Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim salak olma fake hesp acmissa amaci farklidir ayni sey benim basimada geldi sonra telefon numarami istedi salak gibi verdim sonra bende uygunsuz yerlerimin fotografini istedi tabiki veedim mesajlarina cevalta vermedim şu an olayin ustunden bir yil gecmesine ramen sapigjm oldu hep ariyor mesaj atiyor amaci farkli onun sacmalama askik nasil olsun yav bir dusun mantikli geliyor mu seninkide degil mantikli sadece begeniyosun cocugu konusmaya baslagincada zihninde ideal erkek tipi yaratmis sadece bubdan ibaret asigim diyerek cikmaz yerlere sokma kendini kendini kandiriyorsun asik degilsin oda degil guven bana
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEninde sonunda o konuya gelicek sadece guven bana hemde benimki gercekyen cok kotuydu benden yasca buyuk birde abim yasinda bie adam bulasma fakelere bir arkasasimda fake biriyle tanisti bulustular adam 35 yasinsa biru cikti butun fake hesaplarin amaci ayni inanmiyosan fake hesap ac sende fotografa da etekli goguss dekolteli bir foto koy mesaj at ona bak hemen neler yaziyor
Cevap sahibi+1 yılBence sen cok iyimsersin ama pisman olucaksin o zaman anlayacaksin ne semek istedigimi
- +1 yıl
fake olan oglan degildi kizin kendisiymis anamadin galiba :)
Cevap sahibi+1 yılaa ben akşam saat 4 te yanıtlayınca uyku sersemi olayı ters anlamışım o zaman -_-
En İyi Cevaplar
+1 yılbence gercegı soylemelısın. fake hesapla askınız yalan olur bu sekılde duzgun bır ılışkı yasayamazssınız kım oldugunu soyleyıp kendını goster ona bu sekılde %50 sansın olur sonucta dıs gorunus pek onemlı degıldır kendın gıbı davrandın degılmı?
00 Yorumla
mübarek git konuş acı çektirme çocuğa. senin ona cevap vermediğin, onunla konuşmadığın her dakika azap oluyor ona.. insan sevdiğine bunu yapar mı? sen söyle gerçekleri kendi versin kararını ama hem fake açıp kandırıysn, hem konuşmayarak acı çektiriysn!! yapma, lütfen yapma, yazıktır. iki ihtimal var; ben senin ruhunu sevmiştim ama bedeninde güzelmiş der, ya da sana çok kızar, bir daha görüşmeyelim der. ama bu kararı vermek onun hakkı. suçsuz bir inana acı çektiriyorsun, yapma...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk senin hesaptaki resmine değil düşüncelerine , başka şeylerine aşık olmuş demekki. Sen seni görünce aşkı biter diye mi korkuyorsun. Gönder bir resim doğalından. Hala eminmisin de ve buluşun mesela.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden olması o kadar zamandır bir güven oluşmuş aranızda. Dediğin gibi önce hesaptan konuş baktın herşey yolunda sonra yüzyüze konuş onca zamanki emeğinize yazık olmasın en azından.
Cevap sahibi+1 yılrica ettim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu duruma maruz kalmış bir erkek olarak yazıyorum.
Karşımdaki kişinin ailevi problemleri vardı anlattığına göre hep onu sahipledim hep ona destek olmaya çalıştım. Konuşmaya başladığımız günden sonra bir kadına bile gözüm kaymadı hayatım boyunca hep sadık yaşamış biriyim onu beklerkende öyle oldu. Hep onu bekleyerek ona kavuşacağım günü bekledim. Sonuç ne oldu? :) Fazla sadakatin karşılığı her zaman ihanettir. Bunu yapan kadınlar sayesinde hayata küsen bir çok erkek var onlardan birisiyim :)
bütün özgüvenim kırıldı artık insanlarla normal bir sohbet dahi edemiyorum. İşin en kötü tarafı bu derdi insanlara anlatmaya utanıyorum.00 Yorumla
+1 yılİşte Türk kızı, başka hiçbir milletin yapmayacağı yapacak tek akıllı kadın milleti bunlar.
:)))
Bana bu akıl küpü olan Türk kızları fazla geliyor...11 Yorumla- +1 yıl
faceboka telefon numarasını yazıp sonradan da sapık dadan dı dıye aglayan kız klasik türk kızı bunlardaki beyni kuşa taksalar yeminle kuş ters ucar hahahaha:D:D
+1 yılGörüş gitsin. Kaçmakla eline ne geçecek ki? Eğer düşündüğü gibi biri olmadığını anlarsa zaten bitecek ama belki de daha çok sevecek aslında senin aslını. Fake hesabından daha iyi olmadığını nerdn biliyorsun ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerçeği snlat madem.. Fake hesap dediğin ne yani.. hesep hesaptır işte yanlışı Bağdat'tan döner. ala... ala!!!
00 Yorumlaarkadasmıs gıbı davran cok samımı olursa ızın verme zamanla samımıyetını dusur ayda yılda bı konus unutur ama şu an cok asıkken caktırmaadan arkadas ol
00 YorumlaZamanında benim de başıma geldi bu olay. Kız tahminlerimden de güzel çıkmıştı. 1 ay görüştük. Saçma bir bahaneyle terk etti beni. Çok koymuştu bana. :D
06 YorumlaNasıl biriydinde kendini ne olarak gosterdin niye bu kadar korkuyorsun cocuk kabul etmiş iste
08 Yorumla- +1 yıl
Tamam da belki fotograftaki kisiyi begendi ona gore kafasinda kurdu fotodaki kisinin ozrllikleri olarak senin ozelliklerini biliyor fotodaki de guzelse senin ozelliklerinde hosuna gitmisse sevmrmesi icin bir neden yok tabi.. fotodski kızdan cirkinsen gerçeği acikladiginda giderse seni srvmemis oluyor malesef ama hala gitmemis ve konusmaya devam ediyosa seni seviyordur
+1 yılaaçıklayacaksın gerçekleri ama ben olsam baya bir bozulurdum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. ona ergen olduğunu ergenlik yapıp başkasının fotoğrafını kullandığını söyle
sorun hallolacaktır. mutlu günler dileriz.10 Yorumla
+1 yılUlan madem işi aşk düzeyine getirdin. AŞIRI BAĞLANINCA NİYE KENDİNDEN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYORSUN? Siz karı milletini anlamak mümkün değil..
00 Yorumlaniye fake hesaptan konuştun ki, yani kendini begenmıyor musun
03 Yorumlao igrenç şeylere hata diyosa hesabın fake oldugunu duyunca da bişey demez heralde :D
02 Yorumla
+1 yılIyide o sen diye fake kizi seviyo biliyosun dimi :)
17 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini güzel buluyomusun? Tamam bulusalim de mekani soyle o gelir sende sonradan baska bir masaya oturursun seni tanimiyo ne de olsa :D Çocuk yakiskliysa sende hani kendine güveniyosan git konuş ama güzel değilsen yapma böyle bisey ters tepw bilir
- +1 yıl
Bu sefer kendi hesabindan mesaj yaz konuş birazcik kusura bakma yapmak zorundasin bunu çocuğa yavşa seni beğendim vs vs. Karşilik alirsan fake hesaptan yol verirsin ona kkurtulmus olursun :)
- +1 yıl
Kendini ifşa etmicen farkli kisiymis gibi konuscan nefret eymesi icin diyosunya hani fakeyi seviyo simdi gercek hesabinada karsilik verirse olumlu yonde ben sana guvenmistim sen hemen arkadasima sattin beni de kurtul. Yoksa fake hesaptan yazdim gercek hesabim. bu ordan konusalimde konumak istiyosan seviyosan
Bence karşılık ver seviyorum diyorsun denemekten zarar gelir mi?
04 YorumlaLa arkadas böyle kızlar var mı ya? bize neden denk gelmez anlamm anasını satayım
07 Yorumlaben o degılım de fake hesap o de belkı ılımlı yaklasır
01 Yorumladoğruyu anlat ve buluş tabi foton fakese o iş biraz zor çünkü fotodaki kıza aşık olmuştr fake fotoyla mı tanıdı seni?
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı sey banada oldu bir süre konusmayınca unutuyosun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ama o resimdeki kıza aşık oluyo bunu kabullen
Peki ne oldu sonucu bende aynı durumdayım merak ediyorum
11 Yorumla
+1 yılsebi o kadar iyi anlıyorum ki simdi fake olduğumu çaktı ablası polis şikayet etse ceza alır mıyım
00 YorumlaMerhaba şu an bende aynı durumdayım nasıl çözdün acaba
01 Yorumla- +1 yıl
Naptınız bende aynı durum
Ahahah soruya bak yaa yasak askk :Ddd
01 Yorumlaçocuk ayvayı yems geçmş olsn=))
01 Yorumla
+1 yıl80 kilo musun :D
12 Yorumla- +1 yıl
genelde fakeler öyle oluyo :D e çok mu çirkin tin :>)
Seviyosan ne duruyon la?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska bir kizin resmini mi gönderdin?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHee bende yaptim onu ya cok kotu bursey acayip koyuyor insana
Cevap sahibi+1 yılValla kizim hayal kiriligina ugrar. Yani mesela benim arkdsm cok gzul sarsndi ben onun resimlerini gnderrdm konstklarima hep sari papatyam derlerki falan
O reklamlardı dersin bişey olmaz :D
00 YorumlaGit konus bence. s. s. s
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılseviyosan git seviş bence
10 Yorumla
+1 yılFake aşkı fucker o çocuk :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmek zamanı filmini izle tam sizi anlatıyor
01 YorumlaGerçekleri şöyle dostm
00 YorumlaO fakeden güzelsen hiç bir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılsen canlı gordun mu kı bunu ne askı hemen
01 Yorumla
+1 yılSon durum ne aynı şeyi yaşadım
00 Yorumla
+1 yılbana mesaj atabilir misiniz😔
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım of napıcaz lan
01 Yorumlafoto fake mi?
110 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir fotoya bircok erkek tav olur zaten. sen o fotoyla muhabbet ettiysen o cocugun affedersin ağzına etsen katlanır. güzel fotoyla kandırmışsın yani o seni sevmiyor fotodaki kızı seviyor. daha muhatap olma bence tabi bu sadece bir öneri. bir de o fotodaki kızı gösterirsen sevinirim :)
+1 yılSeviyosan git seviş.
00 YorumlaBuluş bence
04 Yorumla- +1 yıl
buluşma yerini ayarlayın de ki buluşmadan önce benim elimde çiçekler olacak beni görünce gel yanıma otur. Buluşma yerinde pek de güzel olmayan veya yaşlı bir bayan bul çiçekleri eline tutuştur lütfen tutar mısınız hemen gelicem işim var de ve saklan. Buluşacağın kişi bakalım ne tepki gösterecek :D
+1 yılSeviyorsan git öp
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Açıklarsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. YAŞ -15 SANIRIM
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen onunla
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılH b
+1 yılbu aşkın üstüne yürü
00 Yorumla
+1 yılAgir psikoymus
00 Yorumlao aşkta fake olur
00 Yorumla