AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Kaçamak dediğiniz şey basit bir şey mi ki bunu bu kelimeyle şirinleştiriyorsunuz?
Bence affedilmez de.. neden başkasına bakma gereği duymuş?
Hayır tabi ki ama kaçamaklar güzeldir tecrübe ile sabittir tadı bir başkadır orası ayrı...
Böyle yapa yapa aldatmayı normalleştiriyorsunuz. Gelecrkteki kızlarınıza torunlarınıza olan oluocakkk
Evliysen nere kadar affetmicen bir hafta mı yoksa boşucan mı ona göre yorum yapalım
Taviz tavizi saha sonrada duyguları suistimal etmeyi getirir. Yaşandı onaylandı bir kere affedince tekrar affedeceğin düşünülüyor ve tekrar aldatılıyorsun ve artık ilk aldatmadaki gibi acemi olmuyorlar:)
bir kere affedersen gerisi gelir..
affedilmemeli..
bir kere kacamak yapan Surekli yapıcaktir onun için geregi yoktur bence
Kadının ekonomik özgürlüğü varsa kendi ayaklarının üstünde duruyorsa affetmez ama tersi ise sineye çekiyor ister istemez maalesef
Kadın yapsa erkek affeder mi sence? Ihanetin affı olmaz düşüncesi bile berbat bir his
Ben affederim
@Müsavirbeyyy yalan 🙄
Çok affettim yalan değil
@Müsavirbeyyy arazi genis sanırım hayli
Kötü bişey olarak görmez bunu kızlar genelde geniş olmak sana göre kötü olabilir de
@Müsavirbeyyy bilemiyorum ters bize
Saygı duyarım
@Müsavirbeyyy elbet
Aldatma yaşandıysa karşı tarafı dinlenmeli. Ona göre karar verilmeli.
Affeden kadın zavallıdır kusura bakmasın ne kadar çok severse sevsin
Şeytan orada gizli zaten. Hangisi tek bilemezsin artık.
Beni kimse aldatmaz O konuda içim rahat Güvenilir olmayan insanları hayatımdan def ettiğim için No problem
Ne demiş namık kamal: severim belanızı karı skip hatunumu aldatacagama
Uzun, süslü laflara gerek yok. Cevabım açık ve net ; hayır!!
Kisasakisastir benim için 😈
Mantıklı
Empati kur. sen öyle bir şey yapsan seni anında boşardı hatta üstüne herkesle senin hakkında o*rospuydu abi yea diye konuşurdu senin böyle bir soru sorman saçmalık.
Kaçamak mı kopartırım, bakalım kendisi beni başkasıyla öyle görse dayanabilecek mi
15 günde bir ayrı kadınla yatmak en doğal hakkımız:)
Bacın annen de aynı hakkı savunsa hoşuna gider miydi?
@Paryanchoo Sen masturbasyon yapıyorsun diye veya evlilik dışı ilişki yaşıyorsun diye annein de masturbasyon yapması veya evlilik dışı ilişki mi yaşaması lazım. Bunları her yaptığında anneni masturbasyon yapmaya veya başkasının altına yapmaya mı gönderiyorsun?
Ananla bacını da inşallah 15 dakikada biri skiyorlardır P*zevenkkkk!
@zorladın o başındaki başörtüsüne yazıklar olsun. Sorsan muhafazakardır. Ağzında si... k ortalıkta dolanıyorsun. Ağzına yakışmış. Saksocu seni.
Soran kişi sende eğer Allah inancı, sevgisi, saygısı, korkusu yoksa kimsenin başörtüsüne karışamazsın. Kaldı ki istediğgibi örtünmek herkesin hakkı. Sen zinayı hak görüyorsan önce kendine bir bak.
@LimonluPastanınHüznü Ben görüşümü belirtirken, gülücük emojisi atmışım zaten. Benim bir görüşüm üzerinden kimsenin benim anneme , kardeşime vb saldırılması doğru mu oluyor?
bir kere yapan ikinciye neden yapmasın. Şey gibi düşün kötü birşey ilk defa yapıyorsan tereddüt edersin ikinciye üçüncüye bu tereddüt daha da azalır
Hiç kimsenin tek ya da çok gecelik aldatması affedilemez. Affedilmemeli. Affeden bir daha aldatılmaya kendini hazırlasın.
Asla asla asla. Arkadaşlar, aldatmak doğrusal bir çizgidir, yani ne demek bu, bir kere çizginin öteki tarafına geçtiğinde hep geçer.
Bir kere effedersin sonra bu beni seviyor deyip gene yapar gene yapar 2. Şans 1. sine ihanettir unutma
Nasıl yani senle birlikteyken başkasıyla tek gecelik ilişki yaşarsa tabi ki affedilmez yine yapar aynısı ni senden sıkılmıştır
aldatmanın tek geceliği ya da başka bir şekli asla affedilemez
Evliysen eger affedilmez ve cinsel yaklasımında sana bulunmuyorsa niyeti sana iyidir ihtiyacıdır fakat sayet varsa sana yaklasım kac engele
Kesinlikle affedilemez. Bir defa yapan yine yapar. Sadik olmayacaksa guven olmaz zaten, oyle bir olaydan sonra da o guven eskisiyle ayni olmaz.
sana kalmış neden yaptıgına duruma sartlara görede degişir ama genelde tek sefer yapan ikinci seferede yapar ama bazen yapmayada bilir
Bunu yapan adam taviz verilince yine tekrarlar. Bu tekrarlar ise biryerden sonra karısını da aynı yola çekmesine neden olur. O yüzden affetmem.
bir kere yapan bir daha yapar şimdi sen tek gecelik kaçamak yaptı diye affedersen diğerini de affedersin diye düşünüp yine yapar. yol ver gitsin
Tek gecelik olsun veya olmasin ihanet ihanettir ve bunun affi olmaz
Amaa sonra yine bir gece olur hiç iki gecelik olmaz ☺️
Bu işin tek seferliği, iki seferliği yok. Herkesin aklı başında.
Affedin ki bir daha ki kaçamağına hazırlık olsun :D
Hayır bence affedilemez çünkü yaptığı hata değil farklı bir işleme kaçıyor
her yasta yapar oyke yapan,30 dada 40li yaslardada yapar
Affediyorlar genelde bilin istedimmm
Aramızda kalsın ama 👍👍👍👍
tek seferlik kaçamak kaçamak değil mi bu nasıl mantık
Bu soru zor bir soru tartışmaya açık bir konu o yüzden yorumsuz
Abi var mı böyle birşey ya kendine yakıştıran affeder
Erkekler hep aynıdır bir kere yapan o tadı alan bir daha yapar
Bir kızın tek gecelik ilişkisi affedilmeyeceğine göre?
Bir kere yapan yine yapar, karşı koyamaz.
Edersen sonrakilere göz yummuş olursun
Yokdaha neler adına da kaçamak demişler
😂 aynen haklısın 🙂
Affedilmez, devamı gelir.
Affeden kadınları tebrik etmek lazım
O kadar ga*at değilim
Affederim belki ama ondan sonra sadakatim biter
Affetmiş olmanın bir anlamı kalmıyor o zaman değil mi bence affedilmemeli
Canım affetmek istiyor belki
Tabikide saygı duyarım benim aklıma şu geldi istediği hazzı sende bulamayan biri başkasıyla yeni tatlar denemeye karar verdiyse yedekte kalırmıydın?
Hayır afferdim belki ama bende onu aldatırdım
Eğer öyle bir niyet içerisine gireceksen ayrıl gitsin kendi hayatına bak:) ama yok ben onun canı acısın istiyorum o yüzden aldatırdım diyorsan e tabi intikam soğuk yenen bir yemektir
Erkeğim ama böyle birşey affedilmez.
Hayır bir kere yapan bin kere yapar
Affeden kadınlar mutsuz 😎
İhanetin affı olmaz, affeden midesizdir
Midesiz olduğumuzu da bu vesileyle öğrenmiş olduk
Ne mutlu size o zaman
Bir tarafın kanka kafasında bir tarafın ise kezban kafasında olup kadını mallaştıran erkeği doğuştan fatih kabul edenlerin ülkesinde bu anlayışla karşılaşmak elbette şaşırtmadı 😅
Kesinlikle kabul edilemez.
Sen de yap ödeş bence
Kavatlığın affı olmaz
Yok affedilmez eski kız arkadaşım affetmemişti
Vay şrfsz😂
Derken
Affetme yapan yine yapar bacım
Hayır çünkü biz yapsak onlar affetmez omurgalı olmak lazım
Herkes aynı değil