadını kaybettiklerinde, onu küçümseyerek duygusal olarak rahatlamaya çalışabilirler. Bu davranış, bir tür savunma mekanizması olarak da görülebilir.
10 Yorumla
1 yılÇünkü egolarını tatmin etmek peşindedir. Gerçekten seven insan için önemli olan sevdiği kadının mutluluğudur. Benim yanımda mutsuz olacağına başkasıyla mutlu olsun deyip gerektiğinde vazgeçmeyi de bilir. Ha kadın umut verip sonradan yan çizerse haklıdır. Yabardöner olmanın anlamı yok yani.
01 Yorumla- 1 yıl
Yanardöner^
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Biraz ego meselesi gibi geliyor bana, sanki! 🤔 Erkeklerin bazıları reddedilmeye pek tahammül edemiyor. Hani böyle bir "Ama o beni nasıl reddeder ya?" durumu oluyor. Sonra da işte o egolarını toparlamak için seni kötüleyerek kendilerini avutuyorlar, "amaaan, zaten o da şöyleydi böyleydi" diye bahaneler uyduruyorlar.
Şimdi, sonuçta sen kimseyi istemiyorsan bu tamamen senin kararın. Nokta. Kararına saygı duymak yerine kötülemeye geçenlere gülüp geç bence. Ki, üzgünüm ama bu arada aynı davranışı bazı kızlarda da görüyoruz. Reddedilince "o zaten tipsizdi" moduna girmeler falan. 😂 Eğlen, kafana takma. Sen ne düşünüyorsun, var mıdır böyle deneyimlerin?20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
93Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılErkekler kötüler, eski sevgililerini de kötülerler. Adam olan kötülemez, laf ettirmez. Yani her erkeğe adam olmak nasip olmuyor, some karaktersizlik problems
97 Yorumla- 1 yıl
Hocam cinsiyet değil de karakter mevzusu biraz bu belki hatırlarsınız guzelamadertli kardeşimle sizin sorunuz da kilo muhabbeti üstüne konuşup tanışmıştım 🙂 hala karresim gibidir cimcime 😄
Kadın açısından bakarsak anın da t. op gay veya dönme oluyor erkekler red edince yani bir cinsiyete çekmemek gerek konuyu - 1 yıl
@GereksizBilgi80 soran zaten bir cinsiyetten bahsediyor kardeşim.
- 1 yıl
Evet ablam bunda hem fikir haldeyiz fakat sıkıntı sorunun saçmalığı 🙂
- 1 yıl
Saçma soru yoktur.
- 1 yıl
Öyle diyorsan efem 🙂
- 1 yıl
Evet, klasik türkiye den fıkralar.
- 1 yıl
Kadınların erkeklerden daha fazla karaktersiz ne namussuz olduğu ortamda bence erkek gormus birsehleri ki kotulemis cogunuza müstahak bile.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal değil mi kedi ulaşamadığı ciğere mundar der , özgüveni olmayınca yenilgi ağır geliyor demekki 😂
80 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekler derken kaç erkek yapıyor bunu 🤔
00 Yorumla Bir erkek, bir kadını elde edemediğinde, bu durum onun benlik saygısını zedeleyebilir. Kendini daha iyi hissetmek için o kadını kötüleyerek, aslında kendi değerini yükseltmeye çalışabilir. Elde edemediği kadına karşı duyduğu kıskançlık, bu tür davranışlara yol açabilir. Kadının sahip olduğu özellikleri veya dikkat çekici yönlerini kıskanarak, onu aşağılamak yoluyla kendini rahatlatmaya çalışabilir. Toplumsal cinsiyet rolleri ve erkeklerin güçlü, başarılı olması gerektiği yönündeki beklentiler, erkekleri rekabetçi ve eleştirel bir tutuma itebilir. Elde edemediği kadını kötüleyerek, diğer erkeklerin gözünde daha güçlü görünmeye çalışabilirler.
30 YorumlaElde etmek terimi saçma bir defa biz ona red yemek diyelim , ayrıca hedefimiz yüksek olsa yani en iyisini istesek söylediğin doğru olabilir ama öyle bir durum yok kızlara baktığımız zaman kendilerine bakmayıp burun kıvırıyorlar hemen ve tanışmaya bile lüzum görmüyorlar yani bir ego olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.
04 Yorumla- 1 yıl
Ben olmayanını şimdiye kadar görmedim açıkçası ama tabi erkeklerinde suçu var yani önüne gelen her kıza yazılmaz. Hani sen diyorsun ya erkekler ulaşamadığı kıza diye şimdi tüm tuşlara basan biri hepsinden red yiyorsa yani şimdi bu farklı bir boyut oluyor çünkü hiçbir kızın o kişiyi istemediğini düşün yani
- 1 yıl
Bilmiyorlardır öyle olduğunu ve günümüzde hipergami çok yüksek olduğu için insanlar artık sağlıklı düşünemiyorlar mesela bir de kadınların davranışları çok kaba geliyor bana hatta bazen çirkeflik boyutuna varabiliyor bence zaten o yüzden kadınlar direk seçsinler erkeği bence yani erkek uğraşmasın artık çünkü zaten talep çok fazla dire kısayoldan kadın tercihin yapsın
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılKadında farklı bir şey yapmıyor.
İstediğini duymayınca korkak diyor.
Çamur atmak çoğu insanın yapabileceği bir şey.
Önemli olan sizin bu hayatta nelere izin verdiğiniz ve bu izni kimin için kullandığınızdır.
Yoksa sizin haricinizde kimin kime ne yaptığının ne önemi var.
Başka hayatları merak etmek bence boş.10 Yorumla
1 yılSiz hiç "red edilmiş kadın"la karşılaşmamışsınız sanırım :)
Erkekler red edilmiş kadının eline su dökemez bu konuda. Arkamızdan eşcinsel mi demiyorlar. Ereksiyon problemi yaşıyor ondan korktu mu demiyorlar, neler neler :)
İnsan yani, insan genel olarak kötü bir varlık. Ya hu sen istiyorsun diye ben seninle olmak zorunda mıyım? Ne zaman medeni olacağız?
11 Yorumla- 1 yıl
Niye ben de red edildim hiç erkeği kötülemedim. En fazla arkasindan akılsız kafasız demişimdir.
1 yılBu zamana kadar ayrıldığım sevgililerimin arkasından kimseye laf ettirmedim hepsinin yolu açık olsun tek kötü kelime etmedim. Böyle biri olmama rağmen reddettiğim insanlar arkamdan kotu laflar ediyorlarmış. Bakın bir söz vardır arkamdan konuşan önümden yesin. Az ve öz jsahzyayxhsxy
00 Yorumla
1 yılCogunuza az bile yapılıyor su zamanın kadınları halleri içler acısı 16 yaşında her naneyi yemeye başlıyorlar çoğunuzun her şeyi erkenden yaşamaktan rengi soluk hayattan zevk alamaz haldeler cogu bekar kaldı dul cogu herkesle yatmaktan hiçbir erkek onlari almaz. Kötülüyorsa mutlaka birsey yapılmıştır gormustur.
00 Yorumla
1 yılBu soru duruma göre değişir. Benide reddeddiler. Ama umutta verdiler. Yani seni istemem ama yan cebimde yedekte dur. Arkadaş kalalım. Erkeği parasından yararlan veya ilgisinden yararlanan ve daha sonra erkeğin bunu farketmesi ile kadını kötülemesi gayet normal. Aralarında fazla samimiyet veya ilgi olmamışsa reddedilmenin pek bir önemi yok. burada erkek zarar gormemisse kötülemez. Ama kandırıldığını veya kullanıldığını öğrenirse elbette kötüler. Ateşin olmadığı yerde bence duman çıkmaz. Kızlarda sevmeyeceği erkek ile arkadaş olmasın. Oturmasın konuşmasın. İstediğin yap. Gönül eğlendir sonrada beni kötülüyor dersin
00 Yorumla
1 yılerk*k olmak; kadının bir iradesi olduğunu, hakları olduğunu, rızasının gerektiğini idrak etmemek için bir tarafını yırtmak anlamına geldiği için olabilir.🤷🏻♀️ boşuna aşağılık cinsiyet demiyorum ben bunlara. kaç yaşına gelirlerse gelsinler dünyada insan muamelesi görmek için, taleplerinin karşılanması için sadece erkek doğmuş olmalarının yetmediğini anlamıyorlar.
10 Yorumla
1 yılAdamın karakteriyle ilgili bu bana yapılırsa misliyle geri ödetirim adını kullana kullana rezil ederim onu cesaret edebiliyorsa yapsın Ne o eline ne o diline adımı anmaması gerekenler var yedikleri b. kluklar bende saklı çünkü mezara kadar saklı kalır mı bilmiyorum 🙄🙄
01 Yorumla- 1 yıl
O kendisini biliyor hani şu kadarını söylüyorum sandığından fazlasını biliyorum öğrenmek istersem öğrenirim çünkü
1 yılErkek evli ikende bekar ikende ulaşamadığı şeylere gider oyuzden boş vakit harcama bunlarla en iyisini yapıyorsun. Her zamn kotulerler görmüyor musun ingstagramda ulaştıklarında bin laf ulamadiklarinda bin laf ediyorlar. g.. otleri kalkık TC kızı diyorlar. hahahha Sen kendine bak çalış paranı kazan yıllar sonra helsi yaslaninca eşlerinin eteklerine girip kalıyorlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBir hatunu değil her hangi bir şeyi kötüleyen bir insan bana itici geliyor. Sonuçta beş parmağın beşi bir değilken tüm erkeklerin aynı şekilde düşünüp aynı şeyleri beğenip aynı şeyleri sevmemesi mümkün değil. Dolayısıyla yapılan kötülemelerin değeri yok aksine kötüleyen kişi hakkında kanaat oluşuyor.
00 Yorumla
1 yılBir kadını kötüleyen erkek zaten yenilmiş aciz çamur atan biridir karekter yapısı bozuktur yani demem o ki karektersiz insanlardir kendini bilen bir insan ister erkek ister kadın olsun medeni bir şekilde ayrılır yeri gelir yolda karsilasir selamlasir asla bir İrini. Arkasından konuşmaz birbirinin eksiklerini başkasına anlatmaz.
00 Yorumla
1 yılHangi konuda red ettiğine göre değişiyor bu konu iyi hoş onlarında bu konuda yetinmeyen varlıklar olduğunu biliyoruz :))
Sorsalar hep biz kötüyüz sadece kime anlatacağımızı iyi seçiyoruz ondan duyulmuyor:)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi öyle elde edilmek için elinden geleni yapıp, merkezde erkeği bekleyen kadın durup durup onu elde etmeye çalışan erkeği reddedince ister istemez 'kötü' bir izlenim bıraktığı için kötü diyordur erkekte ona. Bilemedim yani
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü anaları ne pok istemislerse yapmışlar tüm kızlar sana kurban olsun demişler o anaciklar şimdi o ana denen * egittemedikleeini biz cekiyorz
01 Yorumla
1 yılÇoğunluk değil karakteri bozuk olanlar yapıyor onu denk geldim hatta. İstediği kızı elde edemediği için gururuna yedirmediği ve o gereksiz egosu sarıldığı için aklinca etrafındakilere karşı o kızı kötülüyorlar. Ama en başta da dediğim gibi hepsi değil
01 Yorumla- 1 yıl
Egosu *sarsıldığı* için
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKöylü zihniyeti. Benim olmayan başkasının da olmasın kafası. Mesela sırf awk köylüsünü istemedim diye bana iftira atmıştı p*ç.
01 Yorumla
1 yılBu dediğini kadınlar yapıyor. Erkeklerin yaptığını hiç görmedim. Muhtemelen tahrik edici şekilde red etmişsindir. O da bu şekilde karşılık vermiştir
00 Yorumla
1 yılEheheh. Önemli olan reddedilince kötü hissetmesi değil. Bunu kendi içinde yaşamak yerşne saçma sapan kadın düşmanlığına yönelmeleri. Bu şekilde teorize etmeleri sorun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey yapmam ve kötülemem.
Yeterki seviyormuş gibi görünmesin.
Direk seviyorum veya sevmiyorum desin.
İkili oynamasın yeterli benim için.00 Yorumla
1 yılElde edememek değilde en sinir olduğum kız tipi üslup bilmeyen kızlar. Tamam istemiyorsun eyvallah istemiyorum yazarsın olur biter. Daha da üstelemez kimse ama sen kendini beğenmişlik yapıp da abuk sabuk cevap verirsen karşındaki adam da altta kalmaz yani 😁
00 Yorumla
1 yılKedi uzanamadg ete mundar dermis ne bekliosun ki. 2 yaşndaki bebeğe cinsel saldırıda bulunan cinslerden her bk beklenr, balıkları zarar resmen her kötülük bunlarda
01 Yorumla- 1 yıl
Varlıkları zarar
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler aşık değillerse her Kötülüğü yaparlar. Sorun onlarda değil sizde. Kaşa göze bakışa kanmaktan vazgeçin!
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Erkekler de böyle yapıyor. Kadınlar da elde edemediği erkeğe sen gaysin der mesela o hesap
11 Yorumla- 1 yıl
Eline sağlık Hocam
Ben etmiyorum ama kendini beğenmiş havalı kızları kötülüyorum onlarda senşn gibi zannediyo elde edememe konusu saçma düşünceniz sizin
00 Yorumla
1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ( doğru yazdım mı bilmiyorum böyle bişiyiydi xldldd) o misal yani çok takmamak gerek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılkişiliksiz oldukları için...
her erkek öyle değildir ama kişiliksiz erkekler elde edemedikleri kadını kötülerler
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Aynaya bakmıyor çoğu kendilerini bulunmaz hint kumaşı görüyorlar, red cevap alınca da kendilerine yediremiyorlar
00 Yorumla
1 yılO tipler elde etse de etmese de o kadin hakkında konuşur. Birlikte olduğunda da anonsla çevreye duyururdu zaten o yüzden kaybedecek birsey yok.
00 YorumlaSizin çevrenizde ki insanlar, saygı ve duracağı noktayı bilmiyorsa o erkeklerin çoğunluğu yani bizler sorumlu değiliz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz çünkü. Beni kötülemekden tut dedikodumu bile yapmıṣlardı sonra neden erkeklerden nefret ediyorsun.
01 Yorumla- 1 yıl
@blueangel345 saçma bence
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler demesek daha iyi baze dingiller böyle bişi yapıyor onlarda karaktersiz oldukları için yapıyor
00 Yorumlaİstedikleri herşeyi ve herkesi elde edebileceklerini sandıkları için olumsuz cevap almayı gururlarına yediremiyorlar da ondan
00 YorumlaKaraktersiz oldukları için, reddedilmekte kabul edilmek gibi doğal bir olaydır aslında..
01 Yorumla
1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 😂 nankör insanlarız
02 Yorumla- 1 yıl
youtube.com/shorts/GC-lLD-AeVg?si=SE7LHg9KB-s_9Kuk gayretsiz güzellik olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Genelleme yapmamak lazım. Size öyle erkekler denk gelmiş olabilir. Her erkek böyle değil
00 Yorumlaaçık veya gizli bir davet arkasından reddedilme yasanmissa olur bu genelde
02 Yorumla
1 yılibibikler karakterine yediremiyor reddedilmeyi
00 YorumlaBu bir stratejiden ibaret ve cinsiyetle bir alakası yok ablacım.
00 YorumlaErkekler ve kadınlar arasında daki diğer farklı olan insan olanlar la
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğu için adam olsa kötülemez yani
00 Yorumla
1 yılElde etmekle uğraşmam bu yüzden kötülemek ve uğraşmam. O beni buluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılOyleler çünkü egoları boylarından büyük.. reddedilmek ise egolarını sarsiyor
00 Yorumla Valla onu bende anlamadım yorumlari okuyup bakalım hele jxjxjsjs
00 Yorumla
1 yılmal oldukları için zeka arama bunlarda egoist opuçcklsrı
00 Yorumla
1 yılErkek elde edemediğini değil elde edip elden çıkardığını kötüler.
01 Yorumla- 1 yıl
yav hee hee
1 yılVe takıntı yapıyorlar elde edene kadar her yolu deneyen erkekte var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılçünkü kediler ulaşamadığı ciğere mundardır kötülüyor ki kendisini yüceltsin egosunu tatmin etsin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılHerkese yapamazlar onu , adamına göre muameledir o..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar der
seni elde edememenin ona verdiği
öfke ve hazmedememe durumu01 Yorumla- 1 yıl
Genellikle kadınlara şunu söylerim; "hayatınıza aldığınız insanların ilişkiniz esnasında size değer verip vermediğini görmek adına partnerinizin birde zaaflarına ve zayıf noktalarına dokunun ki gerçek yüzünü işte o zaman görün"❗❗❗
Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. O erkeğe ben adam demem kulanamadi işine gelmedi diye kötülemis
00 Yorumla
1 yılHepsi öyle değildir ama gerçek yüzleri ortaya çıkıyor demek
00 YorumlaErişilemez olduğun için... Onlara fazlasın o yüzden...👍
00 YorumlaKarakter yoksunu oldukları için..
00 Yorumla
1 yılKadın her şekilde kötüdür, sadece reklam yapılmıştır sana.
00 Yorumla
1 yılKötülemez ki elindekini kaybedene kadar peşinden koşar
00 YorumlaYani kedi uzanıp alamadığı ciğere tarihi geçmiş dermiş
03 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?