+1 yılMadem beni seviyorsun o zaman ilgili ol de. O neymiş öyle yaa? Hem sensiz yapamayacak kadar seni seviyor hem de seninle ilgilenmeyecek kadar umursamıyor mu? Oynamadığı oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi mızmızlanmak yakışıyor mu hiç? Bakın tut elinden nazikçe ve karşılıklı oturun konuşun. Sen ona tatlı bir dil ile yanlışlarını anlat ve senin yanlışın varsa o da nazikçe anlatsın ve orta yolu bulun. Seviyorsanız aynı anda konuşmayın. Birbirinizi dinleyip anlamalısınız. Madem onda bağlılık, sen de merhamet var o zaman biraz sabır ve medenice konuşmak ikinize de iyi gelecektir🙂👍
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar çok seviyorsa bir şeyleri düzeltmek içinde çabalaması lazım. Karşına alıp senden ayrılmayı göze alıyorum ayrılınca sensiz kalacam ölüp yaşaman hiçbir şeyi değiştirmez. İster yaşar ister ölürsün can senin canın. Ya şartlarıma uy düzeltmek için çabala ya da herkes yoluna de. Biraz ağır olacak onun için canı yanacak ama kendine zarar verse de senin kararını değiştiremeyeceğini anlayacak ve değişmek zorunda kalacak. Tecrübeyle sabit
32 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏼 Buna benzer cümleler kurmuştum ona. İlk boşanma girişimimizde.
“Bileğimden kesecektim, yapamadım.
İnsanın kendi canına kıyması zormuş.
Ama yapsaydım, vicdanın rahat etmezdi di mi “ demişti.
“ Dünya ahiretine, anne babana ve sevenlerine yazık ederdin. Bense, ne boş, olgunlaşmamış bir insanmış derdim.
Vicdanım rahat olurdu. Kendini öldürdüğünle kalırdın.
Üzülsem de sadece senin için üzülürdüm.
Bu kadar cahil olmana...” demiştim
Soran+1 yılİlk boşanma girişimimizde de, beni o bırakmıştı. İronik...
Saçmalıklarda saçma beğenmiş.
Sonra da çıkan sonucu beğenmemiş...
+1 yılAslında bu duygu sömürüsü bir şeyi değiştirmez. Bu noktada her zaman önce can sonra canan gelir. Bu yüzden sen kendini düşünerek hareket etmelisin. Bunu ya şimdi yaparsın ya da bir kaç sene sonra bezince yaparsın ama muhtemel kararın değişmeyecek ve yapacaksındır.
10 Yorumla
+1 yılBu bence bencilliği ile alakalı bir durum. Seni çok sevdiğinden değil,çok seviyor olsaydı zaten boşanmıyor olurdun. Bu durum onun kaybetmeye karşı tahammülsüzlüğünden kaynaklanıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏼 👊🏼 Bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılAsıl bu korkun ona bılmeden daha cok zarar verır anlasamadıgınızı uyusmadıgınızı cok yanlıs bırı oldugunu sana karsı oda bılıyo asosyal bı yapıya sahıp olur boylelerı ve tek umıtlerı eslerı olur anne yerıne dahı koyarlar ayrılık kapıya dayanınca kolumu keserın bılegımı keserım ıntıhar ederım soylemlerıyle sızı kendılerıyle tehtıt ederler bu konuda işin en öneli kısmı sıze kalıyor korkmayın kısılıgınj kazanacaksa ayakda duracaksa sosyallık yok ozel hayat yok kendısıne saygısı yok yaslanıp esıne yasamak bencıllıgını bırakacak acıyarak devam edılen bır bırlıktelık her ıkınızede zarar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar;
Bende benzer süreçlerden geçtim. Henüz 2-3 ay oldu anlaşmalı şekilde boşanalı. Zorunluluk haliyle evlilik, sonrasında kötü ikili ilişki ve cinsellik. Ona göre ben aşırı derecede istekliymişim vsvs. Her neyse sözün özü bana ettiği hakaret için ben boşanmak istedim. Okumuş görmüş geçirmiş bir kadından beklemediğim bir tepkiyi aldım. "Sen gidersen ben kendimi öldürürüm, öldürcem" velhasıl bu çeşit çalkantılı süreçlerde onun elimden geldiğince sakin kalmasını ama olamayacağını da belirterek onu bir şekilde ikna ettim. Sen de buna benzer bir yol izle, gerçi sizin evlilik de uzun sürmüş ama yine de ikna etmek için eşinizi tanıyorsunuz ve bir şekilde bazı yollar bulup onun sakin olmasını gerekirse "Aynı evde iki yabancı olmaktansa , boşanıp bir bağımız kalsın en azından birbirimizi kötü hatırlamayız " tarzı cümlelerle onu ikna edebilirsin diye düşünüyorum. Ben buna benzer şekillerde aştım bu hususu11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin çözümü, eğer ki aranızdaki sevgi vs bitti ise onu bu duruma alıştırmak. Ama hala seviyorsanız oturun güzelce dertlerinizi anlatın o bencil oluşunu yensin sen de isteklerini belirt... Her halükarda zaten konuşun, yukarıda dediklerim halen geçerli bu arada. Umarım mutlu ve Huzurlu olursunuz
Manipüle ediyor seni!
Bence hiç oralı olma
Herkesin mutlu olmaya hakkı var
Sen yoluna ben yoluma40 Yorumla
+1 yılSana da zarar verebilir uzun vade de
ama olmuyorsa olmuyor düşünmüş taşınmış kendinden eminsen belki de onu değil artık kendini düşünmelisin sanırım10 Yorumlabak şunu gördüm cevremde özel hayat ve özel ilgiyi eksik eden erkekler genelde yaşi geçkin oluyor ve evlendiği eseride çok genç oluyor. Eğer seni doyurmuyorsa o eksikliğini asla kabul etmeyip gözü dışarıya kayıyordur onun bilinç altında siz onu aldatıyorsunuz ve o da aldatarak bir nevi kendisini içsel olarak rahatlatıyor bence boşanmanız en mantıklısı. Hayat kısa ve yaşanmaya değer. Öyle bloflere de inanmayın. Yiyorsa yapsın. Yapamaz çünkü yetersiz insanlar kendilerini bildikleri için tehdit ederler üstüne bir de aldatirlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim de öyle yüzlerce kez boşanmak istedim nefesi kesiliyormus numarası yapıyor belki gerçektir bilmiyorum inan duvarları yumruklu kendi üstünü başını parçalıyor gitmeye kalktığımda itiyor beni odalara kitliyor yalvarıyor sensiz ölürüm deli olurum diyor uzuntuden kalıyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılPsikologdan yardım almalı ve ayrıca ölümü göze alıyorsa ayrılırsan senin için yapması gereken tüm herşeyi de yapmakta hükümlüdür
116 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela?
- +1 yıl
Yani evli kalacaksanız seni mutlu etmekte mecbur
Soran+1 yılArtık sanmıyorum.
Çok umutluydum.
Çözümü basit bir şey bile olsa, kafa olarak çözüme yaklaşamaz.
Kabullenmez.
Ama elinde sihirli değnek olsa, değnekle tatmin etmek isterdi.
Soran+1 yılAma huy olarak, insan olarak iyi biri.
İyi bir abi ve insan ama iyi bir koca değil.- +1 yıl
Sizin asıl sorununuz neden oldu buna sebep veren şey neydi hiç çözümü olmadı mı
İlerde bende evleceğim belki ama bazen böyle ayrılıkları görünce ister istemez çekinir oluyorm bu konu konuşmak isterdim ama nasip olmsz her halde - +1 yıl
Üzüldüm sizin adınıza o kadar emek zaman hiç olmasını hiç kimse istemez 7 yılda neler olur bu
Soran+1 yılObsesiflik var. Cinsel tabu ve takıntıları var.
Cinsel yetersizlik sorunları var.
Hiçbirini kabul etmedi.
Erken gelme haricinde. onu da yıllar yıllae sonra “evet biraz var” dedi- +1 yıl
Bunları aşmalıydı gerçekten yazık etmiş evlilikte cinsellik çok önemli bir duvar onun yüzünden bir çok evlilik hiç oluyor eğer yetersize bir çözümü bulmalıydı seni tatmin edecek şeyleri yapmalıydı tabularını yıkmalıydı ve genelde bu kadınlar da tabular falan ama erkekte çok nadir
- +1 yıl
Seks hayatınızı renklendirmek i̇çin neler yapıyorsunuz?
Seks hayatınızı renklendirmek i̇çin neler yapıyorsunuz? ↗ - +1 yıl
Bak bu soruyu ben sormuştum gizliden
- +1 yıl
Nasıl bir erkek isterdin birde tam sen
- +1 yıl
Burada senin için yazılan yorumları okuyorum da çok iğrenç teklifler var sen ne kadar öyle bir şey istemesende saçmalıkları sıralamışlar
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Baktın mı benim soruma yukarı da paylaştım
Soran+1 yılBaktım ama odun o.
Bende fantazi cilve var. Ama onda hareket yok.
Kilitleniyor.
- +1 yıl
Gerçekten çok tuhaf bir durum nasıl bir erkeklik garip gerçekten
+1 yılboşamandan korksaydı seninle ilgilenirdi nefret ediyorum erkeklerin ilişkide ilgisizlik yapması, aldatmasından sonra ayrı kalınca depresyona girmesinden gözün kör mü zamanında kadir ve kıymet bilseydin hiç acımıyorum o yüzden.
23 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ya bırı cıktı sonunda benım gıbı acızlıkten nefret eden
- +1 yıl
@sessizciglik85 kadın olsun erkek olsun kaybetmekten korkuyorsa ona göre davransın yumurta kapıya gelince ağlayıp sızlayana zerre merhamet göstermiyorum
- +1 yıl
Kesınlıkle aynı fıkırdeyım heleki bu durumu kendıne acındırarak kadının duygusaalıgını somurerek demogojı yaparak yapacaksın ya kım yer bunlrı artık dustukce dusmektır bu ya
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Özel hayat ve ilgiden kastın ne. Bence kocanı sevmiyorsun. Bunu açıkça söyle kocana. Mesleği ne kocanın
111 Yorumla
Soran+1 yılKimse olmadı ve yok hayatımda.
Sadece kocam vardı. Ama çok yordu ve kırdı beni.
İyi bir insan ama özel hayatımızda hep bencil ve beceriksiz bir erkek.
Ömrüm kendimi ona sunmak ve ilgi beklemekle geçmesin diye, zor da olsa noktalıyorum.
Soran+1 yılEvliyiz ve Aldatma gibi bir şey söz konusu olamayacağı için, tartışsak ve gücensem bile yine onun yanına gidip, isteğimi dile getirip cilve yaptım.
Ama artık ümidim yok
Soran+1 yılKocam akademisyen
Soran+1 yılAnlaşmalı olur olursa zaten.
Akraba sayılırız.
Çocuk yok ama hep bir bağ kalacak maalesef
Soran+1 yılBana karşı olan yüksek yetersizliğini akademik camiaya daha da yükselenerek mi gidermeye çalışıyor bilmiyorum.
Hırsı bitmiyor.
Kendisinden neredeyse 10 yaş küçüğüm. Aylar önce dediği şey; doktorası bitince
“ genç ve güzel sekreterlerim asistanlarım olacak. Birlikte gidip geleceğiz. Nereye kadar müdahale edebilirsin. Bana karışamazsın.”dı.
Ben kendime niye mukayet oluyorsam, bu adam da artık arayışını bitirmeliydi.
Ama hem ayrılsak intiharda.
Hem de aç gözlü ve bencil
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Özel hayatın derken işlevimi yok ya da az mı? zarar veriyorsa seni kaybetmekten korkuyor olmalı..!
14 Yorumla
Soran+1 yılİlk yıllar işlevi yoktuz
Şimdi yine biraz var ama direk konuya dalıp 2. Dakikaya the end ve final.
Dokunamıyor.
Bencil.
Soran+1 yılDenedim.
Sıkılgan ve robot insan görmek istemiyorum artık karşımda.
Öğretmenlik de bir yere kadar...
Haklı görünüyorsunuz anladığım kadarıyla sağlıklı bir ruh yapısına sahip değil biraz ılımlı soğukkanlı ve sabırlı olmanızı dilerim biraz zamana yayın acele etmeyin anlıyorum zor ama eşinizin kendisine veya size zarar vermesi en büyük endişem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılmadem o kadar çok seviyor seni neden ilgilenmiyor?
iktidarsız mı?
doktora gidin14 Yorumla
Soran+1 yılİktidarsız gibi.
Kabuk etmiyor ki
Soran+1 yılSevgisini beni gezdirip. Sevdiğim şeyleri alarak gösteriyormuş
Soran+1 yıl*kabul etmiyor ki
- +1 yıl
boşan o zaman. cinsellik evliliğin önemli bir yapı taşıdır. genç bir kadının kocasından hakkı olan cinsel ilgiyi görememesi boşanma sebebi olur.
ablacım eğer sesizce hüznünü yaşıyorsa kendine zarar vere bilir yok dışa vuruyorsa ve etrafına ve kendine zarar veriyorsa korkma boşa gitsin zira onlardan güçlü birine karşı bir şey yapamazlar merak etme
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Dışa yansıtmıyor.
Çok içine kapanık.
Özel hayatımızda da içine kapanık.
Güncel hayatta da sohbet edemiyoruz.
Sohbeti arkadaşlarıyla: işi, santranç... falan.
Ayrılık durumlarında
Telefon vs hiçbir şey açmayıp, kayıplara karışıyor.
O zamanlardan birinde bileğini kesmeye kalkmış.
Ama o zaman beni bırakan kendisiydi.
Blöf yapmış. Ama boşanmayı kabul edeceğimi tahmin edememiş, o vicdan azabıyla canına kastetmeye çalışmış.
Şimdi de, ben “ birlikte birbirimizin zamanını, sabrını ve enerjisini harcıyoruz. Bitsin “ dedim diye; “ bu acım dışarı nasıl yansıyacak bilmiyorum ama fazla taşıyabileceğimi sanmıyorum “ yazmış.
Boşanmazsanız o zaman da sen öleceksin ömrünün baharında degilmi. zor bir karar ama mutsuzdum karar vermen lazım. ben olsam boşanırım. Herkes herkese hat ettiği değeri vermeli.
10 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da kuma almakla tehdit etmiş, daha seni doyuramamis onu nasıl doyuracakmis?
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu defalarca ben de sordum.
“Bakarım. Taaaş gibiyim” gibi cümleler kurarak kendini tatmin ediyor- +1 yıl
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmiş,
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojisi bu durumda olan biriyle evlenmen zaten hataymis. Yeterince onu dusunerek kendinden ödün vermissin bitir kac yasinda adam bakar basinin caresine
10 Yorumla Anladığım kadarıyla narsist bir adamla evlisin. Sen ne yapArsan yap olayları kendi menfaatine göre çevirecektir. Her şeyi göze alıp istediklerini yapman için adımlar atman gerekli bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Üzerine gitmeyin adamın sakinleştirdin ters ters konuşmayın. Huyuna suyuna gidip sakince konuşmaya ikna edin lütfen bu işlerin sonu iyi olmaz.
20 YorumlaHayat devam ediyor hic birşey senin hayatından daha önemli deyil psikolojik bir destek al derim kendini daha iyi hissedene yardimci olur
10 Yorumla
+1 yılYorumlara bakınca iyi sabrettiğini görüyorum, kararında kararlı dur. İntihar teşebbüsüyle seni kandırmasın
10 Yorumlailla birileri üzülecek bunun kaçarı yok.. sadece bu durumu iyice idrak etmesi lazım.. bitmişse bitmeli..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. anlasamiyorsa bosansin duygu somurusu yapmasin bence cocukta yokmus bir bag kalmaz bence tabi sen merhametliysen seni oyle vazgecirme derdinde
10 Yorumla
+1 yılAlışır merak etme. İlk zamanlar "Tülayy" moduna girmeleri normal
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pskologdan yardım al eşime nasıl davranmalıyım diye
20 YorumlaSeni korkutuyor. Mahkemede bunu belirt doktora gitmesini iste. Kurtul.
20 Yorumla
+1 yılEşinin Acilen Bir Psikyatri Polikniğine Götür Derim
10 YorumlaBundan sonrası onun sorunu. Senin düşünmene gerek yok. Tabi sana zarar vermediği sürece.
10 Yorumla
+1 yılVelisi değilsin nihayetinde. Olacakla ölene çare yok. Özgür birey ve doğruyu yanlışı ayırt edebilir.
10 Yorumla
+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor olabilir. EN iyisi bir psikoloğa götür onu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. buna ragmen sana egilmiyorsa ne yapabilirsin. biraz daha davetkar olmayi denesen bunu kendini dusurmek olarak gorme
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıl boyunca hiç düşürmek olarak görmedim.
Evli olduğum için, kocama rest çeksem kime gidilir ki eşten başka.
O yüzden küssen de kırılsan da yine dönüp eşinin yanına gidiyorsun...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbosan gıtsın zarar verırse kendıne verır mutsuz bır hayat mı yasamak ıstıyorsun bıde senı kendıne zarar vermekle tehdıt eden bırıyle yok mu ailesi uyar sahıp cıkın de ben bosanıyorum de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geçen cinayet bürodan arkadaşlarla konuştuk bir araştırma varmış intihar etmeye karar verenler zaman geçse bile intihar ediyorlarmış
05 Yorumla
Soran+1 yılOohooo...
İntihar kafasını ben nasıl düzeltebilirim.
Psikiyatr kabul etse bile, psikiyatriye düzgün profil çizmek için duvarlar örüyor:
Sorun itiraf etmiyor
Soran+1 yıl... derken?
Soran+1 yılBu akşam mesaj göndermiş.
“Hala karımsın sonuçta.
Sana sevgim saygım hala varken onu da yoketme... “ gibisinden
+1 yılAy bırak allahaşkına hep aynı bahane bir halt etmez ,, ayrıl olan sana olacak yoksa olduuu beyefendiye bak
00 Yorumla
+1 yılsevgi yoksa umursamayabilirsin salla herkes kendi hayatını yaşıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor gerçekten ama seni şu an onu sevdiğin için değil seni tehtid ettiği için elinde tutuyor senden buna alışmış gibisin.
00 Yorumla
+1 yılErkekler ayrılıktan psikolojik olarak çok fazla etkileniyor ama gel davranışlarını düzelt ayrılmayalım deseniz düzelmiyor da. Değişikler. Bence psikiyatriste gitmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısına aşık olacağı bir kadın çıkar sonra otur durumu izle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence yaş önemli değil ruh ve beden yaşi önemli
211 Yorumla
Soran+1 yılKocamla tarzlarımız, ruh yaşlarımız uyuşmuyor evet.
Enerjilerimiz, tenlerimiz... uyuşmuyor.
Sadece iyi bir insan.
Ve üzerimden ‘abi’liğini eksik etmedi.- +1 yıl
kaç sefer sans verdin evliliği kurtarmak için
Soran+1 yılYıllarca ses çıkarmadım. Sadece öneri ve terapist isteğinde bulundum.
Basit bir şey. Geçer dedim.
“Artık özel hayatı geç, çocuk ver bana “ dediği için, iş boşanma aşamalarına geldi
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok
- +1 yıl
anlıyorum peki sende onunla beraber terapiste gitsen olmaz. mi.
Soran+1 yılGittik.
Yarım kaldı.
Obsesiflik, takıntı ve cinsel tiksinti bozukluğunu terapiste söyle dedim.
Söylemiyor.
Yok diyor.
Öyle bir şey varsa, terapist kendisi anlar diyor.
Müneccim değil bu adam terapist- +1 yıl
açık konuşayım o zaman kusura bakma lütfen ama esin ciddi manada rahatsız ki zaten 7yıl çocuk yapmamakla bu anlaşılıyor net eşcinsel gey yasa fobik birisi de olabilir bunlar bence seni rahatsız eder ve olmaması gerekir
Soran+1 yılBen de aynen dediklerin gibi düşünüyorum.
Ama ıspatlayamam.
Parçaları birleştirince, tuhaflık bu diyorum- +1 yıl
keşke soruyu gülerek guncelleseydin o zaman bende mutlu olurdum 🥺🥺
Soran+1 yıl... bakalım.
Yolumuz ne olacaksa, Allah yüzümüzü güldürsün. 🌾🌸- +1 yıl
herkesin güldürsün inşallah ama ilk önce sen gül ya sen daha çok gençsin çünkü hayatin baharını böyle geçirme
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten üzen kadinlar sevilir. Bizim gibi seven kadinlarda yuvasi yikildi diye üzülür sevenin arkasindan kosmazlar zaten. Insanlik tuhaf.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi onurundan ve kişiliğinden, sevdiğin kişi için bile vazgeçmediğin zaman saygı duyulursun.
Saygı duyup takdir edilesi insanın da peşinden koşmak, onunla kaliteli zamanlar yaşamak istenir.
Ama mesele şu an bu değil.
Soran+1 yılAyrıca ben kocamı değil, kocam beni vaktinde üzdüğü için şu an vicdan yapıyor.
Benim vicdanım çok rahat.
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kocan yolunu bulmuş verirse versin senin hayatınıda zindana çevirecek Aldat o zaman görsün
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen tezvah saglam tezgahının bozulmasından korkuyo
- +1 yıl
Aldatma olayı yanlıs kendısı aldanır sadece cesaretlı olup kendı kararını verıp anlının akıyla bırakacak ozgur beker bır kadın olacak o zaman ıstedıgını ıstedıgıyle yasayabılır ama Şu an kendısıde esıne acıyan durumunda asıl zıncırlerı kendınde aslında aşamadıgı seylerı korkuları var kadın olarak hem acıyacaksın bırakamayacaksın ama bırakamıyorum dıyede aldatacaksın kesınlıkle yanlıs bır yol kımse öfkeye kapılıp bu yola dusmesın kendı zararlı cıkar
- +1 yıl
@sessizciglik85 katılıyorum 👍
+1 yılOnu seviyorsan asla bırakma, her zaman bir yol bulunur. Belli ki o da seni seviyor, ölecek kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişi yapmazsın dikkat et malum haberleri izliyorsan
00 Yorumla
+1 yılbence biraz daha zaman ver çünkü şimdi düzelebir çünkü bir ayrılık olacak resmi
00 Yorumlaintihar etmek dünyanın en basiretsiz ve tutarsız davranışıdır. İntihar edecek kadar kapasitesizse zaten durduğun kabahat
10 Yorumla
+1 yılAranızdaki yaş farkı çok. Anlaşamamanız normal.
111 Yorumla
Soran+1 yılSen 28 yaşındaki, hoşlandığın bir kızla anlaşabilir miydin mesela?
Soran+1 yılYoksa yaş farkından dolayı direk hiçbir şekilde anlaşamayız mı dersin
- +1 yıl
Anlaşamazdım. Çünkü onun tecrübeleri, yaşanmışlıkları benden fazla. Dünya görüşü benden farklı. İyi kötü kendini tanımıştır. Ama ben daha yolun başındayım. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef.
Soran+1 yılAkıllıca bir bakış.
Zaten yaşın küçük henüz evlilik için vs de- +1 yıl
Teşekkürler. Olay sadece evlilik de değil. Herhangi bir ilişki yaşamam.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sadece evlilik değil sevgili, flört vs de olmam.
Soran+1 yılYaşın daha çok genç.
Ardında kırık dökük yarım sevdalar bırakmak istememeni anlıyorum.
Ben de öyleydim.
Evlenmeyi düşündüğüm zaman, ben de adım attım.
Soran+1 yılEvlenmeyi hiç mi düşünmüyorsun
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünüyorum ama önce iş sonra aşk
Soran+1 yıl👍🏼 .
Bu karar bir andamı alındı?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
Yıllardır çözülmeyen yatak odası ve iletişim problemimiz var.
Çözüm için uğraştım da içime kapandım da ama olmadı.
Son 2 yılda boşanma seçeneğini de düşünmek zorunda kaldım.
Çünkü beni kuma almakla tehdit etti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKolay Bir süreç değil yaşadıklarında basit şeyler değildir iyi düşün kendi ayakların üzerinde durabilecekmisin insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar anlatmak istersen dinlerim
02 Yorumla- +1 yıl
Kendine nasıl zarar veriyor
- +1 yıl
Bencil düşüncesiz detaylı konuşmak istersen yazabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızdaki yaş farkı biraz fazla değilmii, keşke evlenemden önce bunu daha çok göz önünde bulundursaydın...
00 Yorumla
+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor içi fos çıkar boşver inanma taviz verme
10 Yorumla
+1 yılAyrılmaman için yapıyor kendine zarar vermeyi ama sanki ayrılmayı hak eden biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu sömürüsüyle seni elinde tutmasına izin verme 7 yılını vermişsin zaten çocukta yoksa boşan
01 Yorumla
+1 yılEgitimsiz adam yoksa başına ne gelcek bilmeliydi ne bekliyordu bir kadının ona vefası olacagınımı egitim şart
019 Yorumla
Soran+1 yılAkademisyen kendisi zaten.
Evlendiğimizden ilk geceden beri bana dokunamıyor da, özel ihtiyaç da sunamıyor.
7 yıl oldu.
Haaala onun belki düzeleceğini, düzelteceğini bekliyorum.
Şimdi de kendi sorununu ve benim ihtiyacımı düzeltmeden, çocuk için 2. Kadın tehdidi yapmaya başladı.
Ne bekliyor ki kadınlar?
O kadar sabır, vefa, cefa çekmelerine, kendi gençlik ve enerjilerinden harcamalarına rağmen, erkeğin kadir kıymet bilip, kendini düzelteceğini, hatasını anlayacağını mı sanıyor kadınlar sabrettikçe.
Daha da değersizleştiriliyor sabreden kadın.
Soran+1 yılÖyle uyanık ki merak etmeyin.
Kendi üzerinde hiç mal bırakmadı.
Elden abisine arkadaşlarına verdi
Soran+1 yılKendisi gibi bencil ve oduna, benim kadar SADIK, Tek EŞLİ, sabırlı kalabilen olamaz ona.
Bu dünyada da 7 yıl değil erkek, kadınlar bile gözlerini kapatıp böyle sabretmezdi.
Ama artık ben de eş istiyorum.
Eşim olmazsa ve tek yaşayacaksam da, erkek diye yanımda geçinen birini istemiyorum.
Ailemle yaşarım daha iyi- +1 yıl
Harcama erkek leri günah be tek yasa
Soran+1 yılBenim erkekleri harcadığım yok.
Bilakis kendimden harcadım, evliliği devam ettirmek için. Düzelmesi için...
Soran+1 yılCivardaki ve komşu erkekler ben daha boşanmadan niye peşimde dolanıyor ve evlenmek istiyor.
Asıl onu sormak lazım.- +1 yıl
Cesaret veriyon ne oldugunu anlıyorlar ondan kocası hakkında böyle konuşan kadına bnde atlarım hata sende
Soran+1 yılKocam hakkında onlara konuşmadım.
Soran+1 yılEvlilikte bir şeylerin yolunda gitmediğini çevredekiler ve yakınlarım anlıyordur tabii 2,5 ay kadar oldu annemdeyim
Soran+1 yılSen ne olunca atlıyorsun?
- +1 yıl
Belli ediyon be kardeşim bak ben bnde etkilendim
- +1 yıl
Senin gbi olunca
Soran+1 yılNeyi belli ediyorum.
Ciddi bir mevzuda soru sorup görüş alıyorum işte
Soran+1 yılNickim falan da yok.
Soracağız bir şekildedir
Soran+1 yıl*Soracağız Bir şekilde
- +1 yıl
Hissederim
Soran+1 yılNe diyorsun?
- +1 yıl
Bak çok etkilendim talibim sana 😊🌹
Soran+1 yılOlmaz öyle şey
Bir defa buluştuğum kız ayrılınca intihar etmişti. Başta üzüldüm ama sonra hissizleştim. Mekanı cennet olsun
00 Yorumla
+1 yılŞizofren mı kocan istenmediği halde niye bu ısrar
10 Yorumla
+1 yılTehdit etmesi sıkıntı
10 YorumlaAnlaşamayacağınız yaş farkınızdan belliydi
12 Yorumla- +1 yıl
Ya bırak ölsün ah mirası sana kalır
+1 yılDemekki sizi çok seviyo ve size çok bağlı bu yüzden bunun hatrına da olsa bişeylere katlanmalısınız
00 Yorumla
+1 yılAile kurmakta aileyi yürütmekte boşanmakta zor ama karar senin ama sende evliyken hata yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVur kıçına tekmeyi gitsin kendini düşün kendin için yaşa can tatlı bişey yapamaz rospu coccu
10 YorumlaEşini doktora gönder
13 Yorumla
Soran+1 yılHangi doktorlara
Soran+1 yılSöyledim.
Çok söyledim.
Tatlı da söyledim.
Israrla da söyledim.
Ama psikolojik ya da fiziksel bir sorunu olmadığını söylüyor.
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat