Ya liseden beri onlarca erkek tanıdım buluştum ama birkaç buluşmada hepsini eledim. Aslında aradığım kriterler çok da değil. Temiz bakımlı olsun. Dürüst güvenilir olsun. Ahlaklı olsun sapık olmasın. Kötü bağımlılığı pis hayatı olmasın sigara içmesin. Hayvan sevsin. Duyarlı olsun. Anne kuzusu olmasın. Cimri ve bencil olmasın. Eğitimli mesleği olan biri olsun. Bunları istiyorum yani ama daha hepsi olan hiç bulamadım. Genelde hepsi sorunsuz yalancı sapık kötü alışkanlığı var ve düzgün eğitimi mesleği yok yani. Ama insan hem cinsellik hem ilişki sevgi ilgi sarılmak dokunulmak istiyor. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sormak lazım sen bu kadar şey istiyorsun da senin diğer kızlardan fazlam ne normalde bir kıza saygiliyimdir kolay kolay saygimi bozmam da ne Artın var onların ki normal de senin ki altın dan mı diğer kizlar sevmeyi bilmiyor da sen biliyor musun senin bir artini söyle diğer kızlarla aynisiniz. Derdiniz mal mülk zengin koca buraya yazıyorum adam gibi adamları sevmezsiniz sizin gibiler onları erkek değil kanka olarak görürsünüz. O yüzden geç bunları düzgün erkek var da senin duzgunden kastın görünüyor zengin erkek. Bu kadar çok şey istiyorsun da senin diğer kızlardan farkın yok. o kizlar içinde mütevazı paragöz olmayan biriysen az ile yetinmeyi bilen sevgiye aşka önem o zaman farklısindir. Gerisi boş. Bu kadarl çok şey istiyorsun bir erkeğe ne verebilirsin seksten başka sevgi aşkı diğer kadınlar da verebilir. Senin farkın olmalı. Ama sadece. a... mın var diye herşeyi isteyebilecegini sanıyorsun.10 yıla kalmaz eskiyip eski güzelliği kalmayacak kızların havası işte. Benden sana tavsiye olsun. Az şey iste adam gibi sev say saygı duy paragöz mal mülk delisi olma buradan bile görünüyor senin derdinin aşk değil mal mülk olduğu. Duzgun erkek dediğininde zengin olmasini istediğin. Zengin adam seni ne yapsın manken gibi fiziğin yoksa diğer kızlardan daha dikkat çekici alımlı değilsen boş yapma. Normalde kızlarla böyle konusmam ama bazen hadlerini bilmeleri gerekiyor. Fazla ucmadan. Az ile yetinmeyi bil birisini adam gibi sev. Saymissin şöyle böyle yahu geç ayna karşısına benim neyim var ki ben bunları istiyorum de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Her ne kadar eğitimli ve meslek sahibi olsakta kazandığımız paralar belli.
Yeri geliyor senin burun kıvırdığın m.. al m.. al oturup kahve içme kısmını bile karşılayamayacak duruma geliyor insanlar ki, bu kahve içmenin daha üst levellerini sana nasıl karşılasın.
Siz buna cimrilik diyorsunuz, ama hayat size güzel tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılagliyorrr
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılahahahah
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
+1 yılÇok detaya takılmak hiçbir zaman iyi değil detaylar bize güzel gelse de bizi yanlızlaştıran şeyler Avrupa'da bir kadın 3 4 ay biriyle ilişkiye girmezse hemen rastgele birini bulup takılıyor neden? Çünkü ihtiyaçları olarak görüyorlar biz ise bunu ihtiyacın dışında çok kötü bir şeymiş gibi görüyoruz aslında kendinizden ödün vermeyerek kendimize zarar veriyoruz
125 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ben Türkiyede titiz ve seçiciydim o nedenle 26 yaşına kadar kimseyle olmadım sonra Avrupa’ya gittim orada yaşadım mesela evet orada insanlar çok rahat sonra ben de saldım baya kişiyle yattım ettim orada hani tamam zevk haz oluyor ama bir yandan kötü boşluk değersizlik duygusu da oluyor bence hani sadece seks ve eğlence için sevgili olmak. Mesela Türkiyede ya da genelde erkekler bence yattığı kadına değersiz özensiz olmaya başlıyor hani yatana kadar çok iyi sonra böyle tamam ne olsa elde ettim modunda öküz oluyorlar ben de bunu yaşamak istemediğim için baştan deven değer emek veren istiyorum ama hiçbiri de vermiyor yani.
- +1 yıl
Anlıyorum bu zaten güzel bir istek ama işte beklenti içinde olup aradığında o aslında sorun olmayacak şeyler sorun olmuş gibi geliyor Avrupa'da yaptığın seks gibi sen orada bir beklenti içinde değildin ve rahat takıldın o an içinde keyif alabildin ama Türkiye'de bir kriter bir beklenti devreye girince aradığın şey hep gözüne batmaya başladı sen kriterli olacağım o olmayacak bu olmayacak derken gördüğün herkes bir bir eleniyor aslında
- +1 yıl
Bu elenme olayları aslında beklentisiz olsan çoğunda olmayacak en azından bir süreç ortaya çıkacak ve belki sonuca varacaksın ama beklenti içinde olmak kurcalamak, olacak olanı görmemene veya kaçırmana neden olacak
Soran+1 yılYa evet ama işte iki arada bir derede kalıyorum. Bak mesela okul zamanı da çıktığım sevgili olduğum erkekleri hiç beğenmezdim çünkü ciddi bakardım ondan pek fiziksel bir şey de yaşamadan ayrılırdım ama tamtwrsi ne zaman yurtfışına ya da yurtiçinde bile tatile gitsem aman zaten eğlence diye mesela kriterlerim pek olmuyor sevişip geçiyorum ama normal hayatta onu pek yapamıyorum çünkü burada da denedik öyle mesela ilk buluşma ya da birkaç buluşmada yattım erkekler direk değersizleştirdi böyle direk fb moduna girdi hani sexe kadar özenli dikkatli romantik ilişki kafasında olan erkekler mesela seks yapınca direk sorumluluk romantizm ilişkiden kaçan sadece seks yapalım isteyen tipler oldu bu da beni değersiz hissettirdiği için devam etmedim.
Soran+1 yılYani ben bedavaya seks yapcam erkekler erkek de eskorta gitmek yerine beni kullancak ama beni sevmeyecek değer vermeyecek hiçbir sorumluluk almayacak. Bu kırıcı kadon için ve yıpratıcı. Kadınlar erkekler gibi seks yapmaz yani sadece boşalayım başka beklentim olmasın olayı yok.
Soran+1 yılHani o ancak tatilde beklentisiz olur ama normal hayatta gayet beklentide olursun yani.
- +1 yıl
İşte bak bana sorarsan sekste de beklenti içinde olan biriyim ve hayatta da ama sana söylemeye çalıştığım şey şu eğer normal hayatta aradığın kriterlerin sekste de olsaydı hâlâ bakire olacaktın ama değilsin çünkü o konuda rahat hareket ettin hayatta da bazen böyledir insanlar kendini her zaman hemen tanıtmazlar bırak onları tanımaya izin ver
Soran+1 yılEvet aynen ya şöyle ben zaten kafamdaki gibi birini beklesem ne sevgilim olurdu ne de seks yapardım. Bence de kusursuzlaştırmamak lazım yani.
Soran+1 yılAma bir yandan da işte benden düşük kalitesiz erkeklerle olunca mutlu olmuyorum hani o abiyi gibi hissetsem de sonra pişmanlık oluyor.
- +1 yıl
Anlıyorum zihin yapın çok detaylı çok doğru çok güzel düşünüyorsun enerjin de çok güzel zaten ki çok farkında bir kadınsın ne istediğini bilen biri bulmak zorundur takdir edilesi bir yandan ama işte senin açından zor ve pek öyle güzel bir durum değil burada tek yapabileceğin kriterlerini devereye geç sokmak
Soran+1 yılAma işte o zaman kendimi kullandırmış oluyorum. Yani beni hiç hak etmeyen normalde benim dengim bir kadının asla bakmayacağı erkeklerle olmak baba zevk vermez ki. Erkek ezik düşük bana değer vermiyor niye mutlu olayım öyle biriyle.
- +1 yıl
Kısa vaadede evet haklısın ama uzun vaadede ya aradığın kriterlere uyan biriyse
Soran+1 yılO nasıl oluyor öyle uzun vadede uyum.
Soran+1 yılYa şöyle ilgisiz erkeksiz olmak da psikoloji bozuyor ama erkeğin kötü olması da psikoloji bozuyor böyle iki ucu boklu değnek gibi.
- +1 yıl
Bak şöyle şimdi diyelim ki benimle konuşuyorsun beni tanımıyor bilmiyorsun ama başta kriterlerini devreye sokarsan tüm hepsi girer hemen detaylar başlar ama aksi durumda tanıştıktan sonra kendin gördükten sonra detaylar o kadar fazla olmaz bazı şeyler evlilik için tahammül edilebilir gelir
Soran+1 yılZaten onu yapıyorum ki yani exlerimi mesela kriterlerime göre seçsem zaten sevgili olmazdım hepsini tanıyıp eksik kusurları olsa da şans verdim ama 1-2 ayı geçmedi işte sorun oldu yani tolere edemedim. Ya da mesela bu buluştuğum çocuk iki kez görüştük çocukla ama çocuk çok mal bence. Böyle öküz mal cimri ayrıca konuşurken memelerime bakıp durdu.
- +1 yıl
Bak işte bu da çok aşırı kadınsı etkileyici ve bunun farkında olmanın verdiği dezavantajları yapacak bir şey yok teşekkür ederim bu kadar yorum yaptın ama daha ne önerebilirim bilmiyorum enerjin auran çok güzel zaten seni hak edeni bulman çok zordur
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet bak benim kadın terapistim bile yüz yüze görmeden beni sadece sohbet ses tonu ve fotolarımdan bana aşık oldu arzuladı ya da evli çocuklu ünlü bir kadın da öyle. Yani benim seksi bi havam var zaten biliyorum ben olsam brn de benle aşk yaşamak isterdim ama işte o insanların da benim kalbime ruhuma dokunması lazım. Hiçbir şey yapmadan önce arzulamayla olmuyor.
- +1 yıl
Evet zaten aşırı güzel bir auran var aşırı da etkileyici açıkçası doğum haritanı çok merak ettim bakmayı da çok isterim sen de istersen
Soran+1 yılBiliyorum ben zaten doğum haritamı ya öyle evet çekiciyim. Ondan kendimi bedavaya veremem.
- +1 yıl
Ne yapabilirim peki mesaj atman için
Soran+1 yılKes yaprak kafalı ge ber
- +1 yıl
Uğraşma beyinsizle
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani kanka şimdi hepsini bir arada bi anda bulamazsın sapık olabilir ama mesela sadece sana sapık olsun sigara içiyodur ama bırakıcaktır sayende veya kendi isteğiyle bazı konularda destek olmalısın emek vermelisin emek vermeden olmuyo hiçbi şey diğerlerini bilemiyicem bazılarını bu şekilde düşün
26 Yorumla
Soran+1 yılYa abi yok kimseye değişmiyorlar sadece başta biraz değişiyor gibi yapıyorlar. Sonra sen aylarca yıllarca emek verdikten sonra yine değişmeyip ayrılınca da insanlar şey der. E zaten baştan böyleymiş niye inat ettin ki niye görmek istemedin kendini yordun üzdün işte değiştirmek istediğin biriyle birlikte olma diyorlar ya. Doğru. Ben de değiştirmekle uğraşmak gerilmek istemiyorum ondan da hepsi baştan eleniyor.
Soran+1 yılYa şimdi mesela pis dağınık olmasını idare ediyorum ama eğitim meslek para sorunu büyük sorun. Ya da mesela cinsel açıdan yetersizse bu da kötü ya da sapık şöyle hani aldatılmadım ama ben çok aktifim zaten hergün sevişiyoruz ama bence hamile kalsam boş bıraksam aldatabilirlerdi ben de onları aldatırdım zaten çünkü sevmiyordum sadece yalnızlıktan birlikte oldum.
Soran+1 yılBence sevgi ayrı bi şey mesela gerçekten dost olduğum sevdiğim değer verdiğim biri olsa aldatmam ve sadece seks para olarak görmem. Ama çoğu cimri ve sadece seks koparma derdinde olduğu için bana itici geliyor. Sonuçta eskorta gitse daha çok para harcayacak ama geliyor benle bedava ilişki yaşamak istiyor sorumluluk almadan bu itici.
Cevap sahibi+1 yılhuylu huyundan vazgeçmez bence de sigara diğerlerinin yanında çok masum kaldığı için düzeltilebilir ama diğerleri sonradan düzelir mi hiçbi fikrim yok riskli ya bu olay
Cevap sahibi+1 yılanladım kanka seni de işte cevabını bilsem ilk kendime uyguluyucam bi gün denk geliriz umarım doğru insanla lkjflksdl
Soran+1 yılYa illa doğru insan da olması gerekmiyor ama değerli iyi hissettirmeli. Yani acayip aşk gerekmiyor ama bi erkek bana aşık değilse böyle cömert romantik değilse ben seks yapmam. O zaman eskorttsn değersiz hissederim çünkü düşünsene adam sana hiçhir değer vermiyor bi şey yapmıyor sen bedavaya seks yapıyorsun bi fe adamlar öyle değersiz davranıyor yani.
Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Senin gibi küçük detaylar abartısız kriterlerle birinin hayatıma girmesini hep bekledim aradım tanıştım sonra hep aynı çıktılar ve arayışı bıraktım. Sanırım kimse aradığını bulmakta başarılı olmuyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen çevremde herkes yalnız gibi. Kızların hepsi yalnız çevremde güzel meslekli paralı eğitimli olanların. Ezik kadınlar genelde kendine kötü davranan erkeklerin kölesi.
- +1 yıl
Aga soru çok masumcaydı ya. Böyle diyosun lan kız sevgi arıyor sanıklardan bıkmış tükenmiş aq yorumun birine bir cevap yazmış dediği laf avrupaya çıkmış baya erkekle yatmış değersiz hissedip Türkiye de aşk arayışına girmiş. Aşırı trajikomik. Sanırım sende dengine denk gelirsin biliyorsun burası Türkiye hem kriterlerine uyup hemde senden daha masum olup seni kabul etmeyecektir
Soran+1 yılKabul etmek ne la. Mal. Ezik tecrübesiz erkeği ben ne yapayım zaten. Yakışıklı düzgün sevişebilen olsun. Türk erkekleri hem tipsiz hem kötü sevişiyor çükleri de kötü ondan beğenmiyorum mal.
- +1 yıl
😁😁😁😁 gerçekten çok komik kızsın ya. Velhasıl sen çölde su arıyorsun o zaman. Çünkü tecrübeli yakışıklı meslek sahibi maddi durumu iyi vede iyi * biri sana sadece arabanın ön koltuğunda oral seks çektirip geçer ki bende sana böyle yapardım zaten çekine çekine yarım özgüveninle burada yagdiriyorsun önüne gelene karı avrupayi besleyip gelmiş burada biraz boş yapıyorsun gibi
Soran+1 yılKes ya ezik aptal. Şu konuşma tarzına bak git de babana oral yap senin gibi paçoz erkek hayatımda görmedim görmem de benim çevrem kaliteli. Sen git yaşlı kadınlardan seks dilen ben Kerem bürsin gibilerle yatıp keyfime bakarken sen hit kibariye gibi ladınlara para ver çünkğ bulamazsın kimse sana bakmaz bamya.
Onlar ederini çoktan buldu, yok satıyor o model
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadınlar çok ucuzları kabul ediypr.
+1 yılYorumları okudum da ego kaynıyor. Çok merak ediyorum mesleğin ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılDijitalde çalışıyorummmmmmmm
- +1 yıl
Ahahajsjsjsksakkaja
+1 yılHepsi bizdebmevcut ama. Bizitercih etmiyorsun küçük hanim.
Bu yüzden hayatın boyle ksgip gidiyor.00 YorumlaDüzgün kadınla karşılaşmayan erkekler ne yapıyorsa onu yapıyorlardır
04 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet düzgünüm bana cimri yalancı sapık olan onlar ondan düzgün kadın filan demeyin Türkiyede çok düzgün kadın var çevrelerinde de hep pislik erkek var. Erkekler beş para etmez.
Soran+1 yılNasıl leş kadınlar. Bana okulda işyerinde sarkanlar da hep leş erkekler mesela çok iğrenç. Çünkğ ortam leş kaliteli erkek çok az.
- Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılUmutsuz vakasın ama dediğin gibi erkek de çok belki zamanı gelmemiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Egoistsin çünkü hakaret etmeden konuşamıyorsun bile eğitimli insan istiyorsun ama özeleştiriye bile kapalısın gülüp geçiyorum sizin gibilere 😊
Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. akıl sahibi olana bak görselliğe çok takılma
16 Yorumla
Soran+1 yılYok tipe bakmıyorum eğitim mesleğe bakıyorum da cimri hepsi. Biriyle çıktım iki kere çocuk çok cimriydi bi de hep konuşurken göğüslerime bakıp duruyordu kapalı olmasına rağmen irite oldum bitirdim flörtü.
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum da yok bulamıyorum yani. Lafta modern eğitimli erkeklerle çıkıyorum flört ediyorum ama hepsi öküz yani. Ondan soğuyup bitiriyorum. Tam değer veren eden yok hepsi daha baştan ezme değersiz davranma modunda.
Soran+1 yılYa kriterim tip değil ahlaklı düzgün iyi eğitimi olan olması. Ama o da yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey değil istediğin aslinda
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet değil yani zengin olsun yakışıklı olsun demiyorum normal olsun yani sonuçta ben güzelim eğitimliyim param var. Bana denk olması lazım.
- +1 yıl
Tabiki bu konuda sana katılıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok kasma ilişkileri derim
17 Yorumla
Soran+1 yılKasmıyorum ama böyle şeyleri yoksa yaşayınca mutsuz oluyorum tatmin olmuyorum yani. Yalnız da mutlu oluyorum ama kriterlerimden düşükle fe ayrı mutsuz oluyorum bitiyor.
Soran+1 yılBen niye yollu olayım be. Güzelim ve beni isteyen çok oluyor ama onlar yakışıklı ya da düzgün değil ondan ben reddediyorum.
Soran+1 yılYollu ne be saygısız. Yollu senim babandır kadınlara aptal aptal sıfat takıp taciz edip sonra da abaxalıktan damacan si kiyor senin gibiler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısaca zengin istediğini yazsaydın daha inandırıcı olurdu. Düzgün erkek çok var 28 yaş üstü.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zengin olmalı. Yani canım canım sadece kahve içip parkta oturamam ve kendi hesabımı ödeyip ilişki yaşamam. Bunun zenginlikle fe alakası yok ayrıca çok zengin erkek tanıdım ama cimriler.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün erkek yok dediğin için söylüyorum. Genelde cebine bakıyorlar, sonra düzgünü yok diyorlar.
Soran+1 yılYa cep değil olay centilmen olması. Erkek başlarda cömert olmalı yani dümdüz buluşursa kadın niye etkilensin ondan odun gibi.
Cevap sahibi+1 yılHaklı olabilirsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz zaten eleye eleye elendik😂
33 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha yok ben eliyorum hep. Hergün biri çıkma teklif ediyor tanışmak istiyor ama hepsi kötü düşük profiller beğenmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte bende eledim çok ama yeter valla artık canima tak etti
Soran+1 yılYalnızlık mı
Bişi yapmıyorum normal hayatıma devam
10 Yorumlaİyi saymissin da nerede öylesi 🤣
10 Yorumlakusursuzu bulamazsın kı
00 Yorumla
+1 yılSevişebiliyor musun sen peki
00 Yorumla
+1 yılO zaman sorun sende 👈@👉
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. Beklemede
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılbekar kalıyor
00 Yorumla
+1 yılEvde kalıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibiler hep 30 dan sonra kim olursa diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYoooo şu an bile demiyorum niye sonra kim olursa olsun diyim be. Çaresiz olsam şuanda da önüme gelenle olurdum. Ezik.
Cevap sahibi+1 yılEzik senin gibilere derler ego tavan yapmış sendemk her kadın da ne böyle havalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin zor
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı