Kocam bana sürekli yetersizsin diyor, ne yapacağım?

Şehir değiştirip yeni ev tuttuk annemlerden 9 saat uzaklıktayım bir kızım var eşim çalışıyor bazen işe gidiyor bazen gitmiyor çalışması hava şartlarına bağlı evde durduğu zaman en ufak problemde bile tartışıyoruz bazen kavga bile ediyoruz ama kızım korkuyor diye ben sesimi fazla yükseltmiyorum o zaten bağırarak felan çok rahat konuşabiliyor gündüz evde olmadığı vakitler de rahatım ama akşam geldiğinde ev gayet temiz mutfakta yemek hazır bir şekilde onu bekliyorum kapıdan içeri girer girmez burası niye böyle burası niye şöyle bazen çay demlemeyi unutuyorum gelmiş bir çay demleyemedin mi zaten yorgunum böyle mi karşılıyorsun diyerek bütün hevesimi kırıyor çocuğuma da çok özenle bakıyorum tırnak kesimi banyosu temiz kiyafeti yemek yemesi su icmesi uyku saati oyun vakti bunların hepsiyle ilgileniyorum birde günlük ev işi rutinleri var tabi bunlara da dikkat ediyorum yemek de yapıyorum ama bana sürekli yetersizsin zaten bir çocuğa bile zor bakıyorsun seninde arkanı toplicak birisi lazım diyor ve bunu her gün sürekli söylüyor yetersiz olduğumu düşünüyor yatağa asla benimle birlikte gelmiyor canı isterse 15 günde bir 10 günde bir ilişki yaşıyoruz ama ben istediğimde kesinlikle bahanesi oluyor ve benimle geçirmesi gereken vakti sürekli oyunda geçiriyor çocuğumun duyacağı şekilde küfür ediyor her odada sigara içiyor yaptığım temizlik kokusunun yerini yoğun bir sigara kokusu alıyor iki gün sonra annemlerin yanına gidicem ama beni yetersiz gören adam bana sadece bir hafta durmama izin verdi ve gittiğin günün ertesi haftası burdasın iki gün dahi geçmicek diyor ve hele bi geç kal o zaman görürsün ben napıyorum tarzında konuşuyo gerçekten ömür geçmiyor yardımcı olun arkadaşlar ne yapmam gerekiyor
Kocam bana sürekli yetersizsin diyor, ne yapacağım?