Bir kadın tek başına ya da kız arkadaşıyla pavyona vakit geçirmeye gidebilir mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Giderse tek mi gelir bilemedim.
Gidebilir ama biraz riskli. İt kopuk sarhoşlar rahatsız edebilir.
Rahatsız eden olursa garsonlara şikayet ederim diye düşülsün
Şikâyet etmene gerek yok onlar müdahale eder zaten ama, çıkışta rahat bırakmazlar başınıza bela almayın.
Tesekkr ederim
gidemez. Pavyon bu bar değil. Kerhanenin içkili hali gibi düşün. Eğlenmeye kerhaneye gider misin? Yanlış anlama kırmak için soylemiyorum durum bu
Nasıl yani eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda onun inadına gidecem
valla senin masana kaç kişi gelir sonrasinda neler yaşarsın bilemem. Ama şöyle bir durum var tamam yeter ben kalkayim dediginde otur lan derler. Kısacası s**ler
Cidi misin o derece mi
yani pavyon sonucta ne saniyorsun ki. Milletin birbiriyle Tolstoy ya da Tolkien konusmak icin mi gidiyorlar. İçerde masalar olur oturursun kizlarin hepsi konstur. Masana gelirler sana hesap kitler yiyisirler. Bazi yerlerde si*k*s olur bazi yerlerde sadece yiyisme. Duruma göre değişir. Ama bir kadın gider oraya oturursa yurdumun butun ac adamlarin etrafinda olacağından olacak sey bellidir.
Eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda
olur tabi o ortam icin gayet normal bir durum.
bar da bile oluyor pavyonda mi olmiycak bu dedigin?
bir barda bundan daha fazlasini yapabilirsin. İntikam alıcaksan venim senin pavyonlara gitmeme gerek yok her yerde yaparim de barda yap.
Güzellee mi ordali kadınlar
bazen olur bazen olmaz. Çoğunlukla cirkin yasli kadinlar olur.
Yok bilet yapmaya niytm yok
pavyondan uzak dur salak bir adamdan yüzünden başına iş alma. Git bir bara düzgün adamlar bulursun. Kimseyi bulamazsan yaz bana.
Yok gitmem zaten niyetim adam tavlamak değil
tamam dikkat et kendine de gerisi muhim değil. Sen bunu nasil ogrendin ki? çocuk gelip bunu sana mı anlattı?
Evet kendisi anlattı yaptığını söyler yalan söylemez
gerizekalıya bak bunu niye sana anlatıyor ki? Böyle bir mallik mi var?
Anlatamaması daha kötü anlatsun dürüst olsun
Kendi özgürlüğünüzü siz kısıtlıyorsunuz. Benden size söylemesi. Bütün özgürlüklere sahipsiniz çevrenizin laflarıyla özgürlüğünüzü kısıtlıyorsunuz.
Nasıl yani
Kadınlara;
Araba kullanmak yasak mı?
Sigara, alkol, içki içmek yasak mı?
Gezmek yasak mı?
Giyinme yasak mı?
Yurtdışına çıkma yasak mı?
Konuşma yasak mı?
Hiçbiri yasak değil. Ama kadınlar kendi yasaklarını zihninde barındırıyor. Erkekler özgürlük konusunda daha önde. Çünkü kullanmasını biliyorlar. Ama kadınlar kullanmıyor özgürlüklerini. Çevreleri eleştirdiğinde güçsüz kalıyorlar. Size hiçbir şey yasak değil ama nabıyorlar hemcinslerin feminist gösterileri yapıp özgürlük diye bağırıyorlar :D laa gardaş size ne yasak? hiçbirşey. Özgürsünüz zaten. Çevrelerinin kafa yapıları kadın buraya gitmez böyle yapmaz deyince sinirleniyorlar ama yasa da size karşı bir yasak yok. Düşünmeniz lazım bunları. Acıkta kendinizi siz kısıtlıyorsunuz.
Yani bu sonuca nerden geldim bir kadın tek başına pavyona eğlenmeye gidebilir mi yazmışsın. Burdan izin istiyormuşsun gibi algıladım. Başkalarından onay istiyormuşçasına.
Gidebilirsin. Ağzın laf yapınca da sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ama bakan çok olur diyim.
O kişinin tercihi kimseyi ilgilendirmez
national geographic için survival belgeseli çekiyorsa gidebilir tabiki..
Engellemeseydin yazıyordum
Engelemedim li
Engelliyim sende
bir yerden de eksik kalin bacim
Niye erkekler kalıyor mu
Evt biz ev temizligi yapiyozmu hayir güne gidiyozmu hayir eeee
Sanane istediğimiz yere gideriz rahatsız mı oldun hayırdır
Sanane kizim nie atılıyon ac k.. pek gibi hayırdır a.. q sürtüğü
@naberlandayui helal
Ne biçim hayvansınız ya ayrıca istediğimiz yere gideriz senin gibi hayvanlar da kudurur
Illa gidip o.. pu olcam diyosunuz yani buyurun gidin sonra s.. tiler diye ağlamayın ama 🤣🤣🤣
Baya komiksin acıman gerek haline kızlar özgür ve istediği yere giderler ama senin hemcinsin yapmaması gereken bir şeyi zorla yapıcak diye gülüyosun acıyorum fazlasıyla
Ulan mal daha nereye gidecegini bilmiyorsun artislik yapma clup dersin eyvallah🤣🤣pavyon nedir v.. rosmusun kizim sen adami orda s.. kerler ha sende bunu istiyorsun git tabi
Pavyonla ilgisi yok istediğimiz yere gideriz bu sizi ilgilendirmez
Ah kuzum ben sana cok güldüm tsk ederim iyi geldi bu bana
Ne alaka ya
Bırak ya utansın haline Allah ıslah etsin ne denir ki
Git dedm banane zaten ozaman millete neyse sormayacaksin burda sizin kafa gitmis ben size diyim
Sormayacaksın mı yani istediğimiz yere gidince bize tecavüz etme hakkına mı sahipler hastalıklı beyin
@naberlandayui aynen öyle
🤣🤣🤣nie soruyon ozaman gerizekali kari he bana laf yetisrene kadar senin butun sulalene küfür ederim emin ol
Küfür etmeyi insanlık sanıyosun daha fazla konuşmaya gerek yok sen o olmayan beyninle hakaret etmeye devam et kendini düşürüyosun
Ben düşmem senin gibi insanlara kufur etmek lazım ki akliniz basiniza gelsin ya da sen bir mahmut abisinde kiza mi yuruyon benim uzerimden yazik 🤣🤣inanki kalitesiz insanlarsiniz hadi byss yazarsan yazarim diyim sana
@naberlandayui bu imsan müsfetesiylr muhatap olma
Aynen en iyisi uğraşmamak anlamıyo zaten dkskdkdjf
🤣🤣🤣🤣he he he ne o agladinmi kiz
Gider ve görür ebesinin herekesini
Niyeki
Parçalarlar
Bişey yapan olursa garsona söylerşm
Esas onlar parçalar seni ;)
Yok artık ya ne yapacaklar müşteriye
Detay için yazsana bana
Giderse rahat bırakmazlar ki
Nasıl yani
Taciz ederler sürekli iyi gözle bakmazlar
Garsonlara şikayet ederim
😂 Garsonlar mı? Bacım sen orayı cafe mi sandın? Oraya gelen serseriler oranın elemanlarıyla zaten kaynașmıș oluyor genelde ve bir ișe yaramaz. Ben ișim gereği sürekli girmek zorunda kalıyorum ama inan adım atılacak yer değil. Oraya gelenler de zaten boș gelmiyorlar oraya çekseler silahı yürüyün deseler sesinizi bile çıkaramazsınız. Erkeklere söylüyorum siz bile gitmeyin oralara bacım sen aklından bile geçirme.
O derece mi sizden özelden bilgi alabilir miyim
Özeli boșver kardeşim. Ama dediğim gibi uzak durun öyle yerlerden. Eğlenmek istiyorsanız gidin cafelere düzgün mekanlara eğlenin. Bara bile gitmeyin kardeşim oraların da ne halt olduğunu görüyoruz. Halkımızın belki bir çok șeyden haberi yok ama günlük gelen taciz tecavüz ve cinayet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Dikkat edin koruyun kendinizi uzak durun.
Eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda yami onun inadına gitmeyi düşünüyorum
Kardeşim gavura uyup oruç bozulmaz. Bir tane Șerefsiz bir halt yedi diye sen kendini neden tehlikeye atıyorsun ki değer mi sence buna? Bak oralarda sadece sevgilin gibi karı kız düșkünü insanlar geziyor. İti kopuğu serserisi mafyası her halt var. Uyușturucunun da kol gezdiği bir ortam bu arada
Gerekirse verir sana hapı kendini ya evin birisinde 3 4 kișiyle birlikte bulursun ya da hiç açamazsın o gözlerini. Belki cesedini bile bulamayız. Bu tarz kaç vaka var bir bilseniz
Ay yok o dediğin kadar kötü bir yerse kapısınn önünden bile geçmem siz pavyondamı çalışıyorsumuz
Yok kardeşim. Kimseyi yargılamıyorum ihtiyaç halinde iș bulmak zordur ama ben hayatta çalıșmam öyle yerlerde. Emniyet mensubuyum ben. Bu kadarını bil yeter. Biz oralara sürekli girmek zorundayız. Denetim takip vb. Oluyor. Bize bile yanașan kadınlar oluyorken sizi elin iti rahat koyar mı oralarda
Polis misiniz ay ne güzel çok kutsal bir işiniz var bende savcı olmak istiyorum savcı olursam kapattırcam pavyonları
😄 Teșekkür ederim kardeşim. O biraz zor ama sen uzak dur yeter.
Yok bir polis abimden öğrendiklerimden sonra kapısının önünden bile geçmem peki güzeller miydi ordali kadınlar 😐
Kardeşim içi dıșı bozuk olduktan sonra güzelliği ne fayda eder ki? Onlar bir gecede kaç kișinin evinden çıkıyor bil bilsen aklını kaybedersin. Bazılarının canını bile biz kurtarıyoruz. Kadını almaya çalıșıyoruz karakola götürmeye kadın bize yanașıyor. Bir abimizin dudaklarına yapıștığı bile oldu kameraların ortasında. Adam evli bir de olacakları sen düşün. 3 kiși kameranın önüne atladık görüntü almasınlar diye 🤦♂️ o durumda bile bizi kötü gösterecek bir medya var çünkü.
Yok artık o kadar mı kötü bazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor kadın bırakmaz dokunmaya dediler ever iyi yapmışsınız kamerayı kapatmakta güzel değiller yani
Yok artık kamera önümde polisi öpmek ne uçmuskae
Onu söyleyenler müșteri olarak gidip 1 2 yerde takılanlar kardeşim. Bizzat görüyoruz adam kızlarla kaynașıyor orada ve içecek söylüyor. Veriyor ișareti masadan ve garson ekstra șeyler koyuyor içine. Șimdi kusura bakma ama içine koyulanlar uyku ilacından tut uyușturucuya ondan tut bayan istek arttırıcıya kadar var. Müșteri olarak gidip bir șey yok diyenler sadece yüzeysel olarak biliyor o ortamları. Bize sivil girdiğimiz zaman madde satmaya çalıșan ve kadın pazarlamaya çalıșan bile oldu ben sana nasıl anlatayim ki daha 😃
Yok artık ya resmen eğlence mekanı değilde suç yeri ama abi ben polis diyince suratları nasıl oldu çok merak ediyorum 😀
3 kișiydik hepimiz 2 kadın istedik adamdan. Telefon açtı birisine arabayla geldiler iște. 5 kadın vardı 1 tane eksik idare edin diyince bir abimiz eksikse sen gel erkek fark etmez dedi. Asıl o zaman yüzü görülmeye değerdi 😄 sonra hepsini aldık tabi yanlış anlașılmasın.
Haha çok iyi ya sanırım kadın ticareti oporasyuydu 😀
Yok kardeşim. Gidiyoruz denk geliyor alıyoruz biz de yani ek bir ihbar ve emir yok. Buradan da anlayabilirsin nasıl bir ortam olduğunu.
İğrenç bir ortammış savcı olursam rahat vermicem sürekli arama gönderecem
Helal olsun size elinizden ayağınızdan öperim iyiki varsınız Allah sizi askerimizi korusun
Teșekkür ederim kardeşim. Var olun
Sizde var olun Allaha emanet olun
Abi size bir şey sorabilir miyim siz polisiniz daha iyi bilirsiniz ordali kadınlar zorla mı çalıştırılıyolar?
Ben gidersem oda gidebilir bende hersey karsilikli
giderde çıkarımı bilmem
Niye çıkasım ki
😊 Pavyon alemi başka
Nasıl yani eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda onun inadına gitmeyi düşünüyorum
Pavyon boş ver biz ellesmeden rakı içelim senle
Hiç gittinix mi pavyona
Gittim bana yaz ben sana atim foto
Yok artık yaa
Niye
Ne işi var tek başına kurtlar sofrasında
Eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda onun inadına gidecem ama korkuyorum başına bişey gelirse diye korkuyorum
Özele gelirmisin mesaj at bana
Neden gitsin ki başka yerler varken
Eski sevgilimin inadına
Valla kimisi öyle bir gidiyorki kimseyi tınlamıyor
Git de gör
Yok öğrendiklerimden sonra gitmm
Niyeti bozmuşsa gidebilir
Ne alaka orası eğlence yeri değil mi
Kötü niyetle bakabilirler
Garsonlara şikayet ederim
Peki öyle yaparsın
Korktun şimdi