Maalesef şu şekilde benim kız arkadaşım eskiden sevgilisiyle çıkarken seviyodum bunlar ayrıldı (öyle dedi) benle sevgili oldu ben seviyodum o aynı apartmandan kardeşim dediği çocuğu seviyomuş sonradan ayrılmadığını 3 müzü idare ettiğini öğrendim asıl sevdiği de o kardeşim dediği bebeymiş zaten kaşar çıktı yapacak bişi yok ne diyelim
Öyle Bu durum hiç yaşamadım Allah da gerçekten dusmanima bile böyle bir şeyi yaşatmasın Çünkü emin ol ki böyle Aşk Üçgeni içinde kalındığı zaman illaki aldatma durumları olabilir Şöyle ki diyeyim ki birinden hoşlanıyor hediyenin değer O kişiden hoşlandığını biliyor Sen o kızdan hoşlandığını biliyorsa bir kız da bunun farkında ise İşte o zaman cepte tutma olayı başlayabilir bunu Tabii sadece kadın için söylemiyorum erkek için de aynı şekilde Yani bir ask ucgeni icinde kalmak demek ileride cepte tutma olarak karşına insanların çıkabilir
Ben yaşamadım ama çevremde yaşanmıştı bir erkek bir kızı seviyodu o kızın yakın arkadaşı da o erkeği seviyodu o erkek de gidip bu kızların yakın arkadaşıyla çıkmıştı