aynı şey benim başıma geldi ben bunu tam iki sene sürdürdüm aşık oldum onsuz yapamıyodum her gün konuşurduk saatlerce hatta sesli mesaj bile attık birbirimize farklı iller deydik ve bu iki sene sonunda ona acıkladım o resmin bana ait olmadıgını yıkıldı resmen bende tabiki sonra benden gercek resmimi göndermemi istedi gönderdim şok yasadıgı belliydi seni asla affetmeyecegim dedi hayallerimle umutlarımla oynadın dedi bende bunun buralara gelecegini hiç düşünemedim dedim aşık oldugum için dedim işin garip tarafı kız bana 2 sene boyunca hiç fotosunu yollamadı bende hiç yolla diye teklifte bulunmadım buna ragmen sadece yazışmalarımızdan birbirimize aşık olmuştuk ve ben birden bire bunu ona söyledim neden niye söyledim gercegi hala düşünüyorum bunu ama bunu söyledigimin iyi oldugunu sonra düşününce anladım ve sonra beni sildi sonrada engelledi defalarca yalvararak özür diledim ama kabul etmedi cok acı cektim vicdanım yüregim sızladı o yüzden sana tavsiyem fazla uzatmadan gerçegi acıklaman sonra üzülme acı cekme benim gibi arkadaşım bak unutmuştum soruyu görünce ve bunları yazınca aklıma geldi üzülüyorum şu an onu hatırlayınca...
14 Yorumla
Soran+1 yılayyy inanmıyorum ya çok üzüldüm :( bizimde sonumuzun böyle olmasından korkuyorum işte :(
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence her ne olursa olsun ona gerçekleri söyle böyle olsun istemezdin ama ne olacaksa olsun şimdi bu kadar canın yanarken söylemediğin gün her geçene gün daha fazla yanacak.. Öyle bir şey yapmasaydın ne olurdu sanki neden böyle bir hata yapma gereği duydun ki. Ben olsaydım eğer karşında ki seni affederdim evet büyük bir hata yapmış olsan da bu seni affetmeyeceğimi göstermez affederdim çok seviyorsam zamanla da her şeyi unuturdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ayni durumdaydim ama belkide tanismaniz o sekil olmasi lazimdi ve bu bir imtihan, kaybedicek biseyin yok ki yalan söyleyerek konusmayi devam ettiremezsin, zaten çekip gidersen bitecek, söylersen yürüme ihtimali olacak. Kolay degil biliyorum ama cesaretini topla ve söyle bakarsin hersey düzelir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılemin misin çok korkuyorum ya kafam çok karışık :( sen ne yaşadın anlatır mısın biraz şimdi mutlumusun?
Cevap sahibi+1 yılbenim ki karisik bir olay bosver :) bisey söylemeden çekip gidersen zaten kaybedeceksin degil mi? Peki söylersin ne olacak? Ya onu kaybedeceksin ya da devam edecek degil mi? ee söylemek daha avantajli :) kolay olmadigini biliyorum ama daha fazla zaman geçmeden söylemelisin
Soran+1 yıloffffff doğru daha fazla zaman geçmemesi gerek :(
Gerçekleri anlatman en doğru karar olur, yanlışın neresinden dönersen kardır, hatta mümkünse sanaldan değil buluşma ayarlayıp yüz yüze konuşman daha iyi olur sanki en azından duygularını daha doğru şekilde anlata bilirsin. Umarım her şey düzelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. bence acıkca soyle neden fake hesap actın derse sıtede dah yenıyım neyın nasıl oldugunu ogrenıp eger memnun kalısam hesabımı ıptal edıp kendı hesabımı acacaktım dersın deneme amaclı acmıstım dersın
05 Yorumla
Soran+1 yılyemez bunu ya da hadi yedi diyelim... beni niye kandırdın peki diycek
- +1 yıl
sende ona boyle soylersın ılk baslarda benım sana bakıs acım boyle degıldı ama zamanla senı sevdıgımı senden hoslandıgımı kalbıme soz gecıremedıgımı anlayınca pısmanlıga donustu sana karsı bu seferde kendımı suclu hıssettım ama gercek sukı senden hoslandım kararı sen ver derdım
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBen seninle konuşmak istemiyorum artık deyip o fake hesaptan onu engelle sonra o fake hesabını kapat. Aradan zaman geçtikten sonra kendi hesabından yaz ve çıkmak istediğini söyle. :)
00 Yorumla
+1 yılOda Seni Gerçekten Seviyorsa Her Halinle Kabul Edecektir Rahat Ol
20 Yorumla
+1 yılMadem fake hesaptan o kadar samimi oldun ve de gorustugun biri gozlerine bakabildigine gore sende o cocugu kendine asik et fake hesaptan olmus gercekte olmuycak mi sanki
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBırakıp gitsin diye çok kötü davrandım. Her pisligi yaptım yok daha cok baglandı. Ama o gerçek beni degil benim yarattıgım sahte beni seviyo bu zaten cok kokuyo vala olmıycak sanki
- +1 yıl
Yaratmak kelimesini bir daha kullanma yaratma sıfatı sadece Allaha özgüdür
- +1 yıl
bir insan ne olursa olsun gormedigi birine o kadar baglanamaz bence
- +1 yıl
Istesen kendine de asik edebilirsin bence
Gizli Soran+1 yılMecazi anlamda yani benim kafamda kurdugum desek daha dgru olur
- +1 yıl
Yuz kızartcak bir sey yapmadiysan git itiraf et bence bir sey olmaz
Gizli Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Tabikide haklıyım 😎
Dgruyu soyle boyle devam ettirirden zaten kaybediceksin ama dogruyu soylersen %50 sansin var ya olur ya olmaz. Bence denemelisin
00 Yorumladürüstce itiraf et uzunca duygularını hislerini pişmanlığını anlat ve kendi resminide at ve sonuna ekle. Sana yalvarmıyorum ya beni ben olduğum için sev ya da seni kalbime gömiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılofff yaparım yapmasına ama çok riskli :(
- +1 yıl
emin ol daha kötülerini yaşadım bir kız çıksa bu şekil itirafta bulunsa ilkten trip atarım beni ikna etsin diyede dua ederim.. hep alttan al mantıklı cevablar ver istersen dakikasında bana yolla ben sana yardımcı oluyim fakat bu şekilde çözülür bu.. belli biyerden sonra blöf yapıcaksın ve çocuk kucağında güzelim kapiş ;) bu işleri bana sorucan var bir bildiğim :)
Soran+1 yılilk defa bu kadar kararsızım çaresizim cesaret edip çıkıp söylerim söylemesine hatalı olduğumu pişman olduğumu söylerim tabiki ama ya beni terslerse istemezse? ki bunada hakkı fazlasıyla var :(
- +1 yıl
Meraba size nerden ulaşabilir m?
açık açık söyle. hiçbirşey olmaz merak etme. bir resimle insan sevilmez. seni istediyse yüreğini düşünceleini sevmiştiri.
02 Yorumla
Soran+1 yılama çok riskli çok :(
Şu an ne durumdasın acaba bana özelden yazabilir misin?
02 Yorumla- +1 yıl
Meraba bana mesaj atabilur misn ayni durmdayim
+1 yılHerşeyi anlat ama onun gitmemesinden emin olunca yani önce bagla kendine
00 Yorumla
+1 yılKaybetmissin hic sansin yok her zaman dgru olmak gerek iste sonradan ne yasaycgni bilmzsn
00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılKendi profilinden ekle öyle konusmaya başla.. Yapamam diyosanda unut gitsin konusmayida kes
00 YorumlaKotu olmuş be hacı.. anlıyorum seni.. ama işi uzatmadan söylemeye çalış bence.. hatta buraya yazdıklarının aynısını şöyle..
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsızım ama çoğu kişi senin gibi söyle diyo
Soran+1 yılSöylersemde rezil olucam ve onu kaybedicem belkide daha kötü bir şekilde
- +1 yıl
soyledinmi?
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. İki ucu b*klu değnek bu olsa gerek!!!
Yazın yediğin hurmalar kışın k*çını tırmalar
Ergeç gerçekleri ögrenecek sen söylesen en kötünün iyisi olur!!!00 YorumlaUygunsuz seylermi konustunda kendini tanitamiyosun bu kadar cekiniyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama baya konuştuk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen itiraf ettim beni daha cok sevdi bu sebepten acik yirekli oldugum icin 1.5 sene sevgiliydik 1 haftadir ayriyiz ve mutsuzum...
012 Yorumla
Soran+1 yılSende mi benim yaşadığımı yaşadın? nasıl oldu sonuç ne oldu niye ayrıldınız kısaca anlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yılBende ilkten oyle tanittim baska birinin resmi hayati vs sonra pisman olup anlattim ilk once yadirgadi sonra bana yazdi seni anliyorum affediyorum vs sonra sevgili olduk bana ilkten seni niye cok seviyorum biliyo musun dedi ben sendeki cesareti hic kimse dde gormedim vs dedi iste 1.5 birakmadi beni sonra iste sorun cikardim bir kac sebepten guvenimi kirdin dedim o zaman bile yazardi cevap vermedim 2 hafta faceden engelledim meaaj atti yine cevap vermedim 1 haftadir ayriyiz bu aksam yazmis sensiz zaman gecmiyor diye cok mutsuzummmm
Soran+1 yılBende cesaret edip söylerim söylemesine ama sonucndan çok korkuyorum kendimi bir pislikmiş gibi hissediyorum. Öncelikle böyle tanışmadan sonra 1.5 sene olduğuna çok sevindim ve tebrik ediyorum sizi.. güvenini neden kırdı bilemediğim için yorum yapamıycam ama istersen anlatabilirsin. Bende onu çok sevdiğim ve çok güvendiğim için cesaret edip söylemeyi düşünüyorum ama ilerde bu güvenim boşa çıkarsa hiç bir anlamı kalmaz ama çıkacağınıda zannetmiyorum kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılbence anlat fazla zaman gecmeden ben herseyi goze alip yaptim. Anlatiyim mesela ben ona sigarayi biraktirdim ben ona kizginken bende sigara icicem derdi yalandan ayriueten ben kizginken vs sabaha kadar disarda dolasicam diye blöfler yapti bende sorun ettim bunlari guvenmiyorum sana diye iste whatsaaptan engelledim baska numarasindan baya yazdi onuda engelledim faceden cevap vermesem bile yazardi engelledim iste 1 haftadir ayriyiz bu aksam 7 de measaj atmis uyuyodum ama cok seviyorum onu pffff napicam bilmiyorum
Soran+1 yılEğer gerçekten güvenini sarsmışsa ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama seni kızdırmak için şaka tarzında söylediyse o zaman saçmalık etmişsin
Cevap sahibi+1 yılSurekli yapiyodu ama 1 degil 2 degil inansam salaklik olucak dusunsene
Soran+1 yılböyle davranmasının nedenini sorsaydın önce baktın mantıklı cevap alamadın kafanda soru işaretleri kaldı bitir derim ama eğer şaka yapıyorum seni kızdırmak hoşuma gidiyo gibisinden bir şey söylerse bu yaptığın gereksiz ve boşuna bitirmiş olursun. Keşke önce sorsaydın ama hala mesaj atıryorsa şansın var yine sormak için...
Cevap sahibi+1 yılSordum dedigin gibi soyledi ama inanmiyorum 1 kac vukuati daha olmustu tek bu degil
Soran+1 yılBunun haricinde bir şeyini yakaladıysan ve kafanda sürekli soru işaretleri varsa hiç durma bitir derim çünkü bugün olmazsa yarın mutlaka bir bokluk olur canım
Cevap sahibi+1 yıl3 ay kus kalmistik bir defasinda baristik iste 1 haftadir kusuz seviyorum ama guven daha onemli bence sende acikla cok gec olmadan canim
Soran+1 yılAynen güven daha önemli bende açıklarsam kafamda o kadar çok soru varki... Onu çok seviyorum gerçekten çok güveniyorum ama ya yanılıyosam ve açıkladıktan sonra buna değmezse diye düşünüyorum belli mi olur? Bide açıklamakta çok riskli işte kafam çok karışık resmen aklımla kalbim kavga ediyo.
Cevap sahibi+1 yılaklinda kalicagina acikla en azindan aklinda kalmaz
bir şeyi söylemeye gör böyle hemen ellerinden gelse asarlar adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.. burada derdimizi paylaşıyoruz eşşeklik ettik diyoruz kabul ediyoruz hala laf söylüyolar
+1 yılDostum en basta hata ypmisn istersen guzel ol bnce kmse affetmez
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi affetmez en iyisi çekip gitmek kalbime gömeyim :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun fotoğraftaki kişi olduğunu nereden biliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılbaya konuştuk tanıştık herşeyi biliyorum arkadaşlarını falan o yönden bir sıkıntı yok yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bir resim at " şu kız hakkında yorumun nedir " de fikrini al, ona göre hareket et.
14 Yorumla
Soran+1 yılooo güzel buu :) ama niye soruyosun derse?
Cevap sahibi+1 yılBen sadece düşüncelerini öğrenmek istiyorum sadece yorum yap önemli de, fikrini önemsiyorum de.
Eğer idare eder, fena değil vs derse umutsu zol.
Ama harika falan derse olumlu olursa görüşleri bu benim de :))
Soran+1 yılohaa :D bu benim diyince kalpten gitmesin :D ben olsam benimde beynim durur o an ya çok fena :D
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMALLIKTA combo yapmışsın ilkokullu musun? böyle şeylerle ilkokulda bile uğraşmadım ben orası ayrı
13 Yorumla
Soran+1 yılher şey yalnızlıktan kahretsin
Cevap sahibi+1 yılbende yalnızım canım ama en fazla profillere bakıp çekiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıliç çekiyorm :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. hesabı sil kaybol ortadan sonra kendi hesabınla tanış
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok saçma sesimden tanır bikere :(
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi velet ve karaktersiz insan çok yazık hiçmi kişiliğiniz oturmamış anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık sizin gibilere cevap vermiycem gerekenleri güncellemede paylaştım, iyi günler.
- +1 yıl
aynen aynen uzak dur fake
+1 yılAynı olayı bende yaşadım şu an durum nasıl oldu ne yaptın istersen yardımcı olabilirim?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaceden ismini söylede bizde tuzağa düşmeyelim assjdjsjsa:D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kere benimde başıma geldi benzer bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. doğru olan şey doğruyu söylemek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama onu kaybedebilirimde hemde daha kötü bir şekilde
Allah yardim etsin ne dicemi bilemedim simdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin
Başkasının resmini mi kullandın
00 YorumlaDoğruyu ve doğru olan kendini aciklayacaksin.
00 YorumlaKarşındaki dürüst biriyse delikanlıca açıl
01 Yorumla
Soran+1 yılevet fazlasıyla dürüst hemde... ben ne onun duygularıyla oynamak istiyorum nede eğlenmek istiyorum çok pişmanım :(
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Fake hesap derkene erkekeksin diil mi...
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya faceyi kastettim burayı değil
Soran+1 yılof hayırrr neyse boşver
+1 yılSana ders olsun bida fake hesap açta gör
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOldu zaten :(
+1 yılburdan ne ara bu kadar sevebildin?
00 Yorumla
+1 yılBence bu yzıyı ona göster. Başka trlü oluru yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo ne yaptın sen ya bu daha da riskli :)
- +1 yıl
Ne yapacaksın peki
Hadi git yat uyu ve saçmalama.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan git konus bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay tabi..
- +1 yıl
Ama soylemezsen hic bir sekilde inunla olamayacaksin ama soylersen bir ihtimal var
Zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tirmalar
10 Yorumla
+1 yılÖzetleye bilir mi birisi
00 Yorumlasana iyi olmuş hak etmişin
00 Yorumla
+1 yılProfili kapat kendi fotografinla sifirdan tanis
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSesimden tanır
- +1 yıl
Sesi benzeyen ne cok insan var :)
Gizli Soran+1 yılDiyosun evet mantıklı ama kendı hesabımdn eklemiştim bna tanıyamadm kardeşim sen kimsn kusura bakmalı konusmustu :(
- +1 yıl
Facedemi
Gizli Soran+1 yılTwiterdan
- +1 yıl
Iyi tanismalar ozaman size :)
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar neden böyle anlamıyorum ya..
00 Yorumla M a Lligin bu kadari :)))
00 Yorumla
+1 yılsöyle boştaysa değerlendirmeye alır
00 Yorumla
+1 yılengin nurşaniden mutlumusun şarkısını dinle şimdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahah koptummm
- +1 yıl
Kallesligin kitabi yazdin iste mutlumusunnnnn👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılvalla dogruyu soyle sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstündekileri çıkart ve onunla açık açık konuş
00 YorumlaNe karaktersiz insanlarsınız ya...
32 Yorumla
Soran+1 yılSizde sütten çıkmış ak kaşıksınız ya zaten... tamam böyle bir hata yapmamış olabilirsin ama karakter böyle şeylerle ölçülmez hayatta kimse dört dörtlük değil ve ben yaptığım yanlışın farkındayım yeteeerrrr
kişiliksiz karaktersiz birisin biliyor msuun
31 Yorumla
Soran+1 yılYa yeter ama yaptığım yanlışın farkındayım eşşeklik ettim evet biliyorum ama bu laflarıda hak etmiyorum !! Nasıl olduğunu anlamadan böyle bir yanlışın içinde buldum kendimi niyetim kimseyi oynatmak dalga geçmek değildi eğer öyle olsaydı şu an kafası karışık üzgün çaresiz bir halde olmazdım lütfen saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe iş yapıyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılEmekliyim ssk dan :D
Soran+1 yılNe alaka şimdi ya :D
Cevap sahibi+1 yılgeyik muhabbeti yap diye sormadım teyze
Cevap sahibi+1 yılBoşver devam et sen
Soran+1 yılTeyze senin teyzendir ! Bana teyze teyze teyze dedileeer :(
Cevap sahibi+1 yılTicariiii bekleme yapmaaaaa
Soran+1 yılKomiksin ya :D tamam tamam sustum :D
Cevap sahibi+1 yılhakikatenmiii cidden ben onu ciddi demiştim ama :)
eziklikte boyut atlamışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum fakat ''eziklik'' ettiğimi düşünmüyorum. Hayatta kimse dört dörtlük değildir, sen de sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşmazsan sevinirim.
oro oro oro :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım kekemesin ama ben anlıyorum seni merak etme. Soyadın da ''çocuğu'' olmalı sen boşuna yorulma ben anladım tanıştığıma memnun oldum inşallah en kısa zamanda iyleşirsin...
çok çirkinsin di mi
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik kişiden kişiye değişir yani burada kendimi övmekte istemiyorum ama çirkin değilim belkide çirkinimdir ama ben öyle düsünmüyorum bazen düşündüğümde oluyo bu soru error bende malesef
Soran+1 yıl:D bir kıza böyle soru sorarsan olucağı bu :D
+1 yılBol şans
00 YorumlaDaha beter olursun umarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff şimdi sana cevap yazmak için parmaklarımı yoramayacağım...
+1 yılsöyle şansını dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitedenmi
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır burayla alakası yok faceden
Cevap sahibi+1 yılBebegim kendi hesabında ekle ve konuş onunla fake oldugun hesabın kendine ait oldugunu söyleme
Soran+1 yılama baya bir konuştuk ya beni tanıdı resmen o yüzden anlayabilir onuda düşündüm bide telde de konuştuk ses benim ses yani onu ne yapıcaz
Cevap sahibi+1 yılİşin baya zor sesler benzer ama fotonu gördüyse hatırlar sen itiraf et ona bdncet
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal mısın
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet malım kabul ediyorum hemde önde gideniyim
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun o zman keyfini sür
Gizli Üye(30-35)+1 yılAva giden avlanır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem