AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
annen yemek yaparken baban evde yatip saga sola laf mi yetistiriyordu deseydin
Sende evde kıçını yayıp domuz gibi yatacağına kendi çayını yapsaydın manda aç elini de harçlık vereyim deseysin.
Kıyamam ya. Sen eziyet çek adam beğenmesin. Hem çocuk hem ev hem iş. Supergirl olmuşsun. resmen. Benden kocamaan bir alkış👏👏👏👏👏
aa görümcenle kocan bir olmuş bildiğin seni sana kötülemiş
çok üzücü bir durum
kusura bakma da bence eşin bir erkek gibi pantolon giyipte sokaga cikmasin!!! onun gibilere erkek denmez
Kimsenin hizmetçisi değiliz. Söylesene senin gönlünü hoş mu? Değer görüyor musun? Soruları kendi açından sor.
Kusura bakma ama kocan öküz senin derdinden en iyi anlaması gereken şükretmesi gereken o sende hakkını savun sesiz kalma
Çalışmayan erkek yapsın hayat müşterek., Böyle dengesizler gzl akıllı kadınlarla evli... Yazık. vallahi yazık
Sana yardım edeceğine böyle diyorsa anlayışsız biri demek ki. Sen elinden geleni yapıyorsun hiç üzülme. Böyle şeyleri görünce evlilikten soğuyorum ya.
Eşinin mutsuz olduğu ya da sanırım çalışmana karşı olduğu her halinden belli.. bahane etmiş bence sevse kahvaltı bile bal börek gelir insana.
Ben olsam güzel bir dille eşime anlatırdım sonra hiç konuşmazdım. Kırıldığımi anlasin diye. Eğer maddi durumunuz iyiyse çalışma bence
Nankörlük yaptığı. Çalışıyorum diyorsun yardım etsin o da. Beraber yapın. Enazindan is bolumu yapın. Beklemekle olmaz ki. Idare etmek gerekiyor
Çok yazık ya. Kocan kendisi dana gibi yatacağına yapsın bişeyler o kadar mı beceriksiz yani bir insanın üzerine bu kadar yük verilmez
Allah yardımcın olsun. Boyle insanlarla hayatı gecirmek zorunda degilsiniz zaten her seyi sen yapiyorsan onun yükünü bosuna çekme.
Esin calismiyorsa ona yaptiracaktin az akıllı olun ya sinir oluyorm kendini böyle ezik duruma sokan kadinlara
İyi yine üzülme duygun kalmış ben inadına yemek bile yapmazdım
O höduk gibi yatsın sende hepsine yetişmeye çalış 😒
Bak yine sinirlendim
Bu kadar ezik birisi yani bütün yükü atmış sana sen yapmak zorundasın yorulmak sıkılmak daralmak yok sen robotsun zaten ulan ne insanlar varya
BİRAZ BOŞBOGAZLIK yapmıs ama takma baska zaman gonlunu alır boyle sozler ıcın aranız sogutma sonra sogursan her deıdıgne kırılırsın ayrılıga gıder
Evde akşama kadar öküz gibi yatıyorsun göttt herif Kendin niye yapmıyorsun diyemedin mi
Bende aynı şeyleri diyorum tüm gün evde t**şaklarını büyüteceğine bir b*ka yarasın
@AslıQuenen iyi diyorsun
Oha ne kadar igrencsiniz öküz salak pislik neysede bukadarida yanii hahahaha
@Edadinç bizde böyle kelebeğim :)
@Edadinç biz kraliçe elizabeth değiliz yani gerçekler bunlar
@AslıQuenen evet. Bende biliyorum ama bukadarida yani olmak. zorunda değil özelden söyleyin bunları kendi aranızda söyleyin ulu orta yerde değil söyleye bilirsiniz yani karışmıyorum
@Edadinç bunu yapan erkeğe her laf müstahak
Bence kocan odunlaşmış sende biraz ağzını ac cevabını ver veya yemek ve temizlik bile yapma bakalım ne oluyor
Bu erkeklerin hepsi ayni, bir halta yaramazlar hep elestirirler
Allah herkesi karakteri düzgün insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻
Canım üzülme o önce kendi görevini yapsın sen kendinle gurur duy çalışıyorsun, evi topluyorsun, yemek yapıyorsun üstüne birde çocuğa bakıyorsun ne için evlendin o zaman kocandan ayrılsan tek başına her şeyi yaparsın bunlar gücüne gitmesin
Eksileyen erkegin zoruna gitmis, belli ki o da ayni p. stlukta biri. Burada kadinlara "O hayirsizi birak ben anlayisliyim gel ozele" diyen ama eksileyen gorulmediginden riyakarca eksileyen bir p.
@uyuyançirkin her kesi eksilemiş işsiz
@uyuyançirkin Aynen ya bu gibi şeyler kadının değil erkeğin gücüne gitsin zaten bir evi sadece kadın bakıyorsa ayrılmak en doğrusu
Yemek bulduğuna dua etsin bulmuş senin gibi çalışan ilgili hoş görülü bir kadını
Sevdiginiz kadina sahip çıkın ezdirmeyin. erkek böyle olunur
Çok biliyorsa kendi yapsın oda olmuyorsa az yesin uşak tutsun.. Sana saygı göstermesini öğrenmesi gerek sonuçta sen de çalışıyorsun sen de yoruluyorsun
Bir zahmet önüne yemek beklemek yerine kendi elleri tutuyor elinden geldiğince kendi de yapabilir.
Anann evinde ye o zaman diyemedinmi cikim isten o zaman de
Ah şu maddi ozgurlugunuz yok mu siz kadınların onu kazanabilmek için herşeyi yapiyorsun
memnun değilse oda el atsın bir zahmet. herşeyi senden bekliyor.
Bu tarz sorular gördükçe evlilikten soğuyorum. Kadın çalışsa da yetemiyor erkeğe , çalışmasa da.
O zaman sen yap biz yiyelim deseydin. Akşama kadar çalışmıyorsa eşin yapsın yemekleri
O zmn o beyefendiye deki sen calis ben evimle ilgileneyim de
Kendisi yapabilir pekala. Boşanma sebebim olurdu, bana bunu diyecek...
eşiniz niye çalışmıyor karşısına geçin konuşun evi geçindirmek benim görevim değil deyip işten ayrılın çoğunuzla evinizle yemeğinizle misafirlerinizle ilgilenin
hiç yoktan yine konuşun adam iş bulana kadar sana yüklenmesin sende insansın sonuçta işe girer girmez ilk dediğim senaryoyu uygulayın
eşin haksız , yemek yapmak senin görevin degil , koca gelip eve oyle yemegi ayagına beklemesin temizlige yardım etsin yemek yapmaya çalışsın , bunun için aglama takma kafaya boşver
Amannn valla abla sen calsimayacan evde oturup yemek yapacan esin calisacak iste laf ediyor
Senin ağzın da laf yapmıyorsa daha çok hakaretlere maruz kalirsin
aman taktığın şeye bak olanı ye diyeceksin 4 5 çeşit yemek yapacak zamanımız mi var
Eşin çalışmıyor yani ev işleriyle ilgilenmesi gereken o. Bu konu hakkında otur konuş sen kimsenin hizmetçisi değilsin Hem çalışıp hem ev işleriyle uğraşasın.
sende çalışma eve bak sadece o da senin isteklerii karşılasin
Erkek değil mi. bir tarafını kaldırsın az yardım etsin herşeyi kadından beklemeyi bırakın artık
Anasının evine gitsin madem. Çok sinir olurum böyle tiplere Allah basıma vermesin. Bu durumu eşinle konuştun mu kırıldığını söyledin mi?
Kadın çalışmamalı
Geçmiş olsun
Karakteri s*kilmiş bir or*spu çocuğu ile evlenmişsin. Boşa iti
Evlenmeyin şöyle hödüklerle be, evlenmeyin.
Allah yardımcın olsun
Birçok kadın bu durumda abla hepinizin şikayeti aynı ama güçlü kadınlar diye biz senin gibilere diyoruz.
bu güçlü kadınlar böyle olmaya mahkum ediliyor kusura bakmayın da artık bu güç değil kendini sömürtmeye girer
@AslıQuenen Artık nereden bakarsan
Yemeği akşamdan yap ısıtıp yesin bir zahmet. midesini bu kadar düşünüyorsa kendi yemek yapmayı öğrensin
esının bence ıssızlıkten kafası gıtmıs sanırım ılıskınızde yok bu aralar
Davar oğlu davar esin napıyo? Al karşına konuş sen napıyosun da benim yaptıklarımı beğenmiyorsun diye
Ayıp etmiş yoğunluk dışında yapmıyor olsan bile bı başkasının yanında söylemesi hoş değil.
seni hak etmeyen, sana değer vermeyen biriyle evlisin. kötü. ben de kıymetimin bilinmediğini hissediyorum çoğu zaman bizim evlilikte
Eşin ne zaman çocuk yapmayı öğrenirse bende o zaman iyi yemek yaparım de. Bu olmayacağına göre kafan rahat olsun
Iyi olmuş
Almasaydınız böyle davarları
Hep söylüyorum ama nafile kadınlar anlamıyor
Yapacak birşey yok artık, evlenmişsin yemek de yapacaksın, çocuğa da bakacaksın ses çıkarmicaksin ( o adam değişmez)
Müstehaksiniz 🙂
evde boş boş otururken eli bir iş tutsaydı keşke eşinin
eşinin yaptığı yanlış :D :D
boşanda gel boşanda gel :D :D :D
Allah yar ve yardimcin olsun insallah duzelecektir hersey dua et Allah tan yardim dile
Allah yardimcin olsunn ne diyeyim bir okuz var hayatinda tanimadin mi hic nasil evlendin
Kendini böyle aşağılatma farkını bildir sen bir şeye yaramıyorsun çalışmıyorsun bile de üstüne git gerekirse boşan çekme dırdırını
Ya kiyamam sana bazı erkekler o kadar nankör ki eşin bile olsa sen üzülme. Konusmayi dene sonuçta eşin araniza bunlar yüzünden mesafe girmesine izin verme. Sen cok güçlü bir kadınsın bence
akşama kadar evde oturup sana laf söyleyen kocana...
ne desem bilemedim..