Fake hesap ile nasıl kandırıldım?

Sosyal medyadan konuştuğum bir çocuk vardır bir süre konuştuktan sonra sesli konuşmaya başladık bi süre sonra ben görüntülü konuşmak istedim ama o istemedi sürekli erteledi, çocuk çok iyiydi yakışıklıydı ve bayadır konuşuyorduk bi yerden sonra ciddileşmeye başladık ve sevgili olduk biz sevgili olduktan sonra ben daha çok ısrar etmeye başladım görüntülü konuşmak için ama çocuk sürekli hayır diyordu sonra çocuk bi an da beni terk eti aradım açmadı sonra çocuğa ulaştığımda ilişkiden sıkıldığını ve ayrılmak istediğini söyledi ben ayrılmamak için ısrar etsem ayrılmakta kararlıydı bende kararına saygı duyup ayrıldım bi süre geçtikten sonra çocuk bana yazdı sonra bana neden böyle davrandığını açıkladı… aslında fake hesapmış ve bana aşık olmuş bana söyleyemediği için ayrılma kararı vermiş ve şimdi ise söyleme kararı vermiş çocukla görüntülü konuştuğumda bambaşka birisi çıktı karşıma 27 yaşına yakın bir adam karşıma duruyordu…. Fake hesapda kullandığı adamın fotoğrafı ile benim fotorafımı shop yapıyordu bu adam.
Fake hesap ile nasıl kandırıldım?