İçinizden geldiği gibi mi davranırsınız yoksa iltifat etmekten kaçınır mısınız?

Sırf gönlü olsun diye içimden gelmediği halde iltifat edebilirim, fakat bunu çok sık yapmam. Kendin gibi olmayı da ilişkinin bir parçası olarak görmelisin. Karşı tarafın gönlünü hoş tutayım derken kendi mutluluğundan oluyorsun.
Benim iltifatım eylemli olur :) zira sevgi eylem gerektirir. Örneğin görselde iltifat var bana göre ;) benim iltifatım sarılıp kokusunu içime çekmektir. Benim iltifatım bana hazırlanan yemek için hazırlayana teşekkür etmektir. Benim iltifatım saymakla bitmez ama bil bakalım Ne eksik? ;)
Aşırıya kaçmadan yere ve zamana göre yaparım. Hiç beklemediği bir ortamda ince bir vurgu yaparım. Bu ve bunun gibi iltifatların daha büyüleyici olduğunu düşünüyorum.
Aşırı olan her şey bir süre sonra insana itici ve sıkıcı gelir. İltifatın değerini hissedebilmesi adına sürekli yapılmaması daha uygun bence.
Cevap
71Cevap
cılkını çıkarmamak gerek..
her şey dozunda güzel
Merhaba,
Evet ederim. Ne yapsam aşırı olur aşırı gelir. Bokunu çıkarma derler hep! 😅
Canları cehenneme! 😅
Kadinim.
Helalim..
Bir tanecik sevdigim.
Yuregine vuruldugum.
Gozlerine kurban oldugum.
Gelecegim, hayallerim, yillarca bekledigim..
Sensiz olamadigim, sensiz yapamadigim.
Yoldasim.
Cocuklarimin annesi.
Prensesim.
Kokusuna doymadigim.
Kalbimin sahibi.
Ruhumun titresimi.
Her anım.
Nefesim, sicakligim, eridigim..
diye sever, askimi yansitirdim sanirim sevdigim kadina..
Sevgilim hakettiği kadar iltifat, ihtiyacı olduğu kadar anlayış görür. Herkes bir insanla yaşamak ister. Karşısında insan olmadığı zaman kişiler boşluğa düşer. Nasılsam ve o anda duygularım ne emrediyor ise öyle davranırım.
Aşırı iltifat sevmem ben anlamamda o ne öyle vıcık vıcık elimin tersiyle vururum, azıcık adam olsun yani. Tabi çokta erkeksi olmasında herşeyin bir ayarı vardır sjsjsh
Sevgilinin veya benim içimden aşırı iltifat edip ilgi göstermek geliyorsa, içimden geldiği gibi yapar yaşarım. Karşımdakinin de öyle yapmasını isterim.
Aşırıyı geçtim, neredeyse hiç etmem. İçimden geldiği gibi davranırım. Bana da sürekli iltifat edilmesinden hoşlanmam.
Benim sevgilime aşırı iltifat etmem ya da az iltifat etmem ya da hiç iltifat etmemen O kızın karakterine bağlı bir durumdur.
Kızdan kıza değişir Bunu her zaman söylüyorum.
Her kızın dili farklıdır.
Herşeyin aşırısı zarar fazla kaldırırsam bir yerlerini sonrasında indirmekle uğraşırım gerek yok bunlara:D
Şöyle söyliyim utangaç bir yapım var ama iltifat ederim onu çok sevdiğimi gösteririm davranışlarımdan☺️
hayır kırkta bir yalakalıktan hoşlanam sürekli yapılan şey yalakalıktır bence. arada bir yaparsan taylı olur sürekli yaparsan mallık olur bence
Daha çok etsin tabiki de ama yapmacık olmasın
Bazen yeri geldiğinde gediğine oturturum iltifatı :P
Yeterince, aşırılığa kaçmadan iltifat etmesini severim.
İltifatta ölçüyü kaçırmak, pek samimi gelmiyor bana...
"Aşırı" kilit kelime. Her şeyin aşırı fazla. Makul oranda, pek tabii yerinde ve zamanında ederim evet.
Ederim lakinn sevgilim bana iltifat etmesinnn görseldeki gibii olsun ben iltifattan sayarımm 😉😊
Bazen yükseliyorum durduk yere nereden rastladım bu deliye diyordur
Sürekli iltifat büyüsünü bozar dozunda iltifat mutlu eder benim görüşüm bu yönde.
Yüz alır fazla iltifat ettikçe beni değersizleştirir. Başka şeyler ilgisini çekmeye başlar. Oyğzden gerek yok
Laf arasinda beklemediği anda ederim.. cok daha masumca oluyor.. sasirip kizariyor falan 😂
Kesinlikle ters teptiğini bildiğimden hayır sadece hakettiğinde ederim
Gerçekçi bir yapım var. Aşırı şeylerden de hoşlanmam. Laf kalabalığı etmeye gerek yok.
hakediyorsa ederim hatta bazen öyle sözler kullanırım ki vay be bu ben miyim der 😂
Etmem herseyin bir dozu var yapmacikliga gerek yok.
Ederdim. Ama şimdilerde fark ediyorum hiç karşılık almıyormuşum...
benim mıç mıç iltifattan içim bayılıyor, ayda yılda bir etsin tam etsin.
Çok fazla iltifat ettiğim zamanlar olmuştur hayatımdaki erkeğe.
Dozunda olması daha iyi. Yeri geldiğinde tabii etmek gerekiyor
Ederdim artık etmiyom işe yaramadı zaten fazla ilgi alaka her insana iyi gelmez herkes taşıyamaz
Pek ilyifat etmem şöyle bir maaziye bakıyorumda hep yermişim ben yaa zuahha.
Hiçbirşeyde abartı, aşırılık sevmem. Güzel söz söylenir elbet ama her zaman degil.
Icimden geldigi gibi davranırım ama iltifat vsde binde bir cıkar belki
Hayır, hiç tarzım değil öyle şeyler. Hatta biraz odun olduğum doğrudur ilişkilerde. 😅
Erkeklere odun derler, bence yakışmaz..
@Драгон_Кинг maalesef yapabileceğim bir şey yok 😄
İşte bir düşünür diyor ki "Bunu nasıl değiştiririm diye düşünmeyin, bununla yapabilir miyim diye düşünün".. sanırım doğru cümle bu.
@Драгон_Кинг yapıyorum 😄
İyi, kolay gelsin o zaman..🙂
@Драгон_Кинг teşekkür ederim, sana da 😇
Sırtım yere gelmez bu saatten sonra, seninde duanı aldıktan sonra..😉
Bu devirde iltifat etmeyi kızlar laf atmak diye algılıyor çoğu iltifat nedir bilmez
Ediyorum da karşımda kimse olmadığı için havaya gidiyor, ihtiyacı olana gidiyodur umarım
Evliyim ama kardesim bile hala nasil askim canim bebegim li oldugumuzu anlamior. bol kavga ederiz ama kocami seviorum onun benle ugrasmasinida mutfaga gecerken bir yanak gelirken bir dudak her zaman aski zate tutar
Herşeyin aşırısı zararlıdır. Bir güvercin gibi düşünelim çok sıkarsan sıkılır, serbest yani ilgisiz davranırsan kaçar. Dengeli olmak zorundasın kaldı ki kadınlar özelinde bahsetmek gerekirse, sözden çok hissetmek ister.
asla etmem oldugundan farklı göztermek onu zehırleyebılrı
Sürekli iltifat eden birine karşı tutumumda herhangi bir farklılık olmaz, övgüye aç biri değilim, günlük ve sosyal hayatımda egomu yeteri kadar tatmin edebiliyorum. İçimden geldiği şekilde davranırım.
Sevgi iltifattır demek. Ederim tabi.
Hissettigimi icimden geceni soylerim iltifat ya da baska bir sey...
Hissettirmek gerek bazı şeyleri sözlerin inandırıcılığını kaybettiği bir zamanda yaşıyoruz
Sevgilim. olsa ederdim ama yok Şu an sen tatlli bir kadin olarak bile iltifat duymak istersin
cok fazla aşırı iltifat sıkıcı olur kararında ve dozunda olan iltfat övgü yerinde olur
Günlük şiir yazarım. Allah böyle bir yetenek vermiş.
İltifat ederim ve iltifat duymak isterim.
Içimden geldiği gibi.
Evet onu çok seviyorum.
Sevgilim olunca söylerim.
İçimden geldiği gibi, geliyorsa ederim
Hiç bir şeyin aşırısını sevmem.
aşırı yapan samimiyetsizdir bence
İltifat etmeyi pek beceremem
Her şeyin fazlası zarar.
No sevgili no iltifat taktik yok🤣
Şu an sevgilim yok ayrıldık bee
Çok da şımartmamak lazım
Latifelerden nefret ederim