+1 yılTek seferlik kaçamak denen şeyin kadını erkeği Asla yoktur Eğer gerçekten birini Seviyorsa bir sevgililik durumu veya evlilik durumu varsa kesinlikle kesinlikle o kişiye ihanet edilmemeli bunu hem insanların kendisi zaten affetmez Yani toplum affetmez hem de Allah'ın katında hiçbir zaman yeri olmaz onun için dedim ki bunu ayrım yapmayalım kadını erkeği Asla yoktur Eğer gerçekten birine bağlı insan yani sevgili isen veya evliysen başka birisine yan gözle bakamazsın bir kere Her şeyi geçtim zaten dediğim gibi dinde böyle bir şeyin affı Asla yoktur
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Aldatanı affeden insan affetmeyenlerin, dövenlerin, sövenlerin birer model olmaları gibi bir modeldir sadece. Her birinin kendine göre ayrı ayrı sebepleri olmakla birlikte tümünün sebeplerini bilemeyeyiz fakat burda işkembeyi-i kubradan sallayan davarlardan/kezbanlardan bin kat daha insan olduklarını söyleyebiliriz.
Bu insan ezik, silik, yalnızlıktan korkan, çok seven ve sevgiden gözü kör olan bir insan olabileceği gibi çiçek gibi bir insan da olabilir. Ancak ülkemizde erkek kafası %70 oranında kanka kafasına, kadın kafası da %70 oranında kezban kafasına tekabül ettiğinden erkeklerimizin ve kadınlarımızın çoğunluğuna göre bu insan itin popona sokulacak bir insandır. Erkeklere göre "kabul edilemez" kadınlara göreyse "karaktersizlik" gibi algılanmasının önü açık olan bu davranış aslında gayet olası bir davranıştır. Ancak elbette ki kendini mal olarak gören kadınlar ve kendini fatih sanan erkeklerin dünyasında böyle bir opsiyon bulunmamaktadır. Bizde kadın hayvan yarısı gibi bir şeydir. Mundar oldu mantığıyla başkasına yar edilmez, oracıkta ya ölüme terkedilir ya da öldürülür. Aldatanı affedene saydırılan bunca hakaretin kökeni de bu anlayıştan gelir.
Şu kendinden %100 emin tiplerin bir çoğu böyle bir testi çok sağlam hak etmektedir bence. Hiçbir mevzu için çok geniş atıp tutmamak lazım. İhtimaller denizinde dibi boylamakta bir ihtimal sonuçta.
Sadece aldatan ve aldatılan arasında olup bitecek bir meseleyle ilgili cümleye başlarken de en azından “kendi adıma” denmelidir. Çünkü her insan kendi kararını verecektir.00 Yorumla
İhanetin affı olmaz, tek seferlik diye bir şey yoktur. İleride birkaç sefer daha düzenler. Alıştıktan sonra haçlı ordusu gibi olur canı sıkıldıkça sefer düzenler.
160 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bu aldatmak olur. kaçamak değil. her önüne gelenle yatana adam denmez
274 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim o kadar yorum arasından seçilmek mutlu etti
- +1 yıl
Dislike aran erkeklerin suratına tüküreyim sana sana kurban kardeşim
- +1 yıl
@melahatablacom Çok teşekkür ederim ben sadece doğru olanı söyledim
- +1 yıl
al kardeşim al bütün kukular senin olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun teki çoğu mu var allah askina aldatma aldatmadir. Tek gecelik diyerek kendinizi kandirmayin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir kere aldatan sürekli aldatır affedilmemeli
40 YorumlaBir kere yapan gene yapar mantığı düşünüldükçe affedilmemeli.
150 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılkimse zırvalamasın herkesin kocası da karısı da instagramda tinder da snapchatte geziniyor, erkeklere kadınlara bakıyorlar, bazıları ile konuşuyorlar sohbet ediliyor vs. yapmasa bile içi gidiyor o kişiyi takip etmek için kocasından ya da karısından gizli gizli yapıyor, herkesin canı bir şekilde heyecan farklılık yasak olanı yapmak istiyor belli bir süreden sonra, bunu bazılara gerçeğe uyarlıyor bazıları içinde bastırıyor. İçinde bastıranda aldatıyor bana göre gerçeğe uyarlayanda. Buna böyle bakarsak yüzde 80 in gözü ya da gönlü dışarı kayabiliyor. Kimse ahkam kesmesin boşuna...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ne olacak bir sefercik olmus affedin diye yorum yapanlar olmus. Soru kadinin tek seferlik kacamagi affedilir mi olsaydi boyle demezlerdi ama bir seferlikten ne olacak diye. Bunun cinsiyeti yoktur. Hala erkek yapar hatadir olur diyenler var. Kadinin bu seyi size yapmasini kaldiramiyorsaniz sizde ayni gurur, ayni kalp kadinlarda da var. Istemediginiz bir seyi karsi tarafa yapmayin. Bir seferlik olmus demek olmaz. Hicbir erkegin kadina bir seferlik olmus affediyorum diyeceğini sanmiyorum. O kadin ordan kan cikmadan cikarsa ne alâ. Bunun aynisi da erkege olma olmamali. Cinsiyetcilik yapmaylim lutfen. Bu tarz sorulari cevaplarken bir tarafinizi dusunup ne olacak bir kereden demek yerine ya bunu bana sevgilim/karım bir defaligina bile yapsa ne hissederdim diye dusunmekte fayda var.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asla, affedilmez. Erkeğe sorun bakalım, kadının bir geceik kaçamağı affedilir mi diye? Evet, affedilir derse siz de onu affedin.
Arkadaşlar aldatmanın bir seferi, iki seferi olmaz. İnsan olan bunu kendine yediremez. Ne erkeklik onuruna, ne kadınlık gururuna sığmaz.21 Yorumla- +1 yıl
👍🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek mumkun belki bu muhattabina kalmis. fakat asla hakli ya da mazur gorulemez aldatmak kotudur tek gecelik falan diye gecistirilemez bir defa cinayet isleyen affedilsin gibi birşey olur... Evet affetmek isteyen eder ama bu yapilan terbiyesizliği islenen gunahi temizlemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer karşıdaki erkek aynı durumdakadını affedebilecekse kadın da fazla sorun yapmamayı başarabilirse olabilir? Tabi bu erkek de affeder mi demek için test yapmak gerekmiyor. Bizzat adamın tepkileri bunu belli eder. Evlilkte en önemli şey sadakattir. Aksi boşanma sebebidir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes affedilmez diyor da bu kadar aldatmaya rağmen neden boşanma o kadar olmuyor. Yani insanlar affediyor. Belki içinden affetmiyor ama dışaroya karşı affediyor
228 Yorumla- +1 yıl
@pelinkr83 bence bu kadar aldatmaya rağmen boşanma az. Zaten kadın yaparsa kadın mahkeme yerine kara toprağa gidiyor
- +1 yıl
@pelinkr83 bu dünya ya da öbür dünya meselesi değil ama bu durum. Kişi affedebiliyor görünürde onu demeye çalışıyorum.
- +1 yıl
@pelinkr83 erkekler genelde affetmez. Yani kadın cinayetleri, kadına şiddetten bunu anlayabiliriz. Ama özellikle ekonomik bağımsızlığı olmayan kadın ise görünürde affetmekten başka çare bulamıyor. Bence özellikle daha varoş denilen bölgelerdeki kadınlar için geçerli
- +1 yıl
@pelinkr83 herkes kendi yoluna mı gitmeli.
- +1 yıl
@pelinkr83 neden bu kadar katılık. Hata yapan kişiye ikinci şans verilmesi lazım değil mi.
- +1 yıl
@pelinkr83 karşı görüş ya da aldatmayı mazur göstermek için sormuyorum. Sadece sohbet güzel gittiği için soruyorum. Kişi, aldatırken kaybetmeyi göze almaz. Çünkü kaybedeği birşey olduğu aklına gelmez. şu an bunu konuştuğumuz için kaybedecekleri olduğunun farkına varıyoruz. Hem erkek hem kadın aldatırken sevgilini-eşini düşünmez
Soran+1 yılsizi eklemistim ben
- +1 yıl
@cicekseven ben sizi ekledim
- +1 yıl
@pelinkr83 bir anlık gaflete düşemez insan diyorsunuz
- +1 yıl
@pelinkr83 siz mükemmelliyeycisiniz anlaşılan. Ben yapmıyorsam o da yapamaz konusunda çok katısınız
- +1 yıl
@pelinkr83 bu tartışma daha çok su kaldırır. Mesele benim kabul edip etmemem değil. Başıma gelmedi. Şimdi belki bol keseden atıyorum ama ben insanların ikinci bir şansa ihtiyaçları olduğuna inanıyorum
- +1 yıl
@pelinkr83 evliyken mi yaşadınız bu olayı
- +1 yıl
@pelinkr83 işte evliyken farklı sevfiliyken farklı oluyor. Bence evlilikte hemen vazgeçilmiyor. Sakin kafayla karar verilir. Ama sevgiliyken rahat yol verirsin. Birincisi detoplumun rolü yadsınamaz
- +1 yıl
@pelinkr83 umarım isrediğin gibi bir adamı bulursun
- +1 yıl
@pelinkr83 rica ederim güzel bir sohbetti
+1 yılNeden "erkeğin" ? Erkek olunca tek gecelik kaçamaklar meşru mu kılınıyo? Ayrıca kaçamak ne mk nası bir kalıplaşmış masumlaştırma çabası kelime oyunudur bu o sanki ortada bir ihanet aldatma yokmuşçasına.. Affedin tabi midesizseniz
10 Yorumla
+1 yılİlk veya değil ihanet ihanettir. Seven kişi ihanet etmeyi düşünürken bile sevdiğini düşünüp vazgeçmeli bence. Bunu yapmıyorsa ya çok sevmiyordur ya da bir şeylerden memnun değildir başkalarında arıyordur.
10 Yorumla
+1 yılHiç kimsenin hiç bir kaçamağı affedilmemeli bence. Aldatmak ihanet etmektir, hainliktir. Güveninize, sevginize ihanet etmiştir.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHatayı affetmek kendine yaptığın en büyük hakarettir.
Erkek adamsa yalnız sevdiğiyle yetinir.
Velakin erkek olarak kaldıysa, eğer küçücük karakteri ile onu yalnız bırakmak en iyi seçenektir...00 Yorumla
+1 yılAffedin be ne olacak ki Duygusal bir birliktelik olmadıysa ve hala sizi seviyorsa bir hata yapmış affedin. Sonra da hatanın birazının da sizde olduğunu kabul edip Tekrarlanmaması için, önleminizi alın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir isteği varsa bana söylemeli ikinci kadını seve seve davet ederim ve ona müthiş bir seks yaşatırız ama gizli saklı aldatmaya yönelmesini kabul edemem.
41 Yorumla- +1 yıl
Omg işte aranılan hanım...
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaffeden de çok affetmeyen de.. kişisel bir seçim. ben affetmem.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. İhanetin ne olursa olsun affı olamaz bir kere yapan emin ol 2. si için fırsat kolluyordur iyi akşamlar 🤞🏼
20 Yorumlaşimdi kadınların hepsi affedilmez herkes eşit diyo ama tartışma sırasında serseri gibi bağırıp çağırıp sonra da cinsiyetini kullanıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyolar ona ne dicen
02 Yorumla- +1 yıl
Tartışma sırasında cinsiyetten gelen fiziksel üstünlük ile döven, öldüren de var. Bence konuyu hiç oralara çekmeye çalışma.
+1 yılAllah aşkına ! Erkekleri başımıza taç ediyosunuz neden mi? Hep erkek aldatır kafasıyla erkekler simarir. Biz yaparız kadınlar yapamaz. bide neden affedilsin? Kadın aldatsa aynı erkek aldatsa aynı lütfen bırakın şu erkek aldatmacalari ! Bazı erkekler gördüm, ben yaparim çünkü ben erkeğim dediğini gördüm ya!! Bu nasıl zihniyettir? Eğer öyle bişey basina gelirse affetme aynısını yine yapar. Yaparsa da sanada hak düşer bu böyle kim benim gibi düşünüyor?
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey kesinlikle affedilmez.
Sen bir kadını/erkeği seviyorsan sevgili veyahutta evliysen işte her neyse ona bağlı kalmalısın.
Bunun affedilebilir bir tarafı asla yok, olamaz da.00 Yorumla
+1 yılSevgi güven yara alır ve hiçbirsey eskisi gibi olmaz
30 Yorumla
+1 yılAffetmedim 8 aydır kul köpek oldu herkes haddini bilecek! Köpek sadık olsaydı şimdi it gibi havlamazdı.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin
- +1 yıl
@mazott06 köpegi ona hakaret olarak kullandım cumlede yanlış mi anlama çekiliyor
+1 yılModern cagda ilişki modeli biraz değişti bence. Seks tek odak hiçbir zaman olmamalı. Bu nedenle tek gecelik kaçamak konusu bence biraz demode
11 Yorumla- +1 yıl
senin oldu mu gecelikk ilşkin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAffedilmez. Tek şart senin de tek gecelik bir kaçamak yapman ve bunu affetmesini beklemek olur. Bunu da yapmazsın zaten.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmeksizin aldatılmayı kabullenenin kendine saygısı yoktur. İster erkek Karun kadar zengin ister kadin afrodit kadar güzel olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffedilmez zira bir o b*k* bir kere yiyen bir daha da yer emin ol ve affedersen şayet kaybeden üzülen yıpranan hırpalanan sen olursun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle saçmalıkmı olurmuş canım kesinlikle affedilmez aynısını kadın yapsa erkek affedermi bence affetmemelide
10 Yorumla
+1 yılkadın veya erkek aldatan ŞEREFSİZDİR affeden ONDAN DAHA ŞEREFSİZDİR...
KİMSE ALDATILMAYI HAK ETMEZ HİÇBİR ŞEY ALDATMAYA SEBEP OLAMAZ...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok vallahi badboy sevmeyin dürüst erkekler de var. Aynı şey kadın için de geçerli
20 Yorumla Affedilmez tabiki bide erkek diyon. Serefsiz lik bu erkeklere öyle bir müsade izin verilmemiş
20 Yorumlakimse aldatılmak haketmez kadın da erkek de. Affedilecek bir tarafı yok bunun.
20 YorumlaTek ya da çift fark etmez kaçamak ihanettir. Duygusal, fiziksel kısa uzun ne olursa olsun aldatmak tanımına girer hepsi. Affı yoktur bende
00 YorumlaHayır tabii ki. Böyle biri seni tekrar aldatacaktır. Senin onu affetmen, onun aldatma fırsatı kazanması demek.
00 YorumlaBir kere yapan hep yapar kesinlikle affedilmemeli. Bana kalırsa affetmek büyük bir erdem değil büyük bir aptalliktir. Bu konu da netim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo affedilmez mi ya. Hatta tek kırıldığım nokta neden beni çağırmadılar 3lu yapardık olurdu.
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kadın olabilir tek gece ya da devamlı bir ilişki olabilir bunun adı ihanettir , seven insan ihanet etmez. Affedilmez.
00 Yorumla Uçkuru düşük olanın hicbir şeyi mazur görülmez cinsiyeti fark etmeksizin
10 Yorumlaasla affedilmez bir kez yapan bir daha yapar nokta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen affetmem. İlişkinin başında da kırmızı çizgi olduğunu belirtir buna meyilli biriysen beni hiç oyalama diye açıkça söylerim. Yaparsa da sonu net ayrılık.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuçları göğüslemek derken? Kimse kimseyle oyalanmak zorunda değil hayatındaki bilmem kaçıncı insan olmak zorunda değil. Türkiyede eşi tarafından aldatılan kadınların ayrılmamak sebebi gidecek yerim yok, ekonomik özgürlüğüm yok, çocuğum var onlara ne olacak vs gibi kaygılardır. Kimse kendisini aldatan biriyle birlikteliğine devam etmek istemez.
aldattığı kadına bağlı kadın russa 2 3 seferi affedilir :D
10 Yorumla
+1 yılAffedilir. O da kız arkadaşının yaptığını af edecekse eğer ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. neden affedılsın kı kadın yapsa erkek hemen ayrılır?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBenle beraberken yaptıysa aldatmadır affedilmez. Öncesinde yaptıysa beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılBir daha yapmayacaksa o güveniverecekse olabilir... ama gevşemiş don g@tte durmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne erk ne kadin affetilemez. bu boku ya yeme yata yetiysen yakalanma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere affedersen ondan sonra olacak her şeyi affedersin
10 Yorumla Aldatmanın teki çifti olmaz. Aldatma aldatmadır. Affedilecek bişey değildir. Bir defa bunu yapan birisinde çok defa daha yapacak potansiyel vardır. Zaten karakteri düzgün olan birisi böyle bir ş'sizliği kendine yediremez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide affedilmez bu kaçamak değil bilerek yapılmış bir seçimdir yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek adam arada kaçamak yapacak , abartmayın bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılAsla. Bir de taviz mi vereceğiz? Bazen birini affetmek yeni hatalar yapmasına fırsat vermektir!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Tek seferlikse affedilmez. Bu zevk alındıktan sonra tek seferde bırakan mutlaka cezalandırılmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Sevgili değilken yapmışsa affedilir de sevgiliyken imkansız
00 Yorumlatek gece kaçamak , zamanla olur 10 kaçamak.
acıma, acınırsın.00 Yorumla
+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz. Dolayısıyla affı da olmaz.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin yapmasını bırak kadınınkini bile affeden bir erkek terk ediliyor bu devirde!..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Aldatıyor işte şeref yoksunu tabii ki affedilmez. Aynısını kadın yapsa kaçamak olmaz adı.
00 Yorumla
+1 yılaldatmanın tek gecesi mi olur ya. Asla affedilmez tabi ki de
00 YorumlaTabi affedilir canım sizin gibi iyilik sever insanlar böylelerini çok seversiniz
00 YorumlaSeninle tanışmadan önce isterse 20 defa ilişkiye girsin bunu affetemkte bu sorun yok bence
00 Yorumlasende aldat onu bir kereliğine mesela birini öperken ki resmini at bakalım ne diyecek
00 Yorumla- Devamını Gör (236)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat