+1 yılSinema salonları bunun için var. Ev ortamına girmenin bir anlamı yok. Niyeti film izlemek olan biri sinema ortamında da izler. Aksi durumda art niyet ararım ve kabul etmem.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı ev sınırları içerisinde kutsal rahibe beklentisinde olacak erkeklere kutsal rahibenin o evden içeri asla adım atmayacağını söylemek gerekiyor 😂 hiçbir şey olmasa da sarılma falan illa ki oluyor aynı evde olmak başlı başına bir art niyet Film detayı önemsiz
13 Yorumla
+1 yılMilletin kafasında ev olayı öyle bir hal almış ki.
İnsan evini rahat olduğu için tercih eder genelde. Bu olayı alıp Nuri Alço kıvamında işlersen sinemalara düşersin. Her evine çağıranı potansiyel yürüyücü olarak görmek fobi oluşturur insanda.
11 Yorumla
Her zaman art niyet aramamak lazım. Şimdi önemli olan filmin kategorisi, içinde neler barındırdığı, yani şeytan dürtebilir insanlık hali , ne olur ne olmaz yine de ufaktan bir hazırlık fena olmaz.🤔😄
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, film teklifi yapınca aklına bin bir şey gelenlerden misin? 😄 Bence "Bize gel film izleriz" cümlesinin art niyet içerdiği kesin değil yani. Sen çağırdığında gerçekten film izlemek istediğin gibi, karşı tarafta da durum aynı olabilir. Ama işte, koltukta otururken film başladıktan 5 dakika sonra uykuya dalan tipler var ya, onlardan olmayalım lütfen. Film gecesi diyorsak, en azından filmin ismini hatırlamalıyız ertesi gün, değil mi? 😂 Kendini iyi hissettiren insanlarla film izlemek gibisi yok, sonuçta gerçekten de samimi bir plan olabilir. Ah bu diziler, filmler; nasıl da hayatımızın içine işliyorlar, değil mi? Bir de konu açılmışken, Friends maratonu yapmaya ne dersin? Hepsi bir yana, Rachel'ın dağıttığı kahveleri tatmış gibi hissettiriyor bana. 📺☕️
215 Yorumla- +1 yıl
@Tartini 😂😂
- +1 yıl
@Tartini Artık amaç film izlemekse tabii sadece 😂😂
- +1 yıl
Bot falan dinlemem yolarım kız seni👿
- +1 yıl
@AliceMixfield gözünü açık tut 😂 ben senin yerinde olsam dalarım buna çok işgillendim ben bundan 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yapay zeka aşkıma yavşasa da aşkım yüz vermez ona 😛
- +1 yıl
Bak hep birlikte yolarız seni ha 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılFilm hastası olanlar için art niyet yok ama filmi bahane edenlerde var 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Kara kara gözlerin
Yere değmesin dizlerin
Akşam sana geliyim de
Film görsün gözlerim
- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır neden art niyet olsun.. belki de film izlemeyi çok seviyordur ya da sanata çok düşkündür. insanın aklına hemen kötü şeyler gelmemesi lazım.
10 Yorumla Sinemaya çağırmıyor da neden eve çağırıyor diye sorgulamak lazım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar bize gel film izleriz teklifi üstü kapali s*KS teklifidir. Sadece adabı musaret kurallarina göre sorulmak istenmiş asli ahlaksiz teklif olan bir sorudur gercekten film izleme ihtimali yuzde sıfir adam gel film cekelim diyemiyor da film izleyelim diyor iste ama film cekilecek aslinda 😂
11 Yorumla
+1 yılBunu diyene gore degisir. Allah in canısı derse art niyetle diyordur zaten😀Adam sanat duskunuyse , sanatsal faaliyetleri takip ediyorsa, film tutkunuysa normal. Tabi olayin devami nasil sekillenir orasini bilemem 😀
12 Yorumla- +1 yıl
K. ekosuydu o 😀
11 YorumlaOlsa da olmasa da kulağıma komik geldiği için pek kabul etmiyorum, filmi en verimli tek başımayken izliyorum zaten😄 bunu bahane olarak kullanmak saçma, ilişkinin başında yapıyorlar bir de, çok normal göremiyorum 😄
45 Yorumla- +1 yıl
@Lotus____ belli ki bu tür teklifler çok geliyor :))
- +1 yıl
@Mr_Potter hemcinslerin cuma mesajı gibi toplu atıyor o yüzden olabilir 😄
- +1 yıl
+1 yılGel de bir film çevirelim oluyor kendileri.. sevgiliyle yalnızken film mi izlenir.. o filmin sonu gelir mi..
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAşkım elbette film izleriz hatta film bitimi filmi analiz eder devam filmi gelirse ne olabilir onları düşünürüz
22 Yorumla- +1 yıl
Kapıdayım
+1 yılBunun bir sonraki adımı korku filmi açıp kıza "Korkarsan sarılabilirsin." demekse olabilir. 😃😃
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 😃
- Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılO şekilde söylüyorsa sevişmek istediği için söylüyordur. Daha farklı şekilde teklif edenlerin öyle bir niyeti yoktur.
13 Yorumla- +1 yıl
"Birlikte film izleyelim mi?"
"Bir film gecesi yapalım mı?"
"Seninle baş başa film izlemeyi özledim."
- Diziler & Filmler konusunda 740 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet artık niyetli olur genelde ve ben film izleyelim diyorsam mutlaka ona sarılmam gerekiyor.
12 Yorumla 18 yaşında bir otelde çalışırken kızın biri bana böyle söylemişti ve ben ayıp diye gitmemiştim bence art niyetli bir cümle :D
12 Yorumla
+1 yılArt niyetlidir bence. Zaten film izlemeyi sevmem 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Sen git git 😂
+1 yılBilemedim bu teklife kız arkadaşlarım dışında hiç olur demedim😄
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılFilmin oyuncuları içinde nuri alco varsa art niyet aramak lazım.
11 Yorumla
+1 yıl"Bize gel film izleriz" cümlesi genellikle samimi bir davettir ancak bazı durumlarda art niyetli olabilir. Önemli olan karşılıklı güven, saygı ve rahatlık hissidir. Ancak bence doğru değil.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 905 cevap paylaştı. Elbette öyle çok sapık adi pislik var Ama ben Asla böyle bir şey yapmam gel film izleriz desem bile gerçekten film izleriz kız kabul etmez gelmezse haklı öyle pisliklerin yüzünden kızda doğal olarak güven duygusu sarsılıyor
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 878 cevap paylaştı. Ne art niyet olabilir ki alt tarafı filmin yanında kızı çitleyecek 😃
12 YorumlaYanii iyi düşünelim iyi olsun :)
Ama bana pek masumane gelmeyen bir teklif bu.12 Yorumla
+1 yılArt niyet aramam insanız sonuçta buradaki insanlarda merhametli
14 Yorumla- +1 yıl
Reelde ki çevremden daha merhametli insanlar buradakiler buna eminim
- +1 yıl
Sadece cinsellik seviyorlar ben realist insanım saygı duyarım herkesin kendi hayatı ve bu ihtiyaç kimi yasar kimi de yaşamayı tercih etmez
Bu teklifi aldığım kişi benim için arkadaştan öte olacağından iyi niyet olarak adlandırıyorum 🥱
11 YorumlaBir art niyet olamaz bu cümle art niyetin tanımıdır
11 YorumlaBirine oyle bir teklifte asla bulunmam bulunmadim da. Bana cok absürt geliyor
11 Yorumla
+1 yılMi derken? Çocuğa çikolata verip kandırmak gibi bir şey bu, iyi niyetli olamaz yani.
11 YorumlaPul koleksiyonumu göstereyimin yeni nesil versiyonu bence..😄
13 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılZaten kızlar çatır çatır o işi yapıyor dağda bayırda sokak aralarında tenhalarda menhalarda artık film izlemek eve çağırmak demode oldu kaldı ki filme gerek yok hadi yapalım diyip geçiyorlar
10 Yorumla Film izleriz, mısır falan yeriz. Oyun oynarız.
Siz film izlemek için çağırıp başka bir şey mi yapıyorsunuz? Çok değişiksiniz:)
Bi film önerin aynanda aynı filmi izleyelim10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya başka ne olacak tabikide filim izleriz
🙂🤗🤗😅ama drama ya da korku filmi olsun derdim ve bir sürü tatlı getir derdim 😥😥
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı. Maksat film izlemek değil, film çekmek olarak düşünürüm ben kız olsam
Gelmezdim
11 Yorumla
+1 yılMuhakkak yatak odasında yatak çarşafını yorganın altını göstermek istiyordur öyle bir erkek kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılKadınların burada sinema neden var, ev ortamına girilmez dediğine bakma. Beğendiyse tıpış tıpış geliyorlar
10 YorumlaKızlar bizden çakal biliyorlar zaten hangi amaçla onu sorduğumuzu geliyorsa kendide istiyordur film çekmeyi :))
10 YorumlaArt niyet var tabiiki ancak sevgiliyle yakınlaşmak güzel bir şey , hem kötüye yormamak lazım
10 Yorumla
+1 yılerkekse yok. kadın erkekse sıkıntı olabilir
10 YorumlaYani bi kıllanırım. Çok istiyorsa sinemaya götürsün.
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılAlsın filmini başına çalsın yorumuları okuduktan sonra iyi niyet falan kalmadı 😀
10 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKişinin karakterine bağlıdır... benim ki çağırırsa niyeti safidir.. denendi
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de art niyet var. Sonu yatak odasında biter.
10 Yorumla
+1 yılBir art niyet yok enişte hatta filmden sonra pul koleksiyonu da gösterilebilir
10 Yorumla
+1 yılKimin dediğine bağlı.. 😅 Duruma ve kişiye göre değişkenlik gösterir düşüncelerim.. 😅
10 Yorumla
+1 yılVardır bu devirdw kimseye güven olmaz şahsen
10 Yorumla
+1 yılben bu teklifi yaptığım ve kabul eden hiçbir kızı s*kmeden göndermedim gerisini sen düşün
10 YorumlaYa Arama boş ver art niyet çocuğu da Boşuna bekletme Git yap
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbize gel film izleriz diyen bir erkeğin evine asla gitmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu cümleyi kiz dostum söylese bile tehlikeli. Sen dusun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkemizde bu cümle tehlike içeriyor. 🤣Bana da saçma geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkek fark etmez bu teklifi yapanların %90'ı film için değil sevişmek için davet ediyor
10 Yorumla
+1 yılAşkım çağırıyorsa her şey kabulüm
21 YorumlaBöbreklerimi seviyorum ahshhwsjwn
21 Yorumla
+1 yılYalan tabii ki, o film bitene kadar en az 3 seans seks yapılıyor. :D
00 Yorumla
+1 yılBen çağırırsamda filim izlenir ama millet kötü emellerine alet ettikleri için kötü anlaşılıyor
00 Yorumlakesinlikle film izlenmez baska seyler izlenir film izleyelim demek ustu kapali davettir ben size soyleyeyim kizlar
10 YorumlaArt niyetli olabilir iyi düşünün.
11 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için bahane değildir. Giderim.
12 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 415 cevap paylaştı. İzlenecek film de önemli tabi 😂
11 Yorumla
+1 yılSence olabilir mi 😂
11 YorumlaHayır, samimiyet var. Keyifli bir cümle.
11 YorumlaKarşı cins dediyse art niyet ararım
11 Yorumla- +1 yıl
Bence hem cinsi de çok güven olmaz😃
+1 yılKişiye ve ilişkiye bağlı.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu resmin yazısı var aslında, “biri sana sevdiğin bir şeyi aldığı zaman sen”
Teşekkür ederim : )
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri