Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vay be aşk a bak. Ulan sızdekiler aşk ise, biz ne yaşadık acaba çok merak ediyorum. Bu " aşk " meselesi, ota boka maydanoz olmuş yazık. O yüzden lanetlenmiş günahsız yere.
Biriyle birlikteyken, başkasını göz görmez falan bu tarz şeyler de var , affına sığınarak soruyorum o tam olarak ne oluyor acaba?
Esin ile problemlerin olur ok. Ama evlilik bu , evcilik oyunu değil. Çözüm üretmeye çalışırsın. Eşinle konuşursun çaban emeğin vb durumların olur ki belki sayende esin de düzelir. Karşılıklı iletisiminiz çok güzel ve ne istediğinizi , ne istemediğinizi, ne yaparsa sana iyi geleceğini, ne yaparsan ona geleceğini vb bunun gibi birçok şeyi birbirinizle paylaşmayı deneyin. Sonra birlikte bunları faaliyete geçirmeyi deneyin.
Olmazsa ayrılın. Ama son çare olsun.
Ben simdi bunları niye yazdım sana , senden umudum yok ama şans iste belki dinlersin Bi ihtimal.
Esinle aranızda olan kopukluk , senin o boşluğunu yakalamış ve bunu kullanmak için sabırsızlanan bir şeref yoksununun tam olarak işine gelmiş. Sen de üzerindeki sevgi ilgi açlığını, onunla tamamlamaya çalışıyorsun. Bu bir heves. Aşk değil. Hem kendini hem eşini harcarsın. Telafi edilemeyecek pişmanlıklar yaşarsın. Uzak dur bu tür aptalcaa maceralardan. Bu Almanyaya gidiyor vs. Bi defa bununla dusunduysen yarin ilk ilgi gördüğüne kanarsın. Bu yüzden yazdım bunları. İster dinle ister takma. Bana bisey olmayacak. Senjn için söylüyorum bunları. Kendine yapma bunu , inan kendini affedemezsjn.
Mutlu kal.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBence otur doğru düzgün açıkla biz olamayız de ve boşan karşındakini aşağılamadan ve kendini suçlu hissetmeden ayrılmanızın tek yolu bu bugün belki o adam değil ama başkasıyla ciddi düşünürsün. Evliliğiniz sağlam değil gibi zaten bunu yaptıysan
00 Yorumla
Evli iken hiç bir şekilde bu tarz aldatmalara kapı aralara kusura bakma ama ben seni kadınlık denen mertebenin en alt kısmına koyarım.
Madem mutsuz ve sevgiye açsan, boşanır ve kendine değer verip sağlam bir ilişki kurarsın.
Sırf sevgiye aç iken, kapıldığın kişilikler sana fayda sağlamaz. Yatak dışında bi şey olmuyor bu tarz ilişkilerde.
Sen bence, önce kendini sev..00 Yorumla
ama insan sevdiğinde ne güzel oluyor demi o unuttuğu heyecanı tekrar yaşıyor kavuşuyor ama seninki çok kısa sürmüş bende bu duyguları yaşadım arkadaşım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
u +1 yılTamam eşini aldattığın adamda Almanya’ya döndüğüne göre ve seninle ilgilenemeyeceğine göre şimdi başkasını aramaya başla, boş duramaz senin gibiler. Misal eşinden ayrılmayı düşündün mü? Duygular biter bitmez boşanma işlerini başlatın, insanların duygularıyla oynamayı kesin artık. Neyse “Eşimin umrunda değildim, onu aldattığım adam Almanya’ya gitti, şimdiki sevgilimde beni takmıyor” diye soru açacağın günü bekleriz biz de :D
72 Yorumla- +1 yıl
Buraya şöyle bi koyalım.. Heh bunu: 👏👏👏
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ama almanyaya gidenlede görüşme evli oldugunu bile bile senle gorustuyse vakit gecirmek için kendine heyecan bulmuş esinden boşanıp ona gitsen bile o adam seninle evlenmez isi bittikten sonra arkasında bırakır gider güvenme kimseye eşinle mutsuzsan ayrilirsinız kendine bastan 0 bi hayat kurarsın yeni biri çıkar karşına ama seni kullananlarla zaman geçirme sevgilini aldatsan hadi nikahının üstüne degilsin kolay ayrilirsin derim ama evlisiniz kendine de eşinede bunu yapma yol yakınken vazgeç bu sevdadan hevesten yarın birgün pişman olunca bu günlerini ararsın çünkü Allah sana doğru yolu göstersin
20 Yorumla
+1 yılsanada afferim senin gibilerede afferim sorsak 5 gün aralıksız susmadan aşkı aile olmayı falan anlatırsınız evliykende sevgiliykende baskasına bakabilen kim varsa karekteri olgun değildir bana göre sözüm meclisten dısarı erkekleri elestirirken elinize comağı alıp yerden yere vurusunuz her seferinde her kadın meclisinde sizin gibiler yüzünden bekar kaldı aslan gibi babayiğitler güvensizlikten ya da ciğeri 5 para etmicekler için basını derde sokmamak için senden bi nesil 2 nesil öncesi soğan ekmek yedi satmadı evliliğini ya da sevgilisini ondan öncesi cephedeydi nişanlısı kocası sevgilisi 4 sene 5 sene görmedi yine satmadı nerden geldiğimizi toplum olarak cabuk unutuyoruz...
10 Yorumlabenzerini ve hatta aynısını yaşayan kaç arkadaşım var saymakla bitmez.. evlenip 1 sene geçmeden boşananlar, boşanamayıp başkalarına aşık olanlar, aldatanlar, aldatamayıp depresyona girenler..
yeri geldi benim yüzüm kızardı sizin yaşadıklarınızdan ama üzülmedim mi, üzüldüm, hem de çok üzüldüm yaşadıklarınıza.. yeri geldi uykularım kaçtı sizin dertlerinizden... hepinizin haklı sebepleri vardı elbet, beni ikna ettiniz mutsuzluğunuza ama büyük yanlışlarınız da yok muydu?
o yüzden hep diyorum, insan önce kendini sevmeli. kendiyle mutlu olmalı. mutluluğunu bir başkasına bağlayan insan, o başkası onu mutlu etmediğinde işte böyle çıkmazlara düşüyor ne yazık ki... bazen de, insan mutsuz olmak pahasına karakter çizgisini ortaya koymalı.. mutsuz olmak kendimizi bozmak için bir özür olmamalı..
#Nrsyh10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Şimdi tabiki olay yanlış ama seninde bir çok haklı nedenlerin var ama bunu böyle değil farklı yoldan çözmek gerekir ve şunu da unutma evli bir kadınla olan erkek sadece kadını kullanmak istediği için birlikte olur kendini kullandırtma vede inan o kişi ile evlensem şöyle bakacak bu evliyken kocasını aldattı benide aldatır yani güven olmayacak bu yüzden daha başarılı ve mantıklı yolları var bunun sana biraz tiyo verebilirim ve ailen senin boşanmana razı olacak hee olmadımı ozaman sen düşünmeyeceksin onlar ya kız bize dedi dinlemedik diyecekler ama bu şekilde yapma haklısın ama haksız duruma süşeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendini ne guzel hakli duruma cikarmissin esimle birbirimizden uzagiz deyip aldatmayi hakli cikarmaya calisiyorsun.. ve sevgilne uzuluyorsun.. Bosan kardesim. eline vuran yok.. kimseyi aldatma. O almanyadaki bekle seninle evlenir.. Akilli olun biraz canim.
00 Yorumla
+1 yılHayır ya yaptığın çok çok yanlış bir şey ihanet etmek de ne demek? Şeref hiç mi yok sende? Kocan ile iyi anlasmiyorsan anlasmali bosanabilirdin neden adamın namusuna laf ettiriyorsun? Hiç mı insanlık kalmadı ya? Bence bu durumu aç kocana anlat ve çözüm bulmaya çalışın çünkü böyle evlilik yürümez
20 Yorumla
+1 yılBir kalpte iki kişinin yeri yoktur o yüzden eşinle konuşup boşanmak istediğini söylemelisin. Evliyim ama... Diye giden tüm cümleler bana göre yanlıştan başka bir şeyi içermiyor.
10 YorumlaLan git Almanya’ya senin yerinde olmak isteyen Türk gençlerinin canını yakma 😂 bide evlilik birliği içinde ne olursa olsun aldatmaktır ve doğru bi davranış değildir boşa kocanı insan gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatım bende öyleyim. Bende evliyim ve başkasına aşığım. Oluyor yapacak bişey yok.
69 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı düşünüyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBende düşünüyorum ama çocuklar var. o yüzden elim kolum bağlı. cocuk yoksa bosan gitsin.
- +1 yıl
Şöyle olgun birisine denk gelemiyorum ya
- +1 yıl
Biz kime güvenip evlencez 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@yenibirisi1 bilmem. Annen bulsun söyle de
- +1 yıl
Keske sağ olsa da bulsa.
Cevap sahibi+1 yıl@yenibirisi1 basın sağolsun. teyze hala falan da mi yok
- +1 yıl
maalesef.. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Çocuk var ama aşka da devam
Hayatım bende öyleyim. Bende evliyim ve başkasına aşığım. ayrılcam
41 Yorumla- +1 yıl
Asik oldugun kocandan iyimi cikacak
Evlilikten soğuttunuz olan adam gibi sevenlere oluyor madem böyle bir dertten muzdaripsin boşan bir söz vardı öğretmenim söylerdi her aşık sadık olamaz ama her sadık aşık olur derdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Allah kurtarmis diyelim gecmis olsun.
Iyki gitmis yoksa icinden cikamayacagin bir yola girmis olurdun.
Evlisin madem hadi kendine saygin yok bunu anladik esine bari saygin olsun.00 YorumlaYargılamayın diyorsun ya sen sokaklara aitsin kızım. Değerini yitirmiş bir kadınsın. O öpüştüğün adam dahi sana güvenmeyecek.
10 YorumlaBok yapcan, neymissiniz siz ya evlenmeyn cidden o gözleriniz kocanizdan basmasına kör olamıyorsa ciddi karakter sorunu vardır!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yahu boşanın , boşanın ve istediğiniz gibi yaşayın. Niçin bunu hem kendinize hem eşinize yapıyorsunuz! Sonrasında özgürce istediğinizi yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılE sen kötü bir şey yaptığını düşünmüyorsan sana tam destek veriyorum sdfghjkld ağzımı yoramam diğer türlü neyse git sen de onun peşinden boş ver kendini iki güzel laf duy tatmin olursun hadi bakalım kaldır koca gtünü yolculuk var oturma
00 YorumlaSen de almanyaya git yda başkasıyla aldat dememizi falan mı bekliyosun? Açıkla eşine durumu, boşanmak istediğini söyle ne onun günahına gir ne kendin.
00 Yorumla
+1 yılEvli kadin baskasina asik olamaz olsada once evli oldugu kisiden bosanir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil bosluktur o, zamanla geçiyor , yani alisiyorsun...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Aşık oldun sa kocanı boşa adamın başını belaya sokma naptına dikkat
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Kocan aynı şeyi yapsa dünyanın en kotu insanı ilan edilirdi..
13 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek karısını aldatsa onu yerden yere vurup şerefsiz ilan ederlerdi ama bir kadın kocasını aldattı mı normal oluyor. Şunu anladım, bu devirde bir erkek evinden birkaç hafta veya birkac ay uzak kalacaksa, kendi evinin içine ve hatta mümkünse evinin bahçesine birkaç tane gizli kamera yerleştirmeli. Kocasından uzak kalmayı bahane eden kadınlar kocalarını iyice aldatmaya başladı. Bu devirde insan eşine bile güvenmemeli artık.
- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık.. lakin cidden karakter meselesi. icinde olan yanyanaykende yapıyor.. ben gerçekten üzülüyorum bu tarz konuları ve olayları okuyunca.. bu tarz konuların bu kadar basitlesmesi çok kötü bir durum.. evlilikten evlenmekten uzaklaştırıyor insani.. bende mesleği gereği evinden uzak olan bir insanım belirli dönemlerde.. sanırım bu ortamda evlilik gerçekten zor..
- +1 yıl
Ne demek bir şey değil. Sana tavsiyem kardeşim, mesleğin gereği evinden uzak kalacağın için çok güvenilir ve iyi niyetli bir kız bulmadıkça evlenme. Eskiden erkek aldattı mı, aldatan erkeğe uçkuruna sahip çıkamıyor deyip yerden yere vururlardı. Günümüzde kızlar ve kadınlar uçkuruna sahip çıkamıyor artık. Günümüzde hem güzel olan, hem libidosu yüsek olan, hem iyi birisi olan hem de uyumlu olan bir kiz bulmak iyice zorlaştı. Ben hangi kızı bulup kiminle evlenecem hiç bilmiyorum. Henüz kafama uygun bir kız bulamadım. Kızların çoğu tuhaf.
+1 yılŞoyle midesiz soruları görünce hesabimi kapatmamak için zor tutuyorum kendimi
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de
- +1 yıl
Ruh hastası benim yaptığım yoruma niye yaziyosunki sanki ben kadinimi savundum
- +1 yıl
Napim kufurmu edim kim ne bok yiyosa yesin banane
+1 yılnerdeydiii paralarını söyleee nerdeydiii eurolarinnn söylee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden almanyaya git
Yaaa olur mu böyle bir şey eşine sarıl unut onu00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bulacaksın bütün kadınlar aldatıyor zaten üzülme o yüzden
04 Yorumla- +1 yıl
Bütün kadınlar aldatmaz yanlışın var
- +1 yıl
Fırsattını bulan bütün kadınlar aldatır
- +1 yıl
Fırsat arayanın fıtratı insanlık dışı bir şey zaten.
+1 yılDevam et devam kafana göre takıl sevmeyenin malını severler
00 Yorumlabu karılar neden sevgiliyken aldatmaz da evlenince aldatır çok merak etmişimdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir şey yaptığını düşünmüyorsan bu durumdan eşine de bahset.
00 Yorumla
+1 yılElindekiyle yetinmeyi bilicen yedi kocalı Hürmüz seni
00 YorumlaAh çoğu aldatmanın, ihanetin sebebi ne yazık ki ilgisizlik ve sosyal medya sanal alem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden herkes evlenmemeli. Eşinden uzak kalan göremeyen başkasına aşık oluyor. Beni pek takmıyor demişsin sen de pek şeyine takmıyorsun öyle görülüyor.
00 Yorumla
+1 yılTüm erkekler senin. O yaprak benim bu yaprak senin takılırsın artık.
00 Yorumla
+1 yılReis iyi durumundan dolayı ileri gitmemissin aklına gelmiş evli olduğun
00 Yorumla
+1 yılBoşan tüm engeller kalksın git Almanya'ya eşinde kurtulsun sende bebeğim
00 YorumlaÜzücü. Seni aptal ne tamam evlendin madem. Aptal aptal aptal
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazıkki aldattığınla kaldın. Yahı arkadaş evliyim ama eşime neden ilgisiz davranayım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Uzun süreler eşinden uzak yaşayanlar, boynuza hazır olmalı. Hayatın gerçeğidir bu durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılLan ne hikayeler var arkadaş , kanımız donuyor diycem ama alışık olduğumuz hikayeler
00 Yorumla mutsuz bir evlilikde sen birine aşik oldun diye suclu olan kesinlikle sen degilsin bu olay yaşanmadan önce zaten birseyler olmuski evliligin umrunda degil bir kadin bna göre durduk yere bir ilişki veya bir evliligi bitirmiyo
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Bütün o. rspklk larını kendin itiraf ediyonnhaberşb yok ama sen o pysan ben daha o pym karnındaki bebeğe kadar az kaldı devam et köpek olacan tasma kurtarmıyacak seni en tek kalacaksın sen bu hayatta sadece sen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşarrr birde kötü bir şey yaptığını düşünmuyormuss verseydin oranı sana göre işler
18 Yorumla- +1 yıl
Almanyaya gitmis yoksa verirdi diye dusundum
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt zaten baksana niye vermedim diye üzülüyor
- +1 yıl
Kadina bak ya
Birde erkeklere abaza sapik diyip ifşa etme derdindeler
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt aynen böyle kadınlar pislik gerçekten
Soran+1 yılBunu yapan bir erkek olsaydı bu kadar aşağılayıcı bi üslupla konuşacağını zannetmezdim, nedense Kadın yapınca en aşağılık insan oluyor
Cevap sahibi+1 yılValla erkeğe daha ağırini söylüyorum o yüzden boş üste çıkma Çok kötüsün hepiniz
Cevap sahibi+1 yılZaten senin evli olduğunu bilip çıkan adamda seninle amacı başka
- +1 yıl
Evli bekar farketmez yolun sonu yaprak bitiyorsa o kadin ve kizin degeri erkegi bosaltana kadar bosaldimi is bitmistir at cope
+1 yılYani ilgi göstermiyorsa dikkatin kayar. Kadınsın sen… bunu sana hissettirene gidersin
00 YorumlaEsini sevmiyorsan bosan yasamak istedigin gibi bir hayat yasa. Sonucta esine karsi bir sorumlulugun var. Bu sorumluluklari yerine getiremeyeceksen bosan gitsin dava acmak esine derdini anlatmak bu kadar mi zoe zaten adam takmiyormus sorunda etmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yorumlara bak , herkesin kadını düşürmeye çalışması komik 😂
00 Yorumla
+1 yılİyide madem böyle bişey yapıyosun neden yanında olmayacak biriyle yapıypsun boş yere kendini üzüyorsun ilginç
00 YorumlaNe ara aldatmak bukadar normalleri ya bide kötü bir şey yapmıyorum demişsin sevmiyorsan boşan ozmn aldatmak kadar saçma Bi durum yok ve aldatmak bence cahillerin yaptığı bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayaliyle yasican unutmaya çalış o da sevse gitmez herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan o zaman. Hiçbir erkeğin duygularını köreltmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun ne diyim benim sevdiğim de fransa da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla konuş boşanıp onla evlen seni Almanyaya götürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl kaçırdın bu fırsatı tüh araba da beş evde onbeş yapaydınız ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kıyamam yasak aşkın da gitti merak etme başkası çıkar ona verirsin bol bol
00 Yorumla
+1 yılYargılasa herkes ne olacak. Kendin karar ver ne yapmak istiyorsun kocanla devam edeceksen bırak o adamı ki zaten gitmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılasık oldugun kısı senı sahıplenıyorsa bosan kocandan dıledıgın gıbı yasa hayatını
08 Yorumla
Soran+1 yılAilem karşı çıkıyor boşanmama napcam bilmiyorum
- +1 yıl
hayat senın hayatın sen kararlarını veremıyorsan Ailenın sozunden cıkamıyorsan bu durumda yapacak bısey yok
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
ozaman sende hakettıgını yasamak ıcın caba goster
Soran+1 yılYaptığım yanlıştı evet , boşanmadan bidaha olmaz unutmaya çalışcam
- +1 yıl
yoo onu demıyorum esınle ılıskın bıtmıs ayrı yasıyosun ımzanın bı onemı yok bence ama kanunen bır sorun
Soran+1 yılKarşımdaki insana sadakatsiz izlenimi vermek istemiyorum o yüzden yanlış dedim
- +1 yıl
anladım. mutsuzsan bu duruma son vermelısın ailen cevren hayatına mdahale etmemelı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana dokunan hep almanyaya gidiyo, ver bi elini opeyim belki biz de gideriz
00 Yorumla
+1 yılbugun aksama birakmadan iliskiyede girersiniz birde bebeginiz olur ask meyvesi yapmis olursunuz elini cabuk tut seninki cok sulanmis
00 YorumlaEşinden boşanmama sebebin ne , boşanınca istediğini yapardın. yaptigin çok kötü cidden ne olursa olsun affedilemez ve doğru karşılanamaz
00 YorumlaSiz evliler zaten iyice zıvanadan çıktınız ahlaksızlar ya
10 Yorumla
+1 yılöncelikle eşinizden boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım