Cocuga mesaj atiyorum ya cevap vermiyor ya da gecistirmek icin cevap veriyor ve devamini getiremiyorum. Hic erkek tavlamadim ve yapmasinida bilmiyorum 😂 disarda gorsem etkilerim, pesimden kosturmasini bilirim ama internetten olmuyor yapamiyorum. Neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence kaliteli bir insanı başarılarınla tavlarsın. Güzel olana her erkek ya da kadın yanaşır fakat bugün iyi bir üniversiteden mezun olsan, birde üstüne Yurt dışında doktora yapsan hem dil bilmek seni fazlasıyla özgür kılar hemde kendi hayatını istediğin gibi yaşamana fırsat tanır. Ozaman sana mahalledeki tüm komşuların en uzak akrabaları bile gelir. Ama sen birini tavlayayım diye yırtınmazsın. Eskidendi o bir asker tavlayayım maaşı iyi olsun bende yan gelip yatar rahat ederimler. Şimdi herkes okumuş, çalışan bilhassa memur tercih ediyor. Süşünli öğretmen oldun atandın. Bu süre zarfında ama okulda ama iş yerinde kimler çıkar karşına. Ayrıca bir kadın sevgili yapmadan önce kolay yoldan ekmeğini eline almaya bakmalı. Evlilik evcilik değil ve sevgili yapmak toplum içinde size bir avantaj sağlamıyor. Tamam buldun birisini evlensin yarın birgün oğlumun parasını yiyor evde ya gelip yatıyor olur. Sen sürekli instagramda insanları gezerken eğlenirken gördüğünde kendini bunlarla kıyaslayacak, falancalar şuraya tatile girmiş srn benihiö götürmedin, filanca karısına doğumgününde şunu almış sen bana hiç almıyorsun diyeceksin. Mağazada gezerken çok beğendiğin bir kıyafeti tek maaşla geçim sıkıntısından dolayı bir başka zamana erteleyeceksin. Rahat geçinmek istiyorsan eşinin ailesi ya da senin ailen destek olacak ama bu desteğin getirisi olarakta sürekli hayatınıza karışacaklar. Çok harcıyorsunuz çok geziyorsunuz hiç idare bilmiyorsunuz. Bunun sonucunda sen bunalıp iş arayacaksın masa başı olmasını isteyeceksin ama bulacağın işler tezgahtarlık temizlikçilik gibi işlerle sınırlı kalacak. Kadın kısmı orada çalışırmılara maruz kalacaksın. Hayatta her insanın doğum, ölüm ve nikah saati bellidir. Pazara çıkınca her malın alıcısı bulunur. İlla tavlayacağım diyorsan kişisel bakımın yanı sıra kendini nasıl geliştirdiğin çok önemli. Mesela halkeğitimin kurslarına gidip kendine farklı bir sosyal çevre edinebilirsin. Kurslar bedava. İlgin varsa Aşçılık kursundan başlayıp ilerde başarılı bir pasta şefi tada aşçı olabilirsin. Mühim olan güzelliğinden ziyade başarılarına konuşulan biri olmak. Bir insan nekadar güzel ya da yakışıklı olursa olsun beynini kullanamıyorsa böyle birisini kimse istemez. Güzellik göreceli bir kavramdır. Kime, neye göre güzel. Şekilci olmamak lazım.
17 Yorumla- +1 yıl
Bu sozler tecrube edilmis sozlere benziyor yasın dogruysa , tam olarak katılmıyorum yani en kötü senaryoyu cizmissin, dogru ele alınmıs yerleri var ancak eksikleri de cok ve calısan bayanların evlilikleri de ayrılıga daha yatkın oluyor. Ben iki modeli de gordum senin dedigin modeldekiler ise bosanip sevgili gibi yasıyorlar , eski model ise hala bir arada ne ilginc degil mi
Soran+1 yılKendimi kisaca anlatmak istiyorum. Kendimi cirkin bulmuyorum etrafimdakilerin soylentilerine dayanarak soyluyorum bunu. Disarda daha kimseyi tavlamadim ve pesinden kosmadim hep tersi oldu. Fransada dogup buyudum Fransizca ana dilim, Turk oldugum icin Turkcemde iyi ve ingilizcede kendimi kurtariyorum. Okulumu okudum ve Şu an havalimaninda calisiyorum cunku beni kucuklukten beri ceken bir sektor. Maasim gayet iyi ve isimi cok seviyorum. Bu sene tatilde Fransa turu yaptim (sosyal mesafe ve maskemle elbette) 😊 instagramda gezerken bir cocuk gordum, ilk ben gordugum icin o bana yazamaz degil mi? Cunku henuz benden haberi yok. Nasil yaklasacagimi ne yazicagimi bilmiyorum ve buraya o yuzden boyle bir soru yazdim yardim etmeniz icin fakat cogu kisi erkek avcisi oldugumu sanmis. Kendi degerim olmadigini dusundum. Sorunda bu iste. Hic erkek avcisi olmadigim icin bu konuda bu kadar beceriksizim.. yazacaklarim bu kadardi umarim cogu kisi okur bu yorumu.
- +1 yıl
@Alp21 benim dediğim modelde olanlar da kendini güvence altına almak için sevgili yapıyor ki boşanınca aç kalmasın diye. Çünkü boşanınca ailesi de geri istemeyebiliyor ya da ailesinin yanında rahat edemeyebiliyor. Çünki cinsel istekleri için arada sosyalleşmek istediğinde yapamaz bu yüzden yanlız yaşamayı tercih ediyorlar. Ama geçinmek için ne yapacak ya bir adam bulacak aynı evde yaşayacak ki bunu boşanöqdan buluyor zaten ya da iş bulacak bulabilirse çalışmak zor gelmezse o yaşta. Ama bir erkeğin isteklerini para karşılığında yapmak daha kolay geliyor.
- +1 yıl
Çalışıyor olmana sevindim. Ozaman şu var herzaman kafandaki ile gerçeği çok farklı çıkabiliyor. Bana hep öyle olurdu ben bundan mı hoşlanmışım yaa olurdum. Birde çocuk ayrı şehirde yaşıyorsa gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Aynı şehirde olmayınca seni aldatmayacağına emin olamazsın.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Çocuğa dediğine göre bayağı bir yaşlısın hacı. Bu işleri bizlere bırakın artık.
Nedir bu Açıyorum, karşımda 55 yaşında kadın pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Yasaklanmayacağımı bilsem nick inide yayınlarım.05 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasindayim. O isleri zaten hep erkeklere biraktim fakat beni tanimayan birisi bana nasil yazsin kendimi bir sekilde fark ettirmem gerek.
Soran+1 yılGayet turkce konusuyorum. Bu isleri bize birakin dedin bende zaten erkeklere biraktim bu zamana kadar dedim. Nesi anlasilmiyo? Basindan gecen olay icinde uzgunum yalanciya denk gelmissen bu senin sanssizligin :)
Soran+1 yılAmann bosver kayinco
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Öncelikle Abaza ablukasını nasıl aştın bilmiyorum :D ama geri kalanlardan bahsediyorsan onlarda kesin bu fake beni işletiyor diye dönmüyordur sana daha bide muhabbetin bağlamıyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbet etmeye baslayamiyorum ve abazalarla hic ugrasmiyorum 😂
Soran+1 yılBilemiyorum. Ben genelde insanlara yazmayi sevmem onlar bana gelsin isterim ve simdi dogal olarakta kendim nasil giderim bilmiyorum.
Soran+1 yılHaklisin :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİtmen gerekiyor yeteri kadar hızlı itersen düşerler. Bu arada sen etkilemiyorsun etkilediğini sandığın erkekler yoklukta muhtemelen :D
18 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta olan erkeklerin tiplerini gorsen bide 🤤
- +1 yıl
Umurumda değil şahsen, tipleri yoklukta oldukları gerçeğini değiştirmiyor. tabi burada sende yoklukta olmalısın biraz :D
Soran+1 yılYoklukta degilde genelde tipleri duzgun insanlar secici olur :) yoksa onlarin veya benim birisini bulmamiz cok uzun surmez. Yoklukta olan insanlari da gordum bir onda bir sundalar masallah onlarla beni kiyaslamana uzuldum simdi 🤷🏻♀️😂 tuh
- +1 yıl
Benim söylemek istediğim uzun sürmeden bulduğunuz birisi muhtemelen ya yokluktadır ya da sizi eğlence için kabul etmiştir :) kimseyi kıyaslamıyorum ben genel konuşurum her zaman
Soran+1 yılPeki ben ne zaman uzun surmeden biriyle oldugumu soyledim? Yok yani bilmeden konusmak ne kadar kolay? Her neyse tesekkurler yorumunuz icin
- +1 yıl
Biriyle olmanıza gerek yok benim söylediğim cümlede olduğunuz değil bulduğunuz dedim. bu arada çok uzun sürmez diyen sizdiniz unuttunuz yazdıklarınızı sanırım. kısacası çok kolay birilerini buluyorsanız ya da istediğinizde bu siz istediğiniz için değil karşınızdaki size izin verdiği içindir ve böyle tipler de genelde sürekli sevgili değiştirir ben bilmeden konuşmuyorum siz anlamıyorsunuz hepsi bu. Rica ederim
Soran+1 yılEvet uzun surmez dedim cunku genelde oyle, karsidakininde iznini alip onunla kolayca sevgili olabiliriz ama sahsen ben kendi adima konusuyorum hic bir zaman karsimdakiyle bu kadar kisa surede sevgili olmadim. Once duygularimdan emin olup karsimdakini tartmaliyim, abaza mi degil mi? Sizin dediginiz sey tamamen asagilamak amaciyla yapilmis. « kari kiza muhtac olanlar seni bulmus sende kendini bisey sanmissin » tarzinda :) bunuda inkar etmezsiniz heralde. Eger inkar edersiniz buyrun ozelden konusalim bu konuyu burda cok uzasin istemem.
- +1 yıl
Sizi tanımıyorum o yüzden sizin için değil genel olarak konuştum kolay sevgili oluyorsun demedim kolay buluyorsun dedim olmak ile bulmak farklı şeylerdir, ''disarda gorsem etkilerim, pesimden kosturmasini bilirim''' ya da ''yoksa onlarin veya benim birisini bulmamiz cok uzun surmez.'' burada kendi egonuzu tatmin edip aslında çok kolay sevgili bulabilirim bu benim için çok kolay demek istemediniz mi? :) bu arada inkar etmiyorum aşşağılamak için söylemedim peşinden koşturduğun tiplerin kolay sevgili olan tiplerden olduğunu söyledim ki buda gerçek istersen özelden de tartışabiliriz benim için fark etmez
+1 yılMuhtemelen guzel bir kizsin. Oyuzden bugune kadar disarda kimseyi sozlerinle etkilemek zorunda kalmamissin. Canli gormeyince o etkin kalmayinca yeni emeklemeye baslamisdin iste😄 tipko tipsizlerin sosyal medyada cok daha avantajli oldmasi gibi guzellerde geri kalir. Oyuzden sosyal medyada bol bol foto koymalisin
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin, ilk once hep davranislarimla etkilerim insanlari, sohbet etmeye baslayincada genelde sıkılmazlar muhabbetim hoslarina gider, bunda sknti yok. Gel gelelim sorunlu yanima, bu gune kadar hic ilk adimi kendim atmadigim icin cidden ilk baslarda ne diyecegimi hic bilmiyorum ve kimsenin pesinden kosmayada aliskin degilim. Yani cocuk ilk mesajimdan sonra sohbeti uzatirsa ne ala uzatmazsa geri yazamiyorum cunku bana gore ilk mesaji atmam bile benim icin fazla. Malesef..
Soran+1 yılBu arada egodan degil aile egitimimden kaynaklaniyor sanirim :) surekli erkek kizin pesinden kosar cumleleriyle buyudum ve hepte oyle oldu.. bari taktik ver 😅
- +1 yıl
😄 Yapacak bisey yok. Sadece fotograflarini iyi cekmelisin. Fotojenik degilsen isin zor. Bazilari cirkin bile olsa fotograf cekmeyi cok iyi biliyor. Bazilarida cok guzel bile olsa fotografa yansitamiyor. Buna onem vermelisin.
Soran+1 yılFotograflarimda sorun yok. Kendinden ornek ver mesela bana, bir kiz ne yazsa etkilenirsin ve cevap verirsin?
- +1 yıl
Bana sorma bana "hoo" dese etkilenirim. Ama normalde kizlari pesindennkosturan arkadaslarin zaafini soyleyeyim. Onlarda pesinden kosmayan kizlarin pesinden kosar. Yani gurir meselesi yaparlar hatta yeterince pesinden kosturursan asik bile olurlar. Oyuzden bir sekilde kindini ona farkettirip sonra geri cekilmelisin. Ask meskten ziyade is guc hava su muhabbetlerinon disina pek cikmamalisin o cikinca da biyerden sonra rahatsiz olmus gibi yapacaksin..
Soran+1 yılHoo mu 😂😂 haahahaha hic gulecegim yoktu sagol gercekten
- +1 yıl
Bidaha okuyunca sanki bitek hoo denmesinden etkileniyormusum gibi olmus.😆 ama ne dediinin onemi yok demeye calistim😄
Soran+1 yılAnladim ben seni ama oraya ho yazman guldurdu beni selam falan yazsan yeterliydi yani sanki kiz davarlara sesleniyomus gibi oldu. 😂 Bu arada diger yazdiklarini biliyodum zaten tesekkur ederim :)
Hadi mesela benle yazis , konusmani dinleyelim bakalım etkilenecek miyim?
Sesli muhabbette nasılsın ayrıca oda var , beni etkilerden sende iş var derin02 Yorumla
Soran+1 yılAmac bu degil ki, etkilemek istedigimi yazisarak etkileyebilmek. Seni gormedim tanimiyorum bile. 🤷🏻♀️
+1 yılDemek ki bu işleri beceremiyorsun.. Sanalda ayartamıyorsan sokakta hiç
ayartamazsın.. Sanal abaza dolu halbuki iki sırıtsan güldü verecek sanan çok 🤪🤪010 Yorumla
Soran+1 yılAksine disarda cilvemle becerebiliyorum ama sanalda hic kimseye yuz vermedigim icin kendim nasil yapilacagini bilmiyorum. Ne mutlu bana ki yazmak istedigim cocuklar abaza degil, abazalara yazsam buraya boyle bir soru yazmam zaten.
- +1 yıl
Ne yapıyorsun mesela? neye ayar oluyorlar?
Soran+1 yılSosyal medyada mi? Genelde burdan yazamiyorum cunku ilk mesaji atmaya aliskin degilim. Atsamda normal bir mesaj iste dikkat cekici bisey yazmak istiyorum ama aklima bisey gelmiyo. Fotograflarimla degilde laflarimla etkilensin istiyorum.
- +1 yıl
Seni fark eden birisi mutlaka sana mesaj atar.. İlgilerini yeterince çeksen ortalıkta atarlar..
Soran+1 yılProfilim gizli, profil fotomda fazla gorunmuyorum bilerek. Ilgisini cekmem icin bir Allahin kulu nasil bir mesaj atacagimi soyleyebilir mi lutfen? Yani sen 😂
Soran+1 yılTecrubeliysen
- +1 yıl
Ben erkeklere mesaj atmam onlar bana atmak isterler ama genelde kapalıdır mesaj kutularım.. Bende bilmiyorum genelde ilgilerini fazla çekiyorum sanırım, buda rahatsız edici aslında bazen. Olduğun gibi olman lazım birileri seni fark edecektir muhakkak..
Soran+1 yılBen derdimi anlatamiyorum anlasildi. Sagol yinede.
- +1 yıl
Dediğini anladımda benim öyle bezlerde işim yok diyorum bende. bir bilen söylesin.
Soran+1 yılBenimde yoktu. Keske biraz ogrenseymisim simdi KS de soruyor olmazdim 🤦🏻♀️😂 iyi geceler
Sışarıda görselin iyi demekki ama yazışmalarda zayıfsın anladığım kadarıyla. yazımını geliştirmelisin bol bol okursan çok faydalı olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılSohbetim sarar sorunum dikkat cekmek. Fotograflarim disinda nasil dikkatini cekebilirim?
Her erkek kolay tav olmaz bende inada binince biniyorum 😃 bazıları da inanmıyor işletiliyorum felan sanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha hic soylemedim bunu simdi soyluyorum. Biraz takipcisi olan birisi kendisi. Ama unlu degil daha yeni tanidim kendisini.
Soran+1 yılTakipcisi dikkatimi cekmedi. Ayrica ilerde birlikte olacagim kisinin az takipcisi olsa daha iyi olur benim icin 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılBende boyleyim 🤪
+1 yıl08 Yorumla
Soran+1 yılYa valla bak 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
İnandık inandik tamam 😀
Soran+1 yılNeden inandirici gelmiyor ki 🙃
- +1 yıl
Yalan kokuyor cünkü 😀
Soran+1 yılValla diyorum ya. Boyle bir sorunum olmasa buraya niye bunu yaziyim. Gelen gecen guzel degilsin ondan diyo zaten 😂
- +1 yıl
Sence güzel misin peki?
Soran+1 yılYani ben begeniyorum kendimi tabiki ama daha cok cekici oldugumu dusunuyorum. Insanlardanda surekli olumlu tepkiler aliyorum. Ama iste guzellik zaten goreceli bisey :)
- +1 yıl
tamam sen kendini begeniyosan güzelsindir.
+1 yılNiye sende diğerleri gibi 2 gün sonra tekmeyi koy diye mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılZamanla hoslanmazsam yapicak bisey yok.. ama istedigim bu degil tabiki :)
- +1 yıl
Kimse gidicek birini istemez 🙃
Soran+1 yılBirbirimiz icin yazilmissak gitmeyiz. :)
- +1 yıl
Gitme o zaman ❤️
Buradan arayışta olduğunu yaz onlarcası mesaj atar merak etme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek aramiyorum ki, istedigim olsun istiyorum. Erkek istesem 10 defa sevgili degistirebilirdim. Sorun bu degil. 😑
+1 yılErkekleri anladık mayaları bozuk. Ulan kadınlarda ava çıkmış!
01 Yorumla
Soran+1 yılHoslandiysam neden adamin benim varligimdan haberi olmasin ki? Ha begenmezse o ayri tabi zorlayacak degilim, abazalarla karistirmayin herkesi.
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. ahhaah
Fotoğraflarda güzel çıkmıyorsan demek ki..
Sosyal medyayı boşver yalan dolan hep013 Yorumla
Soran+1 yılYok valla guzel cikiyorum ama olmuyo 😭😂 gercekte bir denk gelsem keske sosyal medyaya gerek kalmicak
Soran+1 yılYapamiyorum oyle seyler aliskiiin degilim pesinden kosuyomus gibi 😑
- +1 yıl
E peşinde koşuyomuş gibi gözükmemen imkansız sanalda ne yapsan o anlamı çıkarırlar :D mesaj atmasan bile eklemen yeterli yani. zaten eklemesen ya da beğenmesen hiç görmicek aranızda konuşma geçmesi de imkansız gibi bişey olucak :P
Direk söyle işte bahane uydur, bir yerde oturup bişeyler içmek istiyorum ama eşlik edecek biri lazım felan ya da yazışmayı sevmiyorum yüzyüze görüşelim direk falan ..
Soran+1 yılKafami karistirdin dur 😂 gaz verme bana
Soran+1 yılDenesem bile olmaz uzaksindir sen 😂
Soran+1 yıl😂 yok valla uzaktasindir kesin, yurt disinda yasiyorum ben. Gelebiliyosan gel goruselim 😅
Soran+1 yılSeni gorusmeye ben davet ettim sen de gel bir zahmet herseyden benden beklenmez lutfen ama 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen abazasina denk gelmedim burda beni bile götürüyorlar shsjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılAman dikkat et kendine 😀
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Adamını bilemiyordum bunun açıklaması bu.. Yoksa bir kızın mesajını cevapsız bırakmak çok ayıp.
00 YorumlaAhh, ben kız olacaktım var ya vjıhbfdkvkcxmvm. Elinizden sevgililerinizi alırdım bmşldfmbxömbfk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNetten komik eglenceli zaman gecirtemiyosan veya ortak payda yakalayamıyorsan tavlayamazsın , guzelligin de vasat seviyedeyse zaten imkansız.
02 Yorumla
Soran+1 yılSohbetimin sardigini soylerler genelde. Guzelligim hakkindada bisey soylemek istemiyorum artik kac defa dedim zaten 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılIlginc bir konu ac ona , konusmakta zorlaniyorsa ya cok cekiniyordur ya da istemiyordur bu noktada mizah sokman lazim iste karsi taraf rahatladikca konusmasi artar istemiosa zaten ugrasmazsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mı yapıyorsun, yazan olsa diye pusuda bekliyorlar 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim yazdiklarim demek ki ayri bir dunyadan 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılİlgilendikleri birisi vardır
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılYoutube'dan hemen Osman Çakır videosu açıyorsun. Gerçi o kadınları nasıl tavlarız videosu çekmişti ama bir erkek gözünden görünce belki anlarsın bir şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalimmm belki ilgimi cekecek bisey bulurum :) sagol
Sana 1878 de 2. abdulhamitten öğrendiğim bir lafı soyleyim onu yaz tutar. Sen ilk görüşte aşka inanır mısın yoksa bir tur daha atimmi yaz kesin dönüş alırsın
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂 super fikir
Soran+1 yılUykum yok gece kusu oldum bu aralar 🙈
Soran+1 yılNapiyim erkegi? Olmasin zaten
Soran+1 yılBecerim yok bu konuda :)
O sorun bende de var.😅 ama sanırım ben yakışıklı değilim. Biraz da göbek var ondan galiba ama bir öte yandan anlayışlı ve dinlemeyi seven de biriyim. Cevabı bulursan bana da yaz.
013 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari takip et belki biri yardimci olur 😊
Soran+1 yılSenin icin ben cevap veriyim. Selam merhaba tarzi seyler yazma cok bos 😂 ya storiye cevap ver ya da onu biraz sinirlendircek bisey yaz ama cok az ki ordan hemen kivirabilesin 😊 Guldurmeye bak genelde cok iltifat etme. Profil fotografindada kendini koy ama cokta belli etme yuzunu cekici bir foto olsun hesabinida gizli yap. Kiz yuzunu merak edicek oda cevap vermesini tetikleyebilir. En azindan bende ise yariyo :)
Soran+1 yılSinirlendirmekte mi ise yaramadi?
Soran+1 yılbir sorunumuz var bence ama ne 🤔
Soran+1 yılValla olan bize oluyo iste ☹️
Soran+1 yıl😂 burdan kimseyle tanisamiyoruz bari birbirimizle diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. çelme tak kesin düşer :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılburda bır suru erkek sana ıstemedıgın kadar yazar merak etme
00 Yorumla
+1 yılCevabı basit aslında özelden konuşalım bence tabi istersen
00 Yorumla
+1 yılGel şansını bende dene sana nerde yanlış yaptığını söylerim
00 Yorumla
+1 yılEtkilenseydş çoktan etkilebirdi hiç uğraşma sevgilisi vardır
00 YorumlaMadem gerçek niye burda
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim? Ne gercegi? 🙃
Soran+1 yılGizliyim zaten
Soran+1 yılYanlis anlasiliyorum :) Onume geleni dusurmek degil istedigim bir kisiyi dusurmek istiyorum 😅 o yuzden gizliyim burda yoksa her cevabin altina instami paylasirdim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki ulaşamayacağın erkeklere yazıyor sun
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ulasilabilir sadece nasil yapilacagini bilmiyorum cunku tecrubem yok :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle yeteri kadar güzel değilsin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılBegenmemis olabilir dogru.
- +1 yıl
Beğenseydi zaten bu soru olmazdı ;)
Soran+1 yıl👍🏻
+1 yılBiseye benzesen onlar tavlardı zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılSorunda burda. Gercekte gorsem zaten o beni tavlar. Surekli onlar bana geldigi icin ben onlara nasil gidilir ogrenmedim beceremiyorum o yuzden ogrenmek istiyorum. Yardimci olan biri ciksa bir .
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sana göre çok yakışıklı birine yazıyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılAcik konusmak gerekirse, degiller bile 😂
Soran+1 yılYuzunu gorsem soylerdim :) vucudun guzel ama 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayret. Halbuki onlar yokluktan kıvranıyorken...
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme gunahh 😂
- +1 yıl
Gerçekleri söylemek günah olmasa gerek.
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Kapasitenin üstündekilere yazıyorsun demek ki
08 Yorumla
Soran+1 yılGayet kendime uygun olana yaziyorum efenim
Soran+1 yılHaydaa 😂
Soran+1 yılYa bunlar cok sey degilmiii 😅😅😅😅
Soran+1 yılHaklisin sanirim 😂😂
Hayret bu kadar abaza varken büyük başarısızlık
04 Yorumla
Soran+1 yılYazdigim erkekler abaza olmadigi icin ve karakter sahibi oldugu icin olabilir mi acaba :) sosyal medyada nasil yapilir bilmiyorum disarda olsa zaten basit.
Soran+1 yılErkege benzemiyorum gorunus olarak 😅 niye oyle dedin? Fake hesap mi saniyolar?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBul bir güzel karı koy profile anında düşerler
26 Yorumla
Soran+1 yılGorusuncede guzel kariyimi buluyim bulusmaya gitsin diye 😂 kendi fotograflarimda sorun yok sadece mesajlasmada sorun var kisaca laflarimla dusurmekte cunku aliskin degilim 🤦🏻♀️😂
Cevap sahibi+1 yılKanka sosyal medyadan bulduğunla da buluşulmaz ki kolay kolay
Soran+1 yılDisari ciktigimda da hosuma giden kimse yok ki.. napcam ben boyle 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBulursun birini sen çabalama o seni bulur
Soran+1 yılBegendiklerime elveda o halde 👋🏼
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsun :d
+1 yılBoşver ne yapacan sanalı reel takıl
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle en sevdigim cevap bu oldu. 👍🏻 oyle yapicam basim agridi artik
- +1 yıl
Ne için başın ağrıdı
Soran+1 yılBurda herkes ayri bisey soyluyor :) yoruldum ondan agridi sanirim
- +1 yıl
Ya sanalda kimseye güvenemiyorsun güvendiğin insan 2 dk sonra seni tek tıkla engelleyip gidebiliyor hal böyleyken en iyisi gerçek hayatta takılmak
+1 yılBeni çok basit düşünebilirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa fazla şeey yapmamak gerek
00 Yorumla
+1 yılPeşinde koşma, koştur.
00 Yorumla
+1 yılSen yazma, onlar seni bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanırsam tersi olur ya :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim? Bu arada fotograf sana mi ait? Arkasi Paris gibi duruyorda
- +1 yıl
"Sanırsam" yazmıştım klavye çevirmiş
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi 250 kişi yazar birini seç artık 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılhayir ya istediklerimden olsun istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılSende yani al işte dolu erkek birini seç gitsin zaten muhabbet etmicen mi
Soran+1 yılHoslanmam lazim oncelikle
Cevap sahibi+1 yılE netten erkek düşürmek çok kolay yaz yeter onlar kendi zaten hemen muhabbet ediyor 😂😂
+1 yılOndan mi gizli yaptın adini😏
04 Yorumla
Soran+1 yılAmacim burdan dusurmek degildi :)
- +1 yıl
Düştü
Soran+1 yılDusmesin ya lutfen 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hemde atesi cikmis
+1 yılTrol mü bun
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy degil yeter valla 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Selamün aleyküm de gerisi grlir
+1 yılYaparsın denemeye devam
00 Yorumla
+1 yılAaa gel öğreteyim sana 😁
00 YorumlaÖzelime selam yaz yeter düşüyorum otomatik
00 YorumlaBu işte bı terslık var😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNude atsan her erkek düşer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltroll soru
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir neden :)
- +1 yıl
ya bırak bu işleri hocam
Soran+1 yılHerkesin bir kusuru var benimkide buymus demek ki napalim 😭
- +1 yıl
kusurunu kabul etmek de bir erdem. sen iyiymişsin yine
Soran+1 yılBari bide yardim etsen 😅
- +1 yıl
her şey ulu orta konuşulmaz öyle.
çok mu komik
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan bisey mi var burda?
Seks konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yoldasın
07 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Bırak pesind3n onlar koşsun sen az bir şey baştan çıkarman yeterli
Soran+1 yılBenden haberi olmazsa nasil pesimden kosacak?
- +1 yıl
Sen ona kendini göstereceksin dikkatini cekeceksin @Gizliüye
- +1 yıl
Ama bunu internetten nasıl başaracaksın işin zor
Soran+1 yılBende bilmiyorum iste nasil 😂
- +1 yıl
Senin işin sanalnuzerinden devam o yüzden işin zor artk onun dikkatini internet üzerinden ekeceksin paylaşımların giyimin ile
Hayret. Bence olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bni dusur sikiysa
01 Yorumla
Soran+1 yılYuzunu gormedigim birinden nasil hoslanabilirim?
Ayarlamak çok kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil? Taktik verin
+1 yılGel beni dene 😅
00 YorumlaTam tersi
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medyada erkekleri düşüremiyorum. Erkek nasıl tavlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler