AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Eğer Almanya'da okuma fırsatın varsa kaçırma derim tabii sevgiline güveniyorsan.
Burda kal sonra mezun ol sonra kpss ye gir sonra atanama sonra işsiz kal
Evet tam bir ütopya ❤️
@Kartonhelva kesinlikle
hiç düşünme hemen kabul et bencede. Bir an önce tr den ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyidir.
Düşünmeden git. Arkana bile bakma. Böyle bir fırsat yakalamışsın. Geleceğini kurtar.
Seviyorsa burada üniversite okuyup sonra evlenmeni anlayışla karşılar eğer karşşılamıyorsa amacı farklı olabilir
Yess
Talih kuşu konmuş herkes bu kadar şanslı olmuyor maalesef... Biz sevgilimle okuduk da ne oldu kpss kasıyoruz oda zor yani... yaş gelmiş 25 e ne bir meslek ne askerlik... Daha ne zaman evleneceğimizde belli değil.
gitme gurbette yapamazsin ben türkiyeden almanyaya giden tonla gelin tanidim hepsi depresyona girdi en basta annem olmak üzere
İmkânlar daha iyi eğer sevgiline güveniyorsan hiç kaçırma çok iyi fırsat kimi var Almanya'ya gitmek için neler yapıyor. Ama git derim denemekte fayda var. Keşke böyle bir sevgili bana da denk gelse hemen giderim😏😉
Ikinizin de yaşı evlilik için uygun değil, daha çok akıl degistireceksiniz. Bence sabırlı ol yanlış kararlar alma.
ALMANYA Herkesin hayali lakin şöyle bir duyum aldım alman naziler türklere yönelik bir plan hazırlıyormuş haberiniz olsun tikatli olun derim
jajjajaj komplo teorilerinde bugün aajajjaja
@sena247 hayır komplo teorisi değil veya sen öyle olduğuna inan ne diyim bu kafayla sana hiç bir şey anlatamam kusura bakma kezbancık
Kezbancik mi? Sen önce git adam gibi konuşmayı öğren. Hakaret ettim sanki... Sen böyle şeyleri kurcalamaktan önce insan olmayı öğren. Defol.
naziler ne hazırlıyor türklere yönelik? merak ettim
Seviyorsan, iyi de anlaşıyorsan, güvenin de varsa git derim. Hem Almanya’da daha kaliteli iyi bir eğitim görürsün.
18 yaşındasın daha ne evlenmesi elin ekmek tutsun bir başkasına muhtaç olma hem almanca biliyomusun ki
İyi düşün derim. Anlasacagina inaniyorsan git. Ancak önce Almancayi iyice öğrenmelisin. Sana başarılar.
tabi ki sen bilirsin ama bence bu yaş baya küçük eğer orda okuma imkanın varsa iki sene falan oku hem ayrı kalmazsınız hem de kendini garantiye alırsın tabi ailenin de izni varsa
Çok iyi bir fırsat. Arkana bakmadan git. Biz buralarda sürünüyoruz.
Çok iyi. Ben olsam giderim. Ama almancan ne seviyede? Dili halledip orda üni oku bence.
Daha ileri bir yaşta olsan hiç durma derdim ama 18 evlenmek için çok erken
bir de hatalı bir evlilik yaparsan yaban ellerde kalırsın çok zor olur senin için.
ailen her şeyin burda olacak
Daha çocuksun.. Oku. Eğitimini al.. Zaten fikirlerin zamanla değişecek
Bunun kararını sen vereceksin iyi düşün pişman olma
Üniversite bitirip meslek sahibi olmadan kendinizi bir erkeğin insafına teslim etmeyin kızlarım çok pişman olursunuz
Ünüversiteni bitir, kendi ayaklarının üstünde dur sonra evlenip git ama sen bilirsin.
üniversiteyi bitirince git onun dışında öyle bir hata yapma sakın
Bence henüz erken sonra pişman olacağını düşünüyorum ve senin onun okutnasına tenezzül etme taraftarı değilim bence iyi düşün
almanya ekonomisi cok kotuye gidiyiii mark zamani iyidi simdi acimizdan öluyoz gelmeyin diyen akrabalarim var. o yuzden gitme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İroni değil mi buuu 😂
Gelir olarak rahatlarsın memleketine dönmek istediğin zaman dönebilirsin zaten
evlenıp gıt sevıyorsan orda daha kalıtelı bır yasamın olur turkıyeye ıstedıgın zaman donebılırsın
O gitsin sen okulunu bitirmeye bak elin ekmek tutsun kimsenin peşine gitme derim ülkenide terk etme
Evlilik için küçük bir yaştasın bence. O yüzden çok iyi düşün bunun kararını vermeden önce
Kesinlikle 👍
Gitme çocuğu ne kadardır tanıyorsun nasıl güveniyorsun?
türkiyede 1 aylık maaş almanyanın 3 günlük maaşına denk geliyor , gerisini sen hesapla.
Sen boşver bana yönlendir beni götürsün aklınımı kaçırdın kızım gitsene almanyaya
Seviyorsan ve cidden iyi biriyse kabul edebilirsin.
Düşünme derim git
Ben ailem için gitmedim pişmanım
Mükemmel fırsat kaçırma. Ama onunla evlendiğin için ailesi onlara bakmanı isteyebilir :/
Ayrılmayacağınizin garantisi yok. "Seni okutucam" zaten başlı başına hoş bir laf değil.
evlendikten sonra da okuyabilir özellikle yurt dışında
Sakın. Sakın. Sakın. Sakın. Bu yaşta başını derde sokma. Önce oku eğitimini bitir.
Soruyosan gitme bosver sevmiyorsun belliki yapamazsın
Orda eğitimini tamamlasan daha iyi olur senin için daha iyi yerlere gelirsin ama gurbette olucaksın
sorduğun kabahat ne duruyorsun yurt dışında yaşamak kadar güzel birşey var mı heleki bu durumda :)
Ailen ne der bu duruma? Sen evlenmek istiyor musun?
1- Risk seven birimisin?
2- Kendince alışkanlıkların var mı?
İyi dusun aklına yatmayan hiç bir şey i yapma acta kalsan yaptığın her iş te mutlu ol
Evlen. Hem orda daha iyi şartlarda okuyabilirsin hem de almanya da para var :D bide sevgilinin tek yurtdışında yaşaması bence gözün arkada kalır az da olsa yanında yamacında olsun. :)
Ilk kendisi gitsin de
Evlenip gitmek istiyor
Öyle bir hata yapma sakın. Hayal dünyasında geziyor. Ilk kendi gitsin de sonra seni alır kendi gitmeden neyin kafasinda
Git sende almancı olurdun 😂
Bence olur neden olmasın
Bence git onunla evle
Genç yaşta evlenme bana sorarsan.
Git git almanya da seaparsib sen
Ben sırf almanyaya gidebilmek için bile evlenirdim
Kesinlikle gitmelisin. Hayatın kurtulur
Hayatını kurtarıyor desene
manyak mısın kızım kaç git
Senin Almancam var mı?
Bol bol euro hemen kabul et...
Hemen git kaybol 😂turkiye de durma delii
Almanya Türklerden nefret ediyor
Hepsi değil
Hepsi
Be gittim değil
Ailenden ayrı yaşayabileceksen karar senin
2 ucu sıkıntılı değnek
İki ucu 💩şu değnek
@__Beyazgül__ haha zeki bayanın hali bir başka oluyormuş hemen anlattın 😂
bir daha ki sefere böyle anlat 😄
@__Beyazgül__ insanların anlamaları icin biraz dusunmeleri gerektigini dusunuyorum 😂 dusunceleri gelişsin
Sence düşünen var mı burada
@__Beyazgül__ bir insan çok seyi degistirebilir