değişik ve orjinal fikirleri alalım beyin fırtınasına hazırmısınız buyrunn söz sizde? Nasıl yapılmalı evlilik teklifi? Neler olmalı en ilginç evlenme teklifinde?
Benim aklımda var. Nasıl olsa burda yazsam da öğrenemez o yüzden rahatım. Anlatim...
200-300 kişilik bir arkadaş grubu ayarlicam. 8-10 kişiyi de sağ sol bir iki apartman çatısına ya da balkonuna çıkarıcam. Biz onla yolda yürürken 300 kişilik grupta bizle beraber yüricek ve benim bir el hareketim de hepsi duracam. Herkes durduğunda balkon ve çatıdakiler Pankart açacaklar. Seni seviyorum v.s. O baka kalacak tabii... Sonra patenle birisi elinde çiçeklerle gelecek. Yüzük ciçeklerden dalı sağlam birine bağlı olacak. Orada diz çöküp evlenme teklifi edecem. O evet dediğinde de 300 kişilik grup hiç bozuntuya vermeden yürümeye olağan şekilde devam edecek :)
yada kıız hayır diyecek 300 kişik arkadaş grubu kıza agız burun girecek olaylar olaylar sonra polis gelecek 300 kişilk gurp diyeceki kızı kapkaccı sükükledi valla elinde zor aldık tüh tüh cok ta güzelmiş anasına babasina haber verelim yazık cok ta gencmiş diyee kendi aralarında goy goy yapacaklar ekipler dagılın annonsu yapak buda b planı olsun hafız :))))
Fethiyeye gittiğimizde babadağdan yamaç paraşütü yapmaya zorlayıp (ben daha önce yaptum deyip yapmadım) onun iniş yapacağı yere benimle evlenir misin ayşe yazısı açmıştım. inince yanımıza gelen tanımadığımız sürpriz kalabalığın alkışları ıslıkları eşliğinde evlenme teklif etmiştim :) bence çok güzeldi. Evet dedi, ama evlilik tantanaları yüzünden sona ulaşamadık.
En ilginç evlenme teklifi bence aksiyonlu anlarda ve mekanlarda yapılır. Misal polisler tarafından gözaltına alınıp karakolda evlenmek teklifi edilebilir. Ya da kalp krizi numarası yapıp edilebilir. Paraşütle açılırken evlenme teklifi edilebilir. Safari gezisinde de yapılması şahane olur doğrusu. Rutin ve sıkıcı evlenme teklifleri out, maceracı ve heyecanlı evlenme teklifleri in. Güzel bir restaurantta yemek yerken evlenme teklifi edilememeli mesela. O kadar sıradanlaştı ki eminim hiç bir kadının hayalinde yer almıyordur artık. Ben olsam burun kıvırırdım.
Just_in kardeşim aksiyon Ve romantizm bir arada işte şöyle olabilir ; Esad'ın karanlık zulmünün gölgesinde geleceğe bir ışık yakmak için benimle evlenir misin demek :)
Bana çikolatalı süt aldığın sürece sana aşık olmaya devam ederim yoksa olmaz bana çikolatan yüzük yapıp üstüne kadife siyah kutuda 5 pırlantalı 24 karatlı elmaslı pırlantalı yüzük koysun ve romantik müzik açsın. dermişim valla karakteri güzel olsun yeter ama çikolatalı süte hayır demem.
sevgilim kesin tribünde pankart açtıracak buna eminim de kızlar yapsaydı nasıl olurdu bilmiyorum :) zorla alışverişe götürüp en pahalı elbiseyi almaya çalışıp kasada fiş yerine benimle evlenir misin kartı uzatabilirdik :) çok saçma oldu neyse.
Laf arasında pat diye "benimle evlenir misin?" dersen, işte o en ilginci olur. zira insanlar farklılık arayışına girerek aynı olan şeyleri daha özel kılmaya başladı.
Ormanda yapsın bana yapacak olan, bir ağaca benimle evlen yazısını kazısın. Altına da imzasını atsın, yüzük yerine saçıma beyaz gül taksın kabul ederim.
hatır hutur 1 koçan mısırı kemirirken benimle evlenir misin dedi ya resmen böle bi teklif aldım suratımın yarısı mısıra gömülüyken teklif etti sevio beni bu çocuk :D :D
En İyi Cevaplar