Fake hesap açtım ama bu sefer ben tuzağa düştüm?

Fake hesabım var eğlence amaçlı açtığım bir hesaptı, yalnızlıktan ve can sıkıntısından milletle konuşuyodum... sonra biriyle tanıştım ama yemin ediyorum ki tam istediğim gibi biri gözlerine baktığım an ''işte bu'' diyorum. Çok iyi anlaşıyoruz ama benim ben olduğumu bilmiyor işin kötü tarafı baya bir konuştuk ben şimdi çıkıpta ona diyemem ki ''bu ben değilim'' diye offff o kadar kötüyüm ki onu çok seviyorum bütün hata bende biliyorum ama gerçekten öyle böyle biri değil bu tam istediğim gibi biri ama şansıma tüküreyim ben böyle olacağını bilseydim yaparmıydım hiç böyle bir şey :( en doğrusu vazgeçmek biliyorum ama o da çok zor gerçekten aklım fikrim sürekli onda... ne yapıcam ben nolur söyleyin ilk defa bu kadar çaresizim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben size yaptığım yanlışı devamlı yüzüme vurmanız için soru sormadım !! İnsanların bir yanlışı yüzünden hemen kötü damgası vurmayın ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni tanıyosunuz. Ben zaten yaptığım yanlışın fazlasıyla farkındayım ve pişmanım hepinizin hataları var bu hayatta. Bunları kendimi savunmak için söylemiyorum hatalı olan benim ama sırf bu yüzden" kişiliksiz karaktersiz" gibi lafları asla hak etmiyorum ben kendimi biliyorum beni bilenlerde biliyo lütfen...
Fake hesap açtım ama bu sefer ben tuzağa düştüm?