İltifatın ne olduğuna bağlı. İş vereni kadındır performansı ve duruşu için etmiştir ne güzel derim mesela. Bir büyüğüdür terbiyesine demiştir. Ama karşı cins birisi herhangi bir fiziksel özelliğine işve cilve yaparak yanımda iltifat ederse rahatsız olurum ve ona dik dik bakarım 😅 kavga edecek halim yok ama dediğim gibi rahatsız eder bu durum beni o kişiyle mesafe koyarım aramıza
İltifata ve eşimin verdiği tepkiye göre benim tavrım tepkim değişir. Olgun karşılaşabileceğim gibi iltifat edeni komalık da edebilirim. Hiç belli olmaz.
Kıskanırım ne olacak 🤭 hababam sınıfı sınıfta kaldı filmin de şaban ile badi ekrem semra hoca dan etkilenmiş gözleri düşmüştü de orada fena kıskandım 😅 nedeni semra özdamar a aşık olduğum için o aşk mektupları badi ekrem in havalı hareketler yapması ama sonucunda elini kırıyor 😂 çok da güzel oluyor ve Şaban tokat yiyor hadi Şaban da suç yok ama hababam sınıfı yüzde yüz suçlu okuldan atılmak için kendileri kaşındı semra hoca yine iyi dayandı hababam sınıfı yalanlar söyledi bir şey demedi tek ayak üzerinde durma cezası aldıkların da laf soktular yine bir şey demedi hababam in aşk mektupları yazdığını öğrendi yine bir şey demedi sabır etti ama hepsi birlik olup yazınca artık sabrı kalmadı temiz kalpli anlayışli olduğundan affetmeyi Tercih etti
Manitamin yapılan iltifata verdiği tepki benim için karşı tarafa vereceğim tepkiden daha önemli yani ben öyle sevgilime iltifat etti diye kimseye tepki yapmam
Nasıl iltifat ettiğine göre değişir, eğer kadının bi tarafları oynamıyorsa iltifat edebilir, bir şey demem. Benim için asıl önemli olan sevgilimin tepkisi, konuşma şekli ve verdiği cevaptır.
Sevgilime neden iltifat ettiğine göre değişir. eğer kendi yakın arkadaşıdır tabi ki iltifat edebilir seviyeli şekilde. ama hiç tanımadığım samimiyet olmadığı birisi ise uyarırım
En İyi Görüşler