• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeğin tek seferlik kaçamağı affedilir mi?

beyazorkidem
beyazorkidem Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
614
Yapay Zekaya Sor
- Affetmek şey mi dostum? Ah düşünceli sevgilim ben günaha girmeyim diye başkasıyla yatmış fjdjdjdj.

#beyazorkidem😘
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Afedilmez ama! ..aması şu;
    "Dişiler üremek için "en güçlü seçeneğe" (maddî konuda güçlü/zengin veya kişilik konusunda güçlü/karakterli erkeğe) odaklanırlar. Soyun devamı için öncelik güç ve güvenliktir. Sonrasında ise bu genleri geleceğe aktarmak uğruna canlarını bile feda edebilirler.

Erkekler ise üremek için en güzele (görsel bakımdan en sağlıklı addedilene) ve "en fazla seçeneğe" (birden çok kadına) odaklanırlar. Soyun devamı için sağlık ve sayı önemlidir. Anneliğin kutsal olduğunu düşünen herkes erkeklerin aldatma güdüsünü de kutsal bulmak zorundadır.

Çünkü biri üredikten sonra genlerini geleceğe aktarmaya yönelik güdüsel tavırla canını bile hiçe sayıyordur, diğeri ise daha çok dölleyebilme mantığı (güdüsü) ile birçok kadına yönelmek için tüm düzenini mahvetmeyi, kadınını kaybetmeyi göze alıyordur. :)
    İnsan araştırdıkça, öğrendikçe ne bir kişi, ne bir makam, yahut düşünceyi kutsal buluyor ne de bunlara düşman kesiliyor.. Bilgi, insanı, "yücelten" ya da "yeren" düzeyden "objektif" mertebeye ulaştırıyor. O sebeple bilgiye aşığım.
    Elbette aldatma etik, ahlâkî ve mantıklı değil. Tamamen hayvanî bir içgüdü. Fakat bir kadının da çocuklarını canı pahasına tüm hayatının merkezine koyup kendini, hayatını (kişisel zevk ve ihtiyaçlarını), erkeğini ikinci plana atması hatta yok sayması da çok insaflı, mantıklı bir yaklaşım sayılmaz. :) İşte burada hayvanlardan ne kadar ayrışabildiğimiz devreye giriyor".. Eğitim bu yüzden önemli..

8
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mozzzarelllagirll
    Mozzzarelllagirll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Tek seferlik olduğu ne malum? Ne olursa olsun ben affetmem. Aldatmayacağına garantide verseler "Bir kızla konuştu, 5 dakika geç kaldı, aradım ilkinde açmadı acaba aldatıyor mu?" diye düşünüp dururum.

《Bir kere aklına şüphe düştü mü insanın, suya bulaşan yağ gibi temizlemesi imkansız bir durum olşuyor. En iyisi dök o suyu, kır o kabı. Su da bulunur, kap da ama harcadığın vakit, işte o çok zor..》

《Şüphe insanın içine bir kere düştü mü, yavaş yavaş kurt gibi yer içten içe..》

《İnsanın içine kuşku, şüphe girdimi bir kere Nefis gibi bir daha bırakmaz seni. Bütün dostlukların, bütün samimiyetin katilidir şüphe ve kuşkular..》

0
    0 Yorumla
  • ZeytinliGofret
    ZeytinliGofret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bu konuda herkesin düşüncesi farklı olabilir. Şimdi bakıyorsun gerçekten de herkes birbirini aldatıyor. Bazı kişiler diyebilir mesela, hani aldatıcaz, bari bilgimiz olsun, kimle yaptığımızı bilelim, başımıza da bir bela gelmesin diye eşler birbirlerine bu durumu açılabilir. Böyle çiftlere saygım var, istediği hayatı yaşarlar, isterlerse grup yapsınlar beni ilgilendirmez. Ben evlenmedim, etmedim, cinsel ilişkiye girmedim, 10 sene evli de kalmadım, bilmem bu konuları ama kendimi tek eşli olacakmışım gibi hissediyorum. Aldatma olacağına ayrılık olur yani aldatmak da şerefsizlik. Ben kaçamak yapan birini asla affetmezdim ama daha çok free style takılan çiftler birbirlerine pek de bir şey demezler diye düşünüyorum. 😃😃

0
    0 Yorumla
  • Barıscorpion
    Barıscorpion Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır affedilmemesi lazım, tek sefer yapan bir daha yapar ve bu sadakatsizliktir, şerefsizliktir. İlişkiye vereceği zarar hariç 2 tarafında duygularına büyük bir zarar verir. Bi kere bunlar ne biçim soru ya bide bu soruyu soruyormusunuz? Sorulmaması ve affedilmemesi bilincinde olmayan gençler var demek. Bu soruları çoktan aşmış ve olgunlaşmış gençler yeni nesilde yok demek. İlişkileri sevişmek ve öteye gidemeyen bir duygusuz bir his zannediyorsunuz. Yazık..

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

133

Cevap

143

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Devamı olmayacağından emin olsam bile affetmem..

7
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Erkek / Kadın farketmez affedilmemeli.

6
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Daha affedecek kadın dünyaya gelmemiştir gadası

1
    2 Yorumla
    • beyazorkidem
      beyazorkidem
      +1 yıl

Çok var kuzum ben sana anlatmıştım hatırla bir tane 🙂

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      +1 yıl

Hmm aynen demiştin 😂

Yorumla
  • şükran2323
    şükran2323 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Asla
    Affetmek demek, onursuzluk demektir
    Erkeğin, güç makamı mevkisi için kısacası konforlu bi hayatın getirisi için kadınlık onurunu ayaklar altına alıp bunu kabullenmek demektir
    Tbi bunu kabul etme yönteminin farklı versiyonuda çıkmış galiba
    "Kadınların anneliği ne kadar kutsalsa erkeğin çapkınlığını da o derece kutsal görmek gerekiyormuş"
    Şimdi her hazırda yazılan bilgiyi ezberleyen arkadaşlara sözüm
    Annelik kutsaldır evet"çünkü annelik demek fedakarlık demek, ana rahminden hayata gözlerini yumduğu son ana kadar onu her türlü kötülükten, kazadan beladan korumaya çalışmak demektir
    Azcık hastalansa gecelerce başında bekleyip, gözyaşı pınarı kuruyana kadar ağlamak demektir gerekirse allaha beni al onu alma yeterki o yaşasın demektir.
    Anneliğin kutsal olmasında yatan asıl sebep budur
    Hadi anneliğin kutsallığını kabul ettim de
    Bunun tam zıt biyolojide yaratılmış erkeğin çapkınlığını normallleştirip buda yetmiyormuş gibi annelik gibi bi kavramla eşdeğerde tutup böyle bi zihniyete geçmenin altındaki saçma sebep nedir?

1
    0 Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Aslaa. İhanet edeni hayatımda tutmam, bu konuda çok hassasım.

8
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kaçamak kelimesi başlı başına af demek zaten. Bu kelimenin lugattan çıkarılması gerek.

Diyet yapan kadının çaktırmadan kaşıkladığı Nutella'dır kaçamak olan. Aldatmak aldatmaktır, ne tek sefer ne ikinci şans, hiçbir koşulda affedilemez, affedilmemeli.

Affedenin kendine saygısı yoktur.

4
    0 Yorumla
  • Caesaris
    Caesaris Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Aşağıda ahkam kesmiş kızlar affetmem diye de, burada ihanete uğradım aldatıldım affettim tekrar aldattı bilmem ne diye günde 100 tane gönderi oluyor ve nedense her kadın affetmiş birilerini bugüne kadar çok duydum dinledim. Ama aşağıya baksan hiçbiri affetmez. Enteresan.

3
    4 Yorumla
    • ebk_86
      ebk_86
      +1 yıl

Kral yargı dağıtmışsın

Yorumla
    • Caesaris
      Caesaris
      +1 yıl

Amacım o değildi ama okuyunca farkettim biraz öyle olmuş :) gerçekler bunlar

Yorumla
    • Melankoliiii123
      Melankoliiii123
      +1 yıl

Bence bunun temel nedeni kadinin hala bir seyler hissediyir olmasidir ama gereksiz bir cabadir ne kadar seversen sev karsindkai seni gozden cikarmis cok net. Ve su acidan bakmak lazim dunyada 7 milyar insan var ve insan omru max 60 yil. Hayatınızın sonuna kadar siz aldatmış ve mutlu olmadığınız iliskiyi neden secersin ki? Yol vermek lazim belki sizi aldatan kisi de baska iliskisinde daha mutlu olacak ayni sekilde siz de. Gereksiz caba olarak geliyor

Yorumla
    • Caesaris
      Caesaris
      +1 yıl

Zaten aldatılanı affedin demedim. Ama hepsi ediyor neredeyse bak %90ınız affediyordur. E heralde sevdiğinden affediyor zaten ama ben sebeplerini irdelemedim ediyorsunuz işte sadece neden aşağıda ahkam kesmiş bütün kızlar anlamadım sadece %10 girenler yorum yaptı herhalde 😂

Yorumla
  • _Creeper_07_
    _Creeper_07_ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Erkek adam kimseye kaçmaz, kalbinin attığı yerde durur.

6
    1 Yorumla
    • sadist_sereyyy
      sadist_sereyyy
      +1 yıl

🖤🖤🖤

Yorumla
  • Doquukn
    Doquukn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Affedilmez. Bir erkek olarak söylüyorum benim hayat felsefem şu ben başkasının karısına kızına bakmazsam onlarda benimkine bakmaz ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama ben buna inandım bu şekilde yaşamayı tercih ediyorum ilerde belki benim de bir kızım olacakHani belki onu da aynılarını yapacaklar bir erkek gelip tek bir kerelik takılıp gidecek o kız kendi ne kadar kötü hissedecektim ve o benim kızım olacak benim yaptığım şeylerden dolayı onunda aynı şeyleri yaşayacağını düşünüyorum ve asla bu tarz şeyler yapmıyorum umarım bir gün herkes böyle düşünebilir

2
    0 Yorumla
  • lKahin
    lKahin Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Bu sorunun cevabı çok nettir aslında. Fakat aldatılma konularında, saftirik arkadaşlarımız taviz vere vere sayı daha da artıyor. Bu nedendendir ki evlilikler 7 ay sonra mahkemede son buluyor. İkili ilişkileri geçtim bu tavırlar iş yaşantımıza da bulaşıyor , aile yaşantımıza da. Hele kimileri vardır bir de tanrıyı kandırmaya çalışıyor , okadar aştı insanlar kendini :d Sonumuz hayrola.

1
    0 Yorumla
  • Blackjack666
    Blackjack666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

Uçkuruna bugün sahip çıkmayan yarın da çıkmaz senin tercihin göz yummak sana kalmış. Umarım videodan uyarı yemem ama soruna karşılık aklıma ilk gelen bu oldu 🙂

https://www.youtube.com/embed/K7vNAjmrKGk
    1
    0 Yorumla
  • Doquukn
    Doquukn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Affedilmez. Bir erkek olarak söylüyorum benim hayat felsefem şu ben başkasının karısına kızına bakmazsam onlarda benimkine bakmaz ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama ben buna inandım bu şekilde yaşamayı tercih ediyorum ilerde belki benim de bir kızım olacakHani belki onu da aynılarını yapacaklar bir erkek gelip tek bir kerelik takılıp gidecek o kız kendi ne kadar kötü hissedecektim ve o benim kızım olacak benim yaptığım şeylerden dolayı onunda aynı şeyleri yaşayacağını düşünüyorum ve asla bu tarz şeyler yapmıyorum umarım bir gün herkes böyle düşünebilir

2
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.

Erkeklerin fıtratı tek eşli değil ki.
    Yaradılışları gereği bir çift güzel bacak ya da meme gördüklerinde kan kasıklarında toplanıyor ve beyinlerine yeterince kan gitmiyor. Yani o sırada mümeyyiz sayılmazlar.

O halde önce şunu sormamız gerekiyor kendimize: Bu cürümü işleyen erkek suçlu ya da kabahatli midir?

2
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Neden kadın aptal mı veya bunu yapan erkek kadını mı aptal görüyor. Böyle düşünen erkek varsa onun zihniyetine tükürürüm. Daha yetmez de RTÜK oldugu için bu kadar edebimle yazıyorum. 😁😂Bunu yapan kadın bile olsa aynı şeyi düşünürüm. Kadın diye de saygı göstermem beklenmez.

2
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Elbette hayır. Kaçamaklar bitmez yoksa

13
    1 Yorumla
    • AloneAngel_A_
      AloneAngel_A_
      +1 yıl

Cok haklisin 👏

Yorumla
  • OverNow
    OverNow Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Bu tam anlamıyla kendime saygım yok davranışıdır. Aldatılıyorsan affetmeyeceksin.
    Çünkü aldatmak, elinden bardağı düşürmek gibi bir şey değildir ki özür dileyesin. Göz göre göre isteyerek ve bilerek yasağa bulaşmaktır. Kişi tercihini yapmışsa da size sırtınızı dönmek düşer.

0
    0 Yorumla
  • HeIIobitches
    HeIIobitches Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Önce güzelce bir özür beyan etmeli kesin olarak bana tekrar güven vermeli ki affetme gibi bir durum elimde olsun ben buyum canım isterse diyen cook kişi var ve onların yanında kalmaya karar verenler de affettim falan diyor gururlarını ucundan kurtarmak için kendilerini kandırıyorlar halbuki af dileyen yok sineye çektim denir ona

0
    0 Yorumla
  • asdastlaar
    asdastlaar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Bence bir birlerini hala seviyorlarsa birbirlerini affedebilirler Bu konu hakkında şöyle bir bence yazmıştım isteyen bakabilir Sadakatsizliğe Rağmen Affetmek ve Yola Devam Etmek Mümkün mü? ↗

0
    0 Yorumla
  • pllyna
    pllyna Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Başıma geldi
    Ve ben inanılmaz bir tesadüfle hemen ertesi gün hatta sabahına öğrendim 😂
    Allah işte. Buzzzz gibi soğudum.
    Haşimi görünce şok geçirmişti, konuşmuyorum, yüzüne bile bakmıyorum. Ne oldu, bişey mi oldu? Cevap bile vermedim. Öğrendiğim öğrendiğinde de açıklamaya çalışmıştı. Dinlemedim bile.
    Sadece sesi kulağımı tırmalıyordu.
    Öylesine anlamsız.

0
    0 Yorumla
  • MinikCenavarr
    MinikCenavarr Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kaçamağı tek seferliği affedilirse olay sigaraya yeni başlayan bir kişi gibi olur bir taneden bişey olmaz deyip hata üstüne hata olur

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Eğer o aldatmayı hazırlayan sevgili ise affetmek mecburiyetindedir.. Yok keyfi ise biraz zor olur derim.

2
    0 Yorumla
  • Kadoooş
    Kadoooş Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kaçamakmış. Tüküreyim ben onların kaçamağına. Ne kadar da yüzsüz yüzsüz kaçamak diyorlar bir de?

3
    0 Yorumla
  • HerBokAlinmis
    HerBokAlinmis Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Affediyosanız biz obje değiliz falan diye çemkirmeyeceksiniz burada uslu uslu erkeğinizin başka kadından gelmesini bekleyeceksiniz yuvanız da?

1
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bir kere yaparsa (yaptıysa) devamı mutlaka gelir, ister bay ister bayan olsun. Tek seferlikle yetinmez insanoğlu..

1
    0 Yorumla
  • Nick_Fukarasıı
    Nick_Fukarasıı Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.

Aldatmak ilk önce beyinde başlar sonra yatağa düşer en son da kalbe… Zehir gibidir bir kere izin verirsen belki bedenin ölmez ama ruhun ölür.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Hiç kimsenin kaçamağı affedilmez. Bir defa mili yavşadı ise o artık yavşayarak gezer. Bırak gitsin dostum :)

1
    0 Yorumla
  • isinegelirse
    isinegelirse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

bana yapılsa asla affetmem. ben yaparsam beni öldürdün öyle bir gavadlikla hayatıma devam edemem çünkü

1
    0 Yorumla
  • ilkbahar_Esintisi
    ilkbahar_Esintisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 89%
    +1 yıl

Erkeğinde kadının kaçamakları affedilmez ben bizzat affetmem

2
    0 Yorumla
  • DreamWhileAwake
    DreamWhileAwake Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Hıhım oldu. Tek seferle kalmaz o asla. Affettin mi arkası gelir.

2
    0 Yorumla
  • Aurelya
    Aurelya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Aklı varsa ya hiç yapmaz ya da yakalanmaz :)) Affetme mevzularına girmiyim olayın gidişatı ve şekline göre değişir. Kim garanti vereblir tek sefer olduğuna dair...

3
    0 Yorumla
  • Bilirkişi_m
    Bilirkişi_m Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Affedilmez ayrılıp kaçamaklarını kendi başına yapsın

1
    0 Yorumla
  • Neutro1
    Neutro1 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Tek seferlik kelimesi olayı kurtaramaz. O haltı inaan ya yer ya yemez 😂

1
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Bir kez yapan surekli yapar ve bir kez affedersen ömür boyu affetmek zorunda kalırsın 😊

1
    0 Yorumla
  • RoyHarper
    RoyHarper Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

Yok artık ya kesinlikle affedilmez affeden nin aklından şüphe ederim.

1
    0 Yorumla
  • Fanboyblink
    Fanboyblink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Affedilmez ve bunun cinsiyeti olmaz 2 cins içinde gecerli

1
    0 Yorumla
  • Sirocider
    Sirocider Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Asla affedilmemeli, bir süre sonra kaçamak değil kısmen alışkanlık olur.

1
    0 Yorumla
  • LaStCaCa
    LaStCaCa Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bence olmamalı ama tabi seviyor diyelim ve karşısındaki sevmiyor ise geçiçi ayrılsalar hakkıdır

1
    0 Yorumla
  • mutsuzben47
    mutsuzben47 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kimsenin kaçamak hakkı yok, erkek kadın farketmeksizin.

1
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 83%
    +1 yıl

Erkekler hormonlarına yenilip yanlış şeyler yapabilirler. Bu sevmedikleri anlamına gelmez. Eğer gerçekten seviyorsan, bir şans daha verebilirsin. Tekrarlanıyorsa aldatmalar, herkesin kendi yoluna gitmesi daha hayırlı

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Bu konunun teki çifti yok. İnsan bu hakareti kendine yediriyorsa bir yerlerde sorun var demektir. Ayrıca aldatmak hiçbir zaman tek seferlik olarak kalmaz. Uzun bir boynuz koleksiyonu beraberinde gelir.

0
    0 Yorumla
  • 1princesssm
    1princesssm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle bence aldatmayan erkek nerdeyse hiç yok. Ne kadar severse sevsin elbet gözü kayıyordur. Elbet başka ten istiyordur. Gizlice yapanların çok olduğunu düşünüyorum. Allah göstermesin ama başıma gelse kesinlikle affetmem.

0
    0 Yorumla
  • hafifrüzgarG
    hafifrüzgarG Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hayır affedilmez neden affedilsin bir kadını yanlışlıkla mı altına aldı ya da kadın üstüne gökten mi düştü bile bile yapılan şeylerin affı da bahanesi de özürü de olmaz deneme tahtası değilim

1
    1 Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

erkekler çok eşlidir hanım efendı eşini affeden modern kadınlar var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

one ya ben günaha girmiyim diye 🤪😂
    sen benim hem günahım hemde svabim ol der bir ömür beklerim ulan.

1
    0 Yorumla
  • Horrorcore
    Horrorcore Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Affetmeyin. 99 kere affetmekle 1 kere affetmenin arasında hiçbir fark yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Dropaline_
    Dropaline_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Gebertirim. Kaçamak isteyen ciddi ilişkilere girmesin. Bunu kaçamak olarak görüyorsa ben de gider başkaları ile takılırım. Bir kişiye bağlı kalmayan adama ben de sadık kalmam.

1
    0 Yorumla
  • Melankoliiii123
    Melankoliiii123 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Yapamadiklari sadakati kacamak olarak anlatacak kadar zayif ve gucsuz bir erkek milletiyle karsi karsiyayiz. Erkekler siz bizi hic hak etmiyorsunuz🔪

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle affedilmez. Hayır. Asla. B*k mu var? Kendisine sahip olamıyor mu?

2
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Duruma ve şartlara göre olabilir. Aslında hbs, hcv testleri istesinler biraz da zaman acaba gebe kalacak mı? Tam affediyormuş arkadan bebek geliyormuş. 😀

0
    0 Yorumla
  • hevesvese
    hevesvese Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Mantık olarak bakarsak Edilebilir. Art-eksi olarak olumlu olumsuz yönleri kıyaslarsak. Sonuç bu çıkar. Hissi davrananlar bu düzenin daima mağdurları olarak kalacaklardır

0
    0 Yorumla
  • Saw89
    Saw89 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

aldatacaksan ayrılacaksın şerefsizliğe kılıf aramayın

1
    0 Yorumla
  • ssszy
    ssszy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Affedilmez. Bahaneye bak bir de sen günaha girme diyeymiş. Sana zerre saygısı yok seni sevmiyor değer vermiyor. Eğer sevseydi, saygı duysaydı, değer verseydi zaten aranızda böyle bir konu geçmezdi. Affedenler de kusura bakmayın da aldatılmayı hak ediyorsunuz bir kere yapan iki kere de yapar. Kaçamak diye birşey yok bahane hepsi. Bir insanın kendine saygısı varsa zaten affetmez çünkü affedilecek bir durum değil.

0
    0 Yorumla
  • mezarcı23
    mezarcı23 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.

Kadınlar için erkeğin kaçamak yapanı makbul zaten genel olarak istisna kadınlarımız üzerine alınmasın.

1
    0 Yorumla
  • Pfhares
    Pfhares Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Affetme, aynı hatayı yapmaması için bir sebep yok ki. Üstelik yakalanmadan önce sana karşı daha özgürdü sonrasında ise pişmanlık ve ezilmişlik duyduğu için daha da bunalacaktır.

1
    0 Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bol keseden sallayanlar baş köşeye yerleşmiş.
    Sorsan hepsi doğruluk timsali😀😀😀

Başıma gelmeden bir şey diyemem.

1
    0 Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

.

Asla aldatmak aldatmaktır.

Kaçak vb gibi isimlendirilince olay değişmiyor.

Cinsiyet gözetmeksizin affedilmez.

.

1
    0 Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Him sanirim bu affeden kisiler basim agridi git sunu becer seni affedicem diyorlar ya da cok fena ezigim baska carem yok diyorlar :)

1
    0 Yorumla
  • ByMş123
    ByMş123 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeği Kadını Farketmez. Bunu Affederek 2. Kaçamağı Yapmasına Vesile Olursun Sadece. Seven Biri 1 Kaçamak Bile Yapmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Affetmem unutmamı sağlamaz ne yazık ki başına hep kakarım sağlıksız bir hal alırım o yüzden yakalamamayı tercih ederim diyelim

4
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu yorumumu hanım arkadaşlar şöyle algılamasın gurursuz kadın falan diye büyük konuşmaktan hep korkmuşumdur hayat bize neyi nasıl sunacak bilemeyiz belki de affetmek zorunda kalacaz belki mecbur olucaz

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Güzel konuştun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Yani yaşamadan bilemezsin. Bazen ne kalmak istersen ne de gidebiliyorsun. Çok zorrr

Yorumla
  • pastacı_meryem
    pastacı_meryem Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.

Bir kere yapan her kere yapar sen aynısını yapsan affeder mi?

2
    0 Yorumla
  • d0inyal
    d0inyal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Affedilmez. Gitsin kaçtığına canım herif sinirlendim şimdi

2
    1 Yorumla
    • Berkay_Deviren
      Berkay_Deviren
      +1 yıl

tamam sakin ol geçti hepsi😅😂

Yorumla
  • Devamını Gör (216)
Devamını Gör(261)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin tek seferlik kaçamağı affedilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeğin tek seferlik kaçamağı affedilir mi? 110 cevap verildi
Erkeğin tek seferlik kaçamağı affedilir mi? 300 cevap verildi
Erkeğin tek seferlik kaçamağı affedilebilir mi? 73 cevap verildi
Aldatan erkek affedilir mi ? 26 cevap verildi
Başak erkeği affeder mi? 9 cevap verildi
Ayrilinca hemen başkasıyla buluşan erkek affedilir mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨