Üç kişilik bir ilişkinin içinde olmuş muydunuz daha önce? 🙄

Üç kişilik bir ilişkinin içinde olmuş muydunuz daha önce? 🙄

Ben normal hayatımda tek kişilik zar zor ilişkilerimi yürütüyorum böyle bir üçgende olmak hiç bana göre.
Vallaha bir arkadaşım vardı uzun zaman önce Instagramdan tanıstık uzun süre ilişki sonucu arkadaş listesinde kimi sorsam bizden diyordu sonra bir öğrendim bizden dedikleri hepsi genlerin içindeymiş kaçgen oldugunu bilmiyorum ama 3ten fazla 😃😃😃
Cevap
12Cevap
Hayır yaşamadım
Her insanin basina gelebilir, buyuk konusmak veya toplumdan dislamak yanlis olur. Boyle bir durum basina geldiginde onu aylarca surdurmeye devam edip o üçgenden cikmazsan evet o zaman herseyi hakediyorsun demektir. Ki insan durust olmalı. Once kendine durust olmali. Ben oyle bir durumun icinde kendimi buldum ama kesinlikle kabul etmedim ve bir sey yasamadim. Ama ayni anda yasamak isteyen utansın.
Hayır. Grup olayını çağrıştırdı nedense. Öyle bir durumda herhangi ilişkim olmaz.
Küçükken en yakın arkadaşım hoşlandığım çocuktan hoşlanmıştı. Teneffüse onu görmek için çıkardım, o da benimle onu görmek için çıkarmış...😕
Off… 🫤
Evet oldum, arkadaşlarımın iki tanesi sevgilimden hoslandi ve benim şerefsiz eski sevgilim o ikisiyle de sevgili oldu
oldum. sevdiğim ve hoşlandığım kişi arasında kaldım. üçgen sayılır mı :D
Yoh sevap işliyorsun 🥴
Yuh be devir nereye gidiyor allahım insanları ıslah eyle yarabbim
Sakın büyük konuşma. Sana bu kadarini söylüyorum
Hayır, asla.
Evet benim şu an 3 sevgilim var Biri Deniz Gezmiş ❤️ biri Fidel Castro ❤️ diğeri ise Che Guevara ❤️
Hayır daha önce grup yapmadım 🙈😂
Tabi kaldım
Evet. Entrika, aksiyon doluydu
O ne ya alacakaranlk kuşagı cevirmiyorz
Üçgende kaldım onların ki platonikdi
Cinsel olaraksa evet duygu olaraksa hayır
Evet oldu ama kimse kimseye açılamadı
Evet iki kadını aynı anda çok sevdim
hayir?
Sakin ol kanka ne kızıyorsun 😁
Evet
Hatırlamıyorum