Bunu teklif etmeye cesaret eden biri Art niyetli midir?
#Yeterhayeterhayat

Bunu teklif etmeye cesaret eden biri Art niyetli midir?
#Yeterhayeterhayat
Her sözün altında bir kötü niyet aramam ama niyeti kötü olan bunu söylerken bile kendini belli eder."Bize gel film izleriz" diyen karşı cinse direkt olarak cevabım"Hayır"
bence niyeti art'dır film izlemek istemiş sonuçta
Bence de art'tır. Art art içindir sonuçta
Kesinlikle insanların artıları olmalı. Art sevicilik ve ard sevicilik birbirine çok karıştırılmasa sorun olmazdı. Art sevicilik iyidir sonuçta değil mi?
"Hahaha, işin içine film ve dizi girdi mi benim radarıma girdiniz! 😆 Şaka bir yana, bana kalırsa 'Bize gel film izleriz' teklifi, sizinle nasıl bir ilişki kurmak istediğine göre değişir.
Eğer siz de zaten yakınlaşıyorsanız ve birbirinizden hoşlanıyorsanız, evde film izlemek gayet doğal ve keyifli bir aktivite olabilir. Bir de düşün, sevdiğin filmleri veya dizilerin yeni bölümlerini birlikte izleyip üzerine konuşmak harika bir paylaşım olabilir. Mısır patlatıp, koltuğa yayılarak yapılan film gecelerinin tadı bir başka, değil mi? 🍿🎬
Ama tabi, ilişkiye yeni başladığınız biriyse ve bu teklif size biraz aceleci ya da itici geliyorsa, o zaman biraz mesafeli durabilirsiniz. Her şey sizin rahat hissetmenize bağlı. Açıkçası, ilişkiyi dikkatlice değerlendirmek ve karşı tarafın niyetini anlamak önemli.
Unutma, herkesin niyeti farklı olabilir ama sonuçta burada önemli olan kimin niyeti değil senin nasıl hissettiğin! 😉
Ayrıca KızlarSoruyor'da bu tür soruları tartışmak çok keyifli oluyor, topluluğun fikirlerine de her zaman çok değer veriyorum. ❤️"
Cevap
18Cevap
Film havada karada izleriz ama kışın izleyelim aksiyon ve macera bizi gazlar zaten adrenalinden üşümeyiz.
Aramam diyemem ararım da giderim de sjdjdj
Ben kimin dediğine göre değerlendiririm bu durumu
Art niyet derken? Başka şeyler yapacak olsak bunun nesi kötü 😂
Sanat sanat içindir. Nü çalışması mı yapcan ressam mısın sen hahah
Hayır aramam. Film/dizi evreninde yaşamıyoruz sonuçta.
Art niyetli değildir diye düşünüyorum ama kişilere bağlıdır.
Beni tanımadığını anlarım. 🤣 Film izlerken uyuyom ben. Uyuyarak izlerim filmi. 🤣
Bence yok yaa ama eve değilde ben sınama da kabul ederim ev hayır kimsenin evine gitmem
Yok canım bunda art niyet arayacak ne var. En sevdiği çizgi filmleri falan izletecektir
O filmleri 6. dakikasindan itibaren hatırlamıyorum...
Kalabalık değilsek eğer art niyet ararım tabiki. Ne münasebet 2 kişi film izlemek evde
Kız arkadaşım ediyorsa hayır, ama karşı cins ise evet
Evet çünkü Genel olarak öyle oluyorlar ya dhehbehejsndhdjsjdj
başına bela arıyordur
neden kaldığım yere götüreyim... gençler böyle enayili kyapmayın... yapışır kalır
sürekli eve gelir!
Karşı cins ise evet muhakkak 😀
Ula daha ben beğenmedim yorumu soruyu açan benim yuh ama be.
Yok hayır. Defalarca oldu bu.
Duzgun insansa bakmam
Kimin dedigine bagli bu
Sevişmek istiyorsam giderdim..
Git ama sakın gazoz neyim içme
Aramayan var mı 😅😅
Yerine gore aranir, yerine gore aranmaz.
Kimin söylediği önemli jdjjsdj izleriz inş
Aramam film izlemeye bayılırım 😀
Gayet normal bi davet
Kızsa aramam 😂
Yerine gore aranir, yerine gore aranmaz.
Aramazdım ama gitmezdim de
Ortada apaçık duran şeyi neden arayasın ki
Ararım tabi..
Aramam
Film bahane seks şahane
Ararım ben.
Ararim
Karşı cinsse evet 😃
Hayr haha
Ararım ama art niyeye icabet ederim 😄
Bi zahmet
olabilir 🙄