Ben kaç gündür çok tripliyim aşiri sicak çocuk 1,5 yaşinda baya bir şey yapmak istemiyor canım söyleniyorum falan ama yapiyoeum elimden geleni süreklide böyle değilim. Eşim 2 işte birden calişiyor evden müşteri hizmetleri benim icinn mutlu olmam için cabaliyor çok… ama bugin son gün tatile gitmeden hazirlik yapacaz ben akşam yapariz dedim iyi dedi calişiyprdu sonra ben bir şey oldu anani s. Dedim ama hep diyorum kendime de derim küfür ederim ben genelde… neyse bugin ama şöyle ters bakti bana bende trip atttım annenimi korudun diye oda yok dedi ama niye öyle diyon dedi bende konuşmadim 1 saat falan. Gönlümü aldi gitti çikolata aldi geldi sonra baya çabaladı gönlümü almaya adam desi hem küfür et hemde ben gönlünü alim.. neyse bir kaç bir şey saha oldu patladi bağirdi baya çok sen kimsin öyle küfür ediyorsun falan tipe atiyorsun saçma sapan yaoilirmi tatile gitmeden şimdiden soğukluk oldu tam her şey hazir değil sabah yola cikicaz… neyse bundan önce annesi giller çok kavga ettik iftira atti yalanlar eşim bi ara yalanlara inandi annesini çok korumaya başladi şimdi yenice bariştik ve ilk defa öyle tepki verdi.. ailesi ne yaparsa sakin misal tatil için araba vermicekti babasi napsin adam dedi onlari ziyaret ettiğimizde de babama kötü davranma olur mu dedi.. ama bana gelince bana bir şey dediklerinde hiç böyle tepkili değil.. yeri gelince ağizlarina ediyor ama genel olarak annesi babasi önceliği gibime geliyor bilemedim boşanmayi düşünüyorumzzz ve eşime diyorum önceden olanlar için travma oldu annen gil yüzünden bana diyor kendi kendine yaptin travma yani koruyor işte annesi fili bilemedim.. üstelik okadar kötülükleri oldu..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim gelecekteki eşim anneme küfür etse ben tam çenesine beş parmak izini yapıştırırım
O kadar da değil amwq haddinizi bileceksiniz. Küfür nedir?
Ja ben gerginim çok ve genel olarak küfür eden biriyim benim eşimde kendi ailesine küfür ediyor ona laf attikalrında
Ve ben kendimde derim napayim küfürle rahstlitosjk eşim bana çocuk dolapi döktü dedi bende Neco anani s dedim bu yani ciddi şekilde değildi ki hem dedem nolur evliyim
Annesi çok iftira etti çok yalan etti eşimle çok arami bozdu piskolohim çok bozuk
Hatta kaynanamlara gidelim tamami hep oğlum şu var iç oğlum bunu ye hep böyle bi video var oğluna göstertiyor sürekli böyle
Kocan annene hiç küfür etti mi?
Hayir etmedi
Eşim küfür etmez pek
O zaman sende o saygıyı gösterip sende etmeyeceksin.
Eşinin annesi kötü olabilir ama eşin üzülmesin diye yanında etmezsin; ama o anlayış nerde...
Türkçe konuş ablacım ne anlatıyorsun sen bu nasıl bir anlatım bozukluğu
Canım yurt dişinda büyüdüm yaşadim kusura bakma
Avrupa vatandaşıysan eğer boşanınca haber ver ablam
Tamam
Kes ver ama boşanınca abla demeyi bırakıcam
😂 Yaşin kaç ki
Küfürden sonrasını okumadım. Kendini biraz daha geliştirmelisin
Oku anlarain ya.. kusuruna bakma yurt dişinda büyüdüm
Biraz kafa dinle
Düşünme tartışma konularını
Rahat ol
Bana annesini daha çok önemsiyor gibime geldi annesi ve babasini bilmiyorum ama
Annesi seni iğnnelemiş vs
Buraya kadar sen haklısın tabiki
Sen annesini eleştiriyorsan kızıyorsan annesine kıyamıyor. Belkide ortayı bulmak istiyor. Biraz sessiz kal haklıyken sert eleştiri yapma. Elini vicdanına koyup sana hak verecektir. Vermezse doğru olanı eşine söylersin. Böyle olmalıydı vs dersin. Düzelir illaki☺
Olur esler arasında boyle şeyler barışırsınız
Olursa işte korkuyorum tekrar öyle olcak diye ve ailesi önceliği gibime geliyor bilemedim
Ailesını esınden onde tutan herzaman kaybeder. Oyle yapıyorsa hata yapıyor
Benim için önemli sensin diyor ama annesine küfür ettikten sorma kendinden geçti…. Ve bana anneme küfür ettin diye değil gereksiz trip attin için tatilden önce hal etmedim senin için herşeyi yapiyorum dedi ama bana öyle gelmiyor annesi için cildirdi gibi daha önce de bir kez olmuştu
Valla anne ayrı eş ayrı aradakı ılıskıyı iyi tutmak lazım anneye sonsuz saygı sevgı ama artık eş senın ailendır. Bunun farkına varması lazım ıns dızelır
Bilemedim bana dedi ki sen kimsin lan bana anansi s diyorsun dedi annemle niye laf atiyorsun dedi
Demekki başaldik gene aralari düzeldi ben umrunda değilim demekki
Aynen oyle sen kımsın lan felan eşe nebıcem laf onlar ya ayıptır. Sende kufur etmeyeye calıs tabikı burası cok doldu d’m atarmısın ordsn konusalım bu konuyu
Çocukla burtere gitmeyi
Anlamadim
Toksik ilişki
Yok be nerden cikardin