Arkadaşlar, otuzbir yaşındayım, şu an hayatımda biri var, herkes evlen artık dediği için ona katlanıyorum, sizce ne yapmalıyım?

Kısmet olmadı evlenemedim. Güzelde bir kızım aslında. Tesettürlüyüm ben. Hayatımda şu an biri var, benimle yaşıt, maddi durumuda iyi, evlilik planları yapıyor benimle ilgili ama nasıl desem, ayrılsam üzülmem. Hiç istediğim gibi biri değil. İlgili değil, sempatik değil, sinirli agresif bir yapıyada sahip, işi hep yoğun, hep stresli. Benimle asla ilgilenmiyor, neden beni bırakmıyor onuda anlamadım, bana beni sevdiğini en son nezaman söyledi hatırlamıyorum. Ben romantik duygusal erkeklere bayılırdım. Ayrılamıyorum ondan. Herkes diyor yaşın geçti artık evlen bununla. Mutsuzum ama ben. Resmen mutsuzum. Elalem evde kalmadı hemde maddiyatı iyi birini aldı desinler diye evleniyorum yakında resmen.. bakın çok denedim, benimle böyle ilgilenirsen daha çok hoşuma gider dedim, ona güzel güzel sözler söyledim.. ama yok , düz bir insan.. arkadaşlar, ne yapacağım bilmiyorum, moralim çok bozuk..
Arkadaşlar, otuzbir yaşındayım, şu an hayatımda biri var, herkes evlen artık dediği için ona katlanıyorum, sizce ne yapmalıyım?