Şehir değiştirip yeni ev tuttuk annemlerden 9 saat uzaklıktayım bir kızım var eşim çalışıyor bazen işe gidiyor bazen gitmiyor çalışması hava şartlarına bağlı evde durduğu zaman en ufak problemde bile tartışıyoruz bazen kavga bile ediyoruz ama kızım korkuyor diye ben sesimi fazla yükseltmiyorum o zaten bağırarak felan çok rahat konuşabiliyor gündüz evde olmadığı vakitler de rahatım ama akşam geldiğinde ev gayet temiz mutfakta yemek hazır bir şekilde onu bekliyorum kapıdan içeri girer girmez burası niye böyle burası niye şöyle bazen çay demlemeyi unutuyorum gelmiş bir çay demleyemedin mi zaten yorgunum böyle mi karşılıyorsun diyerek bütün hevesimi kırıyor çocuğuma da çok özenle bakıyorum tırnak kesimi banyosu temiz kiyafeti yemek yemesi su icmesi uyku saati oyun vakti bunların hepsiyle ilgileniyorum birde günlük ev işi rutinleri var tabi bunlara da dikkat ediyorum yemek de yapıyorum ama bana sürekli yetersizsin zaten bir çocuğa bile zor bakıyorsun seninde arkanı toplicak birisi lazım diyor ve bunu her gün sürekli söylüyor yetersiz olduğumu düşünüyor yatağa asla benimle birlikte gelmiyor canı isterse 15 günde bir 10 günde bir ilişki yaşıyoruz ama ben istediğimde kesinlikle bahanesi oluyor ve benimle geçirmesi gereken vakti sürekli oyunda geçiriyor çocuğumun duyacağı şekilde küfür ediyor her odada sigara içiyor yaptığım temizlik kokusunun yerini yoğun bir sigara kokusu alıyor iki gün sonra annemlerin yanına gidicem ama beni yetersiz gören adam bana sadece bir hafta durmama izin verdi ve gittiğin günün ertesi haftası burdasın iki gün dahi geçmicek diyor ve hele bi geç kal o zaman görürsün ben napıyorum tarzında konuşuyo gerçekten ömür geçmiyor yardımcı olun arkadaşlar ne yapmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında yetersiz olan kocan. Tam aldatılmayı hak eden erkek tipi. Hiç olmasa haftada 3-5 atması gerek. Benim sevgilim varken günlük 3-4 posta atardım. Kıymetini bilmiyor çünkü aldatıyor seni. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence kocan çok haklı ve çok yetersizsin ki kocan seni s*kmek dahi istemiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Xkaren sana sözüm yok ve sen çok haklısın.
Cevap sahibi+1 yıl@ahqqowp20 Sana ne oluyor sür-tük. Yorumun varsa soruya yorum yap yorumuma değil. Sahifemden s*ktir git.
Cevap sahibi+1 yıl@Xkaren facebookta senin gibi yetersiz ve s*kilemeyen için özel siteler var. Sende onlara katıl
En İyi Cevaplar
Eğer anlattığın gibi ise psikolojin bozulmadan bu durumu halletmelisin ailen eğer çok otoriter degilse gelin gittiğin eve gelinlikle girersin kefenle çıkarsın kafasında degilse onlar ile paylaş bu durumu ya da arkadaşların ile faydası olmasa da içindekileri dökmek iyi gelir insana. Konuya gelecek olursak anlattığına göre senin ve çocuğunun psikolojisini bozacak seviyede kötü bir kocan var. Bence yani özür dileyerek söylüyorum yollarınızı ayırmanız gerekebilir, bende öyle bir aile ortamında büyüdüm psikolojik destek alsam da hâlâ atlatmış değilim sen çocuğun için iyi olan karari vermelisin.
04 Yorumla- +1 yıl
Yani ben istiyorum ki kızım babasıyla büyüsün bazı şeyleri ondan öğrensin bazen seviyo oynuyo kızıyla ama bu yeterli değil çocuklar taklit eder babası çok küfür ediyor fazla sigara içiyor yani bunları da kendine örnek almasını istemiyorum zaten beni yetersiz görüyor yani sevgi saygı çerçevesi içinde olmayan bir evde çocuk ne kadar iyi yetişip gelişebilir bilmiyorum
- +1 yıl
Biliyorum haklısınız o sizin kararınız ama kocanızla konuşsanız anlayış gostersin biraz. Yoksa çocuğun psikolojik sorunlari çıkar ileriki yaslarında tıpkı benim yaşadığım gibi bende aynı durumu yaşadım annem işe gidiyor geldiginde yemek yapıyordu ama yine de babam, annem söylemediğini bırakmaz , banada o tarzda ben sırf babam kızıyor oyun oynamama diye çocukluğumu yaşayamadım. Ergenlik döneminde çoğu insan hırçınlaşır bende doğal olarak hırçınlaştım o söylediği kırıcı sözlere karşı çıktım bu sefer dövmeye başladı. Ergenliğim bitti neredeyse Şu an hala ayni evdeyim bu sefer bu kırıcı laflar kalbimi kırıyor, canımı acıtıyor baba yeri ayrı iyi zamanlarimda oldu bana güzel günlerde yaşattı ama çocukluğumu yaşayamadım her yaptığımda bir kusur arardı. Anneminde aynı şekilde evt babasız büyümedim ama kalbimde yaralar ile büyüdüm çocukluğumu yaşayamadım. şu an psikolojik destek alıyorum ama yine bir taraftan babamla aynı evde yaşadığım için psikolojimi bozuyor ayrıda yasayamiyorum Türkiye de ayri yaşamak için durumum olması lazım. K. b çok uzattım yani çocuğun için hangisini en iyi ise iyi düşün kararını ver o çocuk ve kendin için en sağlıklısı bu.
- +1 yıl
Evlenme çağımız geldiğinde babamızdan görmediğimiz sevgiyi ilgiyi başka erkeklerde buluyoruz ve zaman geçtikçe sevgi muamelesi adı altında narsist biri çıkıyor karşımıza bak sen hâlâ bekarsın lütfen karşına çıkan erkekleri iyi tanı gerçekten tanı her seviyorum diyene gönlünü verme yoksa ilerde psikolojik sorunlar ve sevilmeme değer görmeme hissi yaşarsın umarım kimse yaşamaz böyle bir durumu bak ben eşimle 17 yaşımda tanıştım ehliyet kazanamadım kurslara gidip kendimi geliştiremedim okulumu bile davam ettiremedim çünkü aklım kafam sürekli ondaydı acaba napıyor nerde öyle bir hale getirdi ki beni hep merak ediyordum ister istemez o yüzden mutsuzsan aile çerçevesi içinde lütfen kendini mutlu edicek şeyler yap hobi alanını genişlet aktivitelere katıl küçük günlük gezintelere çık her şey gönlünce olsun ve lütfen aile evinden kurtulmak için bir an önce evlenme çabalarına girme yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var güneşli günleri görmeye çalış hiç bir şey için geç değil bunları sana değil 17 yaşıma söylüyorum aslında ama benim 17 yaşım bir daha geri gelmicek
- +1 yıl
Tanıdığımız gibi kalmıyor çoğu insan. Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum son senem kazanmak için gece gündüz çalışıyorum hem babamın baskılarından kurtulurum hemde güzel bir bölüm tutarsa bir daha buraya dönmem annemi de alır oyle yaşarım. Evlendiğim adam da evlendikten sonra babam gibi olur ise hayatımı mahvetmesine izin vermem babam mahvetmis ettigi kadar bundan sonrası yeter der yolumu ayırırım.
+1 yılMaalesef böyle. Sen belkide eşinden daha çok yoruluyorsundur günlük rutinlerde. Zaten çocuk başlı başına yorucu. Ancak bunların akabinde eve para gelmiyor senin tarafından. Eve eşin para getirdiği için, sizin ihtiyaçlarınızı karşıladığı İçin kendini bir halt sanıyor çoğu erkek gibi. Toplumda 10 kişiden 8inin başında bu var. Size tavsiyem çocuğunuzu bir okula yazdırın ve sizde çalışmaya başlayın. Sonrasında durum hala devamsa yapacak bir şey kalmıyor ilişkiniz adına
03 Yorumla- +1 yıl
Ben çalışırsam eşim çalışmaz biz bu yollardan da geçtik 2 sene tek başıma çalıştım çabaladım o zaman çocuk yoktu tabi sabah çıkar akşam gelirdim kendisi evde yatar oyun oynardı bunun lafını bile etmedim ya sen niye evdesin bile demedim
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok ilişkiniz adına üzgünüm. Saygı ilişkilerin temelidir ve bu eşinizde yok
- +1 yıl
Aynen öyle benimle vakit geçirmediği gibi saygı da duymuyor ben yine de onu kırmamaya üzmemeye çalışıyorum ama çok yıprandım
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Senden ne bekliyor ki bunu açık açık sordun mu
023 Yorumla- +1 yıl
Kendisinde olan sıkıntıları bende görüyor ve onu Kırıcak üzücek hiç bir şey yapmadım onunla konuşurken bile düşünüyorum acaba kırıcak bişey söyler miyim diye lafları seçerek konuşuyorum onunla konuşurken ama o aynı şekilde davranmıyo maalesef gerçekten çok üzücü kırıcı konuşuyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer anlattığın gibiyse durum bence ortada bir yetersizlik var, evet. Ama yetersiz olan sen değilsin bizzat kendisi. Böyle insanlar senin gibileri hak etmiyor. Arkanı toplayacak biri lazım nedir? Sanki kendisi uzaya mekik fırlatıyor. Neyse asabım bozuldu gerçekten. 😏
13 Yorumla- +1 yıl
Benimle vakit geçirmediği kızıyla ilgilenmediği halde çalışmadığı dönemler de bile yetersiz görmedim onu hiç bir zaman ya da hiç kırıcı bir laf söylemedim ama şu son 2 aydır yetersizsin lafı gerçekten yordu beni ya bir insan akşam eşini evde beklerken acaba bugün yine neye Kızıcak stresiyle beklememeli
- +1 yıl
Aynen eş huzur olmalı huzur kaçıran değil
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm bu duruma. Kime bilemez kimi bulamaz derler. Aslında tam da bilemeyen kısmını oluşturuyor kendisi.
+1 yılÇok üzüldüm benm babam da öyle ve annemr her laf söyledğnde gerilirdim üzülürdüm, ne yapıcağımı blemezdm, büyükler sanmasnki çocuklar üzülmüyor onlara söylenmese ble bu sözler evdeki huzurszlk direk etkiliyır çocuğu, şmdlerde babam braz daha iyi, idare ede ede bu zamana geldk herkesin kendi tercihi, ama bence alıp karşına konuşmalısın annem hep öyle yapardı.
01 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin. Allah'a sığınacaksınız, güzel duanızı edip konuşacaksınız. Yüz yüze dinlemez problem çıkarır diyorsanız güzel birşekilde yazacaksınız. "ağırıma gidiyor bu durumlar" değil de Allah bu durumlardan razı olmaz şeklinde Allah için... Umarım tek denemede hallolur. Tekrar Allah sabır versin
04 Yorumla- +1 yıl
Çok sabır diliyorum her gece yatmadan önce dua ediyorum ya diyorum ki hayırlısı neyse bana onu nasip et beni en iyi bilen sensin diyorum ama eşimin davranışları hâlâ aynı konuşuyorum bazen güzellikle bazen yüksek sesle bazen kavga ederek ama aynı tas aynı hamam kesinle değişmiyo kendimi düzeltiyorum acaba benim davranışlarımda mı bi sıkıntı var diyorum yok onu bile farketmiyo
- +1 yıl
Allah'ın gücü herşeye yeter, eşinizin gönlü dahil. Buna gönülden inanarak edin duanızı. Bir kaç ihtimal var. Sizde ki manevi eksiklik sebebiyle Rabbim O'nu anlayabilin diye sınıyor. Diğer bir ihtimal sabrınızla birlikte eşiniz sınanıyor. Siz sabır ve duada gayret edin. Allah'a yönelin, teslim olun. Dayanılmaz hale gelirse boşanmak helal. Umarım o safhadan önce Rabbim gönlünüzce, hayalinizden de öte sizi mutlu edecek bir hale çevirir eşinizi, amin.
- +1 yıl
Allah razı olsun, ben teşekkür ederim
+1 yılVay arkadaş insan oglu nekadar nankör bizim evdede tam tersi ben esime hamile iken yardim ederdim oyle alisti devam ediyor temizlik beraber yemek beraber yinede mizmizlaniyor yatak desen haftada iki veya uc defa olur o istediginde olur ben istedigimde yok derse ikilemem adamdaki hanima bakya resmen kiskandim ama kendi biraz okuz
02 Yorumla- +1 yıl
Siz doğru olanı yapıyorsunuz tabi ki eşinizle aynı evi paylaşıyorsunuz aynı mutfak aynı oda aynı salon o yüzden ortak yaşadığınız alanı karı koca her ikisi de iş birliği yaparak temizlemeli bunu söylenerek değil de müzik eşliğinde ya da konuşarak ne biliyor neşeyle kahkaha eşliğinde yapılmalı ki aile içinde ki muhabbet artsın sevgi saygı eksilmesin çoğalsın ilişki konusunda libido düşüklüğü yaşıyor olabilir özel ağrıları olup o sebepten ötürü istemeyebilir bu çok normal bir durum sizde anlayışlı ve sabırlı olursanız bağlarınızın güçlü olucağına eminim her şey gönlünüzce olsun
- +1 yıl
Iste o muhabbet kahkaha yok aevgi muhabbet de yok sadece cocuklar ve mecburiyet gorev gibi 🙈🙉🙊😱😭😢
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnladığım kadarıyla asıl yetersiz olan kendisi...
Bir insan evine gelir, derli toplu ev bulur, kızına bakan bir hanımı var. Tüm bunların mimarı olan eşi hanımefendiyi yetersiz bulur. Ne konuda yetersiz mişsiniz? Sizden ayrılmak için yıldırma politikası mı uyguluyor acaba. Zaten cinsel birlikteliğinizin de seyrek oluşu başka bir kadınla ilişkisi olduğu şüphesini doğuruyor...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek gibi boşanmak da olası bir durum. Böyle psikolojik şiddete her gün maruz kalmaktansa yol verim gitsin kendine yeterli birini bulsun e. besil.. Keyifli günler.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani kimse boşanmak için evlenmez zaten ben 4 yıllık evliyim evlenmeden önce 5 yıl sevgili kaldık ama sevgiliyken hiç böyle yapmazdı sevgi dolu merhametli düşünceli biriydi evlendikten sonra bozuldu 4 yılımı çabalamak idare etmek için harcadım ama şu son iki ay içinde yaptıklarını hazmedemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kocan buralarda olabilir, sosyal medyada bu konuları tartışmaya açma, aç kurtlar dişlerini fırçalamış bekliyorlar Ailen ile konuş
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok özür dilerim ama böyle iğrenç biriyle aynı havayı nasıl soluyorsun
16 Yorumla- +1 yıl
Neden ayrılıp kurtulmuyorsun bu hayvandan
- +1 yıl
Ailen destek olmuyor mu sana
- +1 yıl
Vaktin var mı?
+1 yılAllah yardımcın olsun , kocan tam bir sığır aleyhisselam mış
12 Yorumla- +1 yıl
😀tamamen cehalet inan bana , yaşanmışlığının olmaması , zor ne diyim
Iluvatar çocukları arasında basiret bakımından en aşağıda olanıydı insanlar…
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu adam seni köle olarak tutmuş. Kendi erkeklik egosunu tatmin ediyor. Yetersiz olduğunu hisset ki onun için daha çok çabala istiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya senin gibi kadınlar hep böyle mallarla ömrünü tüketir
04 Yorumla- +1 yıl
Dilerim gözü açılır mutlu huzurlu olursun
- +1 yıl
Narsist biri sanırım hayatta düzelmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yetemediğin için yetersizsin demiştir, yetsen yetersizsin demezdi bence 👍🏻
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni sevmiyor bu açık, sadece çocuklarla ilgilen ev işi yap diyor. Kendi cinsel ihtiyaçlarını belki de dışarıda gideriyor.
Ayrılmanızı söyle daha iyi olur.00 YorumlaNe pislik bir eşin var. Ben hayatta tahammül edemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. boşanalı 1 sene oldu benimki gibi değil ama aşağı yukarı benzer bir evliliğin var Allah yardım etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapman gerektiğini ben söyleyemem.. 🫣
Abimiz neyin kafasında? Evlendimi? Kölemi aldı?
Böyle tıpler evlenmesın yaaa 😔09 Yorumla- +1 yıl
Yani kimse kimsenin hizmetçisi değil kölesi hiç değil erkek kadın farketmez herkes ortak yaşadığı alanı temizlemeli hatta neşe ve kahkaha içinde olunmalı bu işi yaparken ben bunu sürekli söylüyorum ama beni dinlemiyo evde olduğu zaman mutfak toplar yemek yapar ama bunu da yaparken mutfaktan çıkana kadar kaynana gibi sürekli söylenir
Cevap sahibi+1 yılBen seni anladım.. düşüncelerin doğal olması gerekenı istiyorsun..
Karşindaki başka 🥺
narsist olma ihtimali olabılırmı?
Cevap sahibi+1 yılozaman işin coktada zor.. geçmiş olsun..
ben kurtuldum cok şükür
Cevap sahibi+1 yılEvet.. yazdıklarınız cok tanıdık eksiği var fazlası yok.. ne yaşadiğinizi anlayabılıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet zor hele bu narsistlerden dahada zor.. ayrıldalarla susmuyorlar..
+1 yılTürkiye'de annelerin yanlış büyütmesi sonucu ortaya çıkmış yanlış bir erkek daha.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hah bak işte o masallarda adı geçen öküz bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kendini suclama eşin çok zor bir insan mümkün olsa ayrıl bu adamdan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmamış o, ben de öyleydim erken farkına vardım erkek her seye konusmamalı burcu başak mı aslan mı kova mı
02 Yorumla- +1 yıl
Burç değil maalesef karakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılMerak ettm burcnu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir an evvel boşanmalısın bu canım.
Melek gibi kadınsın kıymetini bilmiyor.00 Yorumla
+1 yılÇok Zor Bir durum bende evliyim isteksizlik insanı deli eder😡
00 Yorumla
+1 yılBosa bu tür bir tukenemedi lütfen bu tür magarasinw geri dönsün yeterli değilsin diyorsa 2. Bir seçenek vardır onu etkileyen bunun içinde asla üzülme çünkü intikam alması gereken kişi sensin sen de onu sikleme boşa direk
00 YorumlaAblacım Allah yardimcin olsun kocan tam bi srfsiz ama sakin seytana uyup yanlis seyler yapma kalitenden edebinden ahlakindan ödün verme senin gibisini bk bulur o habeş suratıyla agir şeyler yazacam zor tutuyorum ona iyi bi haddini bildirmen gerek
00 Yorumla
+1 yılDurumun sıkıntı biraz RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN Bi özele gelirmisin Sana ücretsdiz bi fal bakacagım
04 Yorumla- +1 yıl
Fal bakmamı istermisiniz
Ücretsiz ilk fal - +1 yıl
yazın özelden ilgilecegim
biri ile altatıyorfarklıfantaziler uygulandığından öyle bir yola girmiş 15gün çok geç
00 Yorumla
+1 yılEşin iyi bir dersi hakediyor ona bu dersi vermelisin
10 Yorumlanerden buldun bunu kardeşim afedersin kusurabakma tam bir ökzmş
02 Yorumla- +1 yıl
ben hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı mesela evlensem herşry ortak olur yıllardır yalnız yaşıyıorum yemeğini bulaşıpımı temizliğimi kendim yapıyorum annem der herzaman kızlardan daha güzel temizlik yapıyorsun görev icabı şehirfen şehire tayin çıkar mecbur öğrendim yapıyorum zevkli aslında
Çok merak ettim, evlenmeden önce sevgililiğinizin ilk zamanları nasıl biriydi kendisi?
00 YorumlaKocan aynaya bakıyor kızdığı sen değilsin kendisi aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu durumu şehinşze çevirin aynını siz yapın 👍
04 Yorumla
+1 yılYetersiz olan kocan sana ev bile alamamış
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır hepsi mesele bunların hepsini erkeğin alması gerek senin değil o da kompleksli olduğu için karısına saldırıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri ile evlilik yürümez
02 Yorumla- +1 yıl
Zorlama, kendine haksızlık ediyorsun.
+1 yılSorunsuz eş kötü oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Eşinde olsa sana çok saygılı olmalı
00 YorumlaOkurkan içim daraldı yeminle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSiz neden Evlendiniz ki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biz nasıl yardımcı olak
00 YorumlaNeden böyle oluyor bende anlamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ortada bir evlilik yok maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO seni kölesi sanıyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu evleneli
00 Yorumla
+1 yılBence boşan. Bu adam çekilmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılYetersiz olan kendidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. ayrıl
00 YorumlaKocan tam bir hösükmüş Allah sabır versin sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fazlasını yapmayı dene
00 Yorumla
+1 yıltakılma kendinde arasın kusurunu biraz da
00 Yorumla
+1 yılBoşa malı böyle şerefsizi kim napsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yazık ediyor sana
00 Yorumla
+1 yılNe konuda
00 Yorumla
+1 yılKuma ayarla o zqman
012 Yorumla- +1 yıl
Bunun sonu oraya doğru gidiyor
- +1 yıl
Aç bak sözlüğe
- +1 yıl
@farkeder260 sende var ni
- +1 yıl
Ben de yok. Olmasını da kabul etmem zaten.
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Ne niye? Kuma mı istersin
- +1 yıl
Sana sordum
- +1 yıl
Xkaren bana bunun yolunu yapıyor gibi geldi
- +1 yıl
tamam o zaman kuma sen ol
- +1 yıl
Senin olduğun kadar