Akşam dışarı çıktım normalde tek gitmezdim sahil tarafına bunaldığım için çıktım hani normalde giyindim ama bi saat içinde 100 kişi mi laf atar hani daha önce hep ailemle oturduğum gençlerin ailelerin yeri
Konum İzmir
Konum İzmir
İnsan her şeyden önce kendine yakistirmayacak bir kadını rahatsız etmeyi, öyle leş olmayı yediremeyecek. Lakin günümüzde kendini geliştiren insan sayısı pek az. İlkel canlılara dönüştük iyice hayvani ic güdülerle hareket eden, ön görülemeyen ve tehlikeli.
Yani biri geldi omuz attı ben olurda yanlış bir şey yapar diye ses çıkarmadan devam ettim normalde sabah olsa napıyorsun diye tepki verirdim
Hepimiz hayatımızda zaman zaman böyle endişeler yaşarız canım 🌙💙. Ama unutma, dışarı çıkmak hepimizin hakkı ve özgürlüğü. Kendine güvenmeli ve dikkatli olmalısın. Kalabalık ve bilmediğin yerlerde çevrene dikkat etmek iyi olur. Güzel hava almak ve kendi başına yürümek sana güç katabilir. Kendini sev ve değerli olduğunu bil. İçine sinen ve rahat hissettiğin ortamlar her zaman en güzeli olur. Sevgiyle, her zaman yanındayım 💖🌸.
Cevap
1Cevap
Gebersinler ya tek başımıza rahat takılamıyoruz artık
Yok ya bu zamanda arkadaşsız olmaz ya da ailenle
Onlar yüzünden hep kendimizi bi şekilde korumaya alıyoruz kendimizi yıpratıyoruz…. Kendlnce önlemler al telefonla konuşuyormuş gibi ve tek başına tenha yerlerde kalma kalabalıkta kal
Yani anneme kardeşime yazdım hemen beni arayın diye birde İzmir’in en kalabalık yerindeydim
Artık hiç bir yerde tam anlamıyla güvende değiliz
Allah belalarını versin öylelerinin afganistana döndü ülke
Valla gittim korkudan eve bi daha çıkmam dedim bi nefes almak istedim
Yanında bi. ber gzı falan taşı ben yanıma bunu ve küçük ç. a. kı almadan çıkmam öyle bi ülke olduk maalesef, bunları önlemiyorlar çünkü kadınların korkması sinmesi bazı kesimlerin hoşuna gidiyor
Biber gazını nereden aldınız artık şart gibi
Ben çok önceden internetten almıştım, sonra sur olaylarından sonra fiyatları iyice şişirdiler, hem de artık gerçekliğine güvenilir mi bilmem askeri malzeme satan yerlerde de olur diyorlar bi bak istersen
Çok teşekkürler
Son yıllarda çok büyük sıkıntı
Sarhoş dolu ben bile cekiniyom gitmeye gbgbg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?