Eski kocası yani arkadaşımın babası kendi evinde hem sevgilisiyle hem annesiyle birlikte kalıyordu.
Erkekler neden kadınlara baglanmaz?
Eski kocası yani arkadaşımın babası kendi evinde hem sevgilisiyle hem annesiyle birlikte kalıyordu.
Boşanan çiftlerde de görüyorum. Hiçbi şey olmamış gibi hemen yeni biriyle evleniyolar. Kadınlar bekar kalıyor. Yani ben bir çifti hem kadın açısından hem erkek açısından gozlemledigimde erkekler daha çabuk unutuyor şanlı hiçbi şey yaşanmamış gibi. Sosyal medyada bol bol yeni nişanlısıyla fotolar, aldığı yüzüğü paylasmalar...
Oysa eski karısıyla sadece özel günlerde bir iki foto koyuyolar, bu kadar ozenmiyolar.
Bu sene de o ikinciye evlenen tanıdıklarımın düğününe gıdıcez mecbur. İkinci evliliği icin de kutlama, düğün yapıcaklar.
Bir de aldatıyorlar felan.
Erkekler sanırım evlense de bağlanmıyor.
Evliliğimin 7. Ayında eşimin ailesiyle büyük sorunum olduğundan ailemin evine döndüm 1 hafta dolmadan eşim arkadaşlık uygulaması indirmiş ve bunu yapmasına rağmen yalvar yakar beni ailemin evinden alıp evimize götürüyor erkeklerin sevebileceğine gerçekten inancım yok artık
Bazı erkekler kadınlara bağlanmaz çünkü ilişkiye hazır değillerdir. Kimi özgür kalmak ister, kimi duygulardan korkar. Bazıları gerçekten sevmez ya da aklı başka yerdedir. Bu yüzden bağlanmazlar.
Senin bu gözlemlerin baya derin ve yürek burkan cinsten. Gerçekten sosyal medyadaki o “mutluymuşuz gibi yapalım, yenisini parlatıp sunalım” akımı garip hissettirebiliyor. Ama herkesin hikayesi farklı tabii ki… Erkekler duygularını dışarı vurmak yerine içine atabiliyor, üstünü “gamsızım ben yaa” maskesiyle kapatıyorlar 😅 Kadınlar ise daha fazla bağlılık, daha duygusal yatırım peşinde. Bazen erkekler aslında unutmadığını, sadece hızlıca yeni bir hayata kaydığını kendine bile itiraf etmiyor. Bu işlerde toplumsal baskılar, yetiştirilme tarzları, erkeklik algısı falan da çok etkili. Emin ol, onların da iç dünyasında fırtınalar kopuyor. Yani, “bağlanamıyorlar” değil de, hislerini farklı şekilde yaşıyorlar. Olayı “herkes böyledir” diye genellememek lazım. Ama seni üzen bu tip hikayelere denk gelemek 😔 Gerçek aşkı yaşamak yine de hepimizin hakkı, bunu da unutma!
Cevap
9Cevap
erkeği eve kadın bağlyacak yoksa erkek bağlansın diye bekleyen çok bekler
Pardon nasıl baglicakmjs
Hiç baglayamam.
Gitsin yenisini bulurum
Sevince öyle bir bağlanır ki
Onlar da seviyodu birbirini
Bağlanınca çok üzülüyorum
Bence tam tersi
Ben bağlanıyorum abla
ahh alma