Sizin sevdiğiniz bir başkasını seviyor ve o bir başkası da sizi seviyor. Herkes herkesi seviyor bu devirde siz hangi devirde olmak isterdiniz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Maalesef şu şekilde benim kız arkadaşım eskiden sevgilisiyle çıkarken seviyodum bunlar ayrıldı (öyle dedi) benle sevgili oldu ben seviyodum o aynı apartmandan kardeşim dediği çocuğu seviyomuş sonradan ayrılmadığını 3 müzü idare ettiğini öğrendim asıl sevdiği de o kardeşim dediği bebeymiş zaten kaşar çıktı yapacak bişi yok ne diyelim
Kız mahallenin erkeklerini aynı anda tavlamis
reis mahallenin erkekleri değil o kardeşim denen p*şt sadece mahallede diğerini biyerde görmüş öyle değişik birşey
Allah kurtarmıs seni
reis sende mi öyle düşünüyosun herkes aynı şeyi söylüyor yaw : )
Durum oyle yoluna bakacaksın iyi bir kız ile yoluna devam edeceksin
aynen reis öylede ilk başta keşke sevgilim olsaydı hala diye düşünmüyo değilim ya
Öyle Bu durum hiç yaşamadım Allah da gerçekten dusmanima bile böyle bir şeyi yaşatmasın Çünkü emin ol ki böyle Aşk Üçgeni içinde kalındığı zaman illaki aldatma durumları olabilir Şöyle ki diyeyim ki birinden hoşlanıyor hediyenin değer O kişiden hoşlandığını biliyor Sen o kızdan hoşlandığını biliyorsa bir kız da bunun farkında ise İşte o zaman cepte tutma olayı başlayabilir bunu Tabii sadece kadın için söylemiyorum erkek için de aynı şekilde Yani bir ask ucgeni icinde kalmak demek ileride cepte tutma olarak karşına insanların çıkabilir
Amin yaşatmasın
Ben yaşamadım ama çevremde yaşanmıştı bir erkek bir kızı seviyodu o kızın yakın arkadaşı da o erkeği seviyodu o erkek de gidip bu kızların yakın arkadaşıyla çıkmıştı
Karışık işler
Cevap
11Cevap
Üçgen sayılmaz ama tuhaf bir durumda kaldım ben birine o biri başka birine o başka biri de başka birine şeklinde ahshaha.
Herkes birbirine 😂😂
Herkes başkasına o zaman oldu 😂
Ben Dabıl. Sevdiğim adam Gambıl. Gambılın sevdiğinin adı Tombul. Fakat Tombul beni seviyor. Tombulun cinsiyetini söyler misin bana?
Gri limanlarda gemi yapan bir büyücü ve büyücülerin cinsiyeti olmaz 😂😂
Dizilerde olur öyle şeyler bence, olmasın böyle bir durumda kalmak istemezdim.
Hayat da bir dizi değil mi darkness girl
Öyle öyle ama böyle entrikalar dizilerde olur PresterAen😀
😂dizi cekimlerine bekleniyorsun günaydın
Hayır, böyle bir şey yaşamadım.
Sakin yaşama
Hiç kalmadım ama beni sevenin sevgisine saygı duyarak onu seçerim. En azından o sevgisini yaşasın ve birimiz mutlu olsun derim.
Normal iliskiler yaşadığım pek söylenemez. Muhakkak kaotik bir durumun içinde bulurum kendimi her seferinde
O bir başkası mı gay benim sevdiğim mi lezbiyen diye düşünürdüm
Hayır, aman Allah korusun
Evet zor birsey ikisinede ihanet etmektwnse olmuyor diye ikisinide braktm, ici rahat etmiyor insann
Saf sevgının olduğu dönem de bırbırlerıne bakmaya utanan ilk defa elini tutarken heycanlanan dönem de olmak isterdim
Allah göstermesin. Ve yaşamadım hiç.
Yaşarsan üçgen peynir ye geçer ben denedim işe yarıyor ama püf noktası aç karnına 😂
😂😂😂
Hiç aşk yaşamadım ki)
Bir ara deneme butonuna basmalısın
üçgen sevmem kare iyidir ghgfh
😂😂
Ne zaman birini sevsem kaldım, ne üçgeni beşgen altıgen çıkıyodu sonra herkeslere küstüm. 😄
Buna imkan vermem. Verene de müsade etmem.
En iyisi hocam
Yasadim yine yanliz kaldim
Ayyy evet zor durum gerçekten.
Hayır buna şans vermem.
Yaşamadım. Umarım da yaşamam.
Tövbe Allah korusun Hayir
Hayır
Allah yaşatmasın
Evet
😂dikdörtgen daha iyi en azından eşit
Kare olsun o eşit 😹beni de delirtti 😂😂
Doğru diyorsun dik başlı biri çıkar diğerinde eşitliği bozuyor 😂😂