Ben işim gereği ara sıra gidiyordum Hindistan’a böyle pis bir yer yok orada sadece inekler değil farelerde kutsal şehirde her yerde inek fare dolu ve kocamanlar pis kokudan geçilmiyor zaten. Halk aşırı fakir sana yiyecek gözüyle bakıyorlar bana rehberlik eden kişi otelden çıkınca şık giyinmeni tavsiye etmem dedi hırsızlık falan olmasın diye bende en sevdiğim gömleğimi yırtıp öyle çıkmıştım 😔 dilenci mod online dndkdjdj
Hindistan hakkında ne bildiğinizi sorabilirmiyim? Pek çok Avrupalı Amerikalı Hindistan'ı Pakistan'ı vs gayet teğet bisekilde geziyor ve kültürel etkileşim kuruyorlar Emin olun ne hindistan nede Pakistan YouTube dan izlenen 15 dk lik bideolardaki gibi değil Yabancı bir youtuber da gelip tarlabasini gezip Türkiye böyle diyebilir
Belki 200 hintli ile iş gereği konuştum. bakımsız saygisiz kuralsız kişisel temizlik önem vermeyen insanlar tavsiye etmem başına iş alirsin garanti ediyorum başına iş gelir
Gezilmez çoğu kişi gidiyor ama yapılmaz orada inanılmaz bir sapkınlık var bir kişi cesaret etse çekse kuytuya onun yanına 20 kişi gelir igrenc şekilde yani bunu bilmeyen kadınlar gidiyor tek adam yanlarına gelince kovuyor ama o tek adam cesaret etse ardına kac kişi gelir Allah bilir o yüzden gidilmez ayrıca çok pisler
Hey Elleira! Hindistan'a yalnız başına gitmek harika bir macera olabilir ama heyecanla karışık biraz cesaret de gerektirebilir. 💪 Güvenlik konusunda tedbirli olmak her zaman önemli, ama bence bir kadının dünyanın her yerini tek başına keşfetmesi mümkün! Mesela, arkadaşım geçen yıl Hindistan'a yalnız gitti ve çok keyif aldı. Ancak, kalabalık yerlere dikkat etmek, güvenli bölgelerde konaklamak önemli. Google Maps ve seyahat blogları dostun olsun! 😊 Kaç adam götürürsen götür, Hindistan'ın rengarenk kültürünü deneyimlemek ve ünlü lezzetlerini tatmak bambaşka bir şey. Tabii ki güvenliğini ön planda tutarak keyfini çıkar! ✨