+1 yılEe kapalı birisiyle evlenmek istemiyorsa eğer seninle neden evlenmiş bi sorsana ona? Giyinmeyi bilmemek ile kapalılık arasında ne alaka var? Tüfek zoruyla mı evlendi bu seninle? Ne kadar aptal itici bir adam ya. Tabi bu erkeklerin çoğunda şöyle bir şey var. Bir şeyi isterler ve elde ettikten sonra soğurlar. Büyük ihtimalle de senin eşinin başka karı kız merakı da vardır. Kimisi eşinin kapalı olmasını ister, kimisi açılmasını daha da açılmasını ister. Şahsen ben adam olan bir erkeğin karısına bu tür ezikleyici laflar söyleyeceğine inanmıyorum, ki zaten adam olan karısına karşı böyle bir laf söylemez. Ayrıl ve kurtul. En iyisi bu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boşa gitsin ve sakın evliliğinizi kurtarmak için çocuk yapın diyenlere de aldırış etme. Bir evliliği kurtarmak için çocukları feda etmek çok saçma.
Bu adam seni hiç sevmemiş bu arada. Sevgi yüz güzelliğine bakmaz. Evlenmeden önce flört etmiş evet ama bunu senden hoşlandığı için yaptığını sanmıyorum. Bazıları hoşlansa da hoşlanmasa da herkesle flört edecek kadar karaktersizdir.
Beyefendi tek bir kadına kalacağını anlayınca morali bozulmuştur. Simdi de yüzünü beğenmediğini söylemesi gerçek düşünceleri değil bence. Yani o da olabilir tabii ama sadece bu olamaz.
Bence seni sevmiyor ve sevmediğin biriyle yasamak, onu seviyor gibi yapmak ve aynı yatağa girmek çok zordur. Bence başka bi iş var. Hayatında başka biri olabilir mi?12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki de :/ o işte sürekli zaten başkalarıyla muhatap oluyor ben evdeyim hep
+1 yıl
Boşan ayril kurtar kendini
Degmez ayrıl kurtar kendini unut gitsin
DegmezÜzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılsen onu adam yerine koyup almışsın kabul edip karılık yapıyorsun sadece giyinmeni beğenmiyor bunu seninle defteri imzalarken niye söylememiş güzel çocuğum diyecek bir şey bulamıyorum bu sıkıntını yine kendin aşacaksın fakat seni üzecekse durumu kayınvaliden ve annene anlat olmayacaksa herkes yoluna baksın sen böyle birine niye hizmet edeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneme kaynanama ne anlaticam ki ben ayrilmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Allah'ın salatalığını düzeltecem diye zamanını harcama..
Vur tekmeyi gitsin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyor bence başka bir açıklaması yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle :/
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evliliklerde olan klasik söylemler
14 Yorumla- +1 yıl
Nesi klasik ya çekip kapıyı gitme sebebi
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum ben 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılayni benzer durum tanidigim var. Akraba sayilirlar. Cocuk yurtdisinda yasiyor ailesiyle kiz turkiyede kapali. Kizla kiz 19byasina geldiginde evlenmis. Ama istemem yan cebime koy modunda. Neyse sonra cocuk yurtdisina gitmis islemleri ailesi turkiyede kalip baslatmis. Bana cocugun anlatimi şoyle, "ben o sirada baskasiyla beraberdim, turkiyede uzun bir sure kalir diye dusunuyordum ama ailem hizlandirmis 4 ayda yanimdaydi geldi. Geldigi gun havaalanindan aldim, surat yaptim, hic muatap olmamaya calistim, eve goturdum biraktim soguk davrandim ondan sonra hep". Bir cocuklari olmus ama sonra adam yabanci kadindan bir cocuk yapip onunla yasamaya baslamis."Neden sevmeden mi evlendin bir de akraban gunah degil mi" dedim, " ben basta cok istekli davranmadim, o paraya geldi" dedi bana.. neyse uzatmayayim.. Ben de farkli ulkedeyim ama cocukta ben de avrupadayiz. Ben bu kisiyle flort ederken bana bunlari anlatti, ozaman yabanci kadinla da ayrilmisti. Ben atladim onun bulundugu ulkeye gittim ve ona da dedimki, ben geldim, gel bulusalim surdayim, tamam dedi geldi ama inanilmaz soguk, onden onden yuruyor , soguk davraniyor.. vs.. erkenden de kalkti gitti. ben orada 1 hafta yalniz takildim. yani bana da eski esine yaptigi muameleyi yapti. Bir daha tabiki muatap olmadim. Sonradan igrendigime gore de gay olma ihtimali buyuk bahsettigim kisinin.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani anlattıklarınıza şu yorumu yapabilirim. Bazı erkeklerin derdi karşısındaki kadınla değil, kendi erkekliğiyle.. kendi kimliği oluşmadığı için acısını günahsız kurbanlarından çıkarıyor
Cevap sahibi+1 yıl@hayalperestmuhendis aynen olabilir.. bahsettigim kisi benim icin zerre onemli olmayan biri. sevememistim zaten.. ama akrabasi olan karisini koyden alip getirip bu durumlara dusurmesine uzulmustum. kendine de soylemistim zatrn, kendi akrabana karina acimamissin sen demistim.
o kadin sabah aksam duzeleyim diye hala fua ediyor diye arkasindan dalga gectigini de duymustum...
Cevap sahibi+1 yıl@felsefe100 ya bu brnim icin onemsiz biri... zihnimi bile yormadigim 2 aylik 3 aylik birsey... zaten onun bulundugu sehre is icin gidiyordum. otelimi herseyi sirket karsiliyordu ustelik orada cok guzel is arkadasliklarim oldu.. sadece benzer durum oldugu icinanlatrim
+1 yılsakın çocuk yapma. kendine beğendirme çabasına da girme. sevesi olsa severdi her halinle unutma.
önce kafanı bi toparla. bunun seninle ilgili olmadığını oturt kafanda. ne yapmak istediğine karar ver. sevilmediğini, beğenilmediğini bildiğin bir evlilik mi? istediğin.
ömür çok kısa kim ne der nasıl olur diye çokta düşünme.
işin yoksa önce bir iş edin, bu arada yeni birini bulmayada çalışma.
işin ve kafan hazırsa ailene ve eşinin ailesine durumu anlat. babalar bu konuda daha gerçekçi oluyor babana söylesen ve kayınpederine daha iyi. söyledikten sonra onların ne söylediğini umursamadan sen istediğini yap.
- çocuk yapma
- değişmeye çalışma
-sakın sevgili yapma
-işin ve paran olsun
- ayrılmak çokta zor değil20 Yorumla
+1 yılAdamın kişilik problemi olabilir, özgüven problemi olabilir, ailesine karşı öfkesi olabilir, ama bir tek gerçekten çirkin olduğunuz için sizi beğenmiyor olamaz. Bu adam sizi beğenmiyor olabilir ama sorunun kaynağı siz değilsiniz kendi problemleri var.. başınızı açın diyenler vardı ona istinaden söylüyorum, siz şu an böyle büyük bir değişikliğe giderseniz o adam başka sebepler bulup yine sizi beğenmeyecek ve yine incitecek. Hatta bu sefer aşağıladığında sizi değiştirebildiğini görecek ve aşağılamanın dozunu arttıracak belki de.
10 Yorumla
+1 yılKendine gel güçlü ol eşin öyle kapalı biri ile evlenmek istemedinde o zaman neden başta demedin de
Biraz olgun olde eşine ben tesettürlüyüm nasıl olur de
Yani kendini boş verme sanki bulunmaz Hint kumaşı hissi verme güçlü ol konuşurken vs
Erkekler bazen çocuk gibidir ancak sakın kendini boş verme kendini kötü hissetme
Ne demek gözüme güzel gelmiyorsun insan eşine neden öyle der resmen deli olmak elde değil
.. sende Durma o nasıl konuşma de mesafeni koy20 Yorumla
+1 yılNeden iyice tanimadan evlenirsin ki neyse olan olmus terapi alin duzlemezse manevi ve psokolojik tqzminat davasi ac ustelik senin kadinlik gurunla oynamis ne demek begenmiyorum s. rfsz p. ust boş ver duzelme bosa bunu ya b. k beyinli madem sevmiyorsn ne diye evleniyon kizn hayatini a b. ok edyon h. ysiyetsiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az 15 senedir tanıyorum
+1 yılmerhaba . Oldukça korkunç bir durum bu. Yani evlenene kadar sana yalan mı söyledi hep. Sorunu ertelemeyin ve bütün çözüm yollarını deneyin... Yolun başındasınız ikinizde... Muhtemelen henüz çocuk planlamiyorsunuz... Bol bol konuşun, dargın kalmayın...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem ne konuscam eve geliyor suspus yemeğini yiyor yuzume bile bakmıyor
+1 yılAnneni ara durumu anlat. Kayın valideni ve kayın babanı arasınlar durumu anlatsınlar/ kendi ailesi baskısı ile evlendi sanırım biraz yüzleri kızarsın ve mahçup olsunlar. Sonuçta silah zoruyla evlendirmedin. Hadsiz kopeğin söylediğine bak giyinmeyi bilmemek nedir ya bunun İçinmi sever insan.
03 Yorumla
Soran+1 yılKayinbabam ve babam eski arkadaslar yani biz de kucuklukten beri tanisiyoruz bunlar beni istemeye geldiler aslında biraz flört de oldu hosuma gitti o zamanlar iyiydi aramız ama ne zaman düğüne yaklaştık bana soğuk yapmaya başladı dedim stresten olabilir alttan aldım ama düzelmedi simdi de böyle diyo sinirlerim bozuldu kendimi enayi canım mal gibi hissediyorum
- +1 yıl
Bunları hak etmiyorsun. Biraz baskı ile evlenmiş gibi geliyor bana. Dediğim gibi ailesi ile durumu paylaş. Söylediği şeyler çok onur kırıcı. Çocuk değil sonuçta evlenmiş bir insan karısına bunları söyleyemez
Soran+1 yılNe demeliyim esimin ailesine
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla kocam bana dicek bi dakka durmam yallah yani hatta kendimde gitmem alırım elime bıçağı beğenmiyor musun al eşyanı cik git lan cik derim parçalarım onu kovarım kilidi de değiştiririm hahaha çünkü insanlıktan anlamazlar ve değişmezler bari sinirimi çıkarmış olurum oh
15 Yorumla- +1 yıl
Sakin hahahahah Resmen yaşadın
- +1 yıl
@HabireBanYiyoz valla sorulara hep empati yapıp cevapliyom
Evlenmemek için bir neden daha bu devirin insanından hayır gelmez ne kendisine ne karşısındakine
Rabbim yardımcın olsun ne desek boş dengesiz ruhsuz boş nefes almayı bile hak etmeyen insanlar hala nefes alıyor60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil. Boşuna yıpratma kendini. Sorun ne istediğini bilmeyen. Kendisini evliliğin içinde bulan dengesiz. Sana yapman gereken doğru olan ise, böyle ne konuştuğunu bilmeyene kapıyı göstermek. Gururlu ol boşa bu herifi. Senin hayatına, ömrüne değmez. Sana sen olduğun için saygı duyması gerek. Seni sen olduğun için kabullenmesi gerek. Ona yol göster. Seni hakketmiyor. Gitsin istediği birisiyle bulsun belasını.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi mi aklına gelmiş. Evlendiğinde de kapalıydın, şimdi niye bunu söylüyor?
Seni sevmeyen bir kişiyle hayat geçmez.
Çocuğun yoksa, hamile değilsen boşanman daha kolay, çekmek zorunda değilsin.
Kendine güven, seni sevecek, sana layık olacak bir insana yer ver hayatında.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşım öncelikle merhaba, evli değilim ancak kişisel gelişim konusunda belli bir birikime sahibim. Bana istediğin an yazabilirsin. Yardımcı olurum ben sana. Birlikte çözeriz. Bir çok evli arkadaşıma bu konuda yardımcı oldum ve mutlular şimdi. Darısını size de diliyorum.🪁 Kızlar Bir Adım Öne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bi' durum.
Böyle bi' duruma geleceğinizi bildiği halde mi buna evet demiş? Kendinde suç arama sakın ve yeni butik sayfalarını kurcala. Kombin önerileri takip et.
Eğer kocanı seviyorsan bunun üzerine durursun aksi takdirde boşan ve bunu bile bile aynı yatağı bile paylaşma o adamla. Bu sadece kendine büyük bi' ceza olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGömlek almış sanki beğenmiyor. Gömleği bile bedenine zevkine bütçene uygun alırsın. Bunlar da erkek ka şar oluyor işte. Bir kumaş parçasına alıyım almayım ama şusu ama busu diye kırk defa kafa yorarken, hayatına aldığın bir hayatın içine ediyorsun o insanı ziyan ediyorsun.
10 Yorumla
+1 yılMadem beğenmiyormuş neden evlenmiş kendini değiştir asla demeyeceğim çünkü böyle bir adam için kendini değiştirmek çok yanlış olur sen nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ve öyle karar ver ama net ol tavrını koy bence saygısızlık bu
20 Yorumla
+1 yılKapalılığına laf ettirme kardeş. O emri Allah verdi kapanın diye. Sende iyice düşün taşın kararını ver. Burdakilere düşmez boşan ya da başka şeyler yap gbsnden konuşmalar yapmak. Hayat senn Allah yardımcın olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Allah kapanin diye emir verniyo sadece öneri o ama ilk kapanma emri erkeklere verdi
- +1 yıl
Evet biliyorum. Hatırlatman için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
Yani görücü usulü gibi olmuş. Belki ailesine söz geçirememiştir keşke düğünden önce vazgeçseymiş. Senin yapabileceğin bir şey yok bence tatlım ya bu saatten sonra herşeyini değiştirsen de olmaz. Onun aptallığı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseymis o zaman. Sadece cinsellik yaşamak için evlenen erkek modeli. Peki kardeşim senin aklın neredeydi? Sana böyle davranan bi insanla neden hayatını birlestirdin?
012 Yorumla- +1 yıl
Kiz bu ne güzellik masallah
- +1 yıl
@NaneLimon__ 🙏🏻💕
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBiz ilk konuşmaya başladık işte nişandan da önce ki zaten kendisini çocukluktan bu yana tanıyorum samimi değildik sadece. İşte konuşmaya başladık flört falan o zamanlar iyiydik tatlı geldi zaten yakışıklı güzel bi adam ama o zaman da hem iyi davraniyordu yani hosuma gitti sonra nisanlandik düğüne doğru değişti böyle oldu hatta düğünden önce bozmak istedi nişanı ama sonra özür falan diledi işte ben de stresten sandım düzelir sandım ama durum bu şu an... 8 aydır yüzüme gülmedi daha
- +1 yıl
Ailesi ısrar etmiştir muhtemelen. Günaha girmeyeyim Allah rızası için evlilik yapayım diye düşünmüş başta ama sonradan çok büyük çelişkiler yaşamış işin içinde aileler olduğu karşılıklı sorunlar yaşanacağı için bozamamis evlendikten sonra da isinamamis demekki. Boşan demek çok kolay ama seviyor ve evliligimi kurtarmak istiyorum diyorsan karşılıklı çaba harcayan derim ben. Dışarıda kapalı olabilirsin ama evin içinde değilsin sonuçta. Onun istediği gibi görünmeyi olmayı deneyebilirsin. Senin öz güvenin yerine gelince bakış açısı değişecektir mutlaka
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. yol yakınken bir hal çaresine bak yarın bu ilişkiden birde çocuk olursa bu gün verebileceğin kararları o zaman veremezsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk olmaz
Soran+1 yılYapmıyoruz ki
+1 yılSana bunları söyleyen biriyle daha fazla evli kalırsan kendine saygısızlık etmiş olursun ama karar senin bunları duyup hala evli kalmak ister misin zararın neresinden dönsen kar 8 ay çok değil.
00 Yorumlaonu seviyor musun? neden evlendin o zmn de şu an bana karşı sevgin var mı de? karar senin mutlu olamayacağına inanıyorsan ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiştim... Şu an bilmiyorum beni de soğuttu kendinden.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşta mı 8 yılın sonunda mı bu ama ya :) başında begenmiordn neden aldın demek lazım gençliğini almış
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıl değil 8 ay
- +1 yıl
yol yakınmış ayrıl derim
Lafı dolandırmadan söyleyeceğim, ayrılın. Biliyorum bekara eş boşamak kolay gelir. Lakin amacım size şunu hatırlatmak, bugün size bunları söyleyen yarın daha acımasız sözler söyler. Ben onu değiştiririm diyorsanız da yetişkin insanı değiştirmek hem yıllarınızı alır hem de zor bir süreçtir. Değer mi sizce? Sizi istemediğini açıkça söylemiş
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olsun öyle koca bence boşan tamam belki bosanmak bu kadar basit bir şey değil ama bana göre dediği şey çok büyük terbiyesizlik
Sen de ona sanki sen çok yakışıklısın diye00 Yorumla
+1 yılBu Türk işi evlilikler neden Ajan Smith gibi kendini kopyalıyor? Hiç farklı durumlar görülmüyor, hemen hepsi aynı vaka. İşin aslı vakalardan ders alınmıyor da
00 Yorumla
+1 yılEe 8 aydır aklı nerede imis onun. Dokunurken filan. Anca mi şeyi aklına geldi. Tövbe tovbe. Ayar oluyorum zamanımızı çalan insanlara. Bırak git değmez...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi neymiş acaba nasıl rahatsan öyle takıl boşanman senin için daha iyi olur belki sende insansın duyguların gururun var kocamdır deyip geçiştirme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dışarıda seni kıyasladığı birileri var ki sana böyle söylüyor
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOrasini anladim da napcam ki yani napim tesetturu mu birakayim estetik mi olayim napim basta evlenmeden demedi aglayasim geliyo of
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ALLAH yardımcın olsun çok kötü bir durum evlenmiş olmak için evlenen düşüncesiz bir insanla yolun birleşmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk öyle diyorsa sende sadece dışarda kapalı ol evde acil sacil kendine açık kıyafetler al makyajlı gez sürekli gözüne hoş gelir belki ayrıca bunu evlendikten sonra demesi onun sorunu ne saçma ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kapalı değilim zaten
+1 yılAllahın ayısına bak sen. Yahu böyle erkekler ailesine ses çıkaramadığı için evleniyor. Milletin kızına da böyle hayatı zehir ediyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ki 8 ayda olmamıştır hiç düşünme boşa gitsin. Hayatı zindan eder sana o dengesiz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum ama
- +1 yıl
Herşeyin güzel olacağına inancın kalmayana kadar şansını zorlamaya devam et o zaman. Tek tavsiyem çocuk için acele etme
Soran+1 yılBen acele etsem ne olacak yapmıyoruz ki bisey...
- +1 yıl
Ee nereye kadar gidecek böyle?
Soran+1 yılBilmiyorum 😞
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Zor bi durum ailen seni desteleyecek bi aileyse durumu onlara açabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen bu sözler karşısında sessiz mi kaldın bir tepki vermedin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecektim
- +1 yıl
Aklın nerdeydi evlenirken sen kendi göz zevkini bilemeyecek kadar s alak mısın derdim herhalde, al yastığını yorganını git içerde yat derdim bir süre sonra nasıl olsa canı çekerdi. Güzellik kısmına gelince, bazı insanlara göre güzelsin bazılarına göre değil. Ben de bazılarının çok beğendiği biriyim bazılarının kusura bakma dediğiyim. Hangimiz değiliz ki allah aşkına. Kocan gerçekten cibiliyetsiz biri söylediklerini şahsi alma. Onun gibi bir adam kimle evlense aynı şeyi söylerdi derdi ailesiyle muhtemelen.. sen ağırdan al kendini hiç onun beğenisine muhtaç tavırlara girme daha üste çıkar o zaman..
- +1 yıl
@hayalperestmuhendis maşallah doğru söze ne denir. Denmesi gereken herseyi yazmışsın. Tabi bilmiyoruz zorla evlendirilmek gibi bir durum var mı ama kapalı biri lafına ben senin için değil Allah için kapandim işine gelmiyorsa o na göre seçimini yapsaydin demeliydin ve güzel bakan güzel görür sen güzel bakmasını bilmiyorsun demeliydi. He giyinmesini bilmiyorsam kocamın bir zahmet elimden tut götür gel hayatım sana şu yakışır bu yakışır bunları alalım deseydi madem.
Soran+1 yıl@hayalperestmuhendis zaten yanımda kalmıyor ki gidiyor salonda uyuyor. Evlenmeden önce bu kadar fazla değildi hatta işte nişandan önce bayağı iyiydik sevmistim ama hata etmisim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılm al mı bu adam ya canım nedir. zaten açık seviyorsa evde açıksn zaten. ayıp etmiş
10 Yorumla Boşanma sebebi ve sadece duygusal olarak değil, hukuken de boşanma sebebidir bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü mu evlendiniz yoksa birbirinizi seviyor muydunuz simdi böyle bir bahane üretmesi çok saçma evlendikten 8 ay sonra mi aklına gelmiş hem her şey dış görünüş mu
00 Yorumla
+1 yılSosyalleş, kendinde onu cezbedecek değişiklikler yap heyecanlandır yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenmeseymiş o zaman kafasına silah mı dayayıp nikah masasına oturttun sanki ayrıca da seninle böyle konuşan birinden ne kadar hayır gelir ki sana boşa gitsin ya cidden
00 Yorumla
+1 yılSende onu beğenmediğini söyle aşağılık kompleksi herif
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşinin beğendiği gibi giyinsen senin için ne sakıncası var?
04 Yorumla- +1 yıl
Sadece kıyafetle olsaydı
- +1 yıl
@Şokagirenbimkasiyeri Sanırım söyleyemediğin başka şeyler var !
- +1 yıl
Hem var hem yok boş ver
- +1 yıl
@Şokagirenbimkasiyeri O zaman sen bilirsin. söyleme.
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılAsla stresten olamaz soğuk yapmak nedir yaa
Bence al karşına konuş rengini belli edecektir.00 Yorumla Üzüldüm.
Bir eşe eoylenmemesi gereken cumle.
Neden evlenmiş o halde.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah soru trolldur demekten başka bir şey yok...😏
00 Yorumla Ona sor o zaman neden seninle evlenmiş? Senin de hayatını kökten değiştirmiş. Bence boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılokuz herif ya...
Sanki basina silah dayamislar da zorla evlendirmisler tovbe yarabbi..
Millet evlenmek ister bulamaz, bu da buldu begenmiyor la havla...00 Yorumla
+1 yılBu adam seni evlenmeden önce göremedi mi, kör müydü boş yapmasın niye evlenmiş beğenmiyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen açık güzel bir karıya vurulmuş asla ona bakmayacak. senden çıkarıyor hıncını güzel kardeşim sanki silah zoruyla evlendirmisler
10 YorumlaBoşan o zaman, sende daha iyisini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum aramiz duzelsin istiyorum ayrılmak kolay bisey değil hem ben onu sevdim ama simdiki değil eski onu sevdim 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani o acik olsaydin daha renkli bir gece hayatiniz olacagini dusunumus. Kapalisin diye sana konduramamis bazi seyleri
00 Yorumla
+1 yılBu senin problemin deseydin ona ayrıca bu kadar agır ve kırıcı olmana gerek yok de bunu daha ğüzel bir dille söylersin de bahsettigi şelmer cözülmelecek şeyler degil
05 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum 🙏
Soran+1 yılNasıl çözecegiz 😕
- +1 yıl
Evililk danışmanına gidebilirsiniz
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Araştırabilirsin ama eşinide ikna etmelisin. sende kenidine yenilik kat kitap oku spor yap kendini geliştir kendini sev sen kendini seversen oda seni sever kendine önem verirsen oda verir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl🤔evlenene kadar aklı nerdeymiş.. üzülme.. imkanının varsa yol yakınken boşan..
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılozaman dik dur. ya da onun istediği gibi biri ol, açıl..
Cevap sahibi+1 yılgüzelsen , güzelliğini ortaya çıkar🤷♂️
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılgiyim tarzını değiş. makyaj yap. sek si görün, kıskandır..🤷♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı bende de var. Kendine bakmadan bana laf söylüyor 🥺
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Kapalı ile evlenmemek mi haha diyorum
Nice kapalılar var açık kızlardan daha guzelll00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGözü mike mi bakıyormuş ne diye evlenmiş madem slak
11 Yorumla- +1 yıl
Güzellik olarak ve fizik olarak iyiysen akşamları biraz erotik giyin
+1 yılPiskoloğa gidebilirsin 1
2 ise ayrılabilirsin cocuk yoksa
3 dağıt ortalığı takıl kendi kendine02 Yorumla
Soran+1 yılDağıt derken
- +1 yıl
Kendini demedik heralde tövbesteyjın neyse yani gez toz biraz maddi durumun iyise bulunduğunuz şehre yakın bi şehre gidin 3 4 gün gezin kafa dağatn kendinizi toplamaya başlarsınız emin ol
+1 yılkocanın dediği çok saçma. madem evlenmeseymiş. sen de boşan bence. ben böyle bir söz duysam 1 dk durmam giderim
01 Yorumla
Soran+1 yılGitmek kolay değil
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yuh arkadaş insanların hayatlarıyla oyuncak gibi oynanairmi
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat