- ☝️ bence en güzel teklif yapılmayan tekliftir 🙄🤣 siz ne düşünüyorsunuz

#dördüncümurat

#dördüncümurat
Ansızın olmalı. Ve çok şaşalı bir şey istemem ben şahsen. Çok bütçe ayırmadan planlamalı. Ve samimi olmalı. Hiç fark etmez nasıl olduğu. Otururken birden de edebilir. İlla pahalı tektaşlar da istemiyorum. Zarif ve çok bütçesini zorlamayan bir şeyle halledebilir. Kendimi bildim bileli asla cebinde parası çok olana tav olmadım. Tabii her kadının hayalidir gösterişli şeyler lakin her zaman daha mütevazı ve sıcak şeylerden taraf oldum
Görseldeki gibi olmalı
Cevap
7Cevap
Artık evlenelim mi desin evet derim ya da bende teklif edebilirim içten şeyleri seviyorum gösterişi değil
Romantik şekilde
https://www.instagram.com/reel/CxInU4yoP6M/?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
Sadece çok güzel..
rahmetli eşim bana iş yerinde evlenme teklif etmişti şok olmuştum
Allah rahmet eylesin 🙏
amin
Başbaşa akrobatik hareketlere baş vurmadan samimi bir şekilde kimseye anlatilmayanlarin tadını merak ediyoruz 😂
Hadi evlenelim desin yeterli şatafata hiç gerek yok. Yatlar, isim yazdırmalar, sahilde diz çökmeler benlik değil.
En güzel teklif sade olan teklif şovsuz içten gelinerek yapılan
Ülkenin hali ortada maaşlarımizi birleştirelim mi
Bir erkek için en hayırlı teklif edilmemiş tekliftir. 😂😂😂😂
Kalabalık ve gösteriş olmasın kafi🤔 akşam sahilde çimlere oturup çekirdek çitlerkende edebilir😂
Bence başbaşa organizasyonsuz yapılanlar daha hoş daha anlamlı
Saçma sapan organizasyonlara gösterişe gerek yok. Ama ufak bi süpriz, bi kalp çarpıntısı, bi anı bırakmalı çiftlere güzel bir başlangıç için.
Kumsalda olsun isterdim. Oturmuş denizi izleyip gelecek hayalleri kurarken...
Aklınız hep kötü hep kötü Ben kaçar elinizi ardınıza koymayın daha ben kozları çıkarmadım
Ne kadar öküz düşünceli bir kadın da olsa bence romantik bir evlilik teklifi almayı herkes ister. Tabi herkesin kendi düşüncesi. Şahsen ben isterimmm
Yani sakin ve abartısız bence.
başbaşa olmalı gösterişsiz olmalı
Kalabalık bir ortamda
Fark etmez
Güzel bir sürprize hayır demem 😌
evlen benlen desin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?