Evleneceğim kadın, bak şu an hiçbir şeyden haberdar değilsin. Herhangi bir konuya hakim değilsin. Doğacak olan kızım için minik toka koleksiyonum var. Eğer olur da erkek olursa bebeğimiz, vosvos koleksiyonu bile yaptım. Sana gelince, ilk önce bir kalp ayırdım. Kaburgamın altında gizliyorum onu. Seni gördüğüm zaman öyle bir hızlanıyor ki, hiç kimsenin haberdar olmadığı kalbim, el içine çıkıverecek diye ödüm kopmuyor değil. Senin ikinci evin olacak şekilde sakladığım bir kalbim var, lütfen hor kullanma. Ve uğruna adayacağım bir soy adım var. En temizinden. Hiçbir şekilde senden fazla beklentileri olmayan bir karakterim var, sadece sevildiğini hissetmek isteyen bir yapım var. Ve sana bir sandık yaptım. Çeyiz sandığı. İçinde okuduğum zaman kendimi bulduğum, acılarımla beni yüzleştiren, mutluluklarımı hatırlatan kitaplarım var. Bir sürü hemde. Neredesin, kimlesin bilmiyorum. Bende bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Hayat muhakkak seni yanımda kılacak bir oyun oynayacak. Ve ben seni kendime sobeleyeceğim. Senin tuzlu kahveni içmek için sabırsızlanıyorum küçük hanım Şimdi her neredeysen, benimle birlikte koy kafanı yastığa. Aynı yastıkta kocayalım ayrı geçirdiğimiz gecelerde..
hahahaha Siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün :) Eğer bana evet dersen baştan aşağı mutluluk olurum, Bırakırım şairliği, şairlik zaten mutsuz adam işi. Senden âlâ şiir mi var? Senin yüzünden âlâ… Eğer bana evet dersen baba olurum. Baba olurum eve ekmek getiririm
bir topluluğun içinde bağıra çağıra etmesini istemezdim. mesela avm ya da işlek bir caddede yukarıdna güller diz çöksün müzikler falan asla istemezdim hayır diyesim gelir hatta. ben bizim için anlamlı biyerde isterdim. insanlardan uzak bir göl kenarı ya da deniz kenarı vs sessiz sakin biyerde tamamen para harcamadan duygularla oluştuurlmuş bir teklif isterdim. evet dedikten sonra parmağıma tektas değil sakızı çiğneyip yumuşaıp uzatarak bir yüzük haline getirip taksa bile olur yani :) zaten bizim tahta vb. madden değersiz orjinal bir maddeden yüzük hayalimiz var :) ona uygun bir teklif olmalı. ki zaten benimle evlenirmisin de demesin yani. saçma olur. evlenicem zaten:) daha doğal daha naif hoş bir cümle bulsun bence
3. en doğal ve samimisi. Nedense kızların odun dediği cinstenim ve romantizm denilen ne varsa bendeki karşılığı yapmacıklık oluyor. 1. ve 2 . resim zaten tamamen gösteriş. Asıl bu tarz evlenme teklifi eden biriyle evlenmem çünkü beni hiç tanımamış demektir. İnsanın duyguları doğal ve samimi olmalı. Benim için bir konuşmaya ne kadar şatafat eklenirse o kadar yalandır. Bir de Allah aşkına azıcık adam olun da Allahtan başkasının önünde eğilmeyin. Evleneceğin kadının önünde diz çökünce ne oluyor? Böyle, şimdi moda bu diye kart açtırıp, gül döktüren, önümde diz çöküşünden zevk alacağım biriyle evleneceğime evime süs köpeği alırım. Benim gözümde ikisi de aynı mesajı veriyor.
Yok estagfurullah şahsınız için yazmadım. Sadece başkasına "Bak benim sevgilim bana nasıl aşık" diyebilmek için saçma şekillere bürünen güya! çok sevdiği adama eziyet etmekten zevk alan, birilerinde gördüğü şeyin kendisine de yapılmasını isteyip sonra bütün bu sıradanlığa harika birşeymiş gibi davranan mantığı anlamıyorum. Tüm erkekler gül, mum, pırlanta, kalpler, balonlar içinde sadece genele uymak adına karakterlerini kaybediyorlar. Böyle şeylerde buna uyacak adamlar da bana göre değil o yüzden yazdım. Mesela aklı başında bir kadın veya adam o medya ve gösteriş budalalarının yaygınlaştırdığı ve şartmış gibi çoğu kızın olmazsa eksik hissettiği pırlantanın hangi topraklardan nasıl çıkartıldığını, kimlerin bu işte ne şartlarda çalıştığını bilir. 7 yaşıdan 80-85 ine kadar bu işte çalışıp günlük 1tl bile kazanamayan ve bu ticaretin aktarımında ölen çocukları, insanları bilse üstü tamamen kanla kaplı o pırlantayı gösteriş olsun diye istemez. Benim derdim başka siz alınmayın :D
Küreselleşmeden de biraz katalım. 10 dk kısık ateşte beklettikten sonra rus uçağı ve izlanda'daki Sümer dininden de bahsettikmi yemeğimiz servise hazır hale geliirr. Aafiyet olsun Ahmeeet (hababam sınıfı) 😀
Dünya ekonomisi ve siyaseti üzerinden konuşmaya başlarsak o konu bitmez :) Şöyle anlatayım sizden bunları bekleyen kız arkadaşlarınıza sorun; neden filmlerde, dizilerde, sosyal, medyada herkesin yaptığı şeyleri sizden bekliyorlar? Heryerde aynı şekilde sunulan bir olay bir kıza kendini nasıl özel hissettirir? Büyük ihtimalle cevap veremeyecek. Çünkü emin olun herkesin parmağında olan o pırlantayı, evlilik teklifi alırken her kadına verilen o gülleri, etrafına konulacak mumları sıradan olarak görmeden sadece kendisinde de olmasını isteyecek. Asıl derdi ilişkisinin özel olması değil. Sunulacak ve kıskandıracak kadar dikkat çekici olması! Derdi diğer kadınları kıskandırmak. Bu şişirilmiş sahte popüler kültürün kadınları kullanması ve sizde kadınların neden istediklerini bilmedikleri isteklerini yerine getirmek için bir araçsınız. Ben bunu göremeyecek kadar olaylara sığ bakan bir adamla evlenmezdim. Bir de kızlardaki diz çöktürme ve bundan keyif alma olayı var ki konuşmasam daha iyi..
şu arttaki fotoğraf gibi olmalı bence çok şaşafatlı bir şey isteyen kadını anlamıyorum yediği dondurmanın içinden bir yüzük ya da bir not bile çıksa sevinmez mi insan. Ben hep balon pamuk şekeri dondurmadan vs yanayım tatlı ya bundan sonraki hayatın da bu kadar tatlı olmasını istemek gibi birşey.
Onemli olan içten gelen bir teklif olmasi nisanlim bana normal bir cafe de guzel buyuk bir tabaga benimle evlenir misin diye yazili tabagin ortasinda pasta vardi ve yuzugu gosterirken o titreyen ellerini terleyen kizaran yuzunu gordukten sonra o büyük tabak benim icin her seyden buyuktu degerliydi onemli olan onun sevgisini gormekti gozlerinde :) ♥
Evlenme teklifi değil de sürpriz nikah isterdim. Kendimi birden nikah salonunun önünde sadece gözümün içine baksın ve 5 dakika sonra evlenmiş olalım. Düğün derneğe gerek yok zaten :)
He yani adam pırlanta almalı her türlü sürpriz yerlerde çiçek kemancı dünyanın masrafı yeterki kadın evet desin diye.. Ama sırf düğün istemiyorum sürpriz nikah dedim diye mi bu :) Ben daha düşünceliyim
soran sen cok biliyon kisi basi 500liraya yakin saglik raporuna veriyosun bu yuzden nikah gunu alamiyoruz adam herseyimi yapiyo bidaha dusun git arastr ya da bunun yaninda ek bir suru masraf hrkzn parasimi var yok
Atesli bir seks sonrasi bana aldigi pastayla birlikte yuzugu gosterip gec bile kaldim bunun icin sen herseyin en iyisine layiksin diyerek yuzugu takmasini isterdim💕💗
1ve 3cok basit 1incisi zaten 50lira olsun evde bir odaya mum gul olay bitti üc siradan ikinciside herkezde o yurek olmaz o yurekli erkegi bulamazsn hadi buldun orda milletn ortasnda bos bos sarlmak etmk evet falan utanmaktan bska bsy yapamazsn en iyisi ben edeym skntiya sokmayaym
yapicaksam deymeli dimi o insana yani hangi kiz teklif ediyo l*n bide gelip oyle salak gbi bakilcak halde yapcak degilim yani lafi oyle bir soyliceksin ki o dakika tam olcak yani
olayın beleşle alakası yok. normalde 1 de hoşuma gitti ama 3 ün verdiği samimiyet daha çok hoşuma gidiyo. olayı maddiyata bağlıycağını düşünmemiştim :D
En İyi Cevaplar