Sevgilimin yüzüne tükürdüm?

Erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz birbirimizi çok seviyoruz ciddi dusunceler icindeydik fakat telefonda bir tartışma yaşadık. Bu tartışma benim makyajimdan başladı ruj sürmemi istemiyordu bende o öyle istiyor diye yapmiyordum. Benim yapmadığımi biliyordu ama hala yapma diyodu bende şakayla karışık inatlastim yapicam falan dedim ciddiye aldı sen benim sözümü dinlemiyosun hep bana karşı geliyorsun falan dedi ben başka birşeye sinirlenmistir diye alttan alip konuyu kapatmaya calistim ama o konuyu kapatamadı dahada acti en son bana hakaretler etti bagirdi cagirdi engelli, sorunlu, yerini bil, haddini bil diye bağırdı minnetsiz bir şekilde bu zamana kadar yine alttan aldım en son kadınlığını bil dedi ben o an sinirlendim defol diyip telefonu kapattı o da s... git diyip yüzüme kapattı. Sonra 3 saat sonra pişman olmuştur diye aradim barışmak için bana yaptığı dediği şeyleri savundu ve üstüne bazı laflar bazılarının üstüne tam oturuyor dedi. Ben zaten sinirliydim daha çok sinirlendim saygisizsin terbiyesizsin gibi konuştum en son 3 kere yüzüne tukurur gibi telefonda"tüh sana" diye tukurdum sırf tukurdum diye 1 hafta konuşmadık en son ben aradim özür diledim bin kere sebeklikler yaptim bu seferde seni artık istemiyorum inancim yok sana simdiden yuzume tüküren sonra neler yapar diyo seviyorum ama istemiyorum artık diyo ben ne yapmalıyım? Acil
Sevgilimin yüzüne tükürdüm?