Arkadaşlar günaydın, sevgilimle dün gece tartıştık, biz neden evlenmiyormuşuz, neden aileme söylemiyormuşum, nedir bu acele?

Gerçekten moralim çok bozuk.. evlilik meraklısı genelde kızlar olur ama bizde tersi.. sevgilimin maddi durumuda yerinde tabi, benide seviyor.. her lafı evlilik. Onu seviyorum ama bu iş için acele ediyor. Biraz daha bu konuda kendimi hazır hissetmem lazım. Gitmiş annesine ailesine tüm akrabalarına beni söylemiş. Onlarda hazırlık yapmış istemeye gelmek için beni bekliyorlar.. annemle konuşmamı bekliyor annesi.. iyide ben bu konuyu nasıl birden anneme açayım. Çok mutasıp bir aileyiz. Anneme babama karşı saygım var, birden o konuya nasıl gireyim. Uygun an bekliyorum.. ve benim ailem biraz insan ayırır.. onun ailesi köy kesimi.. bizimkiler modern yaşam.. nasıl olacak bilmiyorum. Sevgilimi seviyorum, ayrılmakta istemiyorum.. aklım karışık.. arada kaldım böyle.. bana tavsiyeniz var mı
Arkadaşlar günaydın, sevgilimle dün gece tartıştık, biz neden evlenmiyormuşuz, neden aileme söylemiyormuşum, nedir bu acele?