Holaa🎈 cüzdanlarım! Kişi bazen zor durumda kalır ve bu duruma karşı çıkamayabilirim ama bazende sevgilisinin maddi imkanlarından faydalanmak ister ve sevgilisine başvurur. Maddi olarak sevgiliye danışanlara ve onlardan destek alanlara karşı tutumunuz nedir?Bu konuda ne düşünüyorsun? Anlatsana biraz...💰🤑
Sevgiliden maddi destek istemek yanlış mıdır yoksa olabilir mi?
Ortada bir ciddiyet varsa doğal karşılarım. Veya anlık bir durum olur, yardım edilebilir. Kendi adıma konuşacak olursam, ben arkadaşlarımdan bile pek kolay para isteyebilen biri değilim, isteyebilir miydim bilmiyorum.
Bana disarda herseyi alabilir yemek vs. ısmarlayabilir bunlari birlikte vakit geçirdiğimiz icin normal karsilarim ama sahsima tek kurus birsey yapmasina musade etmem ozel gunler hediye vs. haric tabi. Bir keresinde sevgilim telefonuma kontur almisti bana sormadan cok rahatsiz olmustum..
:D Neden olmasn ama insanına göre yani karşındaki insana iyi bakman gerek eğer ilerde yüzüne vuracaksa ben şurada sana şunu yaptm şimdi sen böyle mi yapıyorsun diye o zaman ondan maddi destek değil manevi destek dahi isteme
Hoş bulmuyorum bana göre yanlış.. sadece sevgilim eşim değil. İnsanlık hali cüzdanını unuttugu durumlarda vs olabilir ama onun dışında maddi destek istemek doğru değil bende istemem kendisinden
Benim böyle bir talebim veya beklentim olmaz. Karşı tarafın da olmasını istemem. Çok ileri düzeyde bir sevgililiğimiz olur, ortaklaşa hallederiz bir şeyleri, lafı olmaz. Onun dışında hayır
Kızsa isterse olabilir ama erkek isterse olmaz bence. Hoş bir durum değil. Kadınlar güçlü erkekleri tercih eder daha çok. Maddi manevi. Tabi çok şeypaylaşığ sevdikten sonra maddiyatın çok önemi kalmayabilir de. Şu zamanda öyle birisini bulmak zor.