Güncellemeler
1 yıl
Atanamamis gey, atamamamis trans falan baya iyi degil mi ya xjsjs
Güncellemeler
1 yıl
Bi haberde kadin sokakta kendi halinde yuruyo ortalik gunluk guneslik insanlar var etrafta, insan kilikli hirtolozun teki gelip kadina yumruk atiyo bi de geri donup bakiyo dusmus mu diye... iyice nightmare seviyeye cikti ulke... kadinlar neden bu garip cinsten surekli siddete maruz kaliyolar anlamiyorum. Yani tanricim senin yaratimlarini seveyim dicem ama bence sen de sevmiyosundur bazilarini.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her erkek aynı olmayabilir gadası
Asiri alingan degil misiniz ya... surekli genelleme yapma, her erkek ayni mi vs vs... abi size bi kadin yumruk atip yaraliyo mu sokakta yururken? Kilicla, bicakla girisiyo mu veya dovuyo mu? Taciz ediyo mu?
Veya kucuk yasta hamile kalip bebek doguruyonuz mu yani... cinsiyetler arasinda ucurum var... sizin riskinizle bizim riskimiz farkli, kadin daha korunmasi gereken taraf, cocuklar da ayni sekilde ve neden erkeklerden sakiniyoruz?
Sebebi var demek ki. Ama bu genel durumu her erkek ayni degil, genelleme yapman yanlis diyerek yok saymak falan bence dogru degil.
Her iki tarafında kendine göre riskleri var
Var tabi ama genel olarak kadin ve cocuklar daha buyuk tehlikede. Hala sokaklarda zararli erkekler baskin. Bu yuzden sokaklar tehlikeli. Bir de basibos sokak kopekleri var tabi.
Yani sen erkeksin diye tek basina yururken bir kadin kadar tehlikede degilsin o yuzden erkeklerin her sozden her olaydan alinganlik yapmalari sacmalik.
Tamam alıngan olmayalım.
Zahmet olcak :d
Gel düzeltelim bazı erkekler ve kadınların alıp veremediği ne? Bak böyle daha güzel.)
Genelleme yapma
Noldu alindin mi incindin mi :D genelleme yapma ne ya...
Bos yapma.
Eteğimi giyer dizimi kırar otururum
Bi tane de Trump turkiyeye lazim. Adam iki cinsiyetten baska cinsiyet olmicak dedi koltuk konusmasinda.
Biz başka cinsiyet miyiz ayol
Trump gibi niceleri geldi hangisine sahip çıkıldı elleme bu millet iyiyi haketmiyor shken yaramıyor
Trump gibi kim geldi ya
Trump gibi gelmediyse de iyiler harcandı misal Ecevit Recep Yazıcıoğlu Muhsin Yazıcıoğlu kamer genç Necmettin Erbakan
Zamanın devrimcileri vs
Necmettin erbakan tarikatci degil miydi ya
Ben kisilere takilmiyom aslinda ama yapilan islere bakinca su an ulke bk gibi yani bu sadece son 23 senelik mevzu da degil 23 senenin oncesinde hazirlanan altyapi var zaten o yuzden ataturk'ten sonrasi benim icin gecersiz gibi bisey
Ataturk baya sabirliymis walla ben onun yerinde olsam napardim diye dusunuyorum 😁 bu halka baya iyi dayanmis
Tarikatci degildi
Bizler akillanmadikca bizi güden çok olur bu millet iyileri sevmiyor bende zamanında çok şey yaptım ama arkamda yanımda kimse olmadı çünkü bana dokunmayan dediler şimdi destek istiyorlar hiç işim olmaz bu millet ikinci kurtuluş savaşını vermeden ayağa kalkmaž bak prenses prenses takılıyorum kimseye zararım yok bedelli askerlik byapanlar düşünsün nasıl silah tutabilirim diye
Sen de 2. Dunya savasina katilan dedeler gibisin heralde yani eski kafa bu artik... ne savasi ya
Belki 5 belki 10 belki 20 yıl sonra o savaş olacak
hangi kadinlar
Hangi erkekler
Ben ole bir idda da bulunmadim ki dedigin erkekler kim kadinlar kim
Bilmem kim
Ben bilmem beyim bilir mi diyim şimdi sana :D
Varsa ona sor :d
Espri yapiyom ya uzulmedin de mi?
Bastan desene ya evdekiler yarim saatdir beni teselli ediyorlar ühühühü
gecti gecti.. bi cay ic
Ben nefes almam EFES alirim
tamam abi (hic benlik degil alkol o bu falan walla piril pir kafam var)
Sana ikram eden ya da öneren yok zaten :D
tm abisi hurmetler
Hürmet etme hütmet etsinler sana kolay gelsin ablam
Tenks abim
Siz sanki iyi bir boksunuz