+1 yılÖküzlük yaratılış itibarı ile ben ve hemcinslerimin ortak sorunu maalesef. İnsanlık ve sosyallik, Eğitimle aileden alınan ve okulda alınan öğretimle pekiştirilen, teorinin pratiğe geçişteki en güçlü dayanağıdır. Hani derler ya Ünv mezunları ve eğitimli insanlar da karılarını dövüyor. İşte burada bahsedilen eksik aile terbiyesi Yani aileden alınmayan terbiye okuldaki öğretim ne kadar kaliteli de olsa, genetik miras içimizdeki öküzlük her kırmızı gördüğümüzde ortaya çıkıyor. Kısacası, Konsomatrislerle bile otururken karşındaki kasına hanımefendi gibi davranmak zorunda Olman gerekirken, kocanın sana karşı bu davranışı “Maalesef ki Hemcinsimin Öküzlükte Level atlamış ve ters Evrim geçirip homo sapiens normuna geri döndüğüne” işaret etmektedir. Dikkat et bunun bir tık öte evrimi şiddettir, aman diyim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEmpati yeteneği 0 olan birisine bir şey anlatmaya ya da onun için üzülmeye bile değmez. Beğenmiyor ise başta niye almış sizi. Tv de birini görüp güzel, yakışıklı demekle olmuyor bu işler. Sizi kırması ve bunu yüzünüze karşı dile getirmesi yalnış. Evli ve çocuklusunuz sizi kırmaması incitmemesi saygı göstermesi gerektiğini bilecek olgunlukta olması gerekirken bu hareketler ne şimdi...
00 Yorumla
+1 yılUlaşamayacağımız kimseler olan bir ünlü, oyuncu, şarkıcı vs hakkında hepimizin bir “çok güzel/yakışıklı” yorumu illaki vardır ama bunu sesli düşünmek, hele ki eşin/sevgilinin yanında yapmak lüzûmsuz. Boş bulunmuş derdim ama sonradan olayı toparlamak yerine çok talihsiz bir açıklama yapmış. Açıkçası sevgisi var mı bilemem ama eşinizin sizi artık beğenmediği âşikâr.
92 Yorumla
Soran+1 yılBuna eminim zaten, bende kıskanma olmadı sadece benden bıktığını belli etme çabası üzdü. Zaten ilgisizdi. Bu da tuz biber oldu.
- +1 yıl
Eşin ayrılmak mı istiyor acaba? Sonuçta severek evlenmişsiniz evlilik monotonlaşsa bile böyle kalp kırmak, kanırtmak çok yakışıksız. Sevgisini bitiren bir şey olmuş ama ne
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kıyamam ya öküzlük etmiş işte. Deseydiniz ya o kadın da senin göbeğine hayran olmaz diye. Klasik nankör herif işte. Aslında insanlar arasında mükemmelik yok. Yani o gördüğü adını başka yerde başka bir şekilde görse eminim hoşlanmazdı bile. Aynı şekilde sizi de görmeğe alıştığından güzelliğinizi farketmez olmuş. İmaj değiştirip yenili getireblirsiniz ilişkinize.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi şöyle insanları anlayamıyorum.
Vallahi de çalışıyorum ama yok, beceremiyorum işte.
Hayır evlenmeden evvel her taklayı atarsınız sonra sıkılır böyle gevşek gevşek konuşursunuz.
Elimizdekiyle yetineceğizmiş.
Eşine "elimizdeki" diye eşya muamelesi yapandan ne beklenir ki.
Allah sabır versin, ben okuyunca ayar oldum sense bir ömür çekeceksin.
Ayrıca kendini sakın üzme, kimsenin seni üzmesine de izin verme.52 Yorumla
Soran+1 yılEvladım olmasa bosarim son 2 yıldır ilgisiz. Ne iltifat ettiği var ne de güzel bir söz söylediği. Gittikçe çirkinleşiyor. Bende bıktığını her şekilde belli etmeye çalışıyor baştan kendini belli etseydi asla ondan çocuk yapmazdım
Cevap sahibi+1 yılKimseye muhtaç değilsin.
Sen de ilgiyi azalt
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Öncelikle Türkçe kullanımına hayran kaldım, en azından bu sitede alışkın değiliz bunlara. Evli insanlar bilir insan eşine böyle sözler söylemez, sizdeki sevgisizlikten aşıp saygısızlığa geçmiş. Bir erkek eşine kalkıp böyle söz söylüyorsa ne sevgi nede saygı kalmıştır o evlilikte üzgünüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılTürkçem kötü şu an ama bu üzüntüm den zor yazıyorum. Bana da bu koyuyor sevmese de saygı duysa keske.
Kendine biraz zaman ayırabilirsin. Eşine güzel görünmen için demiyorum bunu, özgüvenine ve sana iyi gelecektir kendine bakmak. Evde pijamayla oturmayı bırak rahat olmak istiyoruz evet ama yanına şıklığı da eklemeyi dene. Saçların uzunsa biraz uçlarından aldırabilirsin sende en büyük değişimi yaratacak olan da saç rengin olur. Yakışacağını düşündüğün bir renge boyatabilirsin. Bunları yaparken de eşine inat yapıyormuşsun gibi gösterme neler oluyor bu kadına desin biraz merak etsin. Mesafe koy demiyorum ama seni biraz merak etsin bu yüzden ilgini başka şeylere yönlendirmiş ve çok meşgul gibi yap (mesela spor veya yeni bir aktivite)
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama kocan seni sevmiyor ve maalesef saygı bile duymuyor. Dış görünüşünü de beğenmediği ortada. Kendisinin de tam bir öküz olduğu ortada tabii
42 Yorumla
Soran+1 yılİnsan güzel bulmadığı kadının peşinde neden koşar? İlk o koştu peşimde. Benim için memur bile oldu evlenebilmek için. Ya da ben eskisi gibi güzel değilim çirkinleştim ne kadar kendime baksam da ama böyle hayvanlık yapması şaka gibi
- +1 yıl
Peşinden koştuğu zamanın üzerinden 10 yıl geçmiş. Neler değişti sizde ben bilemem elbette ama kocanızın saygısı ve sevgisinde büyük değişiklikler olmuş. Siz onun için bir et parçasından ibaret değilsiniz ki hayat arkadaşısınız böyle sözler sarf etmesi yakışık almamış.
Önce bir kadın kendine güvenmeli. Kendi içine bak kadın isterse her şeyi yapar. Ama sırf eşin istiyor begenmiyor diye değil sen kendini nasıl görmek istiyorsun. Ona karar ver. Hiç birşey bir günde olacakta değil emek ve zaman gerekir. Ve eğer değişmek istediğine karar verirsen küçük bir değişim bile eşinin dikkatini çekecektir...
20 Yorumla
+1 yılYorum yapan kadınların yorumlarınıa bakmayın siz çok da abartılacak bir şey değil espriyle karışık söylenmiş bir şey evlilikte belli bir süre sonra monotonlaşma sıkılma olabilir Önemli olan tekrar evliliğe renk getirmek canlılık getirmektir farklı şeyler yapın arada sırada kendinize Özen'in biraz sürprizler yapın Eşinize eminim fark edecektir sizi
10 Yorumla
+1 yılUmarım dalga geçiyorsundur. Bir erkeğin kadınına böyle bir iğrenç ve öküzlük yapacağını hem de bu kadın sıradan biri değil karısı olacak asla sanmıyorum.
40 Yorumla
+1 yılKocan patavatsız davarın teki. Uzun süreli ilişkilerde alışkanlık olur baktığın gördüğün hissettiğin şeye alışırsın. İnsan oğlu merak etmeye alışılmışın dışına çıkmayı sever. Ayna karşısına geçip bak. Verdiğin emekler senden çalınan zamana bak. Kendini kendi gözünde incele göz ardı ettiğin sen mutlu musun? Mutlu olmak için ne yapabilirsin. Belki kendine bakım yapar yeni bir saç rengi denersin. Kendini mutlu etmeye çalış mutlu olman ilişkinize yansıyacaktır. Taviz verme kendinden.
00 YorumlaYaaa o duyguyu çok iyi bilirim ve çok yanlış bir şey.
Eğer gizli gizli kırılırsan bu ilişkide çok üzülürsün.
Cesaretjni topla ve açık açık alındığını söyle ve eğer istemiyorsan bitirebilirsin de. Eğer kendini düzeltir ve seni sevdiğini sana inandirirsa devam et20 Yorumla
+1 yılAynısını yap. En etkili çözüm😉 tv izlerken aynı şekilde iç çek ve o lafları söyle ama benzeri olsun. Yani kısasa kısas olduğunu belli etme. Belki anlar ne yaşattığını
20 Yorumla
+1 yılKanka soğuk yap değiş amaa sakın ha sadece kendin için emin çok güzelsin ama gözü dışarda demek ki hayvanın sürekli arkadaşlarinla buluş gez eglen ama onsuz ona ihtiyacın olmadığinı göster göster ama elletme lafı var ya onu yap sıç ağzına kızını da al oh gez anam gez görsün bakalım eşi neymiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende hiç bozuntuya vermeseydin biliyorum biliyorum nice Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ var var ben de elimdeki ile idare ediyorum bilmez miyim deseydin ya
12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmıyor ki, Yanında başka erkeğe baksan umrunda olmaz derece benden bıkmış ilgisiz.
Cevap sahibi+1 yılO zaman yollar ayırmaktan başka bir çare yok galiba
Bu tür erkeklere gıcık oluyorum. Geçen evli bir erkek sosyal medyada sizinkine benzer bir paylaşım yapmış. Eşi de görüyor bu paylaşımı. Ben utandım adamın adına. Kendilerini ne sanıyor bunlar pardon?
20 YorumlaÇıkılan yolda sevdiklerini heves ettiklerinle değişirsen yolda kalırsın eşini çok kınadım terbiyesizlik şahsiyetsizlik olmuş umarım sevginizi tazelemeyi birbirinize yoldaş olduğunuzu idrak etmeyi başarır sevgi ve saygıyla birlikte yaşlanırsınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz sadece odun. Sizi aşağılama düşüncesi taşımadan bu hatayı yapmış. Sizi sevmediğini düşünmek biraz erken. Herkes birilerini beğenir ve çok kişi saklar. Olayı kadından size çevirerek şaka yollu konuyu değiştirmek istemiş.
10 Yorumla
+1 yılyav kızım sen saffısın ya öyle kadınlar zaten senin kocana sümük atmaz rüyasında görse napcak gerçekte olsa napcak bana göre acayip güzelsin o kendine baksın
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım açılmaya yazdım zaten mesela kıskanmak değil onun benden bıktığını gösterme çabası üzdü. Ben de Leonardo di caprio ya hayranım eşim bunu bilir mesela başka burda.
+1 yılHerşeyi abartmayın ne var ya ben kocama kendim ditorum hatuna bak be diye nolmuş bakmışsa sanki bizde bakıyoruz kıvanca burğaa iç çekiyorız nolduk sanki
13 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı ilgisiz ama bunu belli etmeye çalışıyor amaç o ben kıskanmadım benden bıktığını belli etme çabasına üzüldüm
- +1 yıl
10 yıllık evlilikten ne bekliyordun ki
- +1 yıl
Elizabhetli hatırlat ona onla yaşadığı günleri elizabet de ünlü bir kadındır
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmiyorum ya okurken ben kötü oldum. Ruyamda bile göremem elimdekiyle yetiniyorum ne demek? Gerçekten ayıp bir sey eşin çok bencil ve düşüncesiz. Nasıl böyle biriyle beraber olabildin seni degersiz hissettiren :(
00 Yorumla Her erkeğin rüyası Ona erişemeyeceğini bildiği için Güzel kadınlardır.
ama bir erkeği mutlu eden güzel kadından ziyade ona aşık olan kadındır. Kocana aşkını belli et yeter.10 YorumlaCanım benim yaa yaptığı gerçekten onur kırıcı olmuş üzme kendini konuş onunla kırgınlığını🙁
10 Yorumla
+1 yılOhaaaaaaa😡😡😡😡😡😡😡 ben bile sinir krizine girdim burdan
10 YorumlaÇok ciddiye alma ama tabi bir temeline in neden diye sor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYouTube’dan Adil Yıldırımın videolarını izle kocan yokken acil, ayrıca video izlenmelerinin geçmişini de sil görmesin bakarsa falan, bir tarafları kalkmasın görürse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılkocandan boşan bu ne çeşit bir saygısızlık, terbiyesizlik, lakaytlık. adam dediğinin karısından başkasını gözü görmez, alenen başka kadınlar hakkında laf etmez.
10 Yorumla
+1 yılKonuş bence onunla bu konuyu bıktıysa ve ilişki çıkılmaz bir yola girdiyse yolunuzu ayırın. Boşanmak için illa fiziksel şiddete ve aldatılmaya gerek yok. Bu da psikolojik şiddet.
00 Yorumlaeee... Türk kadını ile evli her türk erkeğinin söyleyebileceği sözler bunlar.28 yaşında isen, kendine bakıyorsan daha senden bıkmaması lazım.
10 YorumlaKızlar evlenmeyin, vermeyin de. Evlenince değersizleşiyorsunuz. Böyle bir saygısızlığı yutup nasıl oturacaksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi yok e saygı da bitmiş. Şansın varsa boşan. Çocuk mocuk da bu psikolojiyle büyütülmez. Ha yok diyorsan benim öyle bir şansım. Biraz daha bakımlı ol. Kendine özen göster. Salma kendini. Yüz de verme ona. İlgilenme. Nasıl itin köpeğin oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belasını versin ya seni aşağılama beğenmiyor vücudunu bosan ondan seni sadece şey için istiyor :( seni hiç yoktan iyidir isimi goruyor gözüyle bakıyor :'(
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında doğum yaptığım dan beri kendimi salmadim şişman değilim gayet zayıf ve bakımliyim ama mesele şu bu onun umrunda değil beni kadın yerine bile koymuyor
Cevap sahibi+1 yılbu sorunu çözün kendimi kötü issediyorum de belirt sınırlarını koy sana bu şekilde davranamaz korkut onu
+1 yılSen de dicektin ki of ne adamlar var da napıyım elimdek çürük elma hem içerden hem dışardan :)
111 Yorumla
Soran+1 yılBir gün intika mi mi alicamm. Kızım olmasa bosarim o derece sinir oldum
- +1 yıl
Tavrını koy üzerine gelirse al karşına konuş neden öyle dedin gerçekten öyle mi düşünyorsun diye sor
Soran+1 yılNormal olduğu bir gün hesabını sorucam. Aslında hiç gözü dışarda bir adam değildir. Sıradan bir memur kendisi insanlardan uzak yaşar topluma katılmayı sevmez ama o filmdeki kadına ağzı açık baktı resmen
- +1 yıl
Belki de sana bakımlı olman için bilerek öyle davrandı
- +1 yıl
Belki de kıskandırmak istedi
Soran+1 yılBana karşı uzun zamandır ilgisiz. Ben de bakımliyim. Çok güzel olmasam da fena değilim yüzüme bakılır kendimi salmadim ilk doğum yaptığım zmaan da bile kilomu hep korudum ama o son 2 yıldır ilgisiz. 2 yıldır bana İltifat edip tek bir güzel söz söylediğini hatırlamıyorum
- +1 yıl
Onun bu konuları konuşmalısın kendine biraz çeki düzen vermesi lazım bulmuş mis gibi hatunu o hatun ona evlat vermiş Allahtan belasını mı istiyor nankör
Soran+1 yılErkekler işte, zamanında peşimde koşan kendisiydi o adam gitti yerine başkası geldi. Onu tanıyamıyorum ama seviyorum işte anlatılmaz sevgiyle. Ama böyle nankör, Midesiz olduğuna katlanamiyorum kızım olmasa ayrılır annemin evine giderdim.
- +1 yıl
Dur kız hemen kestirip atma önce biraz çabala arada bir çocuk var sen de farkındasın bu kadar emek sevgı varken yazık etmeyın hem bak şiddet yok aldatma yok adamın sana karsı bı yanlışı olmamış veya senın ona yanlışın olmamış bu bahsedılen şey konuşarak veya çift terapisine gıdılerek halledılebılır gönlunu ferah tut her sey duzelecek
Soran+1 yılBen artık aldatma olucagina da inanıyorum. Çünkü ilgisiz aldatma olmasa bile ilgisiz olması çok kötü. Beni kadın yerine koymuyor bile. Belki de aldatıyor hiç güvenim kalmadi.
- +1 yıl
İşte önce bir konuş onun tavırları konuşma şeklı yapıcı mı yıkıcı mı nasıl oldugu onu gösterecek zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan nasıl bu kadar kolay karşısındaki kişinin onurunu kırabilir? Anlamak güç
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen Nesin best model misin deseydin
Ah şöyleleri bana denk gelmiyor20 Yorumla
+1 yılben nasıl bamya ile 10 yıldır idare ediyorum sen bir de beni düşün de :))) çıldırır :))
20 YorumlaEşin terbiyesizlik yapmış afedersin ama. Sen kendini git eşine ada o seni beğenmesin ne kadar ayıp laflar. Bence haddini bildirmelisin.
00 Yorumlabire bir görüşüp bundan rahatsız olduğunu söyle. ayrıca soğukluk neden bunu irdelemek gerekir. çok derin konular ve hayatı zorlaştıran detaylar.
00 Yorumla
+1 yılsaygısız, nasıl olsa ceptesin diye böyle birşey söylemiş..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılresmen s. çmış sıvamış adam. bırak salak salak saçmalamış.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel değilsin demiş. Bunda anlamayacak ne var. Öküzlerle evlenin ondan sonra da kafayı sıyırın böyle
00 Yorumla
+1 yılinsan eşine böyle bir şeyi nasıl der anlamış değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılSizin aranızda soğukluk var ama bunun nedeni ne sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum, ama güvenim kalmadı
- +1 yıl
Yani bana soğukluk. gibi geldi ozldn yaz istersen bende yaşadım ayni şeyleri
+1 yılKocan katiksiz o. c mus insan hanimina dermi bunu
28 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl boyunca böyle davranmadi hiç ama şu an iğrendim. Kızım da var boşanmam da çok kötüyüm
- +1 yıl
Yaziklar olsun diyorum. Kendisi brad pitt galiba
Soran+1 yılAslında yakışıklı bir adam. Biraz salsa da. Gözü dışarda olan biri değildi hiç ama niye böyle davrandı anlamadım.
- +1 yıl
Belkide saka yapmistir alinma okadar
Soran+1 yılGayet ciddili gibiydi, kadına ölüp bitti resmen. Filmde yakışıklı adamlar da vardı ama ben hiç lafını etmedim onun amacı beni kendinden uzaklaştırmak
- +1 yıl
Hic takma bana kalirsa. O onun terbiyesizligi. Karakterini belli etmis. Sen kafani rahat tut
Soran+1 yılSoğudum yeterince, sadece kızım için katlanicam. Zaten aramız da Aşk kalmadı sadece saygı var. Çocuk bağlıyor o olmasa bitmistik.
- +1 yıl
Tabi cocuk varsa ayri
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bikaç gün sonra yakısıklı bırının oldugu maç, film vs aç izle. Özellikle zenci olsun. Ne adamlar var sunun vucuda bak. ıkı türk erkeği çıkar vs de 🤪
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Avarebiri bnce anlamadı lazım, empatı yapması lazım🙄
çok kötü beğenmiyor artık seni demekki...
sonu ayrılık olur...
öküzlük yapmış..00 YorumlaVer yastığı eline gönder koltuğa bak bir daha söylüyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMadem beğenmiyor söyle boşasın =)) eğer boşamıyorsa ilgi göstermek zorunda olduğunu öğret ona.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbegenmiyorsa söyesin çaresini hani neresi kötü güzel değil
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm yazık @soran bu durumdan kurtulmak ister misin?
00 Yorumla
+1 yılSende yakışıklı değilsin de laf sok biz mi öğretelim ablacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYe o kadar büyüttün. Hepsi diyor biz kızlarda diyoruz. Bayagı yakışıklı adammış filn. Bende dert etme gerçekten rüyasında bile göremez.
015 Yorumla
Soran+1 yılBeni ezmesi doğru mu sence? İnsan eşine der mi bunu? İğrendim
Cevap sahibi+1 yılBence ezmek değil bu yani. Tamam biraz abartmış elimdekiyle yetinmek zorundayım filn. Ama bu kadar büyütülecek bir şey yok. Bizde film izlerken birbirimize diyoruz senden yakışıklı senden güzel diye gülüp geçiyoruz yani.
Soran+1 yılBu ciddliydi ama hadi arkadaş ortamında dersin ama insna eşine bunu demez seven adama sevdiği kadın dünyanın en güzeli gibi gelmeli demek ki sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılBnce biraz abartıyorsunuz. Bn sevgilime deli gibi aşıgım. Ama kıvanç Tatlıtuğ ondan yakışıklı şimdi. Bn söylüyorum valla senden yakışıklı diye. Ama adam şimdi gelse bakmam bile suratına gğzellikten daha önemli seyler var.
Soran+1 yılHaklısın canım, ama dikkatimi şu çekti bu adam 2 yıldır bana ilgisiz 2 yıldır İltifat edip tek bir güzel söz söylediğini hatırlamıyorum. Sanki benden bıkmış gibi bu söylediği de yaptıklarına tuz biber oldu
Cevap sahibi+1 yılYani o kadının eşinin varlıgından bile haberi yok. Olsa bile sinege bakar gibi bakacak kocana. O yüzden dert ettmeyin. Ama takıldıgım başka bir konu var. Niye sizinle iliglnmiyr
Cevap sahibi+1 yılAynn bende bunu yazdım size. Bence üzülmeniz gerekn konu bu. Buna çözm aramalısınız.
Soran+1 yılYa ben kadına takılmıyorum. Rüyasında bile görmez ünlüyü kıskanıcak değilim Canim. Sadece benden bıkmış gibi hali var oda bu şekilde belli etmeye çalıştı gibi o canımı sıktı ona bakarsak bende Leonardo di caprio ya çok çok hayranım. Herkesin beğendigi, hayran olduğu biri vardır. Ama bu adam bana karşı ilgisiz. Bakımliyim kilomu doğum yaptığım günden bu yana salmadim. yüzüme bakılır ama onun umrunda değil. Bana eşi gibi değil de arkadasi gibi davranıyor. Romantizm yok, ilgi yok yaklaşmak bile istemiyor. Benden bıktığını bu şekilde göstermeye çalıştı ona üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılAynn bak bu konu önemli. Bunun üzerine kendisiyle konuşmalısın.
Cevap sahibi+1 yılAşagdaki yorumlara da takılma. Tecevüz etti desen bubkadar aşaglamayacklar kocanı. Neye ne tepkş verceğini bilmiyor artık millet.
Soran+1 yılHaklısın canım, ama ben çok kötüyüm bana karşı ilgisiz ve bıkmış halde. Bunu belli etmesi çok koyuyor. İşten gelir iki sohbet eder az TV izler yatar uyur. İki sohbet bile etmez. Evleniceginiz adamı iyi seçin ben güvendim, evlendim çocuk yaptım çok pişmanım en çokta çocuk yaptığım için pişmanım elim kolum bağlı beni kadın yerine koymayan yüzüme zor bakan adamla kızım için katlannak zorundayım yaşı da küçük büyük olsa neyse.
Cevap sahibi+1 yılBnce konuşarak aşabilirsiniz
Neden böyle oldugunu. Bu problemi nasıl çözmliyiz. Diye konuşun. Bnnce iletişim her konudaki en etkili silah. Eger sevmediğini söylerse boşanın. kızınız çok küçük değil. Mutsuz bir ailede büyğyecegine mutlu bir Nne ya da babada kalsın daha iyi.
Soran+1 yılHaklısın ama 7 yaşında bunu kaldırır mı bilmem. Ama sonumuz pek iyi görünmüyor. Öyle kavga etmeyiz fazla. Hiç bana bağırıp el kaldırmışlığı yok ama insan yerine koymuyor sorun orda. Bende yaşlı sayılmam aslında ona katlanmak zorunda değilim ama sevdiğim için zor oluyor galiba.
Cevap sahibi+1 yılBence sizi sevmiyor değil. Siddet yok anlaşama yok. Biraz ilgisi azalmış belki bir derdi var. Bence sizi seviyor. Canı bşr şeylere sıkkın. O yüzden derdini anlayın boşanmayı gerektirecek bir sey göremedim ben k. Bakmayın. İlgi çok önemli kadın için evet biliyrm ama. İlgiyi geri getirmeye çlışın. Son yol boşanma olsun.
Soran+1 yılTabiki de bende hemen boşanmam zaten, ama ne yapsam ilgisini çekmiyorum o koyuyor çoğu insana göre evlilik şiddet ve aldatma olmadığı sürece yürür gibi geliyor ama ilgi de çok önemli. Derdini öğenicem bakalım. Ne kadar böyle devam edicek bekliycem. Yuva yıkmak öyle kolay değil malesef. Sabır gerek.
bence sende ona de sende güzel değilsin de o başının çaresine bakıyorsa sende bakacaksın arkadaşım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğal bu
Alış
Hepsi böyle erkeklerin
Takma
O yok gibi davran. Köpeğin olur10 YorumlaGüzelleş ona ders ver
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakımsız değilim ki, zayıfım ve bakımliyim ama onun umrunda değil çocuğum olduğu zmaan da bile salmadim kendimi hiç.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aşağılamış senı kolay kolay toparlayamssın artık bu ılışkıyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yoo adam kendini biliyor demek ki. sen neden üzerine alınıyorsun hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdı batsın kocanın seni sadece bir araç olarak görüyor boşa ya da aldat
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen doğrudur 😅 ama acımasız davranmış içinden söyler herkes bunları seninki direk yüzüne vurmuş
00 Yorumla
+1 yılhep diyorum ya beyni olan evlensin genç yaşta çocukken evleniyorsunuz beyinler zaten tam gelişmemiş belli takıldığınız konularla bu evlilik 10 yıl nasıl sürmüş ben ona hayret ettim :PP
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkılmış senden elinde tutman zor.. hep ayni olma. az seksi ol... cilve linol
10 Yorumla
+1 yıl"Keşke elindekiyle ben de yetinebilsem, Osman." deseydin karşında kendisi ağlardı büyük ihtimal.
10 Yorumla
+1 yılTelevizyonla gerçek hayat bir değil ki bir çok hile var sosyal medyada bile filtre var şey var.
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat