Bunu koruyamayan kişiler ise ne yazık ki çirkinleşmekte Master yapıca seviyeye ulaşıyor
Böyle bir durum yaşadınız ya da yaşattınız mı?

Maalesef bu tarz durumları çok ama çok görüyorum ve bence çok hoş bir şey değil açıkçası. Bu aynanın ardındaki yüz gibi bir şey oluyor, dediğiniz gibi çirkefleşmek. Herhangi bir şey olmuş, ayrılmışız orada bitmiştir gereksiz bir tutum olduğunu düşünüyorum sonuçta saygı her yerdedir, her durumdadır. Tepkim ne olur? herhangi bir tepkim olmaz çünkü tepki vermeye değer bir durum değil, oturur olanları izlerim başka bir şey yapmam. O an sadece utanırım, böyle biri ile geçmişte de olsa birlikte olduğum için. Böyle bir duygu yaşatmadım, ve umarım yaşamam.
Hiç işim olmaz. Ne tepki vereyim, karaktersiz birinden kurtulduğuma şükür derim.
Oldukça üzücü bir durum. Belki de yıllarımızı verdiğimiz kişi ile ayrılık sonucunda duyulan o saçma cümleler insanı daha fazla yaralıyor. Benim sevdiğim, değer verdiğim kişi bu muydu? Sorusunu kendimize soruyoruz. Bu yüzden en güzeli karşılıklı saygı ve anlayıştır. Öfkemize sahip olursak yine biz kazanırız. Öyle konuşan kişiye karşı tepki vermemek ve susmak da asıl verilmiş cevap olur. Zamanı gelir yaptığından utanır.
Zayıf karakterlerin, intikam almak istemesi.
Olgun olmadığı gibi temelde herkese zarardır.
Görüşün için ben teşekkür ederim ☺️
Güzel bir gece olsun
Cevap
37Cevap
Konuşan konuşsun yüküm hafifler
Saygı önemli. bir ilişki de
insan önce kendisine saygı duymalı aynı zaman da kendisine saygı duyan bir insan karşıdaki insan ona karşı duyguları bittiği için ayrıldığını söylediğin de bunu her insan gibi kabul etmek gerekiyor..
ama maalesef terk edilen taraf ya da hala duygusal bir şeyler hisseden taraf bunu kabullenmek yerine çifkefleşiyor. kırıyor incitiyor..
Doğru zamanda doğru şeyler yapınca o saygı korunuyor. Özellikle bittikten sonra bir süre iletişim kurmamaya çalışmak iyi ama en tehlikelisi, taraflardan birinin yeniden iletişim kurmaya yeltenmesi. Bundan sonraki vedalar normal bitmedi bende. Olabildiğince rezil duruma geldi sohbetlerim. Sanırım en kritik nokta bu benim için. Bittiyse ve ben kendimi kontrol etmeyi başardıysam bir şekilde, sakın benle tekrar iletişime geçme demem gerekiyor ilgili kişilere 😃
Olmüş göstermek iyimiş 😂😂😂😂😂 yok ya olasan seviyesiz olmamalı insan.
Yaşanan yaşanır sonra önüne bakmak gerekir, tabi karşı tarafta bu saygıyı gösterirse çok daha iyi olur 👍🏼
İnsanın gerçek yüzünü, senin hakkında olan gerçek düşüncelerini ya tartışma anında ya da ayrılık evresinde anlarsın. Sevgili, eş, dost ayrımı yapmadan hayatından çıkardığım her kim ise o salise itibariyle ne adını anarım, ne de adımı anmasını isterim ama baktım ki sataşıyor, çirkinleşiyor o zaman biraz ultimatom vermekte yarar var
Ben böyle insnalrdan nefret ediyorum senden ayrılın ya da boşanır @rspu olur ulan senden önce ya da seninleyken degilmiydi (hiçbir kadın küfür haketmez) . Ya da şey ayrilfın boşandım tacizlerde bulunma (takip etme falan ) lan bırak istemiyor artık seni sal sal. Sen Tanrı değilsin. Sen kimseyi öldüremezsin , kaçiramaz , işkence edemez , taciz tecavüz edemezsin. Sen kendini ne sanıyorsun yaaa.
Valla ben bosanirken yaşadım iyi ki dedim ucuz kurtuldum dedim insan nasıl böyle olabilir değişebilir dedim o gün bugün şükür eder olmamis sayar hafızadan silmisimdir şimdi sen sordun yüzünü bile hatırlayamadım 😂
Ya gerçekten çok yaralıyım bu konuda. Bıraksalar saatlerce anlatırım. Ama ayıptır, bilmem kaç gün önce seviyorum dediğiniz insana bilmem kaç gün sonra ağzınızdan çıkan o şeyleri yakıştırmazsınız hani. Olmadı de geç, ne yani bu çekememezlik, bu benden ayrıldın hayatın mahvolsun isteği falan.
iyi ki eski sevgilim olmuş derim. Ne yaşandıysa aramızda yaşandı. Madem ilişki bitti çamura yatmanın ne anlamı var. O yokken nasıl yaşıyorsan şimdi de yine öyle yaşacaksın. Hınç alır gibi davranmak acizliktir bence..
Aramadaysak kapatıyorum diyerek telefonu kapatırım 😂 sakinleşsin sonra konuşalım ya da konuşmayalım bitsin. Arkamdan atıp tutarsa da bir önem veremem gibi hissediyorum. İnsan iyi ki bitmiş der herhalde 😅
Herkes kendine yakışanı yapar..
Bir insanla bir ilişkim olmuşsa sevmişimdir. Şartlar uymaz birşeyler yolunda gitmez ayrılırsın. Herkes yerinde mutlu olsun.
Hayır yaşamadım bu gidişle yaşayacağız sanırım :( iyiyken iyi kötüyken kötü olmalarına ayar oluyorum. Hiç mi iyi günlerin hatrına susmazlar anlayamıyorum bu insanları.
Kişinin karakterini sinirli oldugunda ve mutsuzken anlarsın.
Böyle arsizca saydiran kisileri Rabbim islah etsin.
Ben hiçbir zaman böyle yapmadim.
İki insanın bir şekilde flört etmesi veya sevgili olmasından çok ayrılırken birbirine olan saygısını kaybetmeden ayrılabiliyor olması daha önemlidir. Saygı bitmeden yolları ayırmak lazım.
Seni mahkemelerde sürüm sürüm süründüreceğim diyen vardı. O kadar ne geçtiyse aramızda. Bazıları işin tadını kaçırıyor, duymamazlıktan gelmek en iyisi.
İnsanlık erdemine haiz kişi bu durumda onu hayatından çıkarıp çeker gi, der bu tarz çirkeflikler medeni insana yakışmaz.
Arkamdan atıp tuttuğu kişiler benim de arkadaşlarım olduğu için hepsi kulağıma gelmekle birlikte zaten inanmıyorlar 😂🤷♀️
Eşitliği bozalım 😅 saygı şart. Öyle biriyle karşılaşmadım fakat olumsuz yanıt alınca bunu yapanla karşılaştım. Ne diyelim takmamaya devam
Tüm parasını yiyip canım cicim yaparken kadınlar adamın parası bitince başja müşteri bulup aniden terkediyor alışamadı erkekler bu adilige egitilmeli
Bence uzatmayalım ileride birbirimizi iyi hatırlayalım derim. Aynısını yaşadım yıllar sonra yazdığında da hakaret etmeseydin diye de lafımı soktum
Neden böyle şeyler yapıyım ki aramızda birşeyler geçmiş birşeyleri paylaşmışız arkasından kötü herhangi birşey düşünmez soylemezdim
İlgi göstermediği için sorunsuz sıkıntısız efendi gibi ayrıldığım sevgilim herbiryerden engellemiş 🤭 Buradan kendisine başarılar diliyorum...
Saygımı asla bozmam, cevap vermem ve devam ederse engellerim.
Hiç bir tepki vermem; sonuçta herkes karakterini ortaya koyar
hiç işim olmaz ayrıldığım an biter sayfa. Elitmafya süpermiş 🤣🤣🤣
görseller güzelmiş bu arada. yok bize kimse çirkefleşmedi biz kanunsuz josey gibi adamdık :)
Madem o kadar kötüydüm hayatında niye barındırmış asdfhd tepki vermem
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Aynen beyle devam😂
Madem çirkefleşeceksin neden ayrılıyon hödük derler adama
Öyle bir durumda engellerim... birlikteyken iyiydik hoştuk da ayrılınca mı?
Ona harcadığımın zamana ve değere çok üzülür, bir vesile ile kurtulduğum içinde çok sevinirim.
Karaktersizliğini sergilemek onun tercihi tercihlere saygı duymalı
Hiç birşey vermem provake olacak yaşı çoktan geçtim
Umrumda olmaz. İnsan olsa eski sevgilim damgasını yemezdi zaten
Tepki vermem, herkes kendi karakterini yansıtır güler geçerim.🙂
Merak etmesin. Onu da yerden yere vuracak baya birikim var avcumda. Üfürüp rüzgara saçıveririm.
kendi icimden yazik der kapatirim telefonu gozumde kalan 2 gram degerini de mahveder
Genelde bütün pislikleri sadece erkekler yapar ayrılınca kısaca ağzına sıçarlar
birçok eski sevgilimle iyi ayrılmamıza rağmen arkamdan kötü konuştu..
umursamam yok sayarım onu çıkmış gitmiştir hayatımdan nokta !
Hiç bir tepki vermem.
Dünyada en çok nefret ettiğim şey, aslında burada tek yapılan bir hata var ve o kişiyi sevmek. Annesi bir kadın için böyle konuştuğunu bilse aslan oğlum der miydi ona çok merak ediyorum.
Oldu öyle bir şey ve ben şaşkınlıkla izledim sadece. Tepkimi soruyorsan tepkisiz kaldım. Hayatımdan def olup gitti ya ben ona seviniyorum. Çirkef yüzünü daha önce görseydim keşke..
Kendi haline bırakırım... Onun kötülüğü kendisine yeter...
benıim sevgilim belediyede çalışıyordu öldü anonsu vermişti benim için yani öyle güzel güzel ayrılınmıyor...
Her ne olursa olsun bişey demem iyi ayrılmak en iyisi kimseyi kırmanın manası yok kaliteni düsürürsün anca
Ayrılacağım zaman yersiz küfürler eden erkekle karşılaştım ama daha ileriye gidecek kadar fırsat vermeem
Çirkefleşmeye gerek yok en azından yaşananlara saygı duyulması lazım
Tepki vermem. İletişimi keserim.
Yasatmam yaşantılardanda hoslanmammm
Tam böyle bir çirkeflik yaşadım ama hiç bisey yapamadım 5 aydır içim içimi yiyor sadece 😕
Hiç ciddiye almam dert olsun ona
Tepki vermem. Tepki vermek onu yüceltmek olur
Allh bildiği gib yapsın öyle inslanları
Uzun vadede can yakarım.
Vereceğim şey Tepki olmaz
Yokmuş gibi davranırım. hic var olmamis gibi.
İyi kurtulmuşum hee derim 😂
Tepki vermemek en güzeli. B*ka taş atmamak gerekir
Havlayan köpeklere kulak asmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?