Sevgilim gözlerime bakıyodu yüzüme hapşırdı ama gözlerime bakıyodu seviyomu acaba gözlerime bakarak hapşırması neden olabilir sizce? Aids kapmışım ama gözlerime bakıyodu işte off ne yapcam ben seviyomu acaba? Sevmese niye gözlerime bakarak hapşırsın ki yüzüme dimi benimkide soru..
Cevabın nedir?
+1 yılKendinle çelişmişsin resmen. Öncelikle aids tukuruk yoluyla bulasmaz. Ayrica hapsurmak ani bir seydir planli olmaz o an sana bakarken birde gelmistir bunda herhangi bir anlam aramana gerek yok. Son olarak o kisi senin sevgilisinse dogal olarakta seviyodur yani sevmese niye zorla ciksin bicak mi dayadin bogazina sanki
04 Yorumla- +1 yıl
Einstein ile akrabalığın var mı?
- +1 yıl
Yorum nerden siliniyodu acaba :))) bunlar hep uykusuzluktan
- +1 yıl
Çok geç öyle bişey yok :D En iyi cevapta seçicem :D :D
En İyi Cevaplar
Ne sevmesi seninle sadece sevisebilmek icin beraber sevse suratina gegirirdi
319 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya ciddi misin :// ama elimi bile tutmadı 3 ayda. Arada bir tükürüklü konuşuyo yüzümede hiç o şekilde düşünmediydim :S
- +1 yıl
Vay gahpe.. Geçendede gördüydüm zaten okulun camından bir çocugun kafasına tükürmüştü anlayamamıştım. Göstericem ben ona.
- +1 yıl
Vaaaay kanka şair ruhluymuşsunda hanii. Sen hapşırıklı tıksırıklı bir şarkı yazsan millet aşık olur be. :P
- +1 yıl
Sen ne kadar pismişsin ya midem bulandı benim burada gülmektende ağrıdı çok değişik bir hale girdim :D
- +1 yıl
:D :D iyi güldürdün ama sağol :)
- +1 yıl
En fazla milletin sordukları kadar saçmaydı benimde :) Ama işin kötü tarafı onlar ciddi soruyolar :)
- +1 yıl
Bide son lafı söylüyolar yazıp yazıp "cevap veremiceksen konuşmaaaaa" diyip engel atıyolar kalıyorum öyle mal gibi :D
- +1 yıl
:D Engelleseydim seni çok komik olurduda ben gülerdim sadece :D Rica ederim en çok senin cevaba güldüm :)
- +1 yıl
:))
+1 yılBu yaşıma geldim, gözü açık hapşırabilen tek bir babayiğit görmedim. Sen gerçek aşkı bulmuşsun dayı, hayırlı işler bol güneşler
01 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle değil gözüme bakıyodu hapşuuu diye bir hapşurdu o anda gözlerini kapattı tabi sonra açarken yine gözlerime baktı ben tabi sevinçten göklere uçucaktım. Gözleri açık hapşırsa zaten asrın aşkı olur leyla ile mecnun ferhat ile şirin oluruz. Kolay değil öyle aşk sende abarttın şimdi.
+1 yılsen nasıl bir mazoşistsin ya... Oturduğu yere gazete kağıdı koy kalktığında kontrol et ıslaksa hoşlanıyor senden :S
01 Yorumla- +1 yıl
2. sin abi.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
+1 yılbayankurukafa diyorki ; :-):-):-):-):-):-) oldum gulmekten gozlerine bakipta hapsirmak kimsenin aklina glmezdi bnce seviyor:-)
16 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya sevmese niye yapsın dimi :)
(Amacımda güldürmekti teşekkür ederim :)) - +1 yıl
bayankurukafa diyorki;sabah sabah uyanir uyanmaz boyle soru icimi acti tesekkurler:-) sevmese yuzune karsi oksururdu hapsirmasi buyuk sevgi uyandirdigini belli eder :-)
- +1 yıl
Rica ederim :)) Dimi ya hapşırınca vücut fonksiyonları saliselik duruyomuş kızı öldürdük sayılır aşkından yüzümede meyvelerini çemkirdi :) Ahh ahhh aşk ne güzel bir duygu :)
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki;ahahaj bir alemsin yaaa :-) tabi ya kiz sana olan askndan olmus sen dha seviyomu de:-)
- +1 yıl
dimi ya tam salagım bende sagol :))
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki;ama yuzune oksururse dikkat et soylemek isteyipte soyleyemediklerini anlatmaya calisir :-)
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok yaşa dediğinde "hep birlikte" demediyse sevmiyordur..
01 Yorumla- +1 yıl
O an mutluluktan çok yaşa diyemedim ya Keşke deseydim offf :((
+1 yılBayanlarda seviyor anlamına geliyo ama aman diyim sen deneme hamile birakırsın kızcağızı. :s
06 Yorumla- +1 yıl
Öksürürsem hamile kalır ya ne kadar cahilsiniz hapşırıktan hamile mi bırakılır kız.
- +1 yıl
Yan komşudan öyle duydum vallah
- +1 yıl
Yan komşun kalmış mı? Ben kalmam dimi?
- +1 yıl
Bakarsın sende kalırsın hiç belli olmaz çok dikkat etmelisin
- +1 yıl
Of ya teşekkürler yardımın için.
- +1 yıl
Ne demek rica ederim 😊
seni görünce kusuyorsa kesin aşıktır.
bkz: stan marsh :P01 Yorumla- +1 yıl
Offfff ya :( Stan marsh'ı da severim o diyosa kesin doğrudur. Peki yemeğine böcek falan atsam öyle kussa yalan aşkmı olur?
Hiç yüzüme hapşıran sevgilim olmadı ne şanslısın çok seviyor olmalı seni çok kıskandım.
03 Yorumla- +1 yıl
Herkese olmuyor o işte malesef. Ama bekle doğru insan elbet karşına çıkar o hapşırmayanları elbet unutursun aklına gelince gülersin. İnşallah karşına çok hapşıran biri çıkar.
- +1 yıl
<3 Ayyyy inşallah canımmmmmm :P
+1 yılgözlerine baktıysa alarjisi var demektir sana
salya sümük yüzün sevdiğine alamet !!!013 Yorumla- +1 yıl
Ya ikisini aynı anda yapması bunun hakkında ne düşünüyosun? Sümük yoktu sanırsam ya sadece salya olması lazım şimdi yıkamadım aslında yüzümüde gitsin istemiyorum o ondan bana bir parça. Baksam mı aynadan sümük varmıydı diye? Sümük yoksa neye alamettir sence?
- +1 yıl
varsa içinde büyük bir sevgi var sana karşı
yoksa sadece hoşlantı
ama alarjiye çare bul - +1 yıl
Gözlerimi çok beğenir şimdi yalan yok yeşil de hani biraz yeşil balgam atim yüzün gözünle uyumlu olsun diye düşünmüşte olabilir. Benim iyiliğimi düşünüyo, sevmezse düşünmez. Alerjisi olsun ya hep hapşırsın..
- +1 yıl
sizin aşk mevsiminiz kış
- +1 yıl
Yaz nezleside var o daha bir güzel.
- +1 yıl
Lafı yiyen ben oldum iyimi:)
- +1 yıl
ama sizin aşkınızın çiçekleri kışın açar
nane falan verme hapşırığı geçmesin kızın sana karşı :) - +1 yıl
Eyvallah çok sağol ya çok yardımcı oldun vallahi 6 aylık ömrüm var çok mutluyum aşk böyle bişey :)))
- +1 yıl
6 aylık ömür varsa kışa denk gelmiyon
direk kutuplara gidin kardeşim
aşkınızın en güzel mevsimi orada - +1 yıl
Tamam kardeşim çok sağol vallahi önerin için hemen bilet fiyatlarına bakıcam varımı yoğumu satıp giderim yine. Madem ölücem hapşırıklar içinde öleyim
- +1 yıl
sevgilinle huzur içinde hapşırın allah uzun ömür versin
salya sümüklü çocukların olsun mutluluk budur işte - +1 yıl
Amiinn Allah sanada versin kardeşim teşekkürler..
- +1 yıl
amin tşkürler :)
+1 yılYüzüne hapşırması vücut dilinde senin kadar öküzünü tanımadım ama para sende diye katlanıyosss işte demek, üzgünüm sevmiyor...
08 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bende para yok.
- +1 yıl
Cimri seniiii inkar et tabi böyle böyle zengin oluyor insanlar.
- +1 yıl
Yok vallahi yok sabah akşam çalışıyorum okuyorum ben.. He hiç param yok değil hapşırması için varımı yoğumu veririm.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum bir keresinde sevgilim gözüme tükürmüştü gerçekten varı yoğu verilesi bir an...
- +1 yıl
Ohoo siz evlenin bence kaçırma o çocugu.
- +1 yıl
Kaçırdım :D
- +1 yıl
Pardon elim kaydı link geldi :))
Yüzüne sçsaydı neyse de hapşırık varsa hoşlanıyordur, sevgi değildir o... Sçsaydı kesin aşktı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka alta inme ya midem kaldırmıyo :D
Off ne diyorsun HIV başladı yakında Aidse dönüşür.. Geçmiş olsun kardeşim aşk bu işte!
04 Yorumla- +1 yıl
Aşkımdan ölücem işte siz böyle erkek bulamıyosunuz Heheyyyt yazık size acıdım.
- +1 yıl
Kıskanma mutlu ol Allah sanada versin...
Sen Aids olmuşsun hala sevgilinin seni sevip sevmediğinin derdindesin:D
02 Yorumla- +1 yıl
3. oldun bronze madalyada sana. :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözlerinin içine bakarak hapşırdıysa kesin seviyordur ya başka hiç ihtimal yok kesin yani :D suratın balgam oldu mu merak ettim :D
03 Yorumla- +1 yıl
Evet balgamda sümükte. Yıkamadım hala duruyo o ondan bana bir parça hiç yıkamıcam öyle kalıcak hep. Onu hatırlatıcak bana.. Kurudu zaten yüzüm yapış yapış.. Gözüme girseydi balgam tam kesin inanırdım sevdiğinede gelmedi ki :(
Cevap sahibi+1 yılGöz degil dudaklarına degdiyse balgam sevmeme ihtimali yok. Sıfır yani. . Emin olabilirsin. :D
- +1 yıl
Ohooooo değdi tabi çok sağol yaa seviyo demek ki çok sağol :))
+1 yılKusaydı iyiydi. İşte o zaman gerçekten sevdiğini tam anlardın. Ama şimdi hapşırınca, bilemedim ben.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam bakalım kusturucam ben onu..
- +1 yıl
Hadi bakalım..
Yüzünü ıslattığına göre sana sırılsıklam aşık :( :(
13 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım cevap bu ya bende onunkini ıslatayım o zaman oda anlasın aşık oldugumu dimi?
- +1 yıl
Bu cevaba çok güldüm ya Eyvallah :D :D
+1 yılbu nası bı sorula bı bok anlamadım fulll cumle dusuklugu kroooo
03 Yorumla- +1 yıl
Damam angaralı gardaşım damam sen haklısın.
- +1 yıl
anlamadım mudur valla bı aıds oldum yazmısım bı hapsırdı falan yanı burada farklı bısey varda ben mı yakalayamadım
- +1 yıl
Kanka dalga geçiyorum milletle biri yazar sevgilim elimi tuttu seviyomu, diğeri yazar sevgilim gözlerime bakıyo seviyo mu. Ulan sevgilin zaten yok silah zoruyla beraber senle. Geçende sevgilim ayakkabı bağcıklarımı bağladı seviyomu diye bir soru gördüydüm bende niye bende böyle bişey sormim ki dedim.
kanka bence bu çok sakıncalı bir durum hamile olablirsin :(
03 Yorumla- +1 yıl
Olurmu ya erkekler hamile kalırmı saçmalamaaaa. Hem öksürmedi hapşırdı iyi oku soruyu saçma cevaplar vermeyin!!!
- +1 yıl
Trollüğümü trollemeyin işte ya :D
+1 yılne derdin senin? senin derdin ne? derdin ne senin? ne senin derdin? derdin senin ne?
00 Yorumlane ayrılması ya saçmalama benm de sewglm arada gözüme baktığın hapşuruo ama beraberiz
00 YorumlaTroll müsün, nesin lan?
01 Yorumla- +1 yıl
Off ya ne troll ü ben troll değilim tamam mıı? Video mu çekip atarım birazdan.. Sen soruma cevap ver vermiceksen çık git. Sevgilin yüzüne hapşırmadı diyede kıskanmaaa
+1 yılsevin abi yari öpüşmüş sayilirsin😊
05 Yorumla- +1 yıl
arada bir kokluyorumda koklaşmışta sayılırmıyız? ona göre sevincemde.
- +1 yıl
sevin yaa sevinmek seninde hakkin tabii
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ya sizde olmasanız. Umarım karşına öyle biri çıkar seninde gerçek aşkı bulursun.
- +1 yıl
ya hersey iyide keske dua etmeseydinn simdi kabul olur filann
- +1 yıl
İçten değildi o ya çaktırma :D :D
+1 yılKız ne diyo bu konuda? Öyle soruya böyle cevap
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşmuyo ya dedim sümükle balgam mı vardı bilmiyorum diyo üstüme gelme kafam çok karışık dedi. Seviyomu sevmiyomu oda tam bilmiyo bence.
Lütfen ama ya :( frengi sfilis olmuş olabilirsin
010 Yorumla- +1 yıl
Sen bu soruyu ciddi sandıysan beni yaraladın şu anda :D
- +1 yıl
:/ bu bence uygun olur :) Ciddi sanacaklar çıkıcak inanıyorum ben :)
- +1 yıl
Bak cevaplara bak yerlere yattım burada bak :D :D
- +1 yıl
Aldı aldı :D :D Allah'ım akıl fikir ver :D
- +1 yıl
EİC seçimde görsün :D Gizli yapsa iyide akıl etmedi daha dur :D
- +1 yıl
Ahahahahahaha :D :D Yarıldım resmen o üyelik gitti tamam kullanmıcak bir daha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAhahah ahaha bence seviyor:))
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm :))
Yarın sevgilim beni *ikti desen inanırım.
02 Yorumla- +1 yıl
Yarın sevgilim seni *ikti.
İnandın mı?
Seviyordur merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
Hmmmmmmmm Teşekkürler bende öyle tahmin ediyodum.
dışarıya bakarak olsaydı fenaydı şanslısın hadi
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ya tecrübeli insana güvenirim her zaman.
+1 yılHamile kalabilirsin dikkat et ;-D
01 Yorumla- +1 yıl
Öksürük değil hapşırık dedik.
+1 yılOha sen hapsirsaydin hamile bile kalirdi dostum
05 Yorumla- +1 yıl
Yok yaaa hapşırınca hamile kalınmıyo abartma sende cahile bak... Öksürük mü bu?
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Öksürünce kurtaj olunur aman aman
- +1 yıl
güzel cevap vermişsinde arkadaşın ağırına gitmiş galiba
- +1 yıl
Kürtajda yasak :// Off bir kere öksürdüydüm ama elbisesine doğru kalmışmıdır acaba hamile :((
ağzınada sıçarsa evet seviyodur
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar çirkinleşemem diğer muhabbetten bile midem kalktı :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhapşırınca aids kapılmıyo.
02 Yorumla- +1 yıl
Sende einsteindan bir parça var sezdim ben onu.
Cevap sahibi+1 yıl* malın tekisin yaa.
+1 yılBasliğa güldüm ya :D
06 Yorumla- +1 yıl
Amacımda buydu teşekkürler :))
- +1 yıl
Bos sorulan sorulari mi taklit ettin :D
- +1 yıl
He ya :) En son sevgilim ayakkabısını bağlarken yüzüme gözlerime baktı diye bir soru gördüydüm tamam dedim bu bana işaretti artık aylardır bu günü bekliyomuşum gibi geldi :))
- +1 yıl
Ay bende bakiyorum ayakkabimi baglarken hatta ben bagliyim mi dio kesin beni seviyor ayakkabi baglicak boru degil yani sizce seviyomuuu diyede bir soru bn paylasim :D
- +1 yıl
Paylaş paylaş 10 tane daha öyle soru göreyim kesicem kendimi artık :D :D
- +1 yıl
10uda benden olsun :-D
Kesin seviyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanii sonuçta o cesareti bulamaz seviyo ki hapşırıyo.
Bence seni aldatiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki başkasına öksürmüş müdür?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOsursa nolcaktı? :(
08 Yorumla- +1 yıl
Alta inmeyelim kanka tiksiniyorum oralardan üst muhabbet iyi :D
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman geğirsin :D
- +1 yıl
Tamam kola içirticem ama zorla olmuş gibi olmaz mı ki?
Cevap sahibi+1 yılYok kanks iftarda kola iyi gidiyo.
- +1 yıl
Yok ya kola değil zorla olan geğirtmek. Yani zorla yüzüme geğirtirsem zorla güzellik yaptırmış gibi olmam mı?
Cevap sahibi+1 yılİlk sen geğir, seninkini görelim şimdi de. Rekabet ortamı oluştur farketmez durumu.:Ç
- +1 yıl
Tamam bakalım denicem kanka sağol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :D
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri