Bence sebgili ara, önemli bir şey konuşmamız lazım de. Çok önemli lütfen de. Bir yerde buluşun. Önce onun hislerini yokla. Hepsi bitti mi temiz mi. Seni buraya tekrar sevgili olmak istediğim için seni özlediğim için çağırdım havası yarat. Öyle düşünmesini sağla. Onu unutamadığını hissettir. Sonra de ki hamileyim. Ailem öğrenirse bu çocuğu aldırmaz. Ben aldırmak istiyorum. Beraber kürtaja gidelim felan de. Korkuyorum kürtaja gidersem ailemin haberi olabilir diye. Ne olur yardım et. Ailem öğrenmesin de. Sonra konuşmaya başlarsınız kürtaja gideceğiniz zaman da çocukla tekrar duygusal bir an kurarsın çocuğumuz sen ben ailemiz ne güzel hayallerim vardı meğersem dersin. Ne hallere düştük felan. Duygua olarak yaklaşırsın sarılırken öpmeye başlarsın felan. Sonra yatarsın. O da kürtajdan vazgeçer seni kabul eder evlenirsiniz yeniden sevgili olursunuz felan. Ay ne güzel hikaye yazdım.
bence diğer ailelere göre senin ailenin aldırtmaması çok iyi bir şey bu riske girip bir çocuk yapıyorsan bir zahmet bakıcaksın aileni bu konuda takdir ettim. eski sevgilin çocuğun babası olduğuna göre öğrenme hakkı var ve ailenle de konuş böyle bir aile herkese nasip olmaz çok şanslısın ayrıca eskin çocuğu istemezse de umrunda olmasın o çocuğa bakmakla yükümlüsün sen artık hiç bir kadın hiç bir erkeğe muhtaç değildir :)
Muhtemelen aldirmani isteyecek sakın saçma sapan merdiven altı yerlerde aldırma.. senin hayatın da tehlikeye girer ölebilirsin.. Bence her ne olursa olsun ailenin bölmesinde yarar var en azından annene söyle ya da ablan varsa ona söyle daha sağlıklı karar alabilirsiniz
Gençlerin bu kadar basit ve bu kadar eğitimsiz kafayla bu ilişkiye başlaması hatadır.19 yaşındayım diyorsun bide senin adına üzüldüm maalesef. Bana kalırsa herkes yaptığının bedelini ödemelidir.Önce haklarını bil ve onlarla kanunen savun kendini. Bana tecavüz etti de. Hiçbir güzel kardeşim ya da şerefsiz bir kızı hamile bırakıp gidemez. Siz kızlar niye böylesiniz arkadaş ya? Git kadın hakları derneğine, hakkını savun. Sonrada polise git en son ailene söyle. Ezilme ezdirme kendini.
Aşırı hassas konu ya. Bence bunu eski sevgiline söylemelisin. Bunu bilmek onun en doğal hakkı. Eğer istemezse ve sen de bir çocuğa bakmak için hazır hissetmiyorsan üzülerek söylüyorum aldırmalısın. Çocuğa sağlıklı bir yaşam sunamayacaksanız doğurmayın lütfen.
Çocuğu yaptığın çocukla, doğması muhtemel çocuğunuz hakkında konuş. (çocuk kelimesine özellikle bastım) Konuşmayı halka açık bir yerde yap, sonrasında onunla tenha yerlerde buluşma yanlız biryerlere gitme. Mazallah keser atar biryerlere seni, tanımadığımız bir karakter ne olur ne olmaz dikkatli ol. Eğer istemezse çocuğu, ailenle konuyu konuş. BANA BAK SAKIN HA MERDİVEN ALTI KÜRTAJ SALONLARINA GİTME HAYATI TEHLİKE YAŞARSIN!!!
yapmışsın bir hata çocuğa söylesen nolacak aldır diyecek kaçacak senden keşke bir işi yaparken sonunda olabilecekleri de düşünseniz sanki evleneceğinizin bir garantisi varmış gibi kendinizi teslim ediyorsunuz eğer ailen çocugu aldırma diyecekse onlara da helal olsun her aile kabul etmez bunu evlatlarısın belki yine sahip çıkarlar ama çevreye karşı başları eğik olur hep sürekli başına kakarlar dünyayı zindan ederler aldırsan o da ayrı bir günah ama en mantıklısı çocuğu aldırmak olur bence
Söylersen muhtemelen bir daha hiç göremezsin elemanı :D Ne yapacağını da bilemiyorum, bir yerlerden para bulup kendin kürtaj olabilirsin doğurmak istemiyorsan.
Söyle bence. Ailene söylersen büyük tepki verirler mi ki? Verirlerse git aldir diyecegimde bunun vebalinide ödersin. Çocukla konuş ona göre bu seyler yap.
Böyle birşeyle yanında olması kötü hissettirir sana ailene birşey söylemeden git aldır bence. Ben olsam böyle yapardım. Seni sevmiyorsa şu an sadece vazife evliliği olur. Sana sadık olmayabilir
Dedigin dogru degil iste yanlış konusuyosun cocugu aldirinca nolacak bitecek mi saniyosunuz eski sevgilisini tekrardan arayacak manyak kiz deli gonul oldur diyor
Bu kiz cocuga bakabilecek mi hayir buyuk ihtimalle cocuk yetimhane koselerinde buyuyecek hayati boyunca oralarda surunup bok gibi hayati olacagina aldirsin
@mehmetçik_0614 1. Kiz ayrılmış ve o kişiden hamile 19 yaşındaki bir çocuk evlenir mi sanıyorsun sen tabiri reddederek inanmayacak kıza olan kıza olacak zaten yarin öbürü gun kızın karni büyüyecek ailesi anlayacak birde onlar kıza baskı yapacak toplumsal normlar vs. Ahlaki değerler kızı kınayacaklar aldırmadı en doğru olanı velev ki aldırmadı bakarım dedi çocuğa babası olacak çocuğun ister istemez psikolojisi bozulacak.
@Almanyaningulu basimdan gidermisin canimi sıkma benim aksam aksam dunya boyleleriyle dolu okullarda liselerde ve heryerde seninde vardır belki nerden biliyorsun
Son pişmanlk fayda etmez sen diyosun eski sevglinden hamile kaldğnı git söyle banane diyeck ne haln varsa gör diycek yapmasaydn bu hatyı herkese güvenip verirseniz böyle olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aldırmak bebek katilligi olmazmı ya? bence o adamla konuş sonra ailenle konuş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
eğitimsel şeyler bunlar, bazı dersler almamızı sağlarlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Selam merhaba bu konu hakkında soru sorcam emin olmak için
Önce babaya sor yaz böyle böyle diye ona göre sonrasını düşünürüz bence ister mi istemez mi bilmiyorsun barışmazsa mecbur aldırman gerek günah ama karakterli biriyse evlenir zaten