'Bana gelsene, film falan izleriz' cümlesindeki 'falan' kelimesi neler olabilir?

Gelirsen filim izlerken izlerken rahat edesin diye dizlerime yatırırım , saçlarını okşarım elim göğsüne kayabilir , elim kayınca sende de bende de hareketlenmeler başlar o zaman biz filim çevirebiliriz tabii şartlar uyarsa ve sen arzu edersen gibi gerçekleşebilir. Başka bir anlam taşıması ateşle barutun yan yana durma ilkesine ters düşer.
film olur. falana gelince kola cips derken ortaya gökten inen bir viski şişesi peydah olur. gel daha falanın L sine geçicez bak şömine leopar desenli battaniye derken gerisi gelir. olabilir yani tecrübe bunlar hep.
Çekeriz anlaminda. Yani film ceker izleriz :)
film hikaye, gel işte sevişicez..
Çok net
Cevap
49Cevap
Masumca öpüşmek ve başbaşa izlemektir
Kitap okumak, olabilir ya da konsolda oyun da oynanabilir. belki de monopoly felan
Gizli bir cinsellik istegi
Arzum libido yapti
Diyememenin baskalasmis hali
Yani
Acik acik canim birseyler yasamak istiyor kim diyebilir ki
Bu devirde
Sarılma öpüşme sevişme, göz göze bakışma birlikte yemek yapıp yeme oyun oynama hayal kurma vs olabilir kanımca :D
İlk çıkarılacak cümle yemek yiyelim birşeyler içeriz ve geçenin sonunda bulutların üzerinde uçarız cümleleri çıkar 😊
Oradaki falanı biz masumane şeylerle doldurabiliriz mesela bana gelsene film izler, yemek yeriz gibi.
Falan kelimesi elbette dizi kastedilerek söylenmemiştir. Bu filmin kısa metraj bir film olacağını ifade etmek amacıyla söylenmiştir 😂
Sohbet ederiz, masumca uyuyabiliriz, ikimizinde istediği yakınlaşmalar yaşarız 🌺
Falan kısmı açılarak söylenilmediyse eğer o film bir şekilde yarım kalacak demektir😅
Ben şahsen hiç dolandırmam bana gelsene seks yaparız derim direk niyetim o ise
Tavla oynanabilir. Çay içilebilir. Ama daha çok yatakla ilgili aktiviteler olabilir :)))
hiç bişey yapmayacaksak ehh flimde izleriz sonunda sanki
Film ve benzeri seyleri kastediyordur ama cogu sadece sözde gercekten film izlemeye cagiran var mı
misal falan değilde film neyi izleriz denmeli demi.
Ben şansıma inanmadığım için film diyorum ama falan konusu sana bağlı şeyleri ifade eder demek.
Bir erkek bir kadını çağırıyorsa o film bitmeden başka film başlar :))
Seni istiyorum Demenin bir farklı haline eş anlamlı içeriği taşıyor..
Ah bu cinsel arzuların, beklentilerin, sözde nazik ve cömert davetleri..
Film falan sa film benzeri
Dizi, tiyatro, stand up, mac olabilir
Falan işte. film, dizi, siyasi tartışma programı, futbol maçı, çocuk programı. Bunlar işte o falan.
Kötü düşünmeyin hemen. Film izleriz, kritiğini yaparız demek.
Kelime dağarcığı yetersiz olduğu için "Falan" diyerek söylediklerini anlatmaya çalışıyor anlaşılan.
Sariliz, mısır patlatiriz, analiz yaparız, uyuruz, sıcak bir ambiyansta tenler carpisir vs
Eğer uygunsan yakınlaşırız, prezervatif varsa al the way gideriz
Sinema ev farketmez hiç bir zaman filmi izleyemedim..
Ohoo. Neler yatmıyo ki altında :))
Fesat düşünürsek tabi..
Filim izlemekle kalmayız başka şeylere de hazırlan demek.
Art niyetli insan ne sanacağı belli masum insan bir şeyler yer içeriz güler dertleşir eğleniriz anlar
Baş başa istediğimiz gibi zaman geçirelim demek 🌸🌺
Falan derken üflemeli çalgılar çalabilirsin diyor 🤣
o falan varya koskoca bir boşluk neler sığmazki içine ama % 99 lık kısmını oynaşmak doldurur söyleyim sana
Onun dışında başka şeyler de yapabiliriz gibi yani sadece sinema izlemekle kalmayıp başka yapabilecek aktivite de bulabiliriz
bana gel film izlemek dışında her şeyi yaparız demek oluyo :d
- Falan / Sevişiriz , cinsellik yaşarız uykumuz gelmezse veya zaman kalırsa filmde izleriz
Falan filan inter milan... Sonrası ver coşkuyu kolonlara :))
Yemek yeriz Mısır patlatırız çay kahve içeriz konuşur sohbet ederiz
Nuri Alco abimize sor
Yahu evine davet etmis iste...
Cinsellik de olur, film de seyredilir o an neyi gerektiriyorsa yaşanır.
Bu ergen kiz paranoyası niye?
Ha yok istemediğim bir sey yapar korkusu varsa gitmeyeceksin net!!!
Sakin :) genel bir soru sadece. Hayatımdaki gelişmeleri burada sormak gibi bir huyum yoktur.
Ben gerdirdim bugün. İkinci bulusmada hadi evlenelim diyen bir abla sebebiyle...
falan neydi ya biri kopya versin :)
Napsakso film mi izleseks gibi bişey 😂
Filim eşliğinde falanlaşırız demek
şair burda çevizleri kırmaktan bahsediyor
Yetersiz kelime bilgisi. Ondan dolayı
Film falan izler cips mısır yeriz
hiç normal şeyler yatmiyo
Adı üstünde işte adam demiş falan
Tahmin bile elemesiz 😊😊😊
Film dizi vb. Demek istiyor
Çok şeyler masumca şeyler 😅
Film falan = film yalan...
seks on the beach olabilir margaritalı
Film + 18 herhalde
Gitar çalıp şarkı söyleriz, yemek yaparız?
(Her şey)
Film vb?
Çekirdek çitleriz
Film ve seks yani.
Kahve 😂
sevişmek veya seks
Mâlum iş 😄
Dizide olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?