Erkek ne yapmalı? Yoksa kız evliliğe hazır olduğunu hissettirmeli mi? Yoksa bu iş uzun bir zamana mı yayılmalı?

Bu iş uzamamalı net olunmalıdır
Zamana yayılmalı yavaş yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek ne yapmalı? Yoksa kız evliliğe hazır olduğunu hissettirmeli mi? Yoksa bu iş uzun bir zamana mı yayılmalı?

Bazı şeylerin tadını kaçırmaya gerek yok yani evlilik teklifi zaten bir insan bir insanla evlenmek için görüşür mesela ben 32 yaşından sonra birisiyle oturup da flört etmek sevgili olmak boşu boşuna vakit geçirmek gibi işlerle uğraşacak halim yok, Bu yüzden de insanın ilk önce gerçekten evlenmek istiyorsa uygun bir dinle yuva kurmak istediğim dile getirir ya böyle saçma sapan bir yerlere diz çökme ne bileyim konfetiler patlatma bunlar özellikten başka bir şey değil..
Önemli olan evlendikten sonra mutlu olmak ailelerin uyumu anlaşabilmek bugün şatafatlı evlilik teklif yapan insanları da görüyoruz birbirinin arkasından söverek gidiyorlar O yüzden Her şey net ve kısa olmalı böyle çocukça şeylere gerek yok hatta evlilik teklifi bile saçma bana göre ben zaten bir insana ya evlenmek için görüşürüm ya görüşmem onu da bilir karşıdaki kişi yani bunu bile niye teklif gibi saçma sapan şeylerle süslüyoruz.
Ama öyle şeyler düşünmeyen çok insan var
Beni başkası ilgilendirmez
Cevap
17Cevap
Bu iş uzamamalı net olunmalıdır
Evlilik teklifi kararında kesinlikle net ve kararlı olunmalı ayrıca çok uzatılmamalı diye düşünüyorum.
Net olunmalı tabiki ama emin olmak şartıyla
Fazla uzamamalı ve net olunmalı bence.
Uzayınca can sıkıcı olabiliyor. Ve de yorucu olabiliyor.
Her iki tarafta net olmalı ve evlilik teklifine gelecek olursakta fazla abartı olmayan başbaşa bi teklif olabilir arkadas ortamı ile yapılan teklifler hos gelmiyor bana
Doğal ve konuşarak ekstra bişey yapmaya gerek yok , samimi olmaz
Aslında çok uzaması taraftarı değilim bir söz vardı ne kadar uzarsa o kadar b. ku çıkar diye
Ya ne dicektim sana benimle evlensene lan derim :d
Amuda kalkarak evlilik teklifi yaptım ben. Ve reddedildim 🤣🤣🤣
Karar verdikten sonra edilir uzatilmaz
Her bişeyin en neti en makul olanıdır benim için
Fazla uzamamalı net olmalı
Gözüne kestirdiyse hemen olmalı
Çat çat soracaksın bir anda işte 😄
Bence direk etsin ne olcak 🤗🤗
Ekonomik olarak hazırsanız yapıştır nikahı
net olunmalı. isteğini düşünceni güzel bi şekilde açıklanılmalı.
Net olunmalıdır
Hiç evlenmemek enn güzeli.
Kız hazır olduğunda teklife tamam demektir
Fazla uzamamalı
net olunmalii
Net olunmali
Çünkü hayırlı işlerde acele etmek lazım
Çok abartılı yapmalı balonlar falan olucak
Abartı olmadan teklif ile olmalı
Bir an önce olmalı
Çok uzamamalı
Ozel ve guzel